Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Καλημέρα. Σε 2-3 ημέρες ερχόταν σε εμένα.

• Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Troia είπε:

Σώπα καλέ! Τα πάντα έκανα εγώ, πήγαινα λαική, σουπερμάρκετ, για περπάτημα...Το μόνο μου εμπόδιο ήταν τα utrogestan που με έκαναν σαν κοτόπουλο, κατά τα άλλα συνέχιζα κανονικά τη ζωή μου. 

Σκέψου μόνο τις φίλες μας που έμειναν φυσιολογικά έγκυος και δεν το γνώριζαν,όλα όπως παντα δεν τα έκαναν;Μην ανησυχείς...όλα παλα θα πάνε!!!!Η μεγάλη χοριακη ερχεταιιιιι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Iro 39 είπε:

Σκέψου μόνο τις φίλες μας που έμειναν φυσιολογικά έγκυος και δεν το γνώριζαν,όλα όπως παντα δεν τα έκαναν;Μην ανησυχείς...όλα παλα θα πάνε!!!!Η μεγάλη χοριακη ερχεταιιιιι

Έκανες παράθεση σε λάθος ποστ (για την ιστορία, σε εμένα όντως πήγαν όλα καλά)...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Troia είπε:

Σώπα καλέ! Τα πάντα έκανα εγώ, πήγαινα λαική, σουπερμάρκετ, για περπάτημα...Το μόνο μου εμπόδιο ήταν τα utrogestan που με έκαναν σαν κοτόπουλο, κατά τα άλλα συνέχιζα κανονικά τη ζωή μου. 

Όντως αυτά τα utrogestan δεν παλεύονται αλλά τι να κάνουμε, είχες κάποια συμπτώματα? Είσαι τώρα έγκυος? 

πρίν από 7 λεπτά , Troia είπε:

Δεν προσπαθώ να σε πείσω, αλλά το βιβλίο έχει επιστημονικές παραπομπές για όσα γράφει. Γνώμη μου: μπορείς να πεις στην κοπέλα ότι υπάρχει και αυτή η άποψη που εσύ όμως δεν την πολυπιστεύεις και αν θέλει να ρωτήσει την Οικονομοπούλου τη γνώμη της. Είναι καλύτερο να ακούσει επ᾽ αυτού τη γνώμη μιας γιατρού παρά της κάθε μίας από εμάς (βάζω πρώτα πρώτα τον εαυτό μου μέσα). Και μετά κάνει όπως νιώθει πιο άνετα εκείνη. 

καλα εννοειται αυτο. γι αυτο το λογο και την προετρεψα και στην οικονομοπ και στην ενδοκρινολογο μου. και σε εξωσωματικο μετεπειτα. σιγουρα θα της τα πουν καλυτερα. για το κομματι διατροφης και λαιφ σταιλ δεν της εχω μιλησει καν.

πρίν από 8 λεπτά , Διδυμακια2 είπε:

Κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε!! Έχω ερώτηση....εγώ αν όλα πάνε καλά κάνω ετ στις 12 Φεβρ 2 παγωμένες βλαστοκυστες 5 ημερών. Έχω πάθει όμως ιγμοριτιδα και ο γιατρός είναι στο τσακ να μου το ακυρώσει γιατί δεν κάνει να βηχω μου είπε. Εν τω μεταξύ εγώ έχω χρόνιο βήχα λόγω αυτοανοσου. Τι θα γίνει δλδ θα φοβάμαι να βηξω? Και όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ νιώθω ότι θέλω να βήχω!! Θα μου φύγουν τα έμβρυα με τον βήχα???? 

Επειδή εγώ έχω άσθμα κάνω συνεχόμενα εισπνοές εσενα για το βήχα δεν σου δίνει κάτι ; Τωρα που μίλησα με το γυναικολόγο μου είπε δεν παίρνεις τίποτα μόνο ντεπόν 

πρέπει ο βήχας να μην κάνει σύσπαση στην κοιλιά , δεν σ έδωσαν αντιβίωση για την ιγμοριτιδα; 
Εμείς το Σάββατο κάναμε μεταφορά κ μετά βγήκε η γραμματέα τ άντρα μ θετική φοράνε μάσκες αλλά κόλλησε την Τρίτη ο δικός μου κ έφυγε απο το σπιτι αλλά …  με παρηγορεί ότι είναι 7η μέρα μήπως πρόλαβε κ έγινε η εμφύτευση τι να πω ….

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

Επειδή εγώ έχω άσθμα κάνω συνεχόμενα εισπνοές εσενα για το βήχα δεν σου δίνει κάτι ; Τωρα που μίλησα με το γυναικολόγο μου είπε δεν παίρνεις τίποτα μόνο ντεπόν 

πρέπει ο βήχας να μην κάνει σύσπαση στην κοιλιά , δεν σ έδωσαν αντιβίωση για την ιγμοριτιδα; 
Εμείς το Σάββατο κάναμε μεταφορά κ μετά βγήκε η γραμματέα τ άντρα μ θετική φοράνε μάσκες αλλά κόλλησε την Τρίτη ο δικός μου κ έφυγε απο το σπιτι αλλά …  με παρηγορεί ότι είναι 7η μέρα μήπως πρόλαβε κ έγινε η εμφύτευση τι να πω ….

Κάνω συνέχεια εισπνοές με atrovent όμως έχω συνέχεια βήχα.  Δεν ξέρω με φόβισε πολύ ο γιατρός ότι δεν θα αφήσω να γίνει εμφύτευση.  Αντιβίωση δεν πήρα.....μου έδωσε διάφορα άλλα. Η κοιλιά μου όμως τρανταζεται από το βήχα.....σκέψου όταν θα είναι τα καημένα τ έμβρυα μέσα και θα προσπαθούν να πιαστούν.... Πηγα και στον πνευμονολογο μου προχτές ακόμα και αξονική μου έκανε γιατί φοβήθηκε αλλά ήταν καθαρή....ο βήχας ομωσ απτόητος 

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου.. πάρε το ντεπονακι σου.. δεν ξέρω αν μπορείς να πιεις και κάνα τσαγακι..αν όχι λίγο μέλι με ζεστό νεράκι.. καλή επιτυχία.. δεν νομίζω να ναι πρόβλημα απ' τη στιγμή που δεν έχεις έντονα συμπτώματα!!

πρίν από 7 λεπτά , Διδυμακια2 είπε:

Κάνω συνέχεια εισπνοές με atrovent όμως έχω συνέχεια βήχα.  Δεν ξέρω με φόβισε πολύ ο γιατρός ότι δεν θα αφήσω να γίνει εμφύτευση.  Αντιβίωση δεν πήρα.....μου έδωσε διάφορα άλλα. Η κοιλιά μου όμως τρανταζεται από το βήχα.....σκέψου όταν θα είναι τα καημένα τ έμβρυα μέσα και θα προσπαθούν να πιαστούν.... Πηγα και στον πνευμονολογο μου προχτές ακόμα και αξονική μου έκανε γιατί φοβήθηκε αλλά ήταν καθαρή....ο βήχας ομωσ απτόητος 

Για την ιγμορίτιδα πρέπει να πάρεις αντιβίωση..δεν περνάει διαφορετικά.. 

πρίν από 13 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου.. πάρε το ντεπονακι σου.. δεν ξέρω αν μπορείς να πιεις και κάνα τσαγακι..αν όχι λίγο μέλι με ζεστό νεράκι.. καλή επιτυχία.. δεν νομίζω να ναι πρόβλημα απ' τη στιγμή που δεν έχεις έντονα συμπτώματα!!

Σε ευχαριστώ πολυ!! Δεν ξέρω....η γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται, πέρασε όμως μια εβδομάδα και ειμαι πολύ καλύτερα.  Ο βήχας με προβληματίζει ο οποιος οφείλεται στο αυτοανοσο σε μεγάλο βαθμό 

πρίν από 14 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Πίνω ναι τσαγακι του βουνού πήρα και το ντεπονακι μου σ ευχαριστώ 

πρίν από 8 λεπτά , Διδυμακια2 είπε:

Δεν ξέρω....η γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται, πέρασε όμως μια εβδομάδα και ειμαι πολύ καλύτερα.  Ο βήχας με προβληματίζει ο οποιος οφείλεται στο αυτοανοσο σε μεγάλο βαθμό 

Πχ αν πίνεις πολύ νερό ή να μην μιλάς πολύ λίγο δεν μειώνεται ; Αν επιτρέπετε τι αυτοάνοσο έχεις ; 
στο πρωτόκολλο της έμβρυο μεταφοράς θα σου δώσει κορτιζόνη ;

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

Πίνω ναι τσαγακι του βουνού πήρα και το ντεπονακι μου σ ευχαριστώ 

Πχ αν πίνεις πολύ νερό ή να μην μιλάς πολύ λίγο δεν μειώνεται ; Αν επιτρέπετε τι αυτοάνοσο έχεις ; 
στο πρωτόκολλο της έμβρυο μεταφοράς θα σου δώσει κορτιζόνη ;

Πινω πολύ νερό, περνω και φυτικό σιρόπι κάπως να γλυκαίνει ο λαιμός όμως ο βήχας δεν υποχωρεί. Έχω sjogren και μου έχει προκαλέσει πνευμονοπαθεια περιοριστικου τύπου, που επιβεβαιώθηκε κατά την διάρκεια της αγωγής που επερνα για να πάρουμε τα ωάρια. Δεν έκανα θεραπεία γιατί η γιατρός μου είπε με τα φάρμακα αυτά υπάρχει πιθανότητα σε περίπτωση εγκυμοσύνης να επηρεαστεί η ακοή του μωρού (εάν και εφόσον καταφέρουμε εγκυμοσύνη). Οπότε ούτε καν πήρα τα φάρμακα που μου έγραψαν. Ο Θεός βοηθός!!! Για κορτιζόνη δεν ξέρω.....αύριο θα πάρω οδηγίες για την ετ... 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Διδυμακια2 είπε:

Πινω πολύ νερό, περνω και φυτικό σιρόπι κάπως να γλυκαίνει ο λαιμός όμως ο βήχας δεν υποχωρεί. Έχω sjogren και μου έχει προκαλέσει πνευμονοπαθεια περιοριστικου τύπου, που επιβεβαιώθηκε κατά την διάρκεια της αγωγής που επερνα για να πάρουμε τα ωάρια. Δεν έκανα θεραπεία γιατί η γιατρός μου είπε με τα φάρμακα αυτά υπάρχει πιθανότητα σε περίπτωση εγκυμοσύνης να επηρεαστεί η ακοή του μωρού (εάν και εφόσον καταφέρουμε εγκυμοσύνη). Οπότε ούτε καν πήρα τα φάρμακα που μου έγραψαν. Ο Θεός βοηθός!!! Για κορτιζόνη δεν ξέρω.....αύριο θα πάρω οδηγίες για την ετ... 

Μακαρι να τα καταφέρεις, χωρίς να είναι ειδική αν σου δώσουν κορτιζόνη ίσως σε βοηθήσει , εμείς εδώ είμαστε να στηρίζουμε η μια την άλλη 

• Ευχαριστώ 1

17 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Καλησπέρα εμένα ο άντρας έκανε βιοψία και δεν ήταν καθόλου δύσκολο σε δυο μέρες πήγε στην δουλειά του και οδήγησε είναι καθηγητής  βέβαια η τομή ήταν πόλη μικρή και αν και διαβήτικος έκλεισε πολύ γρήγορα ηλόλα καλά! Επίσης το σπερμα από βιοψία γονιμοποίησε 30 ωαρια !!!

Ελα ρε συ...Πολυ καλο ποσοστό...Εμενα βγαζει ελαχιστα σπερματοζωάρια...Αλλα ειναι αρνητικος στο να κανει βιοψια...οποτε παλεύουμε με αυτα που έχουμε...

13 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Κορίτσια ελπίζω να μην κουράζω μιας και έχουμε πει ξανά παλιότερα για την περίπτωση μας.

Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα είμαι 27 , η βιοψία έγινε με τομή ο λόγος αδυναμία εκσπερμάτωσης ( διευκρινίζω πως όλα λειτουργούν κανονικά κατά τα αλλά δεν βγαίνει σπερμα κατα τον οργασμο, γιατί έχω ακούσει διαφορα κουλά !οπως πχ να πάρει βιάγκρα …)  ο άντρας μου 40 και δεν ξέραμε τίποτα για το σπερμα ούτε καν αν υπάρχει , οι ορμονικές του ήταν ελπιδοφόρες έτσι ρισκαραμε και κάναμε ωοληψια και βιοψία ταυτόχρονα. Άλλες εξετάσεις δεν κάναμε γιατί δεν μπορούσαμε να δώσουμε δείγμα. Η εμβρυολογος μου ειπε πως το μόνο κακό είναι πως απο βιοψία είναι κάπως ανώριμο αλλά έχει και τα θετικά του. Ο άντρας μου δεν γκρίνιαξε καθόλου ούτε ζορίστηκε ήταν πολύ ευδιάθετος και δεν φάνηκε να πόνεσε ιδιαίτερα ούτε που τον ξαναείδε γιατρός μετά την επέμβαση μετά από δυο μήνες είναι σαν να μην το έκανε ποτέ. Εγώ μετά από αυτήν την εμπειρία πιστεύω πολύ στην βιοψια(στις περιπτώσεις με πρόβλημα εννοείτε ) , είναι μια εγγύηση θεωρώ. Φτάσαμε να έχουμε 30 στα 30 γονιμοποιημένα και με 9 βλαστοκυστες 5 ημερών, μέχρι τώρα άψογα άντε να δούμε αν θα πετύχουμε και εμφύτευση έχω την πρώτη ετ τέλος του μήνα ..

Ειχα μια απορια αλλα με καλυψες...

2 ώρες πρίν, nina21 είπε:

Κορίτσια έκανα μεταφορά 2 βλαστοκυστων 5αα

Ωωωω τελεια!!!! Εύχομαι μια τριψηφια χοριακη κοριτσάκι μου!!!!

2 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλημερα κοριτσια και απο εμενα.

Λιγες μερες ελειψα ποσα πολλα γραψατε! Προσπαθησα να σας διαβασω ολες!

Τα δικα μας νεα λοιπον...

Ξεκιναμε δυναμικα τον επομενο μηνα με τροποποιημενο φυσικο να δουμε αντιδράσεις απο τον οργανισμο μου και να μην χανουμε χρονο (εχω και ραντεβου με την επιτροπη τελη Μαρτιου).

Οτι παρουμε καταψυξη και μολις εχουμε 3 μεταφορα.

Ο γιατρος μου ειπε οτι αξιζει να δοκιμασουμε και οτι αν παει καλα σε 1-2 φορες μπορει να εχουμε παρει τα ωαρια που χρειαζομαστε και να αποφυγω τις ενεσεις...

Πειτε μου και εσεις την γνωμη σας, ειμαι πολυ πολυ καινουρια και δεν εχω προλαβει ακομα να το συνειδητοποιησω και προς το παρον ακολουθω το γιατρο χωρις να ξερω και πολλα...

Ευχαριστω :)

Οταν λες τροποποιημένο,τι ακριβώς θα κανεις; Το φάρμακα και σε τι ποσότητες; Καλη επιτυχία σου εύχομαι!!!

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Νευράκια τσαταλακια… με κόλλησε ο άντρας μου κορώνα, παρολο που έφυγε απο το σπιτι τον τσίμπησα τον ιό. Πιστεύω ότι θα επηρεάσει το αποτελέσμα… έχω δέκατα μπούκωμα αυτιά λαιμο φτέρνισμα κ βήχα … περιμένω κ το μοριακό … έκανα κάθε μέρα σελφ κ σήμερα βγήκε θετικό … πρέπει να ενημερώσω και το γυναικολόγο ; Είχαμε ένα κορίτσι στην παρέα μας που στην αναμονή χοριακης βγήκε θετική άμα το δει ας μου στείλει μνμ 

Περαστικα βρε κοριτσακι μου...Δε νομιζω πως θα επηρεασει σε κατι...Δεν εχεις και κανα συμπτωμα ιδιαιτερο...Ευχομαι γρηγορα αρνητικό σελφ τεστ και θετικοτατο τεστ εγκυμοσύνης!!!

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 6 λεπτά , winspert είπε:

Ελα ρε συ...Πολυ καλο ποσοστό...Εμενα βγαζει ελαχιστα σπερματοζωάρια...Αλλα ειναι αρνητικος στο να κανει βιοψια...οποτε παλεύουμε με αυτα που έχουμε...

Ειχα μια απορια αλλα με καλυψες...

Ωωωω τελεια!!!! Εύχομαι μια τριψηφια χοριακη κοριτσάκι μου!!!!

Οταν λες τροποποιημένο,τι ακριβώς θα κανεις; Το φάρμακα και σε τι ποσότητες; Καλη επιτυχία σου εύχομαι!!!

Περαστικα βρε κοριτσακι μου...Δε νομιζω πως θα επηρεασει σε κατι...Δεν εχεις και κανα συμπτωμα ιδιαιτερο...Ευχομαι γρηγορα αρνητικό σελφ τεστ και θετικοτατο τεστ εγκυμοσύνης!!!

Ευχαριστώ πολύ αμήν 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Μακαρι να τα καταφέρεις, χωρίς να είναι ειδική αν σου δώσουν κορτιζόνη ίσως σε βοηθήσει , εμείς εδώ είμαστε να στηρίζουμε η μια την άλλη 

Σε ευχαριστώ πολύ! Έχω εναποθεσει τις ελπίδες μου στο Θεό. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...