Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Ria_ είπε:

Πόσο πρέπει παραπάνω να είναι η D ? Γιατί και εγώ εχω χαμηλή είναι γύρω στο 21 και περνω συμπλήρωμα δεν έχω ξαναμετρηση βέβαια να δω αν ανέβηκε. 

30 και πάνω 

Τέλος  Δεκεμβρίου κ γώ είχα 22 ξεκινησα 4000 τη μέρα , αν παμε

καλα με τη χοριακη , μετράμε d, tsh ,e2 prg

είναι σημαντική βιταμίνη 

1 hour ago, Angot είπε:

τι συμπλήρωμα παίρνεις ?

Σταγόνες D3 fix drop 1000IU, 15 σταγόνες μια φορά την εβδομάδα μου είπε η ενδοκρινολόγος κάθε Κυριακή . 

Πριν επερνά το ίδιο αλλά το ροζ δεν λέει IU εκείνο και από 18 πήγε 21 βέβαια τότε μπορεί και να το ξεχναγα που και που δεν ήμουν πολύ επιμελής μετά κατάλαβα ότι παίζει τόσο ρόλο . Αυτό το καινούργιο το παίρνω από τον Οκτώβριο πριν την εμβρυομεταφορα. 

πρίν από 51 λεπτά , Xristina96 είπε:

Είμαι καλύτερα!!

Με έχει τσακίσει ένα φούσκωμα στην κοιλιά που από το τέντωμα νιώθω και πίεση χαμηλά εκεί που σταματάει η κοιλιά και ξεκινάει το αιδοίο. Μάλλον είναι το έντερο; Πολύ φούσκωμα, σαν να έχω φάει γίγαντες και δεν περνάει με τίποτα. 1 εβδομάδα τώρα αλλες μέρες είμαι καλύτερα και άλλες χειρότερα. Με το αίμα προς το παρόν είμαι καλά. Έχω να δω αιμορραγία 2 εβδομάδες!!! Μην το ματιασω!! Λίγα πράγματα μόνο και βλέπω φως στο τούνελ. Ελπίζω να μην κάνει πάλι κανένα απότομο!! 

Αχ χαίρομαι μπράβο κορίτσι μου ,έτσι να συνεχίσεις και να μη ξαναδείς τίποτα σου εύχομαι ! Όσο για το φούσκωμα δε ξέρω αλλά νομίζω είναι σύμπτωμα και αυτό ενοχλητικό βέβαια ξέρω .. και εγώ είχα λίγο στην αρχή .

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

30 και πάνω 

Τέλος  Δεκεμβρίου κ γώ είχα 22 ξεκινησα 4000 τη μέρα , αν παμε

καλα με τη χοριακη , μετράμε d, tsh ,e2 prg

είναι σημαντική βιταμίνη 

Εγώ έκανα μέτρηση τον Οκτώβριο και είχα 21 ,μου ξεκίνησε της fix drop 1000IU 15 σταγόνες κάθε Κυριακή και από τότε δε ξαναμετρησαμε ούτε με τη χοριακη ούτε πριν την εμβρυομεταφορα. Επηρεάζει κάπου μετά αν είναι τόσο χαμηλή ? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Ria_ είπε:

Σταγόνες D3 fix drop 1000IU, 15 σταγόνες μια φορά την εβδομάδα μου είπε η ενδοκρινολόγος κάθε Κυριακή . 

Πριν επερνά το ίδιο αλλά το ροζ δεν λέει IU εκείνο και από 18 πήγε 21 βέβαια τότε μπορεί και να το ξεχναγα που και που δεν ήμουν πολύ επιμελής μετά κατάλαβα ότι παίζει τόσο ρόλο . Αυτό το καινούργιο το παίρνω από τον Οκτώβριο πριν την εμβρυομεταφορα. 

Αχ χαίρομαι μπράβο κορίτσι μου ,έτσι να συνεχίσεις και να μη ξαναδείς τίποτα σου εύχομαι ! Όσο για το φούσκωμα δε ξέρω αλλά νομίζω είναι σύμπτωμα και αυτό ενοχλητικό βέβαια ξέρω .. και εγώ είχα λίγο στην αρχή .

Εγώ έκανα μέτρηση τον Οκτώβριο και είχα 21 ,μου ξεκίνησε της fix drop 1000IU 15 σταγόνες κάθε Κυριακή και από τότε δε ξαναμετρησαμε ούτε με τη χοριακη ούτε πριν την εμβρυομεταφορα. Επηρεάζει κάπου μετά αν είναι τόσο χαμηλή ? 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Μακάρι μακάρι! Σου εύχομαι σύντομα το πολυπόθητο. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δεν σταμάτησες να δείχνεις ❤️❤️

Μην ανησυχείς για την D με 21 ξεκίνησα αυτήν την φορά. Έπαιρνα D3 Fix 4.000.

Διαφημίσεις

1 hour ago, Xristina96 είπε:

Είμαι καλύτερα!!

Με έχει τσακίσει ένα φούσκωμα στην κοιλιά που από το τέντωμα νιώθω και πίεση χαμηλά εκεί που σταματάει η κοιλιά και ξεκινάει το αιδοίο. Μάλλον είναι το έντερο; Πολύ φούσκωμα, σαν να έχω φάει γίγαντες και δεν περνάει με τίποτα. 1 εβδομάδα τώρα αλλες μέρες είμαι καλύτερα και άλλες χειρότερα. Με το αίμα προς το παρόν είμαι καλά. Έχω να δω αιμορραγία 2 εβδομάδες!!! Μην το ματιασω!! Λίγα πράγματα μόνο και βλέπω φως στο τούνελ. Ελπίζω να μην κάνει πάλι κανένα απότομο!! 

Τι όμορφα νέα, μπορεί το φούσκωμα να είναι λίγο εκνευριστικό αλλά τα υπόλοιπα είναι υπέροχα!! Μακάρι το μόνο σου θέμα να είναι το φούσκωμα και τίποτα άλλο 😉

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Ria_ είπε:

Δηλ μια σταγόνα είναι 1000; Αν ναι τότε είναι πολύ καλή δόση

η d στην εγκυμοσύνη βοηθά στην απορρόφηση του καλίου, στα Κόκκαλα του εμβρύου , προστατεύει απο προεκλαμψία κτλ 

6 minutes ago, Αγάπ said:

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ σήμερα 9η μέρα μετά την ετ καφέ υγρά και δέκατα 37.1

Μου αύξησε την προγεστερόνη και δεν σας κρύβω ότι μια απογοήτευση την έχω....

Μπορεί να είναι αίμα εμφύτευσης καλέ. Εμένα μου ακούγεται καλό. Είχατε μετρήσει την προγεστερόνη την μέρα της ετ? Ξέρεις πόσο ήταν?

eardp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Αγάπ είπε:

Μην απογοητευεσαι!!! 9η μέρα ξεκίνησαν εμένα οι αιμορραγίες και 8η μέρα ροζ υγρά η @Ria_;; 

Θετικό είναι!!!! Άντε μπράβο!!! Περιμένουμε 3ψηφια χοριακη!!

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Αγάπ είπε:

Τα καφέ μου κάνουν αίμα εμφύτευσης , παλιό αίμα και η θερμοκρασία ακούγετε πολύ καλό 

ποση προγεστερονη ειχες πριν ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Τι όμορφα νέα, μπορεί το φούσκωμα να είναι λίγο εκνευριστικό αλλά τα υπόλοιπα είναι υπέροχα!! Μακάρι το μόνο σου θέμα να είναι το φούσκωμα και τίποτα άλλο 😉

Σε ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι! Αισιοδοξία και πίστη 🙏🙏❤️❤️

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Angot said:

θα πάω τη δευτέρα στο φαρμακειο να πάρω να με μπουσταρω! επηρεάζει κάπου στην εμφύτευση λέτε;

Εγώ ξέρω ότι επηρεάζει γι αυτό και την μετράνε όλοι αλλά όχι αν είναι 20. Θα επηρέαζε αν ήταν 3

8 minutes ago, Xristina96 said:

Μην απογοητευεσαι!!! 9η μέρα ξεκίνησαν εμένα οι αιμορραγίες και 8η μέρα ροζ υγρά η @Ria_;; 

Εμένα ξεκίνησαν εχτές, στον ύπνο μου 😄. Είδα στο όνειρο μου ότι είχα αίμα εμφύτευσης και είχα κατα χαρεί χαχαχα Ξύπνησα βέβαια μετά και ξενέρωσα 😛

@Αγάπ νομίζω πως πρέπει να χαρείς 🤞 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Κορίτσια δεν ξέρω πόση ήταν η προγεστερόνη, δεν μου την μέτρησε τη μέρα της ετ. Μακάρι να είναι για καλό και να μην καταπολεμαει ο οργανισμός μου τα έμβρυα. 

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ ξέρω ότι επηρεάζει γι αυτό και την μετράνε όλοι αλλά όχι αν είναι 20. Θα επηρέαζε αν ήταν 3

Εμένα ξεκίνησαν εχτές, στον ύπνο μου 😄. Είδα στο όνειρο μου ότι είχα αίμα εμφύτευσης και είχα κατα χαρεί χαχαχα Ξύπνησα βέβαια μετά και ξενέρωσα 😛

@Αγάπ νομίζω πως πρέπει να χαρείς 🤞 

Μακάρι Παναγία μου Αλλά 9η μέρα είναι αργά για αίμα εμφυτευσης, όχι? Για την ώρα δεν χαίρομαι:( φοβήθηκα περισσότερο....άντε σε 2 μέρες η χοριακη...Θα μου βγει η ψυχή μέχρι τοτε

• Μου αρέσει 3

πρίν από 30 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Μακάρι μακάρι! Σου εύχομαι σύντομα το πολυπόθητο. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δεν σταμάτησες να δείχνεις ❤️❤️

Μην ανησυχείς για την D με 21 ξεκίνησα αυτήν την φορά. Έπαιρνα D3 Fix 4.000.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ,μακάρι να πάνε όλα καλά την επόμενη φορά ! Α μάλιστα κατάλαβα όχι απλά προσπαθώ αν μπορώ να διορθώσω ίσως κάποια πράγματα πριν την επόμενη φορά . 

Εννοείται,  μπορεί να μη γνωριζόμαστε,από κοντα εννοώ, αλλά είναι σα να γνωριζόμαστε ❤️❤️ 

πρίν από 15 λεπτά , silvy22 είπε:

Δηλ μια σταγόνα είναι 1000; Αν ναι τότε είναι πολύ καλή δόση

η d στην εγκυμοσύνη βοηθά στην απορρόφηση του καλίου, στα Κόκκαλα του εμβρύου , προστατεύει απο προεκλαμψία κτλ 

Αααα κατάλαβα σε ευχαριστώ πολυ.

ναι μάλλον έτσι νομίζω ότι πάει ,οπότε μακάρι να έχει ανέβει σε ένα μήνα έχω πάλι ραντεβού γιατί μου ζήτησε ο εξωσωματικος έναν έλεγχο από την ενδοκρινολόγο πριν την επόμενη έμβρυομεταφορα. 

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ναι σωστά ακριβώς θυμάσαι ! Την ίδια μέρα είχα και θετικό τεστ επίσης εγώ 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...