Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , Nephele78 είπε:

Εκανα 21+5 εβδομαδων υπέρηχο καρδιας εμβρυων σε μια πολυδωρου εξωτερικη συνεργατης του Γεν-εξαιρετικη!!δε χρειαστηκε καποια προετοιμασια και το εκανα προληπτικα.

Μαλιστα καταλαβα.Εκλεισα πριν με την κυρία Τσαπακη αλλά μετά από 1 μήνα δεν βρήκα νωρίτερα.Με χαλάει απλά το 2.5 λίτρα νερό ενώ πάω μέρα παρά μέρα τουαλετα,και να μην φάω μου είπαν όσπρια 10 μέρες πριν την εξέταση και να τρωω πολλές φυτικές ινες(που τρωω λογω διατροφής για το ζαχαρο)(Γκρινιάζω το ξερω).Πόση ώρα σου έκανε την εξέταση προσπαθούσε πολύ ώρα?Γιατί διάβασα ότι μπορεί να κάνει και πάνω από μια ώρα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 32 λεπτά , Didimakia είπε:

Μαλιστα καταλαβα.Εκλεισα πριν με την κυρία Τσαπακη αλλά μετά από 1 μήνα δεν βρήκα νωρίτερα.Με χαλάει απλά το 2.5 λίτρα νερό ενώ πάω μέρα παρά μέρα τουαλετα,και να μην φάω μου είπαν όσπρια 10 μέρες πριν την εξέταση και να τρωω πολλές φυτικές ινες(που τρωω λογω διατροφής για το ζαχαρο)(Γκρινιάζω το ξερω).Πόση ώρα σου έκανε την εξέταση προσπαθούσε πολύ ώρα?Γιατί διάβασα ότι μπορεί να κάνει και πάνω από μια ώρα!!

Δε καταλαβαινω για το νερο κ τη διατροφη πραγματικα..κοιταζε για 1 ωρα κ ενα τεταρτο ειχα κουραστει εγω πολυ κ μου εξηγουσε κιολας λες κ καταλαβαινα..σου λεω εξαιρετικη κ νεα κοπελα ,επαθα πλακα..

πρίν από 57 λεπτά , Mammy76 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!!!!ερωτηση κοινου....οσες γεννησατε με Σφακ...σε ποια εβδομαδα γεννησατε....χωρις να υπαρχει προβλημα?

38+2 εσπευσμένα. Ειχε σκοπό να με αφήσει κι αλλο για φτ. Γιατι; Ποσο εισαι;

πρίν από 53 λεπτά , Didimakia είπε:

Εμενα με τελείωσε σε μισή ώρα αλλα την κοπελα πριν απο μενα την ειχε μια ώρα μεσα, δεν έβλεπε αυτα που ηθελε στο μωρο, την έβγαλε έξω πηρε εμενα και μετα θα την ξανά έβαζε.

@Nephele78 να σου ζήσουν τα μπουμπουκακια!!! Χρόνισατε ε; Κανατε παρτάκι; Για πες;;; Δεν σε ρώτησα τα βαφτίσατε;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Καντι είπε:

Ειμαι 35+3....κ μου λεει για 36+....την αλλη εβδομαδα....η ΠΗΤ μου ειναι 02/04....αλλα επειδη ειχαμε πει για καισαρικη....δικη μου επιλογη...θα πηγαινε 38+.....κ τωρα μου λεει ακομα νωριτερα...κ υποτιθεται ολα καλα

• Μπερδεμένη/-ος 1

4 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Καλημέρα κορίτσια να σας ρωτήσω έχει κάνει καμία υπέρηχο καρδιας εμβρυου?Μου ζητάνε προετοιμασία(επειδή θα πάω σε 4 βδομάδες περιπου)να πάινω 2 με2.5 λίτρα νερό καθε μερα μου έδωσαν να παρω importal syr για να πηγαίνω κάθε μερα τουαλέτα(ενώ πάω μερα πάρα μέρα)θέλουν κάθε μερα να αδειάζει το εντερο μέχρι να παω για την εξεταση και να μην τρώω τροφες που μου προκαλούν τυμπανισμο και αερια(ενώ κάνω διατροφή για το ζαχαρο και πρέπεινα τρωω κάποιες τροφες όπως όσπρια κτλ!!Πρώτη φορά τα ακούω αυτά!!Αξίζει να την κάνω?Κάποτε δεν γινόντουσαν αυτά!Αν το έχει κάνει καμμια ας μου πει την γνώμη της η αν της ζητήθηκε γιατί νομίζω ότι θέλουν να τα τρώνε απο παντού ξέρω γω!!!!

Εγω θα την κάνω την Παρασκευη και κάνω προετοιμασία 3 εβδομάδες.. Μια απο τα ιδια κι εγω με το ζαχαρο, ομως δεν εχω φαει καθολου οσπρια. Παιρνω καθε μερα σιροπι γιατι ειχα θεμα και με την δυσκοιλιοτητα και γενικά ανυπομονώ να φτασει η Παρασκευή να σταματήσω το σιροπι το οποίο ειναι μια αηδια..

Ο γιατρος μου το θεωρει σημαντικό οποτε θα το κανω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 1/3/2022 at 5:25 ΜΜ, despina. είπε:

Α καλα!Στο φαρμακειο του Εοπυυ στο ειπαν αυτο?
Ρωτησα παντως και το φαρμακοποιό και μου πε δεν πειραζει.Ποση διαφορα θερμοκρασιας μπορει να εχει εκει?Υποτιθεται λεει απο 2-6 βαθμους κελσιου στις οδηγιες που ειδα.

Ευχαριστω πολυ!

Ναι, στο φαρμακείο του εοππυ μου το είπαν... 

1 hour ago, Nephele78 είπε:

Δε καταλαβαινω για το νερο κ τη διατροφη πραγματικα..κοιταζε για 1 ωρα κ ενα τεταρτο ειχα κουραστει εγω πολυ κ μου εξηγουσε κιολας λες κ καταλαβαινα..σου λεω εξαιρετικη κ νεα κοπελα ,επαθα πλακα..

Αλήθεια ε?Αυτή που είναι τώρα μήπως βρω το τηλέφωνο της και κλεισω αν είναι!!Και γω δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά τι να πω τελοσπαντων θα τη ψάξω!Σε ευχαριστώ πολύ!

πρίν από 38 λεπτά , Didimaki13 είπε:

Εγω θα την κάνω την Παρασκευη και κάνω προετοιμασία 3 εβδομάδες.. Μια απο τα ιδια κι εγω με το ζαχαρο, ομως δεν εχω φαει καθολου οσπρια. Παιρνω καθε μερα σιροπι γιατι ειχα θεμα και με την δυσκοιλιοτητα και γενικά ανυπομονώ να φτασει η Παρασκευή να σταματήσω το σιροπι το οποίο ειναι μια αηδια..

Ο γιατρος μου το θεωρει σημαντικό οποτε θα το κανω. 

Μάλιστα κοριτσι μου τι να κάνουμε και γω θα το κάνω αναγκαστικά!!Το importal syr σου έδωσε?Και γω 3 βδομάδες πριν θα το ξεκινήσω!!!

πρίν από 53 λεπτά , Didimakia είπε:

Αλήθεια ε?Αυτή που είναι τώρα μήπως βρω το τηλέφωνο της και κλεισω αν είναι!!Και γω δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά τι να πω τελοσπαντων θα τη ψάξω!Σε ευχαριστώ πολύ!

Μάλιστα κοριτσι μου τι να κάνουμε και γω θα το κάνω αναγκαστικά!!Το importal syr σου έδωσε?Και γω 3 βδομάδες πριν θα το ξεκινήσω!!!

Το dulcosoft(τον ιδιο γιατρο έχουμε). Εγω παντως 2.5 λιτρα δεν εχω καταφερει να πιω ειμαι γυρω στο 1.5 τη μερα. Δεν τρωω υδατανθρακες πολλους, ουτε οσπρια. Επισης δεν κανει για καμια εβδομάδα πριν να βαλεις καμια κρεμς στην κοιλια. 

Πάντως η γυναικα συναδέλφου που έκανε την ιδια εξέταση στο ιασω δεν εκανε καμια προετοιμασία. 

On 1/3/2022 at 5:09 ΜΜ, marina_86 είπε:

Όχι, η λαπαροσκόπηση δείχνει το εξωτερικό της μήτρας, ωοθήκες και σάλπιγγες. Κανονικά την κάνεις αν έχεις δείγματα ενδομητριωσης, αλλά εγώ λόγω απανωτών αποτυχιών είπα να τα.ελεγξω όλα. Απλά η λαπαροσκόπηση είναι πιο βαριά από την υστεροσκοπηση... Σου κάνουν τρεις τρυπουλες στην κοιλιά και λίγο σήμερα με ενοχλούν... Ευτυχώς δεν φάνηκε κάποιο πρόβλημα με τη λαπαροσκοπηση.

Αφού θα σου κάνει μέθη για να πάρει δείγμα, δεν θα βάλει κ την κάμερα να δει κ το εσωτερικό (υστεροσκοπηση δηλαδή); 

Κορίτσι μου, υστεροσκόπηση έκανα πριν ένα χρόνο και ήταν μια χαρά, οπότε ο γιατρός θεωρεί ότι είναι άσκοπο να ξανακάνουμε. Όσο για τη λαπαροσκόπηση τον ρώτησα σήμερα αν πιστεύει ότι θα ήταν χρήσιμο να το δούμε κι αυτό αφού τα βλέπουμε όλα και ήταν εντελώς αρνητικός, ότι δε θα μας προσφέρει τίποτα και θα ταλαιπωρηθώ χωρίς λόγο. Οπότε θα προχωρήσουμε με ΕΡΑ test, παράθυρο εμφύτευσης, θα δούμε τυχόν μικρόβια μήτρας και τη χλωρίδα της. Μου είπε ότι αυτός είναι ο πλήρης έλεγχος που θα μας δώσει μια σαφή εικόνα. Ελπίζω να διαφωτιστούμε, τι να πω... 

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Καλημέρα κορίτσια να σας ρωτήσω έχει κάνει καμία υπέρηχο καρδιας εμβρυου?Μου ζητάνε προετοιμασία(επειδή θα πάω σε 4 βδομάδες περιπου)να πάινω 2 με2.5 λίτρα νερό καθε μερα μου έδωσαν να παρω importal syr για να πηγαίνω κάθε μερα τουαλέτα(ενώ πάω μερα πάρα μέρα)θέλουν κάθε μερα να αδειάζει το εντερο μέχρι να παω για την εξεταση και να μην τρώω τροφες που μου προκαλούν τυμπανισμο και αερια(ενώ κάνω διατροφή για το ζαχαρο και πρέπεινα τρωω κάποιες τροφες όπως όσπρια κτλ!!Πρώτη φορά τα ακούω αυτά!!Αξίζει να την κάνω?Κάποτε δεν γινόντουσαν αυτά!Αν το έχει κάνει καμμια ας μου πει την γνώμη της η αν της ζητήθηκε γιατί νομίζω ότι θέλουν να τα τρώνε απο παντού ξέρω γω!!!!

Έχω προγραμματίσει να την κάνω την επόμενη Παρασκευή. Δίδυμη κύηση κι εγώ και την κάνω προληπτικά εντελώς, χωρίς κάποιο εύρημα στην αυχενική ή τη β' επιπέδου. Θα την κάνω στην Κουλ. στο Χαλάνδρι. Η μόνη προετοιμασία που μου ζήτησαν είναι να μη βάλω κρέμα / λάδι για ραγάδες στην κοιλιά μου και να φάω λίγη σοκολάτα γάλακτος μισή ώρα πριν - η καλύτερή μου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 1/3/2022 at 5:45 ΜΜ, Maroxmarox είπε:

@happiness79 ευχαριστώ για την απάντηση..ειμαι πονεμένη ιστορία δύο επεμβάσεις ήδη ινομυωματα,την τελευταία πριν τρία χρόνια.δεν αντιμετωπιστηκα σωστά με καταστολή κτλ μέχρι την ανάρρωση ..μου βγαίνουν συνεχώς και άμεσα. Προσπαθουσαμε ,μετά βρήκαμε θέμα με το σπέρμα ..άστα ..θα καταψυξουμε τώρα,θα κάνω επέμβαση και μετά εμβυομεταφορα .ο γιατρός θέλει και άλλα για να μη χάσουμε χρόνο , ,να έχω μεγαλυτερες πιθανότητες..είμαι και μεγαλοκοπελα ετών 40 κλείνω..έχασα τρία χρόνια ..εύχομαι να τα καταφεδούμε όλες..είστε ηρωίδες..δεν έχω να πω τίποτα άλλο.μονο όταν περάσεις από αυτό μπορείς να καταλαβεις,οι άλλες γυναίκες δε μας καταλαβαίνουν..σου εύχομαι να έχεις μια θετική χοριακη! Εσύ σε τι φάση είσαι;

Κορίτσια εάν έχω από ανοικτό μπουκαλάκι περίσσευμα δόσεων μέχρι πότε κρατάει;ξέρετε;

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Κι εσύ είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις! Σου εύχομαι χωρίς καθόλου κόπο από εδώ και πέρα! Είμαι στη φάση που πριν 2 βδομάδες απέτυχε η 4η προσπάθεια εξωσωματικής. Έχω μπει σε διαδικασία πολλών εξετάσεων και θα κάνουμε και προεμφυτευτικό έλεγχο στα 6 εμβρυάκια που έχουμε στην κατάψυξη. Ελπίζω να υπάρχει κάποιο υγιές ανάμεσα τους. Είμαι αρκετά απογοητευμένη. Ξεκινήσαμε προσπάθειες στα 39 μου και τότε όλοι οι γιατροί μας έλεγαν ότι είμαστε εύκολη περίπτωση και ότι θα τα καταφέρουμε σίγουρα και έχουν περάσει 3 χρόνια, είμαι πλέον 42 και πολύ πιο συνειδητοποιημένη, αλλά και με περισσότερη κούραση στο σώμα και στην ψυχή μου. Όπως όλες μας εδώ μέσα. Είναι αλήθεια ότι μεταξύ μας υπάρχει αλληλοκατανόηση και μία σύνδεση αλλού επιπέδου. Ευτυχώς! Εύχομαι για όλες μας λιγότερα βάσανα και να έχουμε το μαγικό βίωμα νέας ζωής μέσα μας σύντομα! 

23 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Αχ ακόμα και εν δυνάμει... πόσο ωραίο ακούστηκε αυτό!!! :rolleyes:

@kateriiina25 είμαι σίγουρη για σένα ότι είσαι έγκυος, πες το διαίσθηση!!!

• Μου αρέσει 5

9 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Δυστυχώς πάλι δε γονιμοποιήθηκε το έμβρυο για 2ο συνεχόμενο μήνα.

Αποφασίσαμε αλλαγή κέντρου, θα ήθελα να σας ρωτήσω εμπειρίες με ΙΑΣ Δημητρό έχετε;

Κουράστηκα και θέλω να δώσω μια ευκαιρία σε κάποιο άλλο κέντρο και εργαστήριο βασικά. Μιλησα και με τον εμβρυολογο εκει συμφωνεί οτι 50% γονιμοποίηση στην ηλικία μας 34 εγω πλεον με σχετικά οκ σπέρμα είναι θέμα εργαστηρίου..

Με δεδομένο ότι ο,τι γονιμοποιείται γίνεται βλαστοκύστη μέχρι τώρα.

23 ωοληψίες σε φυσικό κύκλο έχουμε βρει 14 ωάρια (ασχολίαστο επίσης που τα χάναμε...ήταν και κανα 2-3 κύστες)

έχουν γονιμοποιηθεί τα 7 και τα 7 έγιναν βλαστοκύστες.

1 βλαστοκύστη μεταφορά εγκυμοσύνη διακοπή 13η εβδομάδα λόγω θέματος εμβρύου

1 βλαστοκύστη μεταφορά αρνητική

1 βλαστοκύστη μεταφορά αρνητική

2  βλαστοκύστες μεταφορά βιοχημική

και εχω 2 καταψυξη.

Λογικό δεν ειναι να θελω αλλαγη ρε κοριτσια; Απο την αλλη λεω, τωρα που να αλλαζω...αλλα δε γινεται αλλιως νομιζω

Αχ βρε κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ... Διαβάζοντας το ιστορικό σου καταλαβαίνω γιατί θέλεις να αλλάξεις κέντρο. Είναι αλήθεια ότι το Ιασώ έχει πολύ δυνατό εμβρυολογικό, τόσο από άποψη επιστημόνων, όσο και μηχανημάτων. Τον γιατρό που αναφέρεις δε τον ξέρω, αλλά λογικά θα σε διαφωτίσουν άλλα κορίτσια από εδώ. Πάντως σαν κέντρο κι εγώ εκεί είμαι και είμαι ευχαριστημένη. Όσο για τους φυσικούς κύκλους απορώ πώς χάσατε τόσα πολλά ωάρια, τι κρίμα... Ελπίζω τουλάχιστον να μη στα χρέωναν, αλλά ακόμα και έτσι, πάλι δε δικαιολογείται. Έχω κάνει κι εγώ φυσικούς κύκλους (όχι όσους εσύ) στο Ιασώ και χάσαμε μόνο μία φορά ωάριο (τη 2η φορά που πήγαμε με φυσικό) και μετά κανένα, γιατί μου έδινε orgalutran και fortathrin για να μην "σπάσουν". Οπότε υποθέτω ότι θα τα πας πολύ καλά αλλάζοντας κέντρο και γιατρό, γιατί καταλαβαίνω ότι έχεις ωάρια και προχωράνε μια χαρά σε βλαστοκύστες. Επίσης είναι πάρα πολύ βασικό ότι έχεις κάνει 2 φορές εμφύτευση! Που σημαίνει ότι θα τα καταφέρετε σίγουρα! Εύχομαι από εδώ και πέρα τα πράγματα να κυλίσουν εύκολα για εσάς και να έχετε μόνο ευχάριστα νέα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Mammy76 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!!!!ερωτηση κοινου....οσες γεννησατε με Σφακ...σε ποια εβδομαδα γεννησατε....χωρις να υπαρχει προβλημα?

Ελα τι κανείς κοπελα μου σα χθες θυμάμαι που ειχαμε μιλησει κ στο τηλ ανοιξη του 20 νομιζω πριν τα καταφερω εγω..Εφυγες απο τσι και πηγες σφακ τα καταφερες!!! Πολυ χάρηκα !!! με το καλο!!!!!

2 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Εμενα με τελείωσε σε μισή ώρα αλλα την κοπελα πριν απο μενα την ειχε μια ώρα μεσα, δεν έβλεπε αυτα που ηθελε στο μωρο, την έβγαλε έξω πηρε εμενα και μετα θα την ξανά έβαζε.

@Nephele78 να σου ζήσουν τα μπουμπουκακια!!! Χρόνισατε ε; Κανατε παρτάκι; Για πες;;; Δεν σε ρώτησα τα βαφτίσατε;

Καντι μου σε ευχαριστώ πολυ!ναι 6/2 χρονισαμε!δε τα εχω βαπτίσει απριλιο μαιο λεμε..

• Μου αρέσει 2

35 minutes ago, happiness79 said:

@kateriiina25 είμαι σίγουρη για σένα ότι είσαι έγκυος, πες το διαίσθηση!!!

Αχ μακάρι κοπέλα μου! Μου το έχουν πει τόσα κορίτσια σήμερα που στο τέλος δεν θα πάω για χοριακή, κατευθείαν για υπέρηχο θα πάω χαχαχα

Πάντως και να πέσετε έξω εγώ κρατάω ότι αυτές τις μέρες τις έχω περάσει σίγουρα με πολύ λιγότερες έγνοιες χάρη σε σας  :wub:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

eardp2.png

Κορίτσια γεια σας!Ηθελα να ρωτήσω εάν έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής στην Αθήνα.Στο Έλενα έχει κάποια ραντεβού για τον Μάρτιο(στο ενδοκρινολιγικο τμήμα όχι στο ενδικρινολογικο κύησης),αλλά δεν ξέρω αν εκεί υπάρχουν καλοί ενδοκρινολόγοι...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...