Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , teenthybell είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Οσες κοπελες κάνουν εγχύσεις, μετά εγω νιώθω οτι βγαίνει το φάρμακο στο εσωρουχο κ φοβάμαι ότι δεν μένει μεσα να δράσει. Συμβαίνει κ σε εσάς?

Καλη επιτυχία σε όλες!!

Καλημέρα βγαίνει το μπεταντιν μην ανησυχείς γίνεται η δουλεια 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

28 minutes ago, teenthybell said:

Καλημέρα κορίτσια,

Οσες κοπελες κάνουν εγχύσεις, μετά εγω νιώθω οτι βγαίνει το φάρμακο στο εσωρουχο κ φοβάμαι ότι δεν μένει μεσα να δράσει. Συμβαίνει κ σε εσάς?

Καλη επιτυχία σε όλες!!

Ναι, κι εγώ το ίδιο ένιωθα αλλά είχα ρωτησει κ μου είπαν οτι ειναι φυσιολογικό 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 41 λεπτά , Troia είπε:

Εγώ το έχω ξαναπεί, θέλω να φτιάξω ΜΚΟ με στόχο την ενημέρωση και την προστασία των γυναικών που αντιμετωπίζουν την υπογονιμότητα και μπαίνουν στο γολγοθά των εξωσωματικών.

Είμαι μέσα!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Troia said:

Εγώ το έχω ξαναπεί, θέλω να φτιάξω ΜΚΟ με στόχο την ενημέρωση και την προστασία των γυναικών που αντιμετωπίζουν την υπογονιμότητα και μπαίνουν στο γολγοθά των εξωσωματικών.

Εγώ είχα σκεφτεί να ανοίξω ένα open chat στο discord για πιο άμεση επικοινωνία μεταξύ μας και ενημέρωση 😏

• Μου αρέσει 5

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ είχα σκεφτεί να ανοίξω ένα open chat στο discord για πιο άμεση επικοινωνία μεταξύ μας και ενημέρωση 😏

Αυτό είναι πιο άμεσο και εφικτό από τη ΜΚΟ, κι εγώ μέσα είμαι, αρκεί να μου εξηγήσεις τι είναι το discord...

16 ώρες πρίν, Georgiakou είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλες.ειμαι στην  2η μέρα μετά την εμβρυομεταφορα (2 βλαστοκυστες 5 ημερών)και έχω έντονους πόνους στην κοιλιά.Είχε κάποιο κορίτσι ανάλογη εμπειρία ;Ευχαριστω πολύ 

Καλημέρα σου, έχουμε κάνει την ίδια μέρα εμβρυομεταφορά, εγώ απλά νιώθω μικρά τραβήγματα και τσιμπήματα, τίποτα παραπάνω. Καλή επιτυχία να έχεις!

1 ώρα πρίν, Troia είπε:

Το εχω στο μυαλό μου σαν πρώτη κίνηση μόλις ξεμπερδεψω με το καλό με τα δικά μου. 
Σε κάθε περίπτωση όμως αν το ξεκινήσεις ειμαι μέσα…

πρίν από 53 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κι εγώ μέσα για ό, τι με χρειαστείτε! 

πρίν από 34 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Καλημέρα σου, έχουμε κάνει την ίδια μέρα εμβρυομεταφορά, εγώ απλά νιώθω μικρά τραβήγματα και τσιμπήματα, τίποτα παραπάνω. Καλή επιτυχία να έχεις!

Καλή επιτυχία και σε σενα κορίτσι μου🙏🏽!Και εγώ τα ίδια έχω!και η αναμονή δύσκολη …

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Troia said:

Αυτό είναι πιο άμεσο και εφικτό από τη ΜΚΟ, κι εγώ μέσα είμαι, αρκεί να μου εξηγήσεις τι είναι το discord...

Ένα social medium είναι όπου εκεί πρέπει να προσκαλέσει κάποιος σε server (ας πούμε chat room). Και εκεί δημιουργείται μία ομάδα που συζητάει για διάφορα topics. ❤️ 

1 hour ago, Chris_V said:

Κάντο ρε παιδάκι μου, τόσα χρονια το λέμε! χαχαχαχ   Που αν δεν ήσουν εσύ να τσιγκλάς κάθε λίγο και λιγάκι, δεν θα κινητοποιούμουν να ψάξω το θέμα μου και από εδω και από εκεί. Σαν τον χάνο θα πήγαινα χαχαχαχ 

13 ώρες πρίν, linaa είπε:

Γιατί να κάνεις προεμφυτικο αφού πέτυχες με την 1η προσπάθεια? Το ότι χάθηκε το μωρό στην 20η εβδομαδα με μια καλή αυχενική κ ενα φυσιολογικο νιπτ δείχνει σίγουρα ανεπάρκεια τραχηλου κ όχι πρόβλημα με το εμβρυο. Καλό είναι στην επόμενη εγκυμοσυνη να κάνεις προληπτικά περιδεση κ αντιβιωση ανα τακτά διαστήματα συνήθως δινουν. 

Τωρα απο εξετασεις μπορείς να κάνεις έναν έλεγχο στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολων θα σου κάνουν δωρεάν ενα πλήρες έλεγχο για διαφορα θέματα κ νομιζω είσαι κολλημένη.  

Προεμφυτευτικο προτεινε ο ουρολογος λογω κακου σπερματος (για να μην ξαναεχουμε αποβολη).
Ειπε οτι αυχενικη κ νιπτ δινουν πιθανοτητες αλλα δεν ειναι κ αμνιοπαρακεντηση, οποτε δεν αποκλειουν κατι..
Δεν προλαβαμε να φτασουμε κ στη β επιπεδου για περισσοτερη σιγουρια..

Εγω 3 μερες πριν την αποβολη ειχα εντονη συσπαση με πονο σε μητρα κ μεση. Εχω διαβασει οτι η περιδεση δεν κραταει παντα οταν εχεις συσπαση με πονο εντονο.

Ο γυναικολογος εδινε περισσοτερες πιθανοτητες σε φλεγμονη αλλα οι εξετασεις μεχρι τωρα τον διαψευδουν

2 ώρες πρίν, Arriel_83 είπε:

Ένα social medium είναι όπου εκεί πρέπει να προσκαλέσει κάποιος σε server (ας πούμε chat room). Και εκεί δημιουργείται μία ομάδα που συζητάει για διάφορα topics. ❤️ 

Κάντο ρε παιδάκι μου, τόσα χρονια το λέμε! χαχαχαχ   Που αν δεν ήσουν εσύ να τσιγκλάς κάθε λίγο και λιγάκι, δεν θα κινητοποιούμουν να ψάξω το θέμα μου και από εδω και από εκεί. Σαν τον χάνο θα πήγαινα χαχαχαχ 

Χαχαχαχαχα!!!!! Αγάπη μου, εσύ! Φαίνεται ότι είμαι καλή στα σχέδια, αλλά έχω ένα θέμα στην υλοποίηση. Το άλλο με το μέσο κοινωνικής δικτύωσης πιο εύκολα υλοποιήσιμο πάντως...

4 hours ago, Troia said:

Πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή discord στο κινητό. Εγώ πρεπει να φτιάξω έναν server (chat room) για IVF και νομιζω σας δινω το ονομα και κωδικό ή μόνο το όνομα και μπαινετε μεσα. Μπορουν να ειναι μαζι μεσα χιλιάδες άτομα και νομίζω γινονται και private rooms αν θελουν καποιες κοπελες να πουν κατι προσωπικα. Η επικοινωνία έιναι πολύ πιο άμεση σε σχεση με εδώ 

Θα το κοιτάξω σήμερα και θα σας πω 😊

Νομίζω επίσης πως μπορούν να ανέβουν χρήσιμα άρθρα και links και να κατηγοριοποιηθούν χωρίς να χάνονται στο ιστορικό 

• Μου αρέσει 6

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...