Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Mammy76 είπε:

Ολα ειναι φυσιολογικα....μιλησα κ αποψε μαζι του....απλα τον προβληματιζει η οριακη τιμη των pi των ομφαλικων.

Εσυ ποσων εβδομαδων ησουν οταν γεννησες?

Κατι τον προβληματίζει άρα. Να σκέφτεσαι οτι θες ενα υγιες μωρο στα χέρια σου.

38+2 γέννησα.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Clouds είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!

Έχω ερωτησουλα!

Έχει κάποια κοπέλα κάνει τροποποιημένο τροποποιημένο κύκλο με κλομιφενη σε συνδιασμό με 150 μονάδες ενέσεις;
Ισχύει ότι η κλομιφένη δημιουργεί κατώτερης ποιότητας ωάρια;

Καλησπέρα, είπα να απαντήσω σε αυτό γιατί έχω μια μικρή εμπειρία. Έχω κάνει κανονική διέγερση και άλλες φορές με 150 μονάδες. Μια φορά από αυτη πήρα και κλομιφαινη, σερπαφαρ χαπακια. Αν δεν κάνω λάθος αυτό δεν είναι; 4 ωάρια πήραμε, το ένα πιο μικρό βέβαια αλλά κανένα δεν γονιμοποιηθηκε...δεν ξαναπήρα χαπακια.

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

T4Rzp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Clouds είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!

Έχω ερωτησουλα!

Έχει κάποια κοπέλα κάνει τροποποιημένο τροποποιημένο κύκλο με κλομιφενη σε συνδιασμό με 150 μονάδες ενέσεις;

Διαβαζα κάτι τέτοιο κ ανχωθηκα...

Εκανα τέτοιους τροποιημενους. Αν έκανε κατώτερης ποιότητας δεν θα την έδιναν τότε. Οτι λεπτάινει το ενδομητριο ναι.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Moomin είπε:

Καλησπέρα, είπα να απαντήσω σε αυτό γιατί έχω μια μικρή εμπειρία. Έχω κάνει κανονική διέγερση και άλλες φορές με 150 μονάδες. Μια φορά από αυτη πήρα και κλομιφαινη, σερπαφαρ χαπακια. Αν δεν κάνω λάθος αυτό δεν είναι; 4 ωάρια πήραμε, το ένα πιο μικρό βέβαια αλλά κανένα δεν γονιμοποιηθηκε...δεν ξαναπήρα χαπακια.

Ενώ μόνο με τις 160 μονάδες γονιμοποιούνταν;

πρίν από 4 λεπτά , Καντι είπε:

Εκανα τέτοιους τροποιημενους. Αν έκανε κατώτερης ποιότητας δεν θα την έδιναν τότε. Οτι λεπτάινει το ενδομητριο ναι.

Συγκεκριμένα διάβαζα το εξής

...Πιο συγκεκριμένα, οι λόγοι για τους οποίους η όποια ευεργετική δράση της κλομιφαίνης περιορίζεται, έχουν να κάνουν με την ταυτόχρονη απελευθέρωση μεγάλων ποσοτήτων της ορμόνης LH (ωχρινοτρόπος ορμόνη), η οποία προκαλεί την παράγωγη αυξημένων επιπέδων τεστοστερόνης από την ωοθήκη. Ενώ μια ποσότητα τεστοστερόνης είναι απαραίτητη για την ομαλή ανάπτυξη των ωοθυλακίων, η αυξημένη συγκέντρωσή της είναι επιβαρυντική και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα των ωαρίων. Μάλιστα, πρέπει να τονιστεί, ότι όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία μιας γυναίκας, τόσο πιο ευαίσθητα είναι τα ωάρια της στη συγκεκριμένη παρενέργεια της κλομιφαίνης.

πρίν από 5 λεπτά , Clouds είπε:

Ενώ μόνο με τις 160 μονάδες γονιμοποιούνταν;

Ναι με μενοπουρ κάποιους μήνες πριν είχα δύο στα δύο. Μετά την αποτυχία με τα χαπακια έκανα άλλες δύο, εντάξει η μία από τα τρία ωάρια έδωσε ένα μέτριο έμβρυο και η άλλη από τρία ωάρια πάλι δύο καλά έμβρυα. Ίσως ήταν τυχαίο τότε με τα χάπια αλλά και ο γιατρός δεν το ξαναδοκιμασε.

Εσύ μπορείς να κάνεις μια δοκιμή να δεις πώς θα ανταποκριθείς. Θα σου πουν κ άλλες κοπέλες την εμπειρία τους.

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Moomin είπε:

Ναι με μενοπουρ κάποιους μήνες πριν είχα δύο στα δύο. Μετά την αποτυχία με τα χαπακια έκανα άλλες δύο, εντάξει η μία από τις ωάρια έδωσε ένας μέτριο έμβρυο και η άλλη από τρία ωάρια πάλι δύο έμβρυα. Ίσως ήταν τυχαίο τότε με τα χάπια αλλά και ο γιατρός δεν το ξαναδοκιμασε.

Εσύ μπορείς να κάνεις μια δοκιμή να δεις πώς θα ανταποκριθείς. Θα σου πουν κ άλλες κοπέλες την εμπειρία τους.

Την κλομιφενη την πήρες μόνη της η σε συνδυασμό με μενοπουρ;

εμένα πχ μου πε να πάρω 2-6 κλομιφενη και 3-7 ενέσεις και μετά υπέρηχος.

πρίν από 2 λεπτά , Clouds είπε:

Την κλομιφενη την πήρες μόνη της η σε συνδυασμό με μενοπουρ;

εμένα πχ μου πε να πάρω 2-6 κλομιφενη και 3-7 ενέσεις και μετά υπέρηχος.

Συνδυαστικά αλλά δεν θυμάμαι πόσα χαπακια έπαιρνα :mrgreen:

• Ευχαριστώ 1

T4Rzp2.png

πρίν από 41 λεπτά , Καντι είπε:

Μηπως υπάρχει κατι που τον προβληματιζει; Το βάρος σου, το σάκχαρο σου, το βάρος του μωρού, ο τράχηλος; Εμενα μου την ειπαν πολλές φίλες μου που δεν με έβαλε νωρίτερα, ενώ υπήρχε ένδειξη το μη αυξανόμενο βάρος του μωρού.

Κι εμεις τον Απρίλη λέμε για βάφτιση και εχω τόσα να κανω και δεν προλαβαίνω...

Τον Σουβατζογλου αλλα νομιζω τα κοριτσια σου ειπαν καλές επιλογές γιατι παιρνει 100 και τα ραντεβού αργούν παρά πολυ.

Ευχαριστώ πολύ, έκλεισα τώρα ραντεβού στο Έλενα,αλλά θα έχω κι αυτόν στα υπόψιν☺️

πρίν από 37 λεπτά , Clouds είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!

Έχω ερωτησουλα!

Διαβαζα κάτι τέτοιο κ ανχωθηκα..

πρίν από 38 λεπτά , Clouds είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!

Έχω ερωτησουλα!

Διαβαζα κάτι τέτοιο κ ανχωθηκα...

Καλησπέρα εγώ έκανα δύο τροποποιημενους αλλά με φεμαρα και 75 μονάδες γκοναλ και πήραμε οκτώ ωάρια και φτιάξαμε 5 βλαστοκυστες. Ετών 43 τότε.

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλησπέρα εγώ έκανα δύο τροποποιημενους αλλά με φεμαρα και 75 μονάδες γκοναλ και πήραμε οκτώ ωάρια και φτιάξαμε 5 βλαστοκυστες. Ετών 43 τότε.

Femara  πήρα κ γω αλλά δεν λειτούργησε σε μένα...

Τελικά έπιασε κάποια βλαστοκυστη;

πρίν από 19 λεπτά , Clouds είπε:

Femara  πήρα κ γω αλλά δεν λειτούργησε σε μένα...

Τελικά έπιασε κάποια βλαστοκυστη;

Ναι βάλαμε τις δύο πρώτες και έχω τώρα τον γιο μου 28 μηνών. Εύχομαι σύντομα και στα δικα σου κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Marina21 είπε:

Αχχχ να σου ζήσουν. Εμείς 5.4 θα χρονισουμε και αύριο έχω εμβρυομεταφορα. 

Εσυ ποτέ έκανες εμβρυομεταφορα; 

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; όσες έχετε μικρα παιδάκια και κάνατε εμβρυομεταφορα τι κάνατε; πως θα την σηκώνω που είναι 11 μηνων; για πόσο θα απαγορεύεται το να σηκώνω βάρος; 

13 ώρες πρίν, Didimaki13 είπε:

Το dulcosoft(τον ιδιο γιατρο έχουμε). Εγω παντως 2.5 λιτρα δεν εχω καταφερει να πιω ειμαι γυρω στο 1.5 τη μερα. Δεν τρωω υδατανθρακες πολλους, ουτε οσπρια. Επισης δεν κανει για καμια εβδομάδα πριν να βαλεις καμια κρεμς στην κοιλια. 

Πάντως η γυναικα συναδέλφου που έκανε την ιδια εξέταση στο ιασω δεν εκανε καμια προετοιμασία. 

Καταλαβα.Τελοσπαντων εγώ θα ξεκινήσω 3 βδομάδες πριν την εξέταση (σε μια βδομάδα δηλ.)αλλά πρέπει να το συζητήσουμε με την διατροφολογο για τους υδατανθρακες γιατί μου έχει μαυρο ψωμι ολικηςσε ολα τα κυρίως γεύματα λόγω ζαχαρου οπότε δεν ξέρω πως θα γίνει θα δούμε.Κρεμα δεν έχω ξεκινήσει να πω την αλήθεια ακόμη.Οντως ακούω και άλλες κοπέλες που την κανανε και δεν χρειάστηκε προετοιμασία.

13 ώρες πρίν, Catalina2 είπε:

Έχω προγραμματίσει να την κάνω την επόμενη Παρασκευή. Δίδυμη κύηση κι εγώ και την κάνω προληπτικά εντελώς, χωρίς κάποιο εύρημα στην αυχενική ή τη β' επιπέδου. Θα την κάνω στην Κουλ. στο Χαλάνδρι. Η μόνη προετοιμασία που μου ζήτησαν είναι να μη βάλω κρέμα / λάδι για ραγάδες στην κοιλιά μου και να φάω λίγη σοκολάτα γάλακτος μισή ώρα πριν - η καλύτερή μου!

Καλημέρα κορίτσι μου εγώ έχω 1 μωρακι(κοριτσακι:-P) το ξερω είναι προληπτικη εξέταση,έκανες πρώτα την β επιπεδου και μετά σου ζητήθηκε?Εγώ σήμερα μπήκα στην 17η εβδομάδα και έχω κλείσει σε 4 βδομάδες τον υπέρηχο γιατί δεν είχε νωρίτερα οπότε μετά θα κάνω την β επιπεδου.Και μένα μου είπαν για την κρέμα αλλά ακόμη δεν βάζω.Σοκολατες κοριτσι έχω ξεχάσει πως είναι λόγω ζαχαρου άστα μεγαλη πίκρα!!

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Effie99 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!!Θα κλείσω τότε ένα ραντεβού,μπορώ λες να επιλέξω από το 1535 κάποιον από αυτούς τους 2;

Καλημέρα! 

Δυστυχώς σε πρωινό ραντεβού δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένου γιατρού, αλλά είναι κάθε μέρα εκεί όλοι και όταν πάς θα μπορούσες να ζητήσεις από τη κοπέλα στην είσοδο να σε δει αν γίνεται ένας από τους δύο αυτούς, είναι πολύ εξυπηρετική η κοπέλα οπότε αν υπάρχει δυνατότητα θα σε βοηθήσει σίγουρα σε αυτό. Διαφορετικά υπάρχει η δυνατότητα σε απογευματινό ραντεβού επιλογής συγκεκριμένου γιατρού, όμως σε απογευματινό ραντεβού θα πρέπει να πληρώσεις επίσκεψη 60€.. προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ σε απογευματινό ραντεβού..

• Μου αρέσει 2

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...