Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 minutes ago, Effie99 said:

Κορίτσια γεια σας!Ηθελα να ρωτήσω εάν έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής στην Αθήνα.Στο Έλενα έχει κάποια ραντεβού για τον Μάρτιο(στο ενδοκρινολιγικο τμήμα όχι στο ενδικρινολογικο κύησης),αλλά δεν ξέρω αν εκεί υπάρχουν καλοί ενδοκρινολόγοι...

Εγώ έχω πάει σε δύο ενδοκρινολόγους του Έλενα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Συγκεκριμένα την Βενάκη και τον Μηλιώνη. Αλλά ας πουν και άλλες κοπέλες με περισσότερη εμπειρία. 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , Nephele78 είπε:

Ελα τι κανείς κοπελα μου σα χθες θυμάμαι που ειχαμε μιλησει κ στο τηλ ανοιξη του 20 νομιζω πριν τα καταφερω εγω..Εφυγες απο τσι και πηγες σφακ τα καταφερες!!! Πολυ χάρηκα !!! με το καλο!!!!!

Καντι μου σε ευχαριστώ πολυ!ναι 6/2 χρονισαμε!δε τα εχω βαπτίσει απριλιο μαιο λεμε..

Αχχχ να σου ζήσουν. Εμείς 5.4 θα χρονισουμε και αύριο έχω εμβρυομεταφορα. 

• Μου αρέσει 1

Υπάρχει κοπέλα εδώ που είχε φυσική σύλληψη με fsh12; 
Αναρωτιέμαι αν είναι τόσο κακό νούμερο. Πόσο έχουν γυναίκες 40-43 που μένουν μια χαρά φυσικά έγκυες; 

Τελικά το ένα δεν έπιασε καν. Τέλος όλα. Θα μείνω με την απορία, γιατί δεν μπορώ να κάνω παιδί! Θα ήθελα να βρω έναν άνθρωπο να μου εξηγήσει γιατί! 

• Λυπημένη/-ος 12

πρίν από 17 λεπτά , Marina21 είπε:

Αχχχ να σου ζήσουν. Εμείς 5.4 θα χρονισουμε και αύριο έχω εμβρυομεταφορα. 

Ευχαριστώ!! Επισης κοριτσι μου ! Α τι ωραια..  με το καλο το αδερφακι !!!να πανε ολα σουπερ!

πρίν από 14 λεπτά , Visit a vis είπε:

Υπάρχει κοπέλα εδώ που είχε φυσική σύλληψη με fsh12; 
Αναρωτιέμαι αν είναι τόσο κακό νούμερο. Πόσο έχουν γυναίκες 40-43 που μένουν μια χαρά φυσικά έγκυες; 

Τελικά το ένα δεν έπιασε καν. Τέλος όλα. Θα μείνω με την απορία, γιατί δεν μπορώ να κάνω παιδί! Θα ήθελα να βρω έναν άνθρωπο να μου εξηγήσει γιατί! 

Ειμαι σίγουρη ότι με αυτη την fsh μενεις φυσιολογικα ,δεν ειναι τοσο τραγική..θεμα τυχης ειναι ! Τι εννοεις το 1 δεν επιασε καν;ειχες κανει ετ με 1 εμβρυο;

6 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλησπέρα σε όλες. Κορίτσια απ' τα τέσσερα εμβρυα τα δύο εξελίσσονται πιο αργά. Δεύτερη ημέρα σήμερα και με πήρε τηλέφωνο ο εμβρυολογος να μου πει ότι ενώ τα πιο αργά είναι 2 και 3 κυττάρων τα άλλα δύο είναι ήδη 4 και 5 κυττάρων παραπάνω κι απ' το αναμενόμενο. Μου είπαν αύριο το πρωί τρίτη ημέρα δηλαδή να πάω για εμβρυομεταφορα. Να βάλουμε τα δύο που εξελίσσονται καλά και τα άλλα θα τα παρακολουθούν. Ο Θεός μαζί μου λοιπόν. Έφτασε η στιγμή. Πρέπει να προσέξω κάτι το ιδιαίτερο; Είναι η πρώτη μου εξωσωματική και εμβρυομεταφορα. Μου είπαν πως κάποιες ημέρες πρέπει να ξαπλώσω. Με προβληματίζει ότι αύριο που θα γυρίσω θα πρέπει να ανέβω στον δεύτερο όροφο με τις σκάλες γιατί το σπίτι δεν έχει ασανσέρ. Να τρώω κάτι συγκεκριμένο; Γενικά σαβουρες τρώω αλλά παίρνω ω3 και φολικό οξύ.

Τι ωραία νέα!!! Καλή σου επιτυχία γλυκιά μου!!! Θα ανέβεις τις σκαλίτσες σου σιγά σιγά χωρίς αγωνία και μετά θα χουχουλιάσεις στα ζεστά και όλα θα πάνε καλά! Να μην ανησυχείς για τίποτα! Έχω διαβάσει ότι είναι καλό να κρατάς τα πόδια σου ζεστά και να τρως ζεστά φαγητά (έχει και κρύο και είναι ότι πρέπει για σου πίτσες τώρα) και κάπως πικάντικα, επειδή βοηθάνε στην καλή  κυκλοφορία του αίματος! Επίσης τα κορίτσια εδώ λένε ότι βοηθάνε τα αβοκάντο, που είναι έτσι κι αλλιώς σούπερ τροφή! Όλα να πάνε τέλεια!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ έχω πάει σε δύο ενδοκρινολόγους του Έλενα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Συγκεκριμένα την Βενάκη και τον Μηλιώνη. Αλλά ας πουν και άλλες κοπέλες με περισσότερη εμπειρία. 

@Effie99 το ίδιο ακριβώς και εγώ και με τους δύο αυτούς.. κλάσης ανώτεροι από πολλούς ιδιώτες στα 60€+.. και δωρεάν λόγο δημοσίου.. το συστήνω ανεπιφύλακτα, τουλάχιστον δε θα σου πουν βλ@κειες επιβεβαιωμένα..!

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

On 1/3/2022 at 6:08 ΜΜ, Αγάπ είπε:

Γεια σας κορίτσια!!

Είμαι στη φάση που ζύγιζω τα υπέρ και τα κατά του να κάνω την εξωσωματική σε δημόσιο ή ιδιωτικό. Το πρόβλημα μας είναι η ασθενοσπερμια μαζί με χαμηλή κινητικότητα και μορφολογία.

Με προβληματίζει το θέμα των σαβ/κων- αργιών κλειστό. Ο γυναικολόγος μου είπε να μην ανησυχώ γι αυτό....προφανώς θα παίξει με τις ορμόνες!Αλλα δεν ξέρω εάν είναι και το ιδανικό, τι λέτε?

Επίσης μου πρότεινε είτε φυσικό κύκλο τροποποιημενο με serpafar και ovitrelle είτε μικρό πρωτόκολλο με Elonva, Orgalutran, Puregon, Ovitelle.

Και είμαι σε δίλημμα ποιο δρόμο να διαλέξω...αυτός προτείνει το μικρό πρωτόκολλο για να πάρουμε περισσότερα ωραία.

Επίσης τα φάρμακα θα τα πληρώσω καθώς θα έρθω από αρκετά μακρυά και αυτή τη στιγμή ειμαι και άνεργη.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες!

Κορίτσι μου με το καλό να ξεκινήσετε τη διαδικασία και να πάνε όλα καλά, όπου κι αν αποφασίσετε να απευθυνθείτε! Γιατί όμως να πληρώσεις τα φάρμακα όταν μπορείτε να περάσετε από επιτροπή και να σας τα χορηγήσουν δωρεάν? Όσο για το κέντρο που ρωτάς, δεν έχω επαφή με κάποιο δημόσιο, οπότε δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Υποθέτω ότι σκέφτεστε το δημόσιο για οικονομικούς λόγους και βλέπω ότι είσαι άνεργη. Ήθελα να σου πω ότι έχω διαβάσει ότι ο γιατρός της @despina. έχει ανοίξει ένα κέντρο σε συνεργασία με έναν ακόμα γιατρό, όπου κάνουν εξωσωματικές σε ζευγάρια που είναι άνεργοι, δωρεάν, ή με ελάχιστο κόστος. Δεν ξέρω τις προϋποθέσεις, αλλά ίσως αξίζει να το ψάξετε αν σας βολεύει η Αθήνα. Κι εγώ τυχαία το είχα διαβάσει στο ίντερνετ πριν κανά χρόνο. Εγώ είμαι σε άλλον γιατρό που κάνει μόνο εξωσωματική και δεν αναλαμβάνει μετά, αλλά αυτόν τον γιατρό που σου λέω ότι έχει και η Δέσποινα τον ξέρω και τον εκτιμώ, με παρακολουθούσε για ένα διάστημα πριν ξεκινήσω εξωσωματικές, έχω κάνει 2 σπερματεγχύσεις μαζί του και με έχει κερδίσει. Έχω πει ότι όταν με το καλό τα καταφέρω να μείνω έγκυος, ότι θα πάω σ' αυτόν να με αναλάβει. Σου το λέω για να ψάξεις και αυτή την εναλλακτική αν θέλεις!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου! Πήγα σήμερα πρώτα στο Έλενα για εξέταση κολπικού υγρού, που μου είπε η Οικονομοπούλου (θα έχω απάντηση σε δύο βδομάδες) και μετά στο κέντρο που είμαι για υπέρηχο. Τελικά την Τρίτη θα κάνω την επεμβασούλα (ΕΡΑ test, παράθυρο εμφύτευσης, θα δούμε αν τυχόν υπάρχουν μικρόβια στη μήτρα και τη χλωρίδα της), μου είπε ότι είναι πλήρης έλεγχος που ελπίζουμε να μας δώσει μια πιο σωστή κατεύθυνση για το μέλλον. Τελικά θα την κάνω με νάρκωση, μου το πρότεινε και ο γιατρός σήμερα αφού πρώτα πήρε διάφορες γνώμες. Σήμερα θα ξεκινήσω 1 υπόθετο Utrogestan ενδοκολπικά και από αύριο το πρωί prolutex (που θα την κάνω και τη μέρα της επέμβασης το πρωί νωρίς πριν πάω), οπότε σαν αριθμό ημερών είναι αν δεν κάνω λάθος ίδιες με της @marina_86 και της @Nephele78.

Αυτό που έγινε και με στεναχώρησε είναι ότι δυστυχώς από λάθος συνεννόηση ο προεμφυτευτικός έλεγχος των εμβρύων μας δεν είχε δρομολογηθεί ακόμα, που σημαίνει ότι η αγωνία μας παρατείνεται. Από σήμερα πάντως θα ξεκινούσαν τη διαδικασία, μας είπαν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αγωνία μου αυτή τη στιγμή. Τι θα γίνει με τα εμβρυάκια μας... Έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι πώς να κινηθώ στα πιο άσχημα σενάρια. Ο καλός μου, μου λέει να μην τα σκέφτομαι και ότι δεν είμαστε εκεί τώρα, αλλά εμένα νομίζω ότι με βοηθάει να προετοιμάζομαι ψυχολογικά.

Επίσης, δυστυχώς η επεμβασούλα θα πέσει την ίδια μέρα και σχεδόν την ίδια ώρα με το ραντεβού που είχα κλείσει σε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής, οπότε αναγκάστηκα να το αλλάξω, πάει κι αυτό πίσω, αλλά τι να κάνουμε...

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε μια σειρά. Εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε, ελπίζω σύντομα, γιατί δε σας κρύβω ότι έχει αρχίσει η κούραση να με βαραίνει πια πολύ, σε ψυχή και σώμα. Σήμερα σέρνομαι. Ελπίζω σε καλύτερες μέρες! 

• Μου αρέσει 7

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!Σκεφτομαι να κάνω μια δοκιμή☺️

πρίν από 35 λεπτά , Kiddo είπε:

@Effie99 το ίδιο ακριβώς και εγώ και με τους δύο αυτούς.. κλάσης ανώτεροι από πολλούς ιδιώτες στα 60€+.. και δωρεάν λόγο δημοσίου.. το συστήνω ανεπιφύλακτα, τουλάχιστον δε θα σου πουν βλ@κειες επιβεβαιωμένα..!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!Θα κλείσω τότε ένα ραντεβού,μπορώ λες να επιλέξω από το 1535 κάποιον από αυτούς τους 2;

1 hour ago, Nephele78 είπε:

Ευχαριστώ!! Επισης κοριτσι μου ! Α τι ωραια..  με το καλο το αδερφακι !!!να πανε ολα σουπερ!

Ειμαι σίγουρη ότι με αυτη την fsh μενεις φυσιολογικα ,δεν ειναι τοσο τραγική..θεμα τυχης ειναι ! Τι εννοεις το 1 δεν επιασε καν;ειχες κανει ετ με 1 εμβρυο;

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλησπέρα σε όλες. Κορίτσια απ' τα τέσσερα εμβρυα τα δύο εξελίσσονται πιο αργά. Δεύτερη ημέρα σήμερα και με πήρε τηλέφωνο ο εμβρυολογος να μου πει ότι ενώ τα πιο αργά είναι 2 και 3 κυττάρων τα άλλα δύο είναι ήδη 4 και 5 κυττάρων παραπάνω κι απ' το αναμενόμενο. Μου είπαν αύριο το πρωί τρίτη ημέρα δηλαδή να πάω για εμβρυομεταφορα. Να βάλουμε τα δύο που εξελίσσονται καλά και τα άλλα θα τα παρακολουθούν. Ο Θεός μαζί μου λοιπόν. Έφτασε η στιγμή. Πρέπει να προσέξω κάτι το ιδιαίτερο; Είναι η πρώτη μου εξωσωματική και εμβρυομεταφορα. Μου είπαν πως κάποιες ημέρες πρέπει να ξαπλώσω. Με προβληματίζει ότι αύριο που θα γυρίσω θα πρέπει να ανέβω στον δεύτερο όροφο με τις σκάλες γιατί το σπίτι δεν έχει ασανσέρ. Να τρώω κάτι συγκεκριμένο; Γενικά σαβουρες τρώω αλλά παίρνω ω3 και φολικό οξύ.

Με το καλό γλυκιά μου! Όλα καλά θα πάνε! Ο θεός μαζί σου!

Καλησπερα σας,

Εκανα εγγραφη για να πω σε οποια ενδιαφερεται οτι μου περισσεψαν περιπου 337 μοναδες menopur.Επειδη γνωριζω οτι ειναι αρκετα ακριβο και μπορει σε καποια να ειναι χρησιμο, το φυαλιδιο εχει αναμιχθει στις 17/02. Μενω Αθηνα οποτε αν καποια ενδιαφερεται μπορει να το παραλαβει.

Σας ευχαριστω και καλή επιτυχία σε όλες

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Mammy76 είπε:

Ειμαι 35+3....κ μου λεει για 36+....την αλλη εβδομαδα....η ΠΗΤ μου ειναι 02/04....αλλα επειδη ειχαμε πει για καισαρικη....δικη μου επιλογη...θα πηγαινε 38+.....κ τωρα μου λεει ακομα νωριτερα...κ υποτιθεται ολα καλα

Μηπως υπάρχει κατι που τον προβληματιζει; Το βάρος σου, το σάκχαρο σου, το βάρος του μωρού, ο τράχηλος; Εμενα μου την ειπαν πολλές φίλες μου που δεν με έβαλε νωρίτερα, ενώ υπήρχε ένδειξη το μη αυξανόμενο βάρος του μωρού.

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Καντι μου σε ευχαριστώ πολυ!ναι 6/2 χρονισαμε!δε τα εχω βαπτίσει απριλιο μαιο λεμε..

Κι εμεις τον Απρίλη λέμε για βάφτιση και εχω τόσα να κανω και δεν προλαβαίνω...

2 ώρες πρίν, Effie99 είπε:

Κορίτσια γεια σας!Ηθελα να ρωτήσω εάν έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής στην Αθήνα.Στο Έλενα έχει κάποια ραντεβού για τον Μάρτιο(στο ενδοκρινολιγικο τμήμα όχι στο ενδικρινολογικο κύησης),αλλά δεν ξέρω αν εκεί υπάρχουν καλοί ενδοκρινολόγοι...

Τον Σουβατζογλου αλλα νομιζω τα κοριτσια σου ειπαν καλές επιλογές γιατι παιρνει 100 και τα ραντεβού αργούν παρά πολυ.

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Καντι είπε:

Μηπως υπάρχει κατι που τον προβληματιζει; Το βάρος σου, το σάκχαρο σου, το βάρος του μωρού, ο τράχηλος; Εμενα μου την ειπαν πολλές φίλες μου που δεν με έβαλε νωρίτερα, ενώ υπήρχε ένδειξη το μη αυξανόμενο βάρος του 

Ολα ειναι φυσιολογικα....μιλησα κ αποψε μαζι του....απλα τον προβληματιζει η οριακη τιμη των pi των ομφαλικων.

Εσυ ποσων εβδομαδων ησουν οταν γεννησες?

Γεια σας κορίτσια μου!

Έχω ερωτησουλα!

Έχει κάποια κοπέλα κάνει τροποποιημένο τροποποιημένο κύκλο με κλομιφενη σε συνδιασμό με 150 μονάδες ενέσεις;
Ισχύει ότι η κλομιφένη δημιουργεί κατώτερης ποιότητας ωάρια;

Διαβαζα κάτι τέτοιο κ ανχωθηκα...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...