Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , Ele@n είπε:

Μπορείς να του συζητήσεις για συμπλήρωμα αν είναι κάτω από τα όρια, αλλά δεν σε εμποδίζει να προχωρήσεις.

Στην προηγούμενη διέγερση είχα 15 ( προ τριετίας βέβαια). Νομίζω ότι δεν μου έκατσε καλά το καινούριο πρωτόκολλο. Δεν είναι το θέμα μου τα 4. Πρέπει να φτάσουν βλαστοκυστες και να περάσουν και από προεμφυτευτικο. Και εκεί είναι που σκέφτομαι ότι δεν θα μείνει κανένα...και κλάμα η κυρία.

Ε2 338. 

Εντάξει μπορεί όντως να μη σου ταίριαξε το πρωτόκολλο αλλά πως ξέρεις ότι δεν θα σου μείνει κανένα; Μας νοιάζει να είναι καλά και όχι απαραίτητα πολλά. Γιατί δεν ακολουθήσατε το ίδιο πρωτόκολλο αφού είχε πάει καλά; Η ε2 είναι πολύ καλή, πιστεύω θα πάρεις παραπάνω.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Ele@n said:

Να σκάσω είμαι!!! Έχω πρηστεί και από το κλάμα. Μπα δεν έχω ελπίδες, 8η μέρα...

Ελα κορίτσι μου μην κλαις. Μπορει αυτα τα 4 να ειναι καλά και να προχωρήσουν όλα. Αν τα καταψύχατε και μάζευες άλλον εναν μηνα για τον προεμφυτευτικο; Γίνεται κατι τετοιο ή μονο απο φρέσκα μπορείτε;

1 hour ago, Maroxmarox said:

Πράγματα που ολόκληρος ενδοκρινολόγος δε μου είπε ποτέ να κάνω και μια φορά μου είχε βγει υψηλή...αυτά τα έμαθα από εσάς εδώ μέσα για τηνπρολακτινη ,μετά από ένα μήνα την επανέλαβαν και ήταν μια χαρά...γιατί πρέπει εμείς να γινόμαστε γιατροί;πόσο στεναχωριέμαι που έχω κάει από γιατρούς σε σοβαρά θέματα ..είναι λυπηρό...

Για να παχύνει το ενδομήτριο τι τροφές έτρωγες τι συμπληρώματα;

Εγώ παντως που κατάφερα το ενδομήτριο να παρει 2,5χιλ σε 2 μέρες έπινα κάθε μερα χυμό ρόδι, χυμό παντζάρι-μήλο-πορτοκάλι, γυμναστική cardio 20’ την μέρα, περπάτημα, Q10 και 2 οργασμούς την μέρα 😬

24 minutes ago, Angot said:

πιστεύεις θα έπρεπε να βελτιώσω κάτι; δεν εχω ιδέα από αυτά!η d μου φαίνεται λίγο χαμηλή 

Ναι, η D σου θέλει σίγουρα βελτίωση

• Χαχα 1

eardp2.png

1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σκάσω είμαι!!! Έχω πρηστεί και από το κλάμα. Μπα δεν έχω ελπίδες, 8η μέρα...

Στη διέγερση του περασμένου Ιουλίου στον υπέρηχο ο γιατρός έβλεπε 3-4 (το 4 το έλεγε συγκρατημένα) ωοθηλακια την όγδοη μέρα κ την ημέρα της ωοληψιας πήρε τελικά 7 από τα οποία 6 ήταν ώριμα κ τα 3 έγιναν βλαστοκυστες. Μην απογοητεύεσαι μέχρι την ωοληψια ... ποτέ δε ξερεις 🙂

• Ευχαριστώ 1

On 19/1/2023 at 3:04 ΜΜ, Xristina96 είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο! Έτσι το πάνε όλοι δυστυχώς. Από την άλλη πολλές γυναίκες έτσι πετυχαίνουν. Εγώ ήθελα να κάνω έλεγχο για τα πάντα από την αρχή, δεν με άφησαν. Οπότε αποφάσισα για την δεύτερη εμβρυομεταφορα να κάνω όλους τους ελέγχους.

Ναι η αλήθεια είναι πως θα ήθελα κάτι να φανεί, αλλά να μπορέσω και να το αντιμετωπίσω;; Κάπως έτσι. Απλά να νιώσω καλά μέσα μου. Υπάρχουν ζευγάρια που δεν πετυχαίνουν και δεν τους βρίσκουν τίποτα. Αυτό πονάει πολύ περισσότερο!! Από το να ξέρεις το πρόβλημα σου και να μπορείς να το αντιμετωπίσεις. 

Και εγώ έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου και ας μου είπε ότι φαίνεται να έχω ελαφριά τάση θρομβοφυλιας. Αλλά σαν γυναικολόγος είναι άψογος και νιώθω ότι δεν με άφησε λεπτό στην τύχη μου. Έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς. 

Αυτός παρόλο που είναι νέος, είναι πολύ καλός στην δουλειά του και άνθρωπος πάνω από όλα!!! Στο κομμάτι της εξωσωματικής είναι καινούργιος παρόλαυτα τον εμπιστεύτηκα.

Σίγουρα αν είναι να βρείτε κάτι να είναι αντιμετωπίσημο φυσικά ,εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα όπως και να έχει. Τώρα πως είσαι ηρέμησε καθόλου η αιμοραγια ? 

Ναι αυτό έχει σημασία και να του έχεις εμπιστοσύνη και να νοιωθεις ότι είναι εκεί για σένα ειδικά με αυτό που περνάς. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Σποράκι είπε:

Εντάξει μπορεί όντως να μη σου ταίριαξε το πρωτόκολλο αλλά πως ξέρεις ότι δεν θα σου μείνει κανένα; Μας νοιάζει να είναι καλά και όχι απαραίτητα πολλά. Γιατί δεν ακολουθήσατε το ίδιο πρωτόκολλο αφού είχε πάει καλά; Η ε2 είναι πολύ καλή, πιστεύω θα πάρεις παραπάνω.

Ελα μου ντε. Δεν συμβαδίζει με την ηλικία μου; Δεν το προεξοφλω, αλλά από τις 6 βλαστοκυστες (από τα 15 ωάρια) την προηγούμενη φορά είχα ένα υγιές. 

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ελα κορίτσι μου μην κλαις. Μπορει αυτα τα 4 να ειναι καλά και να προχωρήσουν όλα. Αν τα καταψύχατε και μάζευες άλλον εναν μηνα για τον προεμφυτευτικο; Γίνεται κατι τετοιο ή μονο απο φρέσκα μπορείτε;

Εγώ παντως που κατάφερα το ενδομήτριο να παρει 2,5χιλ σε 2 μέρες έπινα κάθε μερα χυμό ρόδι, χυμό παντζάρι-μήλο-πορτοκάλι, γυμναστική cardio 20’ την μέρα, περπάτημα, Q10 και 2 οργασμούς την μέρα 😬

Με διέγερση πάμε και μάλιστα φουλ. Δεν νομίζω όμως ότι μπορώ δύο συνεχόμενους μήνες τόσες ορμόνες. 

Εντάξει διάβασα και το υπόλοιπο... αλήθεια τώρα πες μου... κατεβάζουμε ο,τι σκεύασμα υπάρχει για το ενδομήτριο...και θα ανακαλύψουμε ότι παχαινει με οργασμό;;;; Μετά το κλάμα, γέλασα.

πρίν από 10 λεπτά , Lela79 είπε:

Στη διέγερση του περασμένου Ιουλίου στον υπέρηχο ο γιατρός έβλεπε 3-4 (το 4 το έλεγε συγκρατημένα) ωοθηλακια την όγδοη μέρα κ την ημέρα της ωοληψιας πήρε τελικά 7 από τα οποία 6 ήταν ώριμα κ τα 3 έγιναν βλαστοκυστες. Μην απογοητεύεσαι μέχρι την ωοληψια ... ποτέ δε ξερεις 🙂

Αλήθεια;;;; Μακάρι!!!! 

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι, η D σου θέλει σίγουρα βελτίωση

Πόσο πρέπει παραπάνω να είναι η D ? Γιατί και εγώ εχω χαμηλή είναι γύρω στο 21 και περνω συμπλήρωμα δεν έχω ξαναμετρηση βέβαια να δω αν ανέβηκε. 

πρίν από 10 λεπτά , Ria_ είπε:

Πόσο πρέπει παραπάνω να είναι η D ? Γιατί και εγώ εχω χαμηλή είναι γύρω στο 21 και περνω συμπλήρωμα δεν έχω ξαναμετρηση βέβαια να δω αν ανέβηκε. 

τι συμπλήρωμα παίρνεις ?

πρίν από 6 λεπτά , Angot είπε:

τι συμπλήρωμα παίρνεις ?

Καλησπέρα…και εγώ στην προετοιμασία για ετ κ η d μου ήταν 20….οποτε μου έγραψε τις lecalcif…μια αμπούλα ανά εβδομάδα!

πρίν από 7 λεπτά , vasoula88 είπε:

Καλησπέρα…και εγώ στην προετοιμασία για ετ κ η d μου ήταν 20….οποτε μου έγραψε τις lecalcif…μια αμπούλα ανά εβδομάδα!

θα πάρω από μόνη μου αν δεν μου προτείνει 

• Μου αρέσει 1

18 minutes ago, Ele@n said:

Ελα μου ντε. Δεν συμβαδίζει με την ηλικία μου; Δεν το προεξοφλω, αλλά από τις 6 βλαστοκυστες (από τα 15 ωάρια) την προηγούμενη φορά είχα ένα υγιές. 

Με διέγερση πάμε και μάλιστα φουλ. Δεν νομίζω όμως ότι μπορώ δύο συνεχόμενους μήνες τόσες ορμόνες. 

Εντάξει διάβασα και το υπόλοιπο... αλήθεια τώρα πες μου... κατεβάζουμε ο,τι σκεύασμα υπάρχει για το ενδομήτριο...και θα ανακαλύψουμε ότι παχαινει με οργασμό;;;; Μετά το κλάμα, γέλασα.

Αλήθεια;;;; Μακάρι!!!! 

Φυσικά και βοηθάει ο οργασμός. Αιματώνεται η μήτρα. 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Εγώ παίρνω deltius 10.000iu και σε 20 μέρες τ ανέβασα 20μοναδες με 15 σταγόνες τη μέρα μετά το μεσημεριανό! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

6 minutes ago, Angot said:

Κι εγώ απο μόνη μου έπαιρνα αυτή την φορα. Βασικά δεν την σταμάτησα ποτε εντελώς και κατάφερα τωρα στις εξετάσεις της ετ πρώτη φορα να ειναι στο 40. Και λίγες μέρες πριν την ετ πήρα απο 6000 iu την ημέρα για 4 μέρες. Μου το πρότεινε η βελονιστρια. Και μετα την σταμάτησα εντελώς. Τωρα δεν παίρνω δλδ

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 33 λεπτά , Ria_ είπε:

Σίγουρα αν είναι να βρείτε κάτι να είναι αντιμετωπίσημο φυσικά ,εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα όπως και να έχει. Τώρα πως είσαι ηρέμησε καθόλου η αιμοραγια ? 

Ναι αυτό έχει σημασία και να του έχεις εμπιστοσύνη και να νοιωθεις ότι είναι εκεί για σένα ειδικά με αυτό που περνάς. 

Είμαι καλύτερα!!

Με έχει τσακίσει ένα φούσκωμα στην κοιλιά που από το τέντωμα νιώθω και πίεση χαμηλά εκεί που σταματάει η κοιλιά και ξεκινάει το αιδοίο. Μάλλον είναι το έντερο; Πολύ φούσκωμα, σαν να έχω φάει γίγαντες και δεν περνάει με τίποτα. 1 εβδομάδα τώρα αλλες μέρες είμαι καλύτερα και άλλες χειρότερα. Με το αίμα προς το παρόν είμαι καλά. Έχω να δω αιμορραγία 2 εβδομάδες!!! Μην το ματιασω!! Λίγα πράγματα μόνο και βλέπω φως στο τούνελ. Ελπίζω να μην κάνει πάλι κανένα απότομο!! 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...