Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , linaa είπε:

Όχι κοριτσι μου δεν σε απορρίπτουν.  Η επιτροπή δεν εχει καμια σχέση με τον θυροειδη. Τα αντισώματα σημαίνει ότι ίσως έχεις λίγο χάσιμοτο τιποτα δηλαδη σπουδαίο αν η tsh ειναι φυσιολογική δεν υπάρχει πρόβλημα .

Ναι tsh FT3 FT4 όλα φυσιολογικά. Ευχαριστώ για την απάντηση!!! Να σαι καλά, ηρέμησα τώρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , Anna G είπε:

Θέλω να πάω τώρα σε αυτόν τον κύκλο για ετ.Όχι κάνω και γω προλακτίνη κάθε 3 και λίγο εδώ και 2 χρόνια. Αλλά πρώτη φορά ήταν τόσο ανεβασμένη πάντα είχα 10με 19 το πολύ. Επειδή ακριβώς είναι πρώτη φορά που την βλέπουμε τόσο υψηλή μου είπε ότι πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 2μηνες για να δούμε πως προχωράει. Ο Γιατρός μου μόλις είδε τις εξέτασεις μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο...από κει και πέρα δεν μιλήσαμε ακόμα.Αλλα εννοείται πως μόνο αν πει αυτός το οκ προχωράμε. 

Α τότε είναι διαφορετικό το δικό σου. Τότε προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις πράγματα που σε ηρεμούν. Μην ανησυχείς. Όπως σου είπα εμένα ήταν μόνιμα πάνω από 40. 

πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι tsh FT3 FT4 όλα φυσιολογικά. Ευχαριστώ για την απάντηση!!! Να σαι καλά, ηρέμησα τώρα.

Καλό θα είναι να σε δει ενδοκρινολόγος για να είσαι σούπερ ντουπερ έτοιμη για την εξωσωματική. 

πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλό θα είναι να σε δει ενδοκρινολόγος για να είσαι σούπερ ντουπερ έτοιμη για την εξωσωματική. 

Αυτό δε το σκέφτηκα. Δε μου το πρότειναν από την μονάδα κιόλας. 

Θα προσπαθήσω να κλείσω ραντεβού με έναν ενδοκρινολογο αναπαραγωγής εδώ που είμαι που θεωρείται καλός.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλες.ειμαι στην  2η μέρα μετά την εμβρυομεταφορα (2 βλαστοκυστες 5 ημερών)και έχω έντονους πόνους στην κοιλιά.Είχε κάποιο κορίτσι ανάλογη εμπειρία ;Ευχαριστω πολύ 

• Μου αρέσει 1

16 minutes ago, Georgiakou said:

Κορίτσια καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλες.ειμαι στην  2η μέρα μετά την εμβρυομεταφορα (2 βλαστοκυστες 5 ημερών)και έχω έντονους πόνους στην κοιλιά.Είχε κάποιο κορίτσι ανάλογη εμπειρία ;Ευχαριστω πολύ 

Καλή σου επιτυχία! Πόνους τύπου περιόδου?

eardp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Alex@ είπε:

Αυτό δε το σκέφτηκα. Δε μου το πρότειναν από την μονάδα κιόλας. 

Θα προσπαθήσω να κλείσω ραντεβού με έναν ενδοκρινολογο αναπαραγωγής εδώ που είμαι που θεωρείται καλός.

Ναι ναι να πας!! Είναι ΣΟΣ να δουλεύει σωστά ο θυροειδής σου.

πρίν από 56 λεπτά , Georgiakou είπε:

είσαι σε κύκλο μετά από διέγερση ή με κατεψυγμένα;

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Καλή σου επιτυχία! Πόνους τύπου περιόδου?

Ναι πόνους τύπου περιόδου.

πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ναι ναι να πας!! Είναι ΣΟΣ να δουλεύει σωστά ο θυροειδής σου.

είσαι σε κύκλο μετά από διέγερση ή με κατεψυγμένα;

Με κατεψυγμένα…να ανησυχώ 

Καλησπερα κοριτσια! Δε σας διαβαζα για καποιο καιρο κ τωρα ειδα καποια αποσπασματικα...
Πολλα συγχαρητηρια σε @Ellidr  και  @happiness79 για τα μικρουλια σας! 
Ευχομαι μια ομορφη εγκυμοσυνη σε οσες κοπελες ξεκινουν τωρα το ταξιδι!!

Να θυμισω τα δικα μου..
Καναμε 1η εξωσωματικη κ τελικα προκληση τοκετου στην 20η βδομαδα. Μετα απο συσπασεις που εξαφανισαν τον τραχηλο κ ετσι δεν προλαβαμε μια περιδεση (ακομη περιμενω τη βιοψια- αυχενικη+νιπτ φυσιολογικα).
Τωρα μετα απο 2,5 μηνες  σκεφτομαι απο που να ξεκινησω κ ειμαι σαν χαμενη...

Τι εξετασεις να κανω προληπτικα; Αν μπορουσαν οι πιο εμπειρες εδω να με βοηθησουν..
(εχω κανει στο παρελθον λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, ελεγχο για μεσ. αναιμια, κυστ. ινωση, καρυοτυπο, κ πριν την ετ καναμε υστεροσκοπηση- μετα την αποβολη καναμε pcr με δειγμα απο τραχηλο για μικροβια κ ηταν ολα αρνητικα)

Προς το παρον καναμε ενα fish  σπερματος κ ο ουρολογος το βρηκε οριακα παθολογικο.. Προτεινε σε επομενη προσπαθεια να κανουμε προεμφυτευτικο αλλα εμεις βγαζουμε με το ζορι τις βλαστοκυστες. Στην ωοληψια που ειχαμε κανει απο 9 ωαρια καταληξαμε με 2 καλες βλαστοκυστες.

• Λυπημένη/-ος 1

1 ώρα πρίν, Georgiakou είπε:

Όχι όχι. Εάν πονάς από την αρχή ίσως να πονάς από την εμβρυομεταφορα. Εγώ πονούσα 3 μέρες και μετά η κοιλιά μου ηρέμησε για 6 μέρες. Εύχομαι τριψήφια χοριακη!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Georgiakou είπε:

Θα έπρεπε ν ανησυχείς εάν δεν ήσουν με κατεψυγμένα, γιατί μπορεί να είχες καμία υπερδιέγερση.

Χαλάρωσε, ξάπλωσε και μάλλον είναι από τα φάρμακα, σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε τη μαία γιατί κι εμείς εδώ δεν είμαστε γιατροί. Εγώ κάθε μέρα έχω κι ένα διαφορετικό σύμπτωμα, τη 2η μέρα είχα δυνατές κράμπες χαμηλά σαν πόνους περιοδου, την επόμενη μέρα ένιωθα κούραση, μετά έβγαλα κάτι σπυράκια, μετά νεύρα, πείνα και συνεχιζουμε....τα δύο καλά συμπτώματα περιμενα: υπνηλία και να πρηστει το στηθος που το έχω μικρό αλλά τίποτα....χαχαχχ

Σου εύχομαι σύντομα μια τεράστια χοριακη!!!

• Χαχα 5

17 minutes ago, Αγάπ said:

Θα έπρεπε ν ανησυχείς εάν δεν ήσουν με κατεψυγμένα, γιατί μπορεί να είχες καμία υπερδιέγερση.

Χαλάρωσε, ξάπλωσε και μάλλον είναι από τα φάρμακα, σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε τη μαία γιατί κι εμείς εδώ δεν είμαστε γιατροί. Εγώ κάθε μέρα έχω κι ένα διαφορετικό σύμπτωμα, τη 2η μέρα είχα δυνατές κράμπες χαμηλά σαν πόνους περιοδου, την επόμενη μέρα ένιωθα κούραση, μετά έβγαλα κάτι σπυράκια, μετά νεύρα, πείνα και συνεχιζουμε....τα δύο καλά συμπτώματα περιμενα: υπνηλία και να πρηστει το στηθος που το έχω μικρό αλλά τίποτα....χαχαχχ

Κι εγώ πολλή πείνα ρε 'σύ, τρώω όλη την ώρα. Ευτυχώς όμως δεν έχω πάρει καθόλου κιλά. Το στήθος είναι ελαφρώς πρησμένο και πονάει ελάχιστα (αλλά είχα και 4απλή ωορρηξία όποτε είναι λογικό), πόνους περιόδου επίσης ελάχιστους εώς καθόλου και ξηροστομία από χτες. Σπυριά και καούρα τα έχω από πριν την ετ. Βλακείες δηλαδή, τίποτα σπουδαίο. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

eardp2.png

πρίν από 33 λεπτά , Αγάπ είπε:

Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση!Και εγώ αυτά τα δυο περίμενα από συμπτώματα αλλά  μόνο πονάκια!!!😂

2 ώρες πρίν, eleonora85 είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Δε σας διαβαζα για καποιο καιρο κ τωρα ειδα καποια αποσπασματικα...
Πολλα συγχαρητηρια σε @Ellidr  και  @happiness79 για τα μικρουλια σας! 
Ευχομαι μια ομορφη εγκυμοσυνη σε οσες κοπελες ξεκινουν τωρα το ταξιδι!!

Να θυμισω τα δικα μου..
Καναμε 1η εξωσωματικη κ τελικα προκληση τοκετου στην 20η βδομαδα. Μετα απο συσπασεις που εξαφανισαν τον τραχηλο κ ετσι δεν προλαβαμε μια περιδεση (ακομη περιμενω τη βιοψια- αυχενικη+νιπτ φυσιολογικα).
Τωρα μετα απο 2,5 μηνες  σκεφτομαι απο που να ξεκινησω κ ειμαι σαν χαμενη...

Τι εξετασεις να κανω προληπτικα; Αν μπορουσαν οι πιο εμπειρες εδω να με βοηθησουν..
(εχω κανει στο παρελθον λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, ελεγχο για μεσ. αναιμια, κυστ. ινωση, καρυοτυπο, κ πριν την ετ καναμε υστεροσκοπηση- μετα την αποβολη καναμε pcr με δειγμα απο τραχηλο για μικροβια κ ηταν ολα αρνητικα)

Προς το παρον καναμε ενα fish  σπερματος κ ο ουρολογος το βρηκε οριακα παθολογικο.. Προτεινε σε επομενη προσπαθεια να κανουμε προεμφυτευτικο αλλα εμεις βγαζουμε με το ζορι τις βλαστοκυστες. Στην ωοληψια που ειχαμε κανει απο 9 ωαρια καταληξαμε με 2 καλες βλαστοκυστες.

Γιατί να κάνεις προεμφυτικο αφού πέτυχες με την 1η προσπάθεια? Το ότι χάθηκε το μωρό στην 20η εβδομαδα με μια καλή αυχενική κ ενα φυσιολογικο νιπτ δείχνει σίγουρα ανεπάρκεια τραχηλου κ όχι πρόβλημα με το εμβρυο. Καλό είναι στην επόμενη εγκυμοσυνη να κάνεις προληπτικά περιδεση κ αντιβιωση ανα τακτά διαστήματα συνήθως δινουν. 

Τωρα απο εξετασεις μπορείς να κάνεις έναν έλεγχο στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολων θα σου κάνουν δωρεάν ενα πλήρες έλεγχο για διαφορα θέματα κ νομιζω είσαι κολλημένη.  

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια,

Οσες κοπελες κάνουν εγχύσεις, μετά εγω νιώθω οτι βγαίνει το φάρμακο στο εσωρουχο κ φοβάμαι ότι δεν μένει μεσα να δράσει. Συμβαίνει κ σε εσάς?

Καλη επιτυχία σε όλες!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...