Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

8 minutes ago, Αγάπ said:

Κορίτσια δεν ξέρω πόση ήταν η προγεστερόνη, δεν μου την μέτρησε τη μέρα της ετ. Μακάρι να είναι για καλό και να μην καταπολεμαει ο οργανισμός μου τα έμβρυα. 

Μακάρι Παναγία μου Αλλά 9η μέρα είναι αργά για αίμα εμφυτευσης, όχι? Για την ώρα δεν χαίρομαι:( φοβήθηκα περισσότερο....άντε σε 2 μέρες η χοριακη...Θα μου βγει η ψυχή μέχρι τοτε

Είσαι με 3ης μέρας εσύ. Τα κορίτσια ήταν με βλαστοκύστες αν δεν κάνω λάθος. Άρα είσαι σαν 6η μέρα, μια χαρά είναι για αίμα εμφύτευσης 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ,μακάρι να πάνε όλα καλά την επόμενη φορά ! Α μάλιστα κατάλαβα όχι απλά προσπαθώ αν μπορώ να διορθώσω ίσως κάποια πράγματα πριν την επόμενη φορά . 

Εννοείται,  μπορεί να μη γνωριζόμαστε,από κοντα εννοώ, αλλά είναι σα να γνωριζόμαστε ❤️❤️ 

Αααα κατάλαβα σε ευχαριστώ πολυ.

ναι μάλλον έτσι νομίζω ότι πάει ,οπότε μακάρι να έχει ανέβει σε ένα μήνα έχω πάλι ραντεβού γιατί μου ζήτησε ο εξωσωματικος έναν έλεγχο από την ενδοκρινολόγο πριν την επόμενη έμβρυομεταφορα. 

Ναι σωστά ακριβώς θυμάσαι ! Την ίδια μέρα είχα και θετικό τεστ επίσης εγώ 

Και πολύ καλά κάνεις να τα ψάξεις όλα για να τα καταφέρεις. Εγώ βέβαια είμαι σίγουρη γιατί μένεις!!! Και αυτό είναι φανταστικό!! 

Η μία στηρίζει την άλλη εδώ μέσα!! 

πρίν από 7 λεπτά , Αγάπ είπε:

Μακάρι να είναι για καλό!

Μου δώσατε λίγο κουράγιο :) να είστε καλά βρε κορίτσια μου 

Σωστά τα λέει η Κατερίνα!!! Είσαι σαν 6η μέρα!!! Θα έγινε το θαυματακι σου ❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και πολύ καλά κάνεις να τα ψάξεις όλα για να τα καταφέρεις. Εγώ βέβαια είμαι σίγουρη γιατί μένεις!!! Και αυτό είναι φανταστικό!! 

Μακαριιιιιιιι θα σας πω την Δευτέρα τα νέα 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 hour ago, Αγάπ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ σήμερα 9η μέρα μετά την ετ καφέ υγρά και δέκατα 37.1

Μου αύξησε την προγεστερόνη και δεν σας κρύβω ότι μια απογοήτευση την έχω....

Χμ, εγώ θα έλεγα ότι οι ενδείξεις αυτές μπορεί να είναι για καλό!! Κάτι γίνεται εκεί μέσα, μακάρι να είναι από την εμφύτευση, πότε θα πας για χοριακή;

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Φυσικά και βοηθάει ο οργασμός. Αιματώνεται η μήτρα. 

Μα, για αυτό γελουσα. Γιατί μέσα στον κυκεώνα των φαρμάκων πολλές φορές ξεχνάμε τα φυσιολογικά.

tvXOp2.png

πρίν από 41 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ναι σίγουρα αυτό είπε και ο γιατρός μου ,είναι ότι καλύτερο,  δεν είναι που δε προχώρησε αλλά είναι καλό που ξεκινάει γιατί δεν είμαστε στα τυφλά έχουμε μια αρχή εστω 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ σήμερα 9η μέρα μετά την ετ καφέ υγρά και δέκατα 37.1

Μου αύξησε την προγεστερόνη και δεν σας κρύβω ότι μια απογοήτευση την έχω....

Καλε εγώ θα χαιρόμουν, μάλλον τα κατάφερες!

πρίν από 50 λεπτά , Stefania76 είπε:

Ναι ήταν η πρώτη... θα,δούμε... 

Η πρώτη πονάει περισσότερο, σε καταλαβαίνουμε. Focus στο μέλλον!

Διαφημίσεις

1 hour ago, EvgeniaCher είπε:

Χμ, εγώ θα έλεγα ότι οι ενδείξεις αυτές μπορεί να είναι για καλό!! Κάτι γίνεται εκεί μέσα, μακάρι να είναι από την εμφύτευση, πότε θα πας για χοριακή;

Τη Δευτέρα ειναι να παω

πρίν από 16 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλε εγώ θα χαιρόμουν, μάλλον τα κατάφερες!

Η πρώτη πονάει περισσότερο, σε καταλαβαίνουμε. Focus στο μέλλον!

Μωρέ λες?? Εγώ νόμιζα ότι ενεργοποιήθηκε το ανοσοποιητικό και ξεκίνησε να τα καταπολεμαει

1 hour ago, Stefania76 είπε:

Ναι ήταν η πρώτη... θα,δούμε... 

Λυπάμαι πολύ, να κάνεις μια συζήτηση με τον γιατρό σου να δείτε πως θα κινηθείτε απο εδώ και περα

πρίν από 20 λεπτά , Αγάπ είπε:

Τη Δευτέρα ειναι να παω

Μωρέ λες?? Εγώ νόμιζα ότι ενεργοποιήθηκε το ανοσοποιητικό και ξεκίνησε να τα καταπολεμαει

Λυπάμαι πολύ, να κάνεις μια συζήτηση με τον γιατρό σου να δείτε πως θα κινηθείτε απο εδώ και περα

Αν υπάρχει ένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης στην περίπτωση μας είναι μόνο αυτό. Δεν λέω ότι είσαι 1000/100 (που εισαι😝) αλλά είναι ένα καλό σημάδι. Όλα τα αλλά είναι από τα χάπια. Ελπίζω να βγούμε αληθινές!

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Ελα μου ντε. Δεν συμβαδίζει με την ηλικία μου; Δεν το προεξοφλω, αλλά από τις 6 βλαστοκυστες (από τα 15 ωάρια) την προηγούμενη φορά είχα ένα υγιές. 

Με διέγερση πάμε και μάλιστα φουλ. Δεν νομίζω όμως ότι μπορώ δύο συνεχόμενους μήνες τόσες ορμόνες. 

Εντάξει διάβασα και το υπόλοιπο... αλήθεια τώρα πες μου... κατεβάζουμε ο,τι σκεύασμα υπάρχει για το ενδομήτριο...και θα ανακαλύψουμε ότι παχαινει με οργασμό;;;; Μετά το κλάμα, γέλασα.

Αλήθεια;;;; Μακάρι!!!! 

Μην απογοητευεσαι, αυτό το ένα υγιές ψάχνουμε όλες. Το προηγούμενο που έλεγξες με προεμφυτευτικο το έχεις στην κατάψυξη?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Nels είπε:

Μην απογοητευεσαι, αυτό το ένα υγιές ψάχνουμε όλες. Το προηγούμενο που έλεγξες με προεμφυτευτικο το έχεις στην κατάψυξη?

Αυτό το ένα υγιές είναι δίπλα μου και παλεύει για να μην κοιμηθεί. Ναι αυτό το ένα ψάχνουμε. Ας ελπίσουμε να βρεθεί.

• Μου αρέσει 6

tvXOp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Ele@n είπε:

Αυτό το ένα υγιές είναι δίπλα μου και παλεύει για να μην κοιμηθεί. Ναι αυτό το ένα ψάχνουμε. Ας ελπίσουμε να βρεθεί.

Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου κοριτσι μου! Να ξερες πόσο κουραγιο μου δίνεις. Και εγω ένα υγιές έχω από προεμφυτευτικο σε 6 βλαστοκυστες και ελπίζω να είναι το τυχερο μου όταν το μεταφέρω. Ευχομαι και σε σένα να αποκτήσει γρήγορα αδελφάκι το παιδάκι σου!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...