Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Ria_ αυτές τις ειδικές εξετάσεις αναμένω σε 10-15 μέρες. Παράγοντες πήξης και για ένα σύνδρομο. Απλά να σου πω ότι οι αματολογοι μου είπαν ότι η ασπιρίνη θέλει 10 μέρες να φύγει από το σώμα μας. Δεν είναι τόσο αθώο. Περιμένω πως και πως και τα δικά μου αποτελέσματα. 

Είναι αρκετά σπάνιο να είσαι αιμοφιλικη κάπως έτσι λέγεται, ίσως για αυτό να μας φορτώνουν με ασπιρίνες και αντιπηκτικες. Εδώ δίνουν κορτιζόνη που σου ρίχνει το ανοσοποιητικό!! Δεν φτάνει που αρρωσταίνουμε πλέον με το παραμικρό, να είμαστε και ευάλωτες 3-4 μήνες προληπτικά;;;

Μας βλέπω να φτιάχνουμε κίνημα κατά της προληπτικής αγωγής.

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Ele@n είπε:

Στην πένα της gonal για να κάνουμε και το περίσσευμα που μένει στο τέλος...ρυθμίζουμε τον δοσομετρητή στη δόση που κάνουμε καθημερινά, κάνουμε όσο έχει και μετά στο παραθυράκι γράφει πόσο ακόμα υπολείπεται; οπότε αυτό ρυθμίζουμε στη νέα πένα; και αν δεν υπάρχει ακριβώς σε ένδειξη; το έχει κάνει καμία;

Δεν ξέρω αν σε βοηθάω αλλά θα στο πω γιατί νομίζω είναι το ίδιο απλά εγώ έκανα με puregon.. ρυθμίζεις κανονικά τη δόση που είναι να πάρεις , τρύπας στη κοιλιτσα όσο έχει .. στο παραθυράκι βγάζει ένα νούμερο που είναι το υπόλοιπο που χρειάζεται να πάρεις για να συμπληρωθεί η δόση.. όποτε βάζεις καινούριο φιαλίδιο κ ρυθμίζεις ξανά στη δόση αυτή που υπολειπόταν να πάρεις κ ξανά τρυπας! 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Στην πένα της gonal για να κάνουμε και το περίσσευμα που μένει στο τέλος...ρυθμίζουμε τον δοσομετρητή στη δόση που κάνουμε καθημερινά, κάνουμε όσο έχει και μετά στο παραθυράκι γράφει πόσο ακόμα υπολείπεται; οπότε αυτό ρυθμίζουμε στη νέα πένα; και αν δεν υπάρχει ακριβώς σε ένδειξη; το έχει κάνει καμία;

Ακριβώς αυτό κάνεις. Ρυθμίζεις τον δοσομετρητή στην δόση που κάνεις και το νούμερο που γράφει στο τέλος είναι αυτό που δεν έκανες, οπότε το ρυθμίζεις στην νέα πένα. Λόγω κατασκευής δεν υπάρχει περίπτωση να σου εμφανίσει νούμερο που δεν υπάρχει ακριβώς η ένδειξη στην πένα.

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Ουσιαστικά αυτό που ρυθμίζεις στην καινούρια πένα είναι η διαφορά. Για παράδειγμα εάν η συνολική ημερήσια δόση είναι 300 μονάδες και η πρώτη πένα είχε μόνο τις 150 μονάδες, θα ρυθμίσεις στην καινούργια πένα το υπόλοιπο δηλαδή τις 150 μονάδες. Ο αριθμός που βγαίνει είναι απόλυτος. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ria_ είπε:

Κορίτσια μου το διευκρινισε 

Αν βγεί ξανά παρατεταμένο, σημαίνει ότι θα πρέπει να το διερευνήσουμε λιγάκι παραπάνω, σε συνεργασία με ενα καλό εργαστήριο, που να ασχολείται με την αιμόσταση, με τις διαταραχές δλδ της πήξης του αίματος, αλλά προς την μεριά την αντίθετη της θρομβοφιλίας. Ας τα συζητήσουμε όμως όταν θα έχουμε και την καινούρια μέτρηση. 

Βέβαια δε τη ρώτησα αν και είπε ότι λογικά δεν ευθύνεται αυτό για την αποτυχία αλλά εγώ επερνα salospir inohep που ίσως τελικά αν ισχύει αυτό της εξετάσεις , καταλαβαίνω ίσως να μην έπρεπε.

Δεν είναι τώρα να τρελαίνεσαι; Έκανες τις συγκεκριμένες εξετάσεις από μόνη σου χωρίς να το θεωρεί απαραίτητο ο ιατρός σου με την λογική ότι επειδή είσαι υγιής οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι λίγες, παρόλα αυτά προληπτικά σου έδωσε μια συγκεκριμένη αγωγή χωρίς όμως να σε εξετάσει πρώτα εάν την χρειάζεσαι ή εάν έχει αρνητική επίδραση. Εάν, όμως αυτό ήταν η αιτία που σε οδήγησε να βιώσεις αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση ποια είναι η ευθύνη του....ε δεν το ήξερα, δεν χρειάζεται να το δούμε με την πρώτη αποτυχία;;;;; 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Troia είπε:

ναι, ναι, αυτή. Η peacock από το mammyland

Αααα θα ψάξω να το βρω αν μπορέσω έμπενα και εκεί που και που αλλά διάβαζα μόνο δεν έγραφα. 

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Και μένα την ιστορία μιας κοπέλας από την μυστική πύλη στο fb. Ίσως είναι η ίδια. Είναι αυτή με τις πολλές αποβολές και την ακατάσχετη αιμορραγία που τελικά είχε το αντίθετο της θρομβοφιλίας και έφταιγαν οι αντιπηκτικές και τώρα έχει μια καλή εγκυμοσύνη?

Αλήθεια ε ? Πωπω κατάλαβα κοίτα να δεις και εμένα ακριβώς αυτή η ιδέα μου μπήκε στο μυαλό μήπως έφταιγαν οι αντιπηκτικες που ακόμα δε μπορούμε να το πούμε πρέπει να περιμένουμε ένα μήνα να δούμε πως θα είναι κ τότε η τιμή του .

1 hour ago, Xristina96 είπε:

@Ria_ αυτές τις ειδικές εξετάσεις αναμένω σε 10-15 μέρες. Παράγοντες πήξης και για ένα σύνδρομο. Απλά να σου πω ότι οι αματολογοι μου είπαν ότι η ασπιρίνη θέλει 10 μέρες να φύγει από το σώμα μας. Δεν είναι τόσο αθώο. Περιμένω πως και πως και τα δικά μου αποτελέσματα. 

Είναι αρκετά σπάνιο να είσαι αιμοφιλικη κάπως έτσι λέγεται, ίσως για αυτό να μας φορτώνουν με ασπιρίνες και αντιπηκτικες. Εδώ δίνουν κορτιζόνη που σου ρίχνει το ανοσοποιητικό!! Δεν φτάνει που αρρωσταίνουμε πλέον με το παραμικρό, να είμαστε και ευάλωτες 3-4 μήνες προληπτικά;;;

Μας βλέπω να φτιάχνουμε κίνημα κατά της προληπτικής αγωγής.

Μήπως το αντιπηκτικό του λύκου ? Γιατί και αυτή είναι εξειδικευμένη εξέταση και εγώ την έκανα . Δε ξέρω τη να σου ευχηθώ από τη μια μακάρι να είναι όλες καλές από την άλλη ξέρω πως ίσως θέλεις να βρεθεί έστω και κάτι απλό για να δικαιολογήσει τη κατάσταση,νομίζω κάπως έτσι περίεργα θα σκεφτόμουν και εγώ . Εμένα έχουν περάσει 14 μέρες από τη τελευταία φορά που πήρα salospir αλλά επειδή δεν έχουμε ιδέα πόσο μπορεί να είχα πριν θα το δούμε σε ένα μήνα πάλι .!!! 

Χαχαχα να σου πω ,ε μα τη πράγμα και αυτό με τα προληπτικά το κατανοώ σε ένα βαθμό αλλά ειδικά μετά από μια αποτυχία δεν είναι και πολύ να τα αφήνεις στη τύχη του 

πρίν από 17 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Δεν είναι τώρα να τρελαίνεσαι; Έκανες τις συγκεκριμένες εξετάσεις από μόνη σου χωρίς να το θεωρεί απαραίτητο ο ιατρός σου με την λογική ότι επειδή είσαι υγιής οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι λίγες, παρόλα αυτά προληπτικά σου έδωσε μια συγκεκριμένη αγωγή χωρίς όμως να σε εξετάσει πρώτα εάν την χρειάζεσαι ή εάν έχει αρνητική επίδραση. Εάν, όμως αυτό ήταν η αιτία που σε οδήγησε να βιώσεις αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση ποια είναι η ευθύνη του....ε δεν το ήξερα, δεν χρειάζεται να το δούμε με την πρώτη αποτυχία;;;;; 

Προσπαθώ αλήθεια να μη τρελαθώ ακόμα και με κρατάει το ότι μπορεί ακόμα όπως είπε να υπάρχει στον οργανισμό μου υπόλειμα από της αντιπηκτικες και επειδή δεν έχουμε μέτρηση πριν ,θέλουμε να το δούμε σε ένα μήνα αν θα είναι το ίδιο .

Δε ξέρω αν ευθύνεται αυτό εκείνη μου είπε πως λογικά όχι ,αλλά σίγουρα περνάει από το μυαλό μου εμένα . Νομίζω το τοπίο θα ξεκαθαρίσει καλύτερα μετά την επαναληπτική. 

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό μου ακόμα αυτό δεν έχει αλλάξει ,έχω πέρα από εσάς και περιπτώσεις εξωσωματικης στο περίγυρο μου που οι περισσότερες δεν τους συστήνεται έλεγχο με μόνο μια ατυχία και αν κάποιες το έψαξαν είναι γιατί εκείνες το ήθελαν ,όπως μια πολύ καλή μας φίλη. Δυστυχώς έχω καταλάβει πολύ λειτουργούν έτσι και η αιματολογος μου το είπε ότι όταν δεν έχεις δείγματα λίγο στην αρχή το πάνε προληπτικά όπως λέμε πολύ στις εξωσωματικες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Ria_ είπε:

Αααα θα ψάξω να το βρω αν μπορέσω έμπενα και εκεί που και που αλλά διάβαζα μόνο δεν έγραφα. 

Αλήθεια ε ? Πωπω κατάλαβα κοίτα να δεις και εμένα ακριβώς αυτή η ιδέα μου μπήκε στο μυαλό μήπως έφταιγαν οι αντιπηκτικες που ακόμα δε μπορούμε να το πούμε πρέπει να περιμένουμε ένα μήνα να δούμε πως θα είναι κ τότε η τιμή του .

Μήπως το αντιπηκτικό του λύκου ? Γιατί και αυτή είναι εξειδικευμένη εξέταση και εγώ την έκανα . Δε ξέρω τη να σου ευχηθώ από τη μια μακάρι να είναι όλες καλές από την άλλη ξέρω πως ίσως θέλεις να βρεθεί έστω και κάτι απλό για να δικαιολογήσει τη κατάσταση,νομίζω κάπως έτσι περίεργα θα σκεφτόμουν και εγώ . Εμένα έχουν περάσει 14 μέρες από τη τελευταία φορά που πήρα salospir αλλά επειδή δεν έχουμε ιδέα πόσο μπορεί να είχα πριν θα το δούμε σε ένα μήνα πάλι .!!! 

Χαχαχα να σου πω ,ε μα τη πράγμα και αυτό με τα προληπτικά το κατανοώ σε ένα βαθμό αλλά ειδικά μετά από μια αποτυχία δεν είναι και πολύ να τα αφήνεις στη τύχη του 

Προσπαθώ αλήθεια να μη τρελαθώ ακόμα και με κρατάει το ότι μπορεί ακόμα όπως είπε να υπάρχει στον οργανισμό μου υπόλειμα από της αντιπηκτικες και επειδή δεν έχουμε μέτρηση πριν ,θέλουμε να το δούμε σε ένα μήνα αν θα είναι το ίδιο .

Δε ξέρω αν ευθύνεται αυτό εκείνη μου είπε πως λογικά όχι ,αλλά σίγουρα περνάει από το μυαλό μου εμένα . Νομίζω το τοπίο θα ξεκαθαρίσει καλύτερα μετά την επαναληπτική. 

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό μου ακόμα αυτό δεν έχει αλλάξει ,έχω πέρα από εσάς και περιπτώσεις εξωσωματικης στο περίγυρο μου που οι περισσότερες δεν τους συστήνεται έλεγχο με μόνο μια ατυχία και αν κάποιες το έψαξαν είναι γιατί εκείνες το ήθελαν ,όπως μια πολύ καλή μας φίλη. Δυστυχώς έχω καταλάβει πολύ λειτουργούν έτσι και η αιματολογος μου το είπε ότι όταν δεν έχεις δείγματα λίγο στην αρχή το πάνε προληπτικά όπως λέμε πολύ στις εξωσωματικες. 

Έχεις απόλυτο δίκιο! Έτσι το πάνε όλοι δυστυχώς. Από την άλλη πολλές γυναίκες έτσι πετυχαίνουν. Εγώ ήθελα να κάνω έλεγχο για τα πάντα από την αρχή, δεν με άφησαν. Οπότε αποφάσισα για την δεύτερη εμβρυομεταφορα να κάνω όλους τους ελέγχους.

Ναι η αλήθεια είναι πως θα ήθελα κάτι να φανεί, αλλά να μπορέσω και να το αντιμετωπίσω;; Κάπως έτσι. Απλά να νιώσω καλά μέσα μου. Υπάρχουν ζευγάρια που δεν πετυχαίνουν και δεν τους βρίσκουν τίποτα. Αυτό πονάει πολύ περισσότερο!! Από το να ξέρεις το πρόβλημα σου και να μπορείς να το αντιμετωπίσεις. 

Και εγώ έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου και ας μου είπε ότι φαίνεται να έχω ελαφριά τάση θρομβοφυλιας. Αλλά σαν γυναικολόγος είναι άψογος και νιώθω ότι δεν με άφησε λεπτό στην τύχη μου. Έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς. 

Αυτός παρόλο που είναι νέος, είναι πολύ καλός στην δουλειά του και άνθρωπος πάνω από όλα!!! Στο κομμάτι της εξωσωματικής είναι καινούργιος παρόλαυτα τον εμπιστεύτηκα.

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Και δεν ειναι και πολύ υψηλή. Μπορει να μην χρειαστεί και τίποτα να κανεις 

Μόλις γύρισα από την ενδοκρινολόγο,μου λέει αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα,δεν μπορώ να σου δώσω χάπι πρέπει να δω τουλάχιστον 2μηνες πως θα προχωρήσει,και ότι δεν είναι πολύ υψηλή, μπορεί από το άγχος με λέει να ανέβηκε και δεν επηρεάζει σε τίποτα την εβρυομεταφορα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλημέρα,

Μην ανησυχείς, ο ενδοκρινολόγος θα σου δώσει ένα χάπι για να πέσει η προλακτίνη το οποίο θα το κόψεις πριν την εμβρυομεταφορα. Πέφτει γρήγορα οπότε δεν θα χάσεις πολύ χρόνο. Η δόση είναι αστεία. Εγώ έπαιρνα μισό χάπι την εβδομάδα. Dostinex λέγεται και είχα προλακτίνη 44.

Απλά θέλει καθοδήγηση ενδοκρινολόγου γιατί είναι χάπι με περίεργες παρενέργειες.

Εμένα μου είχαν πει ότι η προλακτίνη επηρεάζει αρνητικά και την εξωσωματική. Τώρα δεν ξέρω εάν όντως ισχύει ή προσπαθούσε το κέντρο να ρίξει κάπου την πρώτη μου αποτυχία.

Ναι μου μίλησε για αυτό το χάπι αλλά δεν μου το έδωσε, και να στο δώσω μου είπε δεν θα προλάβει να πέσει τόσο σύντομα, αλλά δεν είναι πολύ υψηλή και δεν επηρεάζει καθόλου την εβρυομεταφορα. Τι να πω τώρα δεν ξέρω.ο θεός βοηθός!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Anna G είπε:

Μόλις γύρισα από την ενδοκρινολόγο,μου λέει αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα,δεν μπορώ να σου δώσω χάπι πρέπει να δω τουλάχιστον 2μηνες πως θα προχωρήσει,και ότι δεν είναι πολύ υψηλή, μπορεί από το άγχος με λέει να ανέβηκε και δεν επηρεάζει σε τίποτα την εβρυομεταφορα.

Ναι μου μίλησε για αυτό το χάπι αλλά δεν μου το έδωσε, και να στο δώσω μου είπε δεν θα προλάβει να πέσει τόσο σύντομα, αλλά δεν είναι πολύ υψηλή και δεν επηρεάζει καθόλου την εβρυομεταφορα. Τι να πω τώρα δεν ξέρω.ο θεός βοηθός!!! 

Ποτέ είναι να κάνεις εμβρυομεταφορα; Μόνο 2 φορές έχεις κάνει για προλακτίνη; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ στα 3 χρόνια προσπαθειών με τις εξωσωματικες έχω κάνει εξέταση προλακτίνης πάνω από 10 φορές. Ήταν πάντα υψηλή , είχε φτάσει μέχρι και 85. 1 φορά πήρα χαμηλή. Είχα κάνει και τις κατάλληλες εξετάσεις για όγκο στην υπόφυση που τελικά δεν έχω. Για αυτό και ακολούθησα την αγωγή. Ο εξωσωματικος σου τι σου είπε; Εάν είναι σημαντική η τιμή αυτή ίσως σπρώξετε την εμβρυομεταφορα. 

Μην ακούω για άγχος, ισχύει ότι το χειροτερεύει αλλά γίνεται εξωσωματικη χωρίς άγχος; Να έχεις και τύψεις ότι ανεβάζεις την προλακτίνη; 

Να προσθέσω ότι έκανα αγωγή με dostinex 1.5 μήνα. Μέχρι την εβδομάδα της εμβρυομεταφορας.

Κορίτσια καλησπέρα, ελπίζω να είστε καλά.

Όπως έχω πει είμαι 2 βδομάδες πριν το ραντεβου της επιτροπής και έχω αγχωθεί κάπως. Θα ήθελα τα φώτα σας για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανα.

Τον Νοέμβριο έκανα anti-tg 66.97 lU/ml και tpo < 3 lU/ml

Χτες 2η μέρα περιόδου έκανα ορμονολογικο έλεγχο για τον φάκελο και είχε πάλι εξέταση anti-tg 132,7 lU/ml κ tpo 15.23 lU/ml με φυσιολογικές τιμές στο πρώτο <115 lU/ml κ στο δεύτερο <34 lU/ml 

Σημαίνει κάτι κακό; ότι ο θυρεοειδής μου είναι ότι να ναι; μπορεί να  με απορριψουν για αυτήν την τιμή;

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ποτέ είναι να κάνεις εμβρυομεταφορα; Μόνο 2 φορές έχεις κάνει για προλακτίνη; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ στα 3 χρόνια προσπαθειών με τις εξωσωματικες έχω κάνει εξέταση προλακτίνης πάνω από 10 φορές. Ήταν πάντα υψηλή , είχε φτάσει μέχρι και 85. 1 φορά πήρα χαμηλή. Είχα κάνει και τις κατάλληλες εξετάσεις για όγκο στην υπόφυση που τελικά δεν έχω. Για αυτό και ακολούθησα την αγωγή. Ο εξωσωματικος σου τι σου είπε; Εάν είναι σημαντική η τιμή αυτή ίσως σπρώξετε την εμβρυομεταφορα. 

Μην ακούω για άγχος, ισχύει ότι το χειροτερεύει αλλά γίνεται εξωσωματικη χωρίς άγχος; Να έχεις και τύψεις ότι ανεβάζεις την προλακτίνη; 

Να προσθέσω ότι έκανα αγωγή με dostinex 1.5 μήνα. Μέχρι την εβδομάδα της εμβρυομεταφορας.

Θέλω να πάω τώρα σε αυτόν τον κύκλο για ετ.Όχι κάνω και γω προλακτίνη κάθε 3 και λίγο εδώ και 2 χρόνια. Αλλά πρώτη φορά ήταν τόσο ανεβασμένη πάντα είχα 10με 19 το πολύ. Επειδή ακριβώς είναι πρώτη φορά που την βλέπουμε τόσο υψηλή μου είπε ότι πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 2μηνες για να δούμε πως προχωράει. Ο Γιατρός μου μόλις είδε τις εξέτασεις μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο...από κει και πέρα δεν μιλήσαμε ακόμα.Αλλα εννοείται πως μόνο αν πει αυτός το οκ προχωράμε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Alex@ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, ελπίζω να είστε καλά.

Όπως έχω πει είμαι 2 βδομάδες πριν το ραντεβου της επιτροπής και έχω αγχωθεί κάπως. Θα ήθελα τα φώτα σας για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανα.

Τον Νοέμβριο έκανα anti-tg 66.97 lU/ml και tpo < 3 lU/ml

Χτες 2η μέρα περιόδου έκανα ορμονολογικο έλεγχο για τον φάκελο και είχε πάλι εξέταση anti-tg 132,7 lU/ml κ tpo 15.23 lU/ml με φυσιολογικές τιμές στο πρώτο <115 lU/ml κ στο δεύτερο <34 lU/ml 

Σημαίνει κάτι κακό; ότι ο θυρεοειδής μου είναι ότι να ναι; μπορεί να  με απορριψουν για αυτήν την τιμή;

Όχι κοριτσι μου δεν σε απορρίπτουν.  Η επιτροπή δεν εχει καμια σχέση με τον θυροειδη. Τα αντισώματα σημαίνει ότι ίσως έχεις λίγο χάσιμοτο τιποτα δηλαδη σπουδαίο αν η tsh ειναι φυσιολογική δεν υπάρχει πρόβλημα .

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...