Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!,, μετα απο μακρα… και κοντοπ… εκανα ρβ με γκαραβ…. ειχε μιαν διαφορετικη προσεγγιση,,, μου ειπε εφοσον εχουμε παιδακι και δεν στοχευουμε σε πολλα εμβρυα για καταψυξη (θελουμε να μεταφερουμε ενα τη φορα οπως και να χει)και με βαση το ορμονολ μου προφιλ ,,, να περασουμε επιτροπη να παρω τα φαρμακα και να δοκιμασουμε φυσικο τροποποιημενο με λιγα φαρμακα.. θεωρει οτι πιθανον και με τον 1ο κυκλο να εχουμε 2 3 καλα ωαρια και να κινηθουμε με αυτα κι αν δεν πετυχει να κανουμε κανονικη διεγερση,,,,…..:wacko: γενικα παντως μου εκανε παρα πολυ καλη εντυπωση σα γιατρος..αυτα,,,

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Pagotoula είπε:

καλημερα κοριτσια!!,, μετα απο μακρα… και κοντοπ… εκανα ρβ με γκαραβ…. ειχε μιαν διαφορετικη προσεγγιση,,, μου ειπε εφοσον εχουμε παιδακι και δεν στοχευουμε σε πολλα εμβρυα για καταψυξη (θελουμε να μεταφερουμε ενα τη φορα οπως και να χει)και με βαση το ορμονολ μου προφιλ ,,, να περασουμε επιτροπη να παρω τα φαρμακα και να δοκιμασουμε φυσικο τροποποιημενο με λιγα φαρμακα.. θεωρει οτι πιθανον και με τον 1ο κυκλο να εχουμε 2 3 καλα ωαρια και να κινηθουμε με αυτα κι αν δεν πετυχει να κανουμε κανονικη διεγερση,,,,…..:wacko: γενικα παντως μου εκανε παρα πολυ καλη εντυπωση σα γιατρος..αυτα,,,

Λογική προσέγγιση! Κι εμείς αυτό το πρωτόκολλο ακολουθούμε!

Με τη διαφορά ότι έχω χαμηλή ανταπόκριση 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, Didimakia είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου εγώ έχω 1 μωρακι(κοριτσακι:-P) το ξερω είναι προληπτικη εξέταση,έκανες πρώτα την β επιπεδου και μετά σου ζητήθηκε?Εγώ σήμερα μπήκα στην 17η εβδομάδα και έχω κλείσει σε 4 βδομάδες τον υπέρηχο γιατί δεν είχε νωρίτερα οπότε μετά θα κάνω την β επιπεδου.Και μένα μου είπαν για την κρέμα αλλά ακόμη δεν βάζω.Σοκολατες κοριτσι έχω ξεχάσει πως είναι λόγω ζαχαρου άστα μεγαλη πίκρα!!

Καλημέρα! να σου ζήσει η μικρή σου και με το καλό τα δίδυμα (καλά κατάλαβα, δίδυμα έχεις, σωστά;;). Είχαμε πρωτομιλήσει για την εξέταση αμέσως μετά την αυχενική,  όπου μας τόνισαν οτι επρόκειτο για μια επιπλέον πληροφορία χωρίς να είναι απαραίτητη. Απλά μετά κάναμε τη β' επιπέδου νωρίτερα απ' ό,τι νόμιζα κι έτσι αναγκαστικά πήγε μετά ο υπέρηχος καρδιάς. Και δεν είχε νωρίτερα ραντεβού, γι αυτό και πάω την επόμενη εβδομάδα! Δεν ξέρω καθόλου γιατί έχουν τόσο διαφορετικές προετοιμασίες, άλλο ένα πεδίο διαφορών και ασυμφωνίας μεταξύ των γιατρών.

Εύχομαι καλά αποτελέσματα! Φύλο έχετε δει;

12 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Κορίτσι μου με το καλό να ξεκινήσετε τη διαδικασία και να πάνε όλα καλά, όπου κι αν αποφασίσετε να απευθυνθείτε! Γιατί όμως να πληρώσεις τα φάρμακα όταν μπορείτε να περάσετε από επιτροπή και να σας τα χορηγήσουν δωρεάν? Όσο για το κέντρο που ρωτάς, δεν έχω επαφή με κάποιο δημόσιο, οπότε δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Υποθέτω ότι σκέφτεστε το δημόσιο για οικονομικούς λόγους και βλέπω ότι είσαι άνεργη. Ήθελα να σου πω ότι έχω διαβάσει ότι ο γιατρός της @despina. έχει ανοίξει ένα κέντρο σε συνεργασία με έναν ακόμα γιατρό, όπου κάνουν εξωσωματικές σε ζευγάρια που είναι άνεργοι, δωρεάν, ή με ελάχιστο κόστος. Δεν ξέρω τις προϋποθέσεις, αλλά ίσως αξίζει να το ψάξετε αν σας βολεύει η Αθήνα. Κι εγώ τυχαία το είχα διαβάσει στο ίντερνετ πριν κανά χρόνο. Εγώ είμαι σε άλλον γιατρό που κάνει μόνο εξωσωματική και δεν αναλαμβάνει μετά, αλλά αυτόν τον γιατρό που σου λέω ότι έχει και η Δέσποινα τον ξέρω και τον εκτιμώ, με παρακολουθούσε για ένα διάστημα πριν ξεκινήσω εξωσωματικές, έχω κάνει 2 σπερματεγχύσεις μαζί του και με έχει κερδίσει. Έχω πει ότι όταν με το καλό τα καταφέρω να μείνω έγκυος, ότι θα πάω σ' αυτόν να με αναλάβει. Σου το λέω για να ψάξεις και αυτή την εναλλακτική αν θέλεις!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου! Πήγα σήμερα πρώτα στο Έλενα για εξέταση κολπικού υγρού, που μου είπε η Οικονομοπούλου (θα έχω απάντηση σε δύο βδομάδες) και μετά στο κέντρο που είμαι για υπέρηχο. Τελικά την Τρίτη θα κάνω την επεμβασούλα (ΕΡΑ test, παράθυρο εμφύτευσης, θα δούμε αν τυχόν υπάρχουν μικρόβια στη μήτρα και τη χλωρίδα της), μου είπε ότι είναι πλήρης έλεγχος που ελπίζουμε να μας δώσει μια πιο σωστή κατεύθυνση για το μέλλον. Τελικά θα την κάνω με νάρκωση, μου το πρότεινε και ο γιατρός σήμερα αφού πρώτα πήρε διάφορες γνώμες. Σήμερα θα ξεκινήσω 1 υπόθετο Utrogestan ενδοκολπικά και από αύριο το πρωί prolutex (που θα την κάνω και τη μέρα της επέμβασης το πρωί νωρίς πριν πάω), οπότε σαν αριθμό ημερών είναι αν δεν κάνω λάθος ίδιες με της @marina_86 και της @Nephele78.

Αυτό που έγινε και με στεναχώρησε είναι ότι δυστυχώς από λάθος συνεννόηση ο προεμφυτευτικός έλεγχος των εμβρύων μας δεν είχε δρομολογηθεί ακόμα, που σημαίνει ότι η αγωνία μας παρατείνεται. Από σήμερα πάντως θα ξεκινούσαν τη διαδικασία, μας είπαν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αγωνία μου αυτή τη στιγμή. Τι θα γίνει με τα εμβρυάκια μας... Έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι πώς να κινηθώ στα πιο άσχημα σενάρια. Ο καλός μου, μου λέει να μην τα σκέφτομαι και ότι δεν είμαστε εκεί τώρα, αλλά εμένα νομίζω ότι με βοηθάει να προετοιμάζομαι ψυχολογικά.

Επίσης, δυστυχώς η επεμβασούλα θα πέσει την ίδια μέρα και σχεδόν την ίδια ώρα με το ραντεβού που είχα κλείσει σε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής, οπότε αναγκάστηκα να το αλλάξω, πάει κι αυτό πίσω, αλλά τι να κάνουμε...

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε μια σειρά. Εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε, ελπίζω σύντομα, γιατί δε σας κρύβω ότι έχει αρχίσει η κούραση να με βαραίνει πια πολύ, σε ψυχή και σώμα. Σήμερα σέρνομαι. Ελπίζω σε καλύτερες μέρες! 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση θα το ψαξω.

Ο προεμφυτευτικος γινεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μόνο ή είναι επιλογή του ζευγαριού? Τα έμβρυα πρέπει να  ψυχθούν και να μεταφερθούν υποχρεωτικά στον επόμενο κύκλο?

Καλή επιτυχία και καλή δυναμη σου εύχομαι σύντομα με φουσκωμένη κοιλίτσα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Λογική προσέγγιση! Κι εμείς αυτό το πρωτόκολλο ακολουθούμε!

Με τη διαφορά ότι έχω χαμηλή ανταπόκριση 

σε εμας λεει δεν τον φοβιζει η ανταποκριση. εχω σπω, καλη αμη και καλη lh fsh, δηλ με ηπια διεγερση υπολογιζει γυρω στα 15 ωαρια,,, αλλα μου ειπε οτι θεωρει πως δεν χριαζεται να υποβαλλω τον εαυτο μου σε τοσα φαρμακα,,,κι ουτε θα μας βοηθησει πουθενα να χουμε πχ 20 ωαρια και πανω απο 4 εμβρυα… τωρα θελουμε ενα και καλο μονο,,, εγω σκεφτομαι και το χρηματικο ρε παιδια ομως,,, γιατι βγαινει μια η αλλη κι αν δεν πετυχει…ξανα μανα,,…;;;;

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Κι εσύ είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις! Σου εύχομαι χωρίς καθόλου κόπο από εδώ και πέρα! Είμαι στη φάση που πριν 2 βδομάδες απέτυχε η 4η προσπάθεια εξωσωματικής. Έχω μπει σε διαδικασία πολλών εξετάσεων και θα κάνουμε και προεμφυτευτικό έλεγχο στα 6 εμβρυάκια που έχουμε στην κατάψυξη. Ελπίζω να υπάρχει κάποιο υγιές ανάμεσα τους. Είμαι αρκετά απογοητευμένη. Ξεκινήσαμε προσπάθειες στα 39 μου και τότε όλοι οι γιατροί μας έλεγαν ότι είμαστε εύκολη περίπτωση και ότι θα τα καταφέρουμε σίγουρα και έχουν περάσει 3 χρόνια, είμαι πλέον 42 και πολύ πιο συνειδητοποιημένη, αλλά και με περισσότερη κούραση στο σώμα και στην ψυχή μου. Όπως όλες μας εδώ μέσα. Είναι αλήθεια ότι μεταξύ μας υπάρχει αλληλοκατανόηση και μία σύνδεση αλλού επιπέδου. Ευτυχώς! Εύχομαι για όλες μας λιγότερα βάσανα και να έχουμε το μαγικό βίωμα νέας ζωής μέσα μας σύντομα! 

@kateriiina25 είμαι σίγουρη για σένα ότι είσαι έγκυος, πες το διαίσθηση!!!

@happiness79 μην απογοητεύεσαι ,είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις,αυτή η χρονιά να σου χαρίσει ένα υγιές παιδάκι,θα γίνει γιατί το θες και έχεις προσπαθήσει πολύ..αντευχομαι για όλες μας να βιώσουμε το θαύμα χωρίς κόπο πια..

έχω ανοικτό ένα menopur, ,το άνοιξα 21/2/22 ,έχουν περισσέψει 600 μονάδες.λογικα λήγει στις 20/3

Οποία κοπέλα το έχει ανάγκη ας επικοινωνήσει,μένω Αθήνα,πολύ καλά διατηρημενο

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , Pagotoula είπε:

σε εμας λεει δεν τον φοβιζει η ανταποκριση. εχω σπω, καλη αμη και καλη lh fsh, δηλ με ηπια διεγερση υπολογιζει γυρω στα 15 ωαρια,,, αλλα μου ειπε οτι θεωρει πως δεν χριαζεται να υποβαλλω τον εαυτο μου σε τοσα φαρμακα,,,κι ουτε θα μας βοηθησει πουθενα να χουμε πχ 20 ωαρια και πανω απο 4 εμβρυα… τωρα θελουμε ενα και καλο μονο,,, εγω σκεφτομαι και το χρηματικο ρε παιδια ομως,,, γιατι βγαινει μια η αλλη κι αν δεν πετυχει…ξανα μανα,,…;;;;

Τι τιμές εχεις στους δείκτες που αναφερεις;

Γίνεται με σπω να είναι καλή η ΑΜΗ ; 

Αααααα πολυκυστικες εχεις μπερδεύτηκα οκ!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 41 λεπτά , Αγάπ είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση θα το ψαξω.

Ο προεμφυτευτικος γινεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μόνο ή είναι επιλογή του ζευγαριού? Τα έμβρυα πρέπει να  ψυχθούν και να μεταφερθούν υποχρεωτικά στον επόμενο κύκλο?

Καλή επιτυχία και καλή δυναμη σου εύχομαι σύντομα με φουσκωμένη κοιλίτσα 

Να είσαι καλά! Ελπίζω να βγάλεις άκρη σύντομα! 

Ο προεμφυτευτικός έλεγχος γίνεται συνήθως σε περιπτώσεις που υπάρχει κάποια γενετική προδιάθεση είτε της γυναίκας, είτε του άντρα, είτε και των δύο και για να ελεγχθούν τα έμβρυα αν είναι υγιή, ώστε να μη μεταφερθούν κάποια αν τυχόν έχουν πρόβλημα. Στη δική μας περίπτωση γίνεται γιατί έχουμε αλλεπάλληλες αποτυχίες και λόγω ηλικίας μου (42) θέλουμε να δούμε αν είναι υγιή αυτά που έχουμε. Ήταν πρόταση τόσο του γιατρού, όσο και των εμβρυολόγων. Έχω διαβάσει εδώ και άλλες περιπτώσεις που τσεκάρουν τα έμβρυα ύστερα από 4 αποτυχίες. 

• Ευχαριστώ 1

20 minutes ago, Pagotoula said:

να ξέρεις αυτό το τελευταίο το ξανά μανά, εγώ το διάβασα ΞΑΝΑ μάνα!!!!! Ναι!!!Με το καλό!Ό,τι λέει το ενστικτό σου εγω θα πω....

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

xu6xp2.png

Καλημέρα κορίτσια... 

Είμαι λίγο έξαλλη με την επιτροπή. Περίμενα να με καλέσουν να μου πουν ότι βγήκε η απόφαση και τίποτα. Καλώ τόσες ημέρες, μήπως και προλάβω με αυτή την περίοδο να ξεκινήσουμε και τίποτα δεν χτυπούσε καν το τηλέφωνο και ξανά καλώ χθες και το σηκώνει η κυρία, της λέω είμαι η τάδε μήπως υπάρχει κάποιο νέο; και μου λέει μισό να κοιτάξω, α ναι είστε στην λίστα ελάτε την τάδε ημέρα να πάρετε τη απόφαση. Τι να πω ρε παιδιά τώρα;.... Δηλαδή ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, καθόμαστε περιμένουμε με αγωνία και ένα τηλέφωνο δεν μπορούν να πάρουν! Το λιγότερο απαράδεκτο. Εν τέλει αδιαθετησα και έχασα αυτόν τον μήνα. :sad:

• Λυπημένη/-ος 4

Διαφημίσεις

1 hour ago, Catalina2 είπε:

Καλημέρα! να σου ζήσει η μικρή σου και με το καλό τα δίδυμα (καλά κατάλαβα, δίδυμα έχεις, σωστά;;). Είχαμε πρωτομιλήσει για την εξέταση αμέσως μετά την αυχενική,  όπου μας τόνισαν οτι επρόκειτο για μια επιπλέον πληροφορία χωρίς να είναι απαραίτητη. Απλά μετά κάναμε τη β' επιπέδου νωρίτερα απ' ό,τι νόμιζα κι έτσι αναγκαστικά πήγε μετά ο υπέρηχος καρδιάς. Και δεν είχε νωρίτερα ραντεβού, γι αυτό και πάω την επόμενη εβδομάδα! Δεν ξέρω καθόλου γιατί έχουν τόσο διαφορετικές προετοιμασίες, άλλο ένα πεδίο διαφορών και ασυμφωνίας μεταξύ των γιατρών.

Εύχομαι καλά αποτελέσματα! Φύλο έχετε δει;

Έχω διδυμακια αγοράκια κοντεύουν να γίνουν 15 χρονων τον Αύγουστο και κυοφορω κοριτσακι :grin:τωρα.Οτι χρειαστεί τώρα θα το κάνουμε για να είμαστε σίγουρες τι να κάνουμε πάντα θα υπάρχουν αυτά περι ασυμφωνιας των γιατρών εμείς μένει να ακολουθούμε τις οδηγίες τους είτε διαφωνούμε είτε όχι!!Εσύ πόσο είσαι τώρα?Αγοράκι η κοριτσάκι έχεις?

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Τι τιμές εχεις στους δείκτες που αναφερεις;

Γίνεται με σπω να είναι καλή η ΑΜΗ ; 

Αααααα πολυκυστικες εχεις μπερδεύτηκα οκ!

ναι πολυκυστικες…!!γι αυτο κι η αμη. κατα περιεργο τροπο μετα γεννας ομως, βελτιωθηκε το κλασμα lh-fsh,,,σε σχεση σχεση με τα παλαιοτερα χρονια,,,, 

πρίν από 11 λεπτά , Pagotoula είπε:

ναι πολυκυστικες…!!γι αυτο κι η αμη. κατα περιεργο τροπο μετα γεννας ομως, βελτιωθηκε το κλασμα lh-fsh,,,σε σχεση σχεση με τα παλαιοτερα χρονια,,,, 

Α οκ! Μακαρι να είχα κιβεγω πολλά ωάρια. Θα εκανα μια διέγερση κ όσα έπαιρνα. Γιατί και με Τίς mini ivf δεν τα έχω καταφέρει. Παίρνουμε 3-4 αλλά δεν εμφυτεύονται.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

15 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Τι ωραία νέα!!! Καλή σου επιτυχία γλυκιά μου!!! Θα ανέβεις τις σκαλίτσες σου σιγά σιγά χωρίς αγωνία και μετά θα χουχουλιάσεις στα ζεστά και όλα θα πάνε καλά! Να μην ανησυχείς για τίποτα! Έχω διαβάσει ότι είναι καλό να κρατάς τα πόδια σου ζεστά και να τρως ζεστά φαγητά (έχει και κρύο και είναι ότι πρέπει για σου πίτσες τώρα) και κάπως πικάντικα, επειδή βοηθάνε στην καλή  κυκλοφορία του αίματος! Επίσης τα κορίτσια εδώ λένε ότι βοηθάνε τα αβοκάντο, που είναι έτσι κι αλλιώς σούπερ τροφή! Όλα να πάνε τέλεια!!!  

@LakyΌλα όσα σου γράφει η κοπέλα παραπάνω είναι πολύ σωστά. Μην ανησυχείς καθόλου για τις σκάλες, ο δικός μου γιατρός μου είχε πει ότι συνεχίζω κανονικά τη ζωή μου. Και όλα πήγαν καλά. Την ξεκούραση την συστήνουν, νομίζω, για ψυχολογικούς λόγους κυρίως. Σκέψου τη φυσική σύλληψη που οι γυναίκες συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Pagotoula είπε:

Κοριτσακι μου οπως θα γνωριζεις και εμεις για δεύτερο παμε οποτε γι αυτό δεν ήθελα διεγερση...Φυσικους κάνουμε...Εγω σκεφτομαι πιο πολυ τα φαρμακα παρα τα λεφτα να σου πω...Θελουν υπομονη οι φυσικοι...Ευχομαι να εισαι τυχερή και να πετυχετε με την πρώτη!!!

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...