Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, kateriiina25 said:

Κορτιζόνη έπαιρνα κι εγώ λόγω Χασιμότο. Όμως απ οτι διαβάζω τα natural killers λειτουργούν αλλιώς και δεν τα καλύπτει η κορτιζόνη. 

Λόγω ΣΠΩ δεν έχω ωορρηξία βασικά και κατ’ επέκταση και περίοδο

Ε τώρα μου θυμίζεις εμένα. 
Όταν δεν έχεις ωορρηξία τίποτα δεν πάει καλά στο σώμα. Και ακόμη και εξωτερικά να υποστηριχθεί η όλη διαδικασία με ορμόνες και πάλι ο οργανισμός δεν είναι σε ισορροπία..

Εγω γνωστή που είχε τέτοιο θέμα και αυτή, έκανε αγωγή (νομίζω πήρε και κορτιζόνη) και έπειτα έκανε δυο παιδάκια.. 

40 minutes ago, linaa said:

Αυτό λέω πως ακομα κ αυτο το ότι προσπάθησε κ με αλλο τρόπο την οδήγησε στο να ψάξει να βρει το γιατί αποτυγχάνει αν δεν ήξερε κ αυτήν την πληροφορία ο τελευταίος γιατρος ίσως οδηγούνταν σε άλλες εξετασεις κ αλλες θεραπείες.  Ολα παίξανε τον ρόλο τους . 

Φυσικά κ να ψαχτουν κ αλλιώς χωρίς να απορρίπτουν αυτο λέμε.  Δεν μπορούμε δηλαδη να πούμε σε μια κοπέλα παρατα τις εξωσωματικες ξεανχωσου κ θα πετύχεις. Μπορουμε να πούμε δοκίμασε ότι μπορείς κ θα πετύχεις.  

Δεν νομίζω να είπα κάπου ότι η λύση είναι στο παρατήσεις τις εξωσωματικές. Αλλά υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία εκεί που αντί οι γιατροί να δουν τι θέμα έχεις και να στο λύσουν σε βάζουν βουρ στην εξωσωματική. Και βλέπεις ότι δεν αποδίδει, απογοητεύεσαι και αρχίζει ο φαύλος κύκλος. 

44 minutes ago, linaa said:

Αυτό λέω πως ακομα κ αυτο το ότι προσπάθησε κ με αλλο τρόπο την οδήγησε στο να ψάξει να βρει το γιατί αποτυγχάνει αν δεν ήξερε κ αυτήν την πληροφορία ο τελευταίος γιατρος ίσως οδηγούνταν σε άλλες εξετασεις κ αλλες θεραπείες.  Ολα παίξανε τον ρόλο τους . 

Όχι δεν κατάλαβες. Εγώ με την @Troia ψιλιαστηκαμε τον λόγο. Τον γιατρό που τελικά με βοήθησε τον βρήκα τυχαία μέσω ενός τυπικού έλεγχου. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 minutes ago, Arriel_83 said:

Ε τώρα μου θυμίζεις εμένα. 
Όταν δεν έχεις ωορρηξία τίποτα δεν πάει καλά στο σώμα. Και ακόμη και εξωτερικά να υποστηριχθεί η όλη διαδικασία με ορμόνες και πάλι ο οργανισμός δεν είναι σε ισορροπία..

Εγω γνωστή που είχε τέτοιο θέμα και αυτή, έκανε αγωγή (νομίζω πήρε και κορτιζόνη) και έπειτα έκανε δυο παιδάκια.. 

Το ότι δεν λειτουργεί τίποτα σωστά, είναι βέβαιο. Υποτίθεται όμως με φάρμακα θα έπρεπε να ξεπερνιούνται αυτά. Ωορρηξία έχω πάντως με φάρμακα, δεν είναι ότι δεν έχω με αγωγή. Και από έμβρυα μια χαρά είμαι. Το πρόβλημα είναι στην εμφύτευση 

38 minutes ago, Pagor said:

Κορίτσι μου λείπαμε κ λείπαμε πολύ...πάρε τον χρόνο σου...

Διάβασα κάπου για τον Χρόνο ..την κόρη του την λυπη κ την κορη του την ελπίδα...

Η ελπίδα ήταν πάντα κάπου εκεί ..πάντα κάπου έτρεχε να πάει αλλά πάντα ήταν εκεί δίπλα του .. πάντα την κυνηγούσε κ πάντα υπήρχε εκεί δίπλα του.. Ενώ η λύπη ήταν πάντα χωμένη στην αγκαλιά του γιατί μόνο εκείνος μπορούσε να την γιατρεύσει...

Συμφωνώ ότι όλα γιατρεύονται αλλά όλα θέλουν τον χρόνο τους ...ξέσπασε ...νοιώσε όπως θες κ εκφράσουν όπως θέλει η ψυχή σου ...στα δικά μας μονοπάτια δεν υπάρχει το μην " έχεις άγχος " δεν γίνεται αυτό...Δεν γνωρίζω ούτε την ηλικία σου ούτε την κατάσταση σας ...πάρε μια ανάσα...δες πόσα ορμορφα πραγματα έχεις δίπλα σου αγκαλιάσε τα κ μαζί με αυτά κ εσένα...Ένα μεγάλο μπράβο για καθε σου προσπάθεια ..για κάθε σου βήμα ...για κάθε αποτυχία ένα τεράστιο μπράβο...για όλες σου τις αντοχές...για όλες μας! 

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!

🧡

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου, υπήρξε μια εξέλιξη σήμερα, δυστυχώς όχι θετική. Ύστερα απο κάτι ταχυκαρδίες ξαφνικές και χωρίς λόγο που είχα, μου ειπε ο γιατρός να κάνουμε την χοριακή λίγο νωρίτερα οπότε την έκανα σήμερα, όπου για μία ακόμη φορά ήταν αρνητική (4). Ίσως αυτή η φορά να πόνεσε πιο πολύ απ’ όλες. Τα είχαμε όλα ελεγμένα, προσεγμένα, θεραπείες, εξετάσεις, διατροφή… όμως μάλλον τα έμβρυα μου διαφωνούν ή ο οργανισμός μου, δεν ξέρω 😕 

Ήθελα να πω από χτες στην @Arriel_83 αλλά και σε όλα τα κορίτσια ότι καλό είναι να ξεφεύγουμε και να ξεχνιώμαστε (κυρίως για εμάς), πολλές κοπέλες τα κατάφεραν όταν το “ξέχασαν” και μπράβο τους, όμως και άλλες τόσες τα κατάφεραν με μισή ανάσα από το πολύ άγχος και θα συνεχίζουν να τα καταφέρνουν. Και εμένα αυτή τη φορά το «δεν πρεπει να εχεις άγχος» με άγχωσε ακόμα παραπάνω, σε σημείο να σκέφτομαι μόνο αυτό. Γι αυτό ας αφήσουμε πια αυτή την συμβουλή για τις “φυσιολογικές” που δεν χρειάστηκε να περάσουν όσα περνάμε εμείς. Είναι ok να αγχώνεστε κορίτσια! Το λέω με αγάπη 💛

Λυπάμαι πολύ Κατερίνα 🙁

3 ώρες πρίν, Georgiakou είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!Ειμαι στην 7η μέρα μετά την εμβρυομεταφορα(2 βλαστοκυστες 5 ημερών ) χοριακη 27/01 και έχω μεγάλη αγωνία!!Ειναι κανένα κορίτσι στην ίδια φάση;

Καλησπερα σου, και εγώ στην ίδια φάση είμαι, στις 27/01 έχω χοριακη 

• Μου αρέσει 1

10 minutes ago, kateriiina25 said:

Το ότι δεν λειτουργεί τίποτα σωστά, είναι βέβαιο. Υποτίθεται όμως με φάρμακα θα έπρεπε να ξεπερνιούνται αυτά. Ωορρηξία έχω πάντως με φάρμακα, δεν είναι ότι δεν έχω με αγωγή. Και από έμβρυα μια χαρά είμαι. Το πρόβλημα είναι στην εμφύτευση 

Ύστεροσκοπηση έχεις κάνει; Φαντάζομαι θα έχεις.. 

Διαφημίσεις

18 minutes ago, kateriiina25 said:

Ναι, πριν την 1η προσπάθεια 

Πίστεψε με είναι θέμα χρόνου να μείνεις έγκυος. Έμβρυα έχεις, εξετάσεις έχεις κάνει τα πάντα όλα. Απλά είναι θέμα χρόνου. Μην ξεχνάς αυτό που λένε πολλές: το παιδί διαλέγει ποτε θα έρθει ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Ria_ είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ, πάρε το χρόνο σου κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και μόλις είσαι έτοιμη προχωράς. Δε ξέρω τη να σου πω αλήθεια ,εύχομαι να τα καταφέρεις σύντομα ,πιστεύω ότι στο τέλος θα γίνεις μανουλα όλες μας πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε . 

Κορίτσια ηθελα να ρωτήσω και κάτι είμαι 18η μέρα του κύκλου σήμερα μετά την περίοδο από την αποβολή και στο σκούπισμα έχω σαν κάτι καφέ βλεννες σα κακαδακια δε ξέρω πως να το περιγράψω. Τη είναι πάλι τώρα αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει ?

@Ria_ και εγώ είμαι 16 μέρες μετα από αποβολή και εχω ακριβώς αυτό που περιγράφεις.. μίλησα με τον γιατρό σήμερα κ μου είπε να μην ανησυχώ.. τελευταία είναι.. καθαρίζουμε 

πρίν από 15 λεπτά , Ninaki- είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα σας παρακαλώ πείτε μου. Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω με έμβρυα ΒC???

Τι νούμερο bc;

6 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου, υπήρξε μια εξέλιξη σήμερα, δυστυχώς όχι θετική. Ύστερα απο κάτι ταχυκαρδίες ξαφνικές και χωρίς λόγο που είχα, μου ειπε ο γιατρός να κάνουμε την χοριακή λίγο νωρίτερα οπότε την έκανα σήμερα, όπου για μία ακόμη φορά ήταν αρνητική (4). Ίσως αυτή η φορά να πόνεσε πιο πολύ απ’ όλες. Τα είχαμε όλα ελεγμένα, προσεγμένα, θεραπείες, εξετάσεις, διατροφή… όμως μάλλον τα έμβρυα μου διαφωνούν ή ο οργανισμός μου, δεν ξέρω 😕 

Ήθελα να πω από χτες στην @Arriel_83 αλλά και σε όλα τα κορίτσια ότι καλό είναι να ξεφεύγουμε και να ξεχνιώμαστε (κυρίως για εμάς), πολλές κοπέλες τα κατάφεραν όταν το “ξέχασαν” και μπράβο τους, όμως και άλλες τόσες τα κατάφεραν με μισή ανάσα από το πολύ άγχος και θα συνεχίζουν να τα καταφέρνουν. Και εμένα αυτή τη φορά το «δεν πρεπει να εχεις άγχος» με άγχωσε ακόμα παραπάνω, σε σημείο να σκέφτομαι μόνο αυτό. Γι αυτό ας αφήσουμε πια αυτή την συμβουλή για τις “φυσιολογικές” που δεν χρειάστηκε να περάσουν όσα περνάμε εμείς. Είναι ok να αγχώνεστε κορίτσια! Το λέω με αγάπη 💛

Αχ βρε Κατερίνα μου... Λυπάμαι.. Άντε πάμε παρακάτω...Οπότε αποφασίσουν έρχονται. Και τέλεια να μην είναι αυτά που λογαριάζουμε, αν είναι να έρθουν...Πόσες περιπτώσεις...Αυτό που πονά είναι τα χρήματα.Αλλιώς κάθε μήνα θα έκανα ετ.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ninaki- είπε:

4BC

Δεν είναι και κακό.Νομιζω είναι καλύτερο από το πχ 1 Αβ η 1αα.Καμια φορά σκέφτομαι μην τα ψάχνουμε και τόσο.Τι γίνεται μέσα όταν μας τα βάζουν μόνο ο Θεός ξέρει.Ολα είναι δυνατά!!!

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 23 λεπτά , Ninaki- είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα σας παρακαλώ πείτε μου. Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω με έμβρυα ΒC???

Έχω ακούσει από κοπέλες να στέλνουν για προεμφυτευτικο άριστα και μέτρια έμβρυα και να βγαίνουν καλά τα μέτρια. Σίγουρα όλες θελουμε να προχωράμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά αν δεν άξιζαν δεν θα τα κρατούσαν!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Clouds είπε:

Δεν είναι και κακό.Νομιζω είναι καλύτερο από το πχ 1 Αβ η 1αα.Καμια φορά σκέφτομαι μην τα ψάχνουμε και τόσο.Τι γίνεται μέσα όταν μας τα βάζουν μόνο ο Θεός ξέρει.Ολα είναι δυνατά!!!

Πάντως το 4 bc σαν δυνατότητα μοιάζειε το 2 αα

πρίν από 13 λεπτά , Clouds είπε:

Δεν έχεις κ αδικο...απλά είμαι μόλις μετά από τη πρώτη Μ αποτυχία και πραγματικά σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο οικονομικό και ψυχικό αν είναι δεδομένη η αποτυχία.....Ήθελα να κάνω νέα διέγερση και έμαθα πως δεν γίνεται....κ λέω εδώ τα BB δεν άντεξαν....δεν ξέρω ....είμαι προβληματισμένη,ψάχνω και παντού ξ δω βρήκα ξ καμία να έχει πετύχει με BC....

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...