Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 56 λεπτά , Καντι είπε:

Εγω εχω κανει , αν έπαιρνες την ίδια την Τσαπακη θα σου μιλούσε μισή ώρα για την διατροφή. Ειναι πολυ αυστηρή και πολυ επαγγελματίας. Την ώρα της εξέτασης υπάρχει απόλυτη σιωπή. Αυτη η εξέταση δεν ειναι στο πρωτόκολλο της εγκυμοσύνης οπως η α, β επιπεδου κλπ, αλλα ειναι στο πρωτόκολλο του Σφ σίγουρα. Ισως αν ζητούσες να σου εξηγήσουν βάση ευρημάτων τι φοβούνται  να την έβλεπες πιο θετικά.

Άποψη μου, μετέφερε τα δυο που εχεις και μετα αλλάζεις κέντρο.

Καλησπέρα σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Μα δεν μου βρήκε τίποτα απολύτως η αυχενική ήταν super και εχθες που πήγα για υπέρηχο όλα τέλεια.Εγω από μόνη μου τον ρώτησα (επειδή το λέει στο χαρτί του πρωτοκόλλου εγκυμοσυνης)ποτε λέτε να την κάνω(είμαι στην 16η εβδομάδα?και μου είπε σε 4 εβδομάδες περιπου.Δεν υπάρχει κανένα θέμα.Φαντασου εγώ πάω κάθε 2 βδομάδες και με βλέπει και τώρα μου είπε αφού και ο τραχηλος σου είναι μακρύς(γιατί μπορεί να χρειαζόμουν περιδεση)έλα σε 4 βδομάδες!!Με τον Σφακ.ειμαι.Εσενα σου είχαν βρει κάτι στο μωρό η προληπτικά?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 minutes ago, Pagotoula said:

ποιο ειναι το πρωτοκολλο της λευκου κ του ενδοκρινολογου;

μεχρι στιγμής η συμφωνία όλων είναι η εξής: σε φυσικό κύκλο ετ με πρόκληση ωορηξίας με οβιτρελ 

μετα μονο προγεστερόνη, κορτιζόνη σαλοσπιρ

με παρακολούθηση και βλέπουμε 

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

πρίν από 8 λεπτά , mominthemaking είπε:

μεχρι στιγμής η συμφωνία όλων είναι η εξής: σε φυσικό κύκλο ετ με πρόκληση ωορηξίας με οβιτρελ 

μετα μονο προγεστερόνη, κορτιζόνη σαλοσπιρ

με παρακολούθηση και βλέπουμε 

δηλ δεν παιρνεις σικλακουρ;

2 minutes ago, Pagotoula said:

δηλ δεν παιρνεις σικλακουρ;

όχι αυτή τη φορά δε θα πάρω γιατί είδαμε ότι μου επιβαρύνουν κάπως το συκώτι τα οιστραγόνα

αν χρειαστεί μόνο πχ αν δούμε ότι πέφτει η οιστραδιόλη πολύ 

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

πρίν από 51 λεπτά , Laky είπε:

Καλησπέρα σε όλες. Κορίτσια απ' τα τέσσερα εμβρυα τα δύο εξελίσσονται πιο αργά. Δεύτερη ημέρα σήμερα και με πήρε τηλέφωνο ο εμβρυολογος να μου πει ότι ενώ τα πιο αργά είναι 2 και 3 κυττάρων τα άλλα δύο είναι ήδη 4 και 5 κυττάρων παραπάνω κι απ' το αναμενόμενο. Μου είπαν αύριο το πρωί τρίτη ημέρα δηλαδή να πάω για εμβρυομεταφορα. Να βάλουμε τα δύο που εξελίσσονται καλά και τα άλλα θα τα παρακολουθούν. Ο Θεός μαζί μου λοιπόν. Έφτασε η στιγμή. Πρέπει να προσέξω κάτι το ιδιαίτερο; Είναι η πρώτη μου εξωσωματική και εμβρυομεταφορα. Μου είπαν πως κάποιες ημέρες πρέπει να ξαπλώσω. Με προβληματίζει ότι αύριο που θα γυρίσω θα πρέπει να ανέβω στον δεύτερο όροφο με τις σκάλες γιατί το σπίτι δεν έχει ασανσέρ. Να τρώω κάτι συγκεκριμένο; Γενικά σαβουρες τρώω αλλά παίρνω ω3 και φολικό οξύ.

Ο Θεός μαζί σου κοπέλα μου, να σε βοηθήσει και να πάνε όλα ήρεμα και ομαλά! Εγώ δεν ξέρω να σου πω τι να προσέξεις, γιατί κι εγώ σε 2 μήνες θα κάνω την πρώτη μου εμβρυομεταφορά, αλλά ήθελα να σου ευχηθώ μόλις είδα το μήνυμα σου! Τα σκαλιά να τα ανέβεις σιγά-σιγά (στο λέω γιατί κι εγώ στο νησί που μένω έχει πολλά σκαλιά και το σκέφτομαι...)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Didimakia είπε:

Καλησπέρα σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Μα δεν μου βρήκε τίποτα απολύτως η αυχενική ήταν super και εχθες που πήγα για υπέρηχο όλα τέλεια.Εγω από μόνη μου τον ρώτησα (επειδή το λέει στο χαρτί του πρωτοκόλλου εγκυμοσυνης)ποτε λέτε να την κάνω(είμαι στην 16η εβδομάδα?και μου είπε σε 4 εβδομάδες περιπου.Δεν υπάρχει κανένα θέμα.Φαντασου εγώ πάω κάθε 2 βδομάδες και με βλέπει και τώρα μου είπε αφού και ο τραχηλος σου είναι μακρύς(γιατί μπορεί να χρειαζόμουν περιδεση)έλα σε 4 βδομάδες!!Με τον Σφακ.ειμαι.Εσενα σου είχαν βρει κάτι στο μωρό η προληπτικά?

Όχι εντελώς προληπτικα , την γραφει αλλωστε στο αρχικό χαρτί μαζι με την αυχενική κλπ.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

2 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Καλημέρα κορίτσια να σας ρωτήσω έχει κάνει καμία υπέρηχο καρδιας εμβρυου?Μου ζητάνε προετοιμασία(επειδή θα πάω σε 4 βδομάδες περιπου)να πάινω 2 με2.5 λίτρα νερό καθε μερα μου έδωσαν να παρω importal syr για να πηγαίνω κάθε μερα τουαλέτα(ενώ πάω μερα πάρα μέρα)θέλουν κάθε μερα να αδειάζει το εντερο μέχρι να παω για την εξεταση και να μην τρώω τροφες που μου προκαλούν τυμπανισμο και αερια(ενώ κάνω διατροφή για το ζαχαρο και πρέπεινα τρωω κάποιες τροφες όπως όσπρια κτλ!!Πρώτη φορά τα ακούω αυτά!!Αξίζει να την κάνω?Κάποτε δεν γινόντουσαν αυτά!Αν το έχει κάνει καμμια ας μου πει την γνώμη της η αν της ζητήθηκε γιατί νομίζω ότι θέλουν να τα τρώνε απο παντού ξέρω γω!!!!

Εκανα 21+5 εβδομαδων υπέρηχο καρδιας εμβρυων σε μια πολυδωρου εξωτερικη συνεργατης του Γεν-εξαιρετικη!!δε χρειαστηκε καποια προετοιμασια και το εκανα προληπτικα.

1 hour ago, Laky είπε:

Καλησπέρα σε όλες. Κορίτσια απ' τα τέσσερα εμβρυα τα δύο εξελίσσονται πιο αργά. Δεύτερη ημέρα σήμερα και με πήρε τηλέφωνο ο εμβρυολογος να μου πει ότι ενώ τα πιο αργά είναι 2 και 3 κυττάρων τα άλλα δύο είναι ήδη 4 και 5 κυττάρων παραπάνω κι απ' το αναμενόμενο. Μου είπαν αύριο το πρωί τρίτη ημέρα δηλαδή να πάω για εμβρυομεταφορα. Να βάλουμε τα δύο που εξελίσσονται καλά και τα άλλα θα τα παρακολουθούν. Ο Θεός μαζί μου λοιπόν. Έφτασε η στιγμή. Πρέπει να προσέξω κάτι το ιδιαίτερο; Είναι η πρώτη μου εξωσωματική και εμβρυομεταφορα. Μου είπαν πως κάποιες ημέρες πρέπει να ξαπλώσω. Με προβληματίζει ότι αύριο που θα γυρίσω θα πρέπει να ανέβω στον δεύτερο όροφο με τις σκάλες γιατί το σπίτι δεν έχει ασανσέρ. Να τρώω κάτι συγκεκριμένο; Γενικά σαβουρες τρώω αλλά παίρνω ω3 και φολικό οξύ.

Καλη επιτυχια να εχεις!! ❤

1 ώρα πρίν, mominthemaking είπε:

πολύ σωστά τα λες και τα ρωτας χαχαα εμεις εδω τοσα χρονια εχουμε κανει αργκό δική μας...

γεν ειναι το γενεσ...γνωστό κέντρο στο Χαλάνδρι, ΙΑΣ είναι αυτό που είσαι και τα αρχικά είναι του γιατρού που με ενδιαφέρει για να μη θεωρηθούμε ότι προωθούμε ή ότι προσβάλλουμε κέντρα και γιατρούς χαχαχαχα

πολύ σωστή μου φαίνεται η σκέψη σου, πρότεινέ το στον γιατρό. Πολύ σωστά, να γίνει η υστερο πιο κοντά στη μεταφορά όχι στη διέγερση, δεν έχει νόημα, εκτός κι αν θελει να στα μεταφέρει φρέσκα για κάποιο λόγο

Ααααα τώρα μάλιστα καταλάβα...κοίτα εγώ. Είμαι σε αυτό αυτό που είπες...κ ο γιατρός που έχω είναι αυτός....βασικά η γυναικολόγος μου συνεργάζεται μαζί του...κ είναι η ομάδα που θα με αναλαβει από αύριο το πρωί μιας κ αύριο έχω τον πρώτο μου υπέρηχο μετά από 4 μέρες με τα ενεσάκια...Δεν τον έχω δει τον άνθρωπο ακόμα από κοντά αλλά έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια για τον ίδιο όπως κ για απλή την ομάδα εμβρυολογίας κ την μαία...όσο για ΙΑΣ ( που λέτε κ εσείς.. χαχαχα) έχω ακούσει τα καλύτερα κ από κοπέλες γνωστές αλλά κ συγγενείς που έχουν πάει εκεί...όχι στον ίδιο γιατρό με άλλους...αλλά λέω για το τμήμα εξωσωματικής ότι λένε ότι είναι απο τα καλύτερα που έχουμε...τι να πω κ εγώ τώρα ξεκίνησα ...ίσως μια κοπέλα που να έχει περάσει από εκεί θα μπορέσει να πει περισσότερα αλλά με χαρά θα σου πω τις αυριανες μου εντυπώσεις μιας κ θα τους δω κ θα τους γνωρίσω όλους αύριο!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Pagor said:

Ααααα τώρα μάλιστα καταλάβα...κοίτα εγώ. Είμαι σε αυτό αυτό που είπες...κ ο γιατρός που έχω είναι αυτός....βασικά η γυναικολόγος μου συνεργάζεται μαζί του...κ είναι η ομάδα που θα με αναλαβει από αύριο το πρωί μιας κ αύριο έχω τον πρώτο μου υπέρηχο μετά από 4 μέρες με τα ενεσάκια...Δεν τον έχω δει τον άνθρωπο ακόμα από κοντά αλλά έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια για τον ίδιο όπως κ για απλή την ομάδα εμβρυολογίας κ την μαία...όσο για ΙΑΣ ( που λέτε κ εσείς.. χαχαχα) έχω ακούσει τα καλύτερα κ από κοπέλες γνωστές αλλά κ συγγενείς που έχουν πάει εκεί...όχι στον ίδιο γιατρό με άλλους...αλλά λέω για το τμήμα εξωσωματικής ότι λένε ότι είναι απο τα καλύτερα που έχουμε...τι να πω κ εγώ τώρα ξεκίνησα ...ίσως μια κοπέλα που να έχει περάσει από εκεί θα μπορέσει να πει περισσότερα αλλά με χαρά θα σου πω τις αυριανες μου εντυπώσεις μιας κ θα τους δω κ θα τους γνωρίσω όλους αύριο!

αν δε σου κανει κοπος στειλε μας ενα μηνυμα να μας πεις εντυπώσεις...

σε ευχαριστώ κοπέλα μου!!

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

1 hour ago, Margeau είπε:

Όχι, την πρώτη φορά είχα κάνει μαζί με λαπαροσκόπηση και ενάμιση μήνα μετά έκανα σαλπιγγογραφια όπου και φάνηκαν δυο μεγάλοι. Τότε θεωρήσαμε με τον σύντροφό μου ότι ίσως ο γιατρός δε με είχε καθαρίσει καλά, γιατί και η πρώτη υστεροσκοπηση δεν είχε γίνει στις σωστές μέρες του κύκλου. Έτσι αφού ψάξαμε καταλήξαμε στον Μακρ. που έκανε τη δεύτερη 20 Οκτωβρίου. Και τώρα πάλι τα ίδια. Τώρα δεν είχα απλώς δύο, είχα ένα χάος ακριβώς όπως μου τα είχε περιγράψει ο πρώτος γιατρός που με χειρούργησε. Άστα... Είμαι πολύ απογοητευμένη.

Ανάλυση εννοείς βιοψία? Την πρώτη φορά πήρα. Την δεύτερη ακόμα την περιμένω... Ο πρώτος γιατρός μου είχε πει ότι έχω πολυποειδές ενδομήτριο και ότι είναι απρόβλεπτο το πότε θα ξαναβγούν. Σήμερα ο γυναικολόγος του κέντρου μου είπε ότι ή δε με καθάρισαν καλά και ξαναφούντωσε ή όντως είμαι απ' αυτές τις περιπτώσεις που εμφανίζονται τόσο γρήγορα. Επίσης μου είπαν ότι είναι οιστρογονοεξαρτωμενοι το ορμονικό μου προφίλ όμως είναι καλό. Φταίμε και μεις γιατί δεν έχουμε κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια σε έναν άνθρωπο αλλά πάμε από δω και από κει και τελικά κάνουμε κύκλους γύρω απ' τον εαυτό μας. Λολ 

Ναι τη βιοψια εννοω. Δυσκολο να βρεις εναν καλο γιατρο που να μπορει να σε κατευθυνει...ελπιζω να πανε ολα καλα, ευτυχως δεν ειναι δυσκολη διαδικασια...

Ευχομαι ολα να πανε καλα αυτη τη φορα 

πρίν από 3 λεπτά , mominthemaking είπε:

αν δε σου κανει κοπος στειλε μας ενα μηνυμα να μας πεις εντυπώσεις...

σε ευχαριστώ κοπέλα μου!!

Όχι καλέ τι κόπος...θα σου στείλω αύριο μεσημεράκι μύνημα...σου λέω κ εγώ δεν τον ξέρω...δεν τον έχω δει από κοντά ακομα...απλά η γυναικολόγος μου είπε ότι είναι στην ίδια ομάδα κ θα μου τον γνωρίσει αύριο γιατί μια θα βλέπω την γυναικολόγο μου κ μια αυτόν...για να τον ξέρω...θα σου στείλω αύριο!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...