Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , Stefania76 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.  Δυστυχώς δεν ήμουν τυχερή. 3.5 έντεκα ημέρες μετά την εμβρυομεταφορα με εμβρυα 3 ημερων.... Καλή επιτυχία σε ολες😌

Πολύ κρίμα κορίτσι μου, να είναι η τελευταία απογοήτευση. Η πρώτη σου ήταν;

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

κορίτσια 2η μέρα περιόδου 

ε2:44

προγεστερονη : 0,26

lh: 6,01

πως τα βλέπετε ;

Μια χαρά! Πάμε δυνατά!

πρίν από 8 λεπτά , Σποράκι είπε:

Πολύ κρίμα κορίτσι μου, να είναι η τελευταία απογοήτευση. Η πρώτη σου ήταν;

Μια χαρά! Πάμε δυνατά!

μου έβαλε και κάποιες έξτρα αυτή τη φορά αλλά περιμένω κ β12
prg0,26
lh:6.01
D25 26,62
anti-tg: 10
anti-tpo:7,35
tsh:1,510
ft4:1,04
ft3:2,79

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κάποια τις ενέσεις pergoveris για διέγερση;  Τι αποτελέσματα είχατε;

Επισης, ποιες τιμές για ορμονικές αναλύσεις  θεωρούνται φυσιολογικές πριν να αρχίσεις τη διέγερση ;

Ευχαριστω 

Διαφημίσεις

43 minutes ago, Stefania76 said:

Καλησπέρα κορίτσια.  Δυστυχώς δεν ήμουν τυχερή. 3.5 έντεκα ημέρες μετά την εμβρυομεταφορα με εμβρυα 3 ημερων.... Καλή επιτυχία σε ολες😌

Λυπάμαι πολύ. Φαίνεται πως μάλλον υπήρχε εμφύτευση αλλά δεν προχώρησε 🙁 

28 minutes ago, Angot said:

πως τα βλέπετε ;

Είναι άψογες. Καλή αρχή!!!

23 minutes ago, Ele@n said:

Εκανα υπέρηχο και έχω μόνο 4. 

Ποια μέρα του κύκλου είσαι? Μήπως δείτε κι αλλά στην πορεία 

eardp2.png

On 19/1/2023 at 7:55 ΠΜ, Troia είπε:

Δεν έχω ιδέα...Αν έχεις κάποιον βελονιστή, ρώτησέ τον, αλλιώς μπορώ να στείλω κι εγώ ένα μήνυμα στη δικιά μου.

@Anna Gπολύ σωστά όλα αυτά, αλλά ακόμα κι αν βγει τσιμπημένη υπάρχει και η εξέταση "ρυθμός προλακτίνης" στην οποία σου παίρνουν αίμα κάθε 20' και κανονικά η προλακτίνη θα πρέπει να πέφτει. Αυτό βέβαια άπτεται της ειδικότητας του ενδοκρινολόγου

Πετάγομαι εδώ μια και μιλάτε για την Οικονομοπούλου. Τη γνώρισα κι εγώ χθες (είχα εμπειρία μόνο από την προκάτοχό της, την κα. Τσεκούρα) και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση!!! Πήγα για έναν έλεγχο προ της επόμενης εμβρυομεταφοράς, είχε μελετήσει το φάκελό μου, είχε έτοιμες τις εξετάσεις που έπρεπε να κάνω, μου πήραν αίμα επιτόπου και έφυγα. Όταν μου έπαιρνε το ιστορικό για όσα είχαν μεσολαβήσει από την τελευταία επίσκεψή μου και όταν με ρώτησε πώς ήταν η εγκυμοσύνη μου και της είπα ότι ήταν πάρα πολύ καλή και δεν είχα κανένα πρόβλημα μου είπε ότι μάλλον αυτό οφείλεται στο ότι δεν πήρα καθόλου φάρμακα προληπτικά! Και αυτό βέβαια ήταν κοινή άποψη τόσο της κας. Τσεκούρα τότε, όσο και του εξωσωματιστή μου. Οπότε είναι καλό να τσεκάρουμε μαζί της τι χρειαζόμαστε και τι όχι και ελπίζω κάποια στιγμή να τους περάσει όλη αυτή η τρέλα με τα φάρμακα που δίνουν προληπτικά στις εξωσωματικές....

Στο Ιασώ είχα δώσει 800€ πριν 2 χρόνια. 400 το κέντρο και 400 ο γιατρός. Ελπίζω να μην έχουν ανέβει πολύ οι τιμές από τότε...

@Troia δεν έχω βελονιστη σκέφτομαι να ξεκινήσω πριν την ετ ,μπορείς να ρωτήσεις εσύ εάν έχεις ήδη ; Και άρα πριν την ετ μας λέει η αιματολογος τι πρέπει να πάρουμε και τι όχι και μιλάμε και με το γυναικολόγο μας ;;

πρίν από 24 λεπτά , kateriiina25 είπε:

🙁

Ποια μέρα του κύκλου είσαι? Μήπως δείτε κι αλλά στην πορεία 

Να σκάσω είμαι!!! Έχω πρηστεί και από το κλάμα. Μπα δεν έχω ελπίδες, 8η μέρα...

• Λυπημένη/-ος 1

tvXOp2.png

On 19/1/2023 at 1:12 ΠΜ, silvy22 είπε:

Πηγές σωστά προετοιμασμένη ; 
Πρέπει να παρ 2-3 ώρες αφότου έχεις ξυπνήσει , ήρεμη να μην ανέβεις σκαλιά να μη φορά στενά ρούχα 

να μην έχεις κάνει σεξ δυο μέρες , να μη φοβηθείς τη βελόνα , είναι ορμόνη που επηρεάζεται απο το άγχος πολύ 

κανε μια επανάληψη και φυσικά να πας σε ενδοκρινολόγο μετά , να τα δείτε όλα 

Πράγματα που ολόκληρος ενδοκρινολόγος δε μου είπε ποτέ να κάνω και μια φορά μου είχε βγει υψηλή...αυτά τα έμαθα από εσάς εδώ μέσα για τηνπρολακτινη ,μετά από ένα μήνα την επανέλαβαν και ήταν μια χαρά...γιατί πρέπει εμείς να γινόμαστε γιατροί;πόσο στεναχωριέμαι που έχω κάει από γιατρούς σε σοβαρά θέματα ..είναι λυπηρό...

On 19/1/2023 at 10:00 ΠΜ, Troia είπε:

Ευχαριστώ, αγάπη μου!

Εγώ είχα κάνει σε φυσικό κύκλο 21η μέρα, γιατί ο κύκλος μου ήταν 30 ημερών. Το ενδομήτριό μου πάχυνε φυσικά χωρίς φάρμακα, αλλά έτρωγα τροφές που βοηθάνε, είχα πάρει συμπληρώματα και έκανα και βελονισμό

Για να παχύνει το ενδομήτριο τι τροφές έτρωγες τι συμπληρώματα;

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Stefania76 είπε:

Λυπάμαι πολύ!!😒 Ανασυγκρότηση δυνάμεων και συνεχίζουμε!

1 hour ago, Angot είπε:

πως τα βλέπετε ;

Αρκετά καλές!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Ele@n είπε:

Να σκάσω είμαι!!! Έχω πρηστεί και από το κλάμα. Μπα δεν έχω ελπίδες, 8η μέρα...

Καλε δεν είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ ένα ένα τα παίρνω, στα δυο κερνάω. Αν η ε2 είναι ανεβασμένη μπορεί να πάρεις παραπάνω από αυτά που φαίνονται. Μην απογοητεύεσαι καθόλου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Λυπάμαι πολύ!!😒 Ανασυγκρότηση δυνάμεων και συνεχίζουμε!

Αρκετά καλές!!

πιστεύεις θα έπρεπε να βελτιώσω κάτι; δεν εχω ιδέα από αυτά!η d μου φαίνεται λίγο χαμηλή 

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

πιστεύεις θα έπρεπε να βελτιώσω κάτι; δεν εχω ιδέα από αυτά!η d μου φαίνεται λίγο χαμηλή 

Μπορείς να του συζητήσεις για συμπλήρωμα αν είναι κάτω από τα όρια, αλλά δεν σε εμποδίζει να προχωρήσεις.

πρίν από 15 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλε δεν είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ ένα ένα τα παίρνω, στα δυο κερνάω. Αν η ε2 είναι ανεβασμένη μπορεί να πάρεις παραπάνω από αυτά που φαίνονται. Μην απογοητεύεσαι καθόλου!

Στην προηγούμενη διέγερση είχα 15 ( προ τριετίας βέβαια). Νομίζω ότι δεν μου έκατσε καλά το καινούριο πρωτόκολλο. Δεν είναι το θέμα μου τα 4. Πρέπει να φτάσουν βλαστοκυστες και να περάσουν και από προεμφυτευτικο. Και εκεί είναι που σκέφτομαι ότι δεν θα μείνει κανένα...και κλάμα η κυρία.

πρίν από 8 λεπτά , Ele@n είπε:

Μπορείς να του συζητήσεις για συμπλήρωμα αν είναι κάτω από τα όρια, αλλά δεν σε εμποδίζει να προχωρήσεις.

Στην προηγούμενη διέγερση είχα 15 ( προ τριετίας βέβαια). Νομίζω ότι δεν μου έκατσε καλά το καινούριο πρωτόκολλο. Δεν είναι το θέμα μου τα 4. Πρέπει να φτάσουν βλαστοκυστες και να περάσουν και από προεμφυτευτικο. Και εκεί είναι που σκέφτομαι ότι δεν θα μείνει κανένα...και κλάμα η κυρία.

Ε2 338. 

tvXOp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Ele@n είπε:

Ε2 338. 

είναι ανεπάρκεια πρέπει να είναι από 30+ 

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

είναι ανεπάρκεια πρέπει να είναι από 30+ 

Ε,θα το δει και θα ξεκινήσεις συμπλήρωμα. Εγώ την είχα ελέγξει με τη χοριακη και τότε μου το πρόσθεσε.

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...