Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , Didimakia είπε:

Καλημέρα κορίτσια να σας ρωτήσω έχει κάνει καμία υπέρηχο καρδιας εμβρυου?Μου ζητάνε προετοιμασία(επειδή θα πάω σε 4 βδομάδες περιπου)να πάινω 2 με2.5 λίτρα νερό καθε μερα μου έδωσαν να παρω importal syr για να πηγαίνω κάθε μερα τουαλέτα(ενώ πάω μερα πάρα μέρα)θέλουν κάθε μερα να αδειάζει το εντερο μέχρι να παω για την εξεταση και να μην τρώω τροφες που μου προκαλούν τυμπανισμο και αερια(ενώ κάνω διατροφή για το ζαχαρο και πρέπεινα τρωω κάποιες τροφες όπως όσπρια κτλ!!Πρώτη φορά τα ακούω αυτά!!Αξίζει να την κάνω?Κάποτε δεν γινόντουσαν αυτά!Αν το έχει κάνει καμμια ας μου πει την γνώμη της η αν της ζητήθηκε γιατί νομίζω ότι θέλουν να τα τρώνε απο παντού ξέρω γω!!!!

Δεν την έχω κάνει όχι! Δεν ζητήθηκε !

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! Να' μαι και γω μετά από καιρό. Εμείς ήμασταν στη φάση που είχαμε επιλέξει σαν κέντρο το serum  και έβαλαν τον σύντροφό μου σε ένα πρωτόκολλο θεραπείας για το σπέρμα διάρκειας 40 ημερών. Τώρα κάναμε επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα και δυστυχώς αριθμός και κίνηση μειώθηκαν αρκετά αλλά τουλάχιστον από 0% φυσιολογικές μορφές τώρα έχουμε 3%. Όλα αυτά λίγο πολύ τα περιμέναμε αλλά φάγαμε τεράστιο σοκ στον υπέρηχο που μου έκαναν όπου για μια ακόμη φορά βρέθηκαν πολλοί πολύποδες. Είχα κάνει υστεροσκοπηση 20 Οκτωβρίου. Δεν ξέρω ρε κορίτσια, γίνεται να βγαίνουν τόσο γρήγορα, τόσο πολλοί και σε αυτό το μέγεθος? Πω ρε γαμωτο έχω απελπιστει. Ο γιατρός λοιπόν μας είπε πρώτα υστεροσκοπηση και μετά από ενάμιση μήνα διέγερση. Δηλαδή Μάιο. Η ερώτηση μου είναι, δεν θα επηρεαστεί το ενδομήτριο από τα φάρμακα? Μήπως θα έπρεπε να κάνω διέγερση, γονιμοποίηση κατάψυξη και μετά υστεροσκοπηση και εμβρυομεταφορα? Τι απελπισία είναι αυτή! Τρίτη υστεροσκοπηση!!!

πρίν από 4 λεπτά , Margeau είπε:

Γεια σας κορίτσια! Να' μαι και γω μετά από καιρό. Εμείς ήμασταν στη φάση που είχαμε επιλέξει σαν κέντρο το serum  και έβαλαν τον σύντροφό μου σε ένα πρωτόκολλο θεραπείας για το σπέρμα διάρκειας 40 ημερών. Τώρα κάναμε επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα και δυστυχώς αριθμός και κίνηση μειώθηκαν αρκετά αλλά τουλάχιστον από 0% φυσιολογικές μορφές τώρα έχουμε 3%. Όλα αυτά λίγο πολύ τα περιμέναμε αλλά φάγαμε τεράστιο σοκ στον υπέρηχο που μου έκαναν όπου για μια ακόμη φορά βρέθηκαν πολλοί πολύποδες. Είχα κάνει υστεροσκοπηση 20 Οκτωβρίου. Δεν ξέρω ρε κορίτσια, γίνεται να βγαίνουν τόσο γρήγορα, τόσο πολλοί και σε αυτό το μέγεθος? Πω ρε γαμωτο έχω απελπιστει. Ο γιατρός λοιπόν μας είπε πρώτα υστεροσκοπηση και μετά από ενάμιση μήνα διέγερση. Δηλαδή Μάιο. Η ερώτηση μου είναι, δεν θα επηρεαστεί το ενδομήτριο από τα φάρμακα? Μήπως θα έπρεπε να κάνω διέγερση, γονιμοποίηση κατάψυξη και μετά υστεροσκοπηση και εμβρυομεταφορα? Τι απελπισία είναι αυτή! Τρίτη υστεροσκοπηση!!!

Ο ίδιος σου κάνει κάθε φορά υστεροσκοπηση;;;;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλησπέρα σε όλες. Κορίτσια απ' τα τέσσερα εμβρυα τα δύο εξελίσσονται πιο αργά. Δεύτερη ημέρα σήμερα και με πήρε τηλέφωνο ο εμβρυολογος να μου πει ότι ενώ τα πιο αργά είναι 2 και 3 κυττάρων τα άλλα δύο είναι ήδη 4 και 5 κυττάρων παραπάνω κι απ' το αναμενόμενο. Μου είπαν αύριο το πρωί τρίτη ημέρα δηλαδή να πάω για εμβρυομεταφορα. Να βάλουμε τα δύο που εξελίσσονται καλά και τα άλλα θα τα παρακολουθούν. Ο Θεός μαζί μου λοιπόν. Έφτασε η στιγμή. Πρέπει να προσέξω κάτι το ιδιαίτερο; Είναι η πρώτη μου εξωσωματική και εμβρυομεταφορα. Μου είπαν πως κάποιες ημέρες πρέπει να ξαπλώσω. Με προβληματίζει ότι αύριο που θα γυρίσω θα πρέπει να ανέβω στον δεύτερο όροφο με τις σκάλες γιατί το σπίτι δεν έχει ασανσέρ. Να τρώω κάτι συγκεκριμένο; Γενικά σαβουρες τρώω αλλά παίρνω ω3 και φολικό οξύ.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

2 hours ago, Pagor said:

Καλημέρα κοριτσι μου .. επειδή δεν το έχω με της συντομιες των λέξεων...(ντιπ χαζή δηλαδή)...τι εννοείς ότι είσαι στο κέντρο ΓΕΝ και τι είναι το ΙΑΣ Δημήτροπ???

Όχι τι ..δεν καταλαβαινω κ λέω μήπως εννοεις το Ιασώ?? Επειδή εκεί ειμαι εγώ για αυτό ρωτάω...μηπως μπορώ να σε βοηθήσω σε κατι...Ξέρεις πόσες φορές τα βλέπω κ λέω πωπω πόσο χαζό είμαι..όλες καταλαβαίνετε εγώ κοιτάω το κινητό σαν χανος... χαχαχαχαα...

πολύ σωστά τα λες και τα ρωτας χαχαα εμεις εδω τοσα χρονια εχουμε κανει αργκό δική μας...

γεν ειναι το γενεσ...γνωστό κέντρο στο Χαλάνδρι, ΙΑΣ είναι αυτό που είσαι και τα αρχικά είναι του γιατρού που με ενδιαφέρει για να μη θεωρηθούμε ότι προωθούμε ή ότι προσβάλλουμε κέντρα και γιατρούς χαχαχαχα

16 minutes ago, Margeau said:

πολύ σωστή μου φαίνεται η σκέψη σου, πρότεινέ το στον γιατρό. Πολύ σωστά, να γίνει η υστερο πιο κοντά στη μεταφορά όχι στη διέγερση, δεν έχει νόημα, εκτός κι αν θελει να στα μεταφέρει φρέσκα για κάποιο λόγο

xu6xp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Laky είπε:

Καλησπέρα σε όλες. Κορίτσια απ' τα τέσσερα εμβρυα τα δύο εξελίσσονται πιο αργά. Δεύτερη ημέρα σήμερα και με πήρε τηλέφωνο ο εμβρυολογος να μου πει ότι ενώ τα πιο αργά είναι 2 και 3 κυττάρων τα άλλα δύο είναι ήδη 4 και 5 κυττάρων παραπάνω κι απ' το αναμενόμενο. Μου είπαν αύριο το πρωί τρίτη ημέρα δηλαδή να πάω για εμβρυομεταφορα. Να βάλουμε τα δύο που εξελίσσονται καλά και τα άλλα θα τα παρακολουθούν. Ο Θεός μαζί μου λοιπόν. Έφτασε η στιγμή. Πρέπει να προσέξω κάτι το ιδιαίτερο; Είναι η πρώτη μου εξωσωματική και εμβρυομεταφορα. Μου είπαν πως κάποιες ημέρες πρέπει να ξαπλώσω. Με προβληματίζει ότι αύριο που θα γυρίσω θα πρέπει να ανέβω στον δεύτερο όροφο με τις σκάλες γιατί το σπίτι δεν έχει ασανσέρ. Να τρώω κάτι συγκεκριμένο; Γενικά σαβουρες τρώω αλλά παίρνω ω3 και φολικό οξύ.

Με τη καλό κορίτσι!!!!!

Θα ανέβεις σιγά σιγά τις σκάλες , δεν θα πάθουν κάτι τα εμβρυάκια ! Κιβεγω στον δεύτερο μένω. 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, Didimakia είπε:

Καλημέρα κορίτσια να σας ρωτήσω έχει κάνει καμία υπέρηχο καρδιας εμβρυου?Μου ζητάνε προετοιμασία(επειδή θα πάω σε 4 βδομάδες περιπου)να πάινω 2 με2.5 λίτρα νερό καθε μερα μου έδωσαν να παρω importal syr για να πηγαίνω κάθε μερα τουαλέτα(ενώ πάω μερα πάρα μέρα)θέλουν κάθε μερα να αδειάζει το εντερο μέχρι να παω για την εξεταση και να μην τρώω τροφες που μου προκαλούν τυμπανισμο και αερια(ενώ κάνω διατροφή για το ζαχαρο και πρέπεινα τρωω κάποιες τροφες όπως όσπρια κτλ!!Πρώτη φορά τα ακούω αυτά!!Αξίζει να την κάνω?Κάποτε δεν γινόντουσαν αυτά!Αν το έχει κάνει καμμια ας μου πει την γνώμη της η αν της ζητήθηκε γιατί νομίζω ότι θέλουν να τα τρώνε απο παντού ξέρω γω!!!!

Εγω εχω κανει , αν έπαιρνες την ίδια την Τσαπακη θα σου μιλούσε μισή ώρα για την διατροφή. Ειναι πολυ αυστηρή και πολυ επαγγελματίας. Την ώρα της εξέτασης υπάρχει απόλυτη σιωπή. Αυτη η εξέταση δεν ειναι στο πρωτόκολλο της εγκυμοσύνης οπως η α, β επιπεδου κλπ, αλλα ειναι στο πρωτόκολλο του Σφ σίγουρα. Ισως αν ζητούσες να σου εξηγήσουν βάση ευρημάτων τι φοβούνται  να την έβλεπες πιο θετικά.

πρίν από 8 λεπτά , mominthemaking είπε:

Κατσε να σβησω μερικά, στείλε στείλε!Ευχαριστώ αγάπη μου

Άποψη μου, μετέφερε τα δυο που εχεις και μετα αλλάζεις κέντρο.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

2 minutes ago, Καντι said:

Εγω εχω κανει , αν έπαιρνες την ίδια την Τσαπακη θα σου μιλούσε μισή ώρα για την διατροφή. Ειναι πολυ αυστηρή και πολυ επαγγελματίας. Την ώρα της εξέτασης υπάρχει απόλυτη σιωπή. Αυτη η εξέταση δεν ειναι στο πρωτόκολλο της εγκυμοσύνης οπως η α, β επιπεδου κλπ, αλλα ειναι στο πρωτόκολλο του Σφ σίγουρα. Ισως αν ζητούσες να σου εξηγήσουν βάση ευρημάτων τι φοβούνται  να την έβλεπες πιο θετικά.

Άποψη μου, μετέφερε τα δυο που εχεις και μετα αλλάζεις κέντρο.

Αυτό θα κάνω Καντι μου

θα τα μεταφέρω τον άλλο μήνα αλλά χωρίς ωοληψία, δεν μπορώ να ξαναπεράσω πάλι την ταλαιπωρία να έρχομαι απο το εξωτερικό κάθε μήνα να περιμένω εκεί πόσες ώρες νηστική μεχρι να αποφασίσουν να με παρουν, και μετά ειτε να χανουμε τα ωαρια ειτε να μη γίνεται και τίποτα...

θα κάνω το πρωτόκολλο της λευκού και αυτά που προτείνει ο ενδοκρινολόγος και αν δεν ....τότε δε νομίζω να τους δώσω άλλη ευκαιρία.

έχω κουραστεί να τα βλέπω όλα ως δική μου "αποτυχία" 

εγω κανω ο,τι μπορω και παραπάνω νομίζω!

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

πρίν από 24 λεπτά , Margeau είπε:

Κοριτσι μου καλησπερα.

Εχεις κανεις αναλυσεις στον πολυποδα που αφαιρεσες τον Οκτωβριο? Δεν θα ηθελες να το συζητησεις με εναν ειδικο γυναικολογο αυτο το θεμα πριν προχωρησεις σε διεγερση?

Το γεγονος οτι ξαναβγηκαν ισως δειχνει κατι που πρεπει να αντιμετωπιστει ή να το εχει ο γιατρος σου υποψιν για την επιλογη του πρωτοκολλου.

Εχω αφαιρεσει εναν τον Αυγουστο και θυμαμαι οτι ο γιατρος μου ειχε συστησει παρακολουθηση μηπως τυχον και ξαναβγει για να δουμε τι αυτο σημαινει.

Διαφημίσεις

12 minutes ago, Laky said:

με το καλό κοπέλα μας!!Τίποτα δε θα πάθουν με τη σκάλα. Από διατροφή όσο μμπορείς λαχανικά πρωτείνη σε κάθε γεύμα για να μην ανεβοκατεβαίνει το σάκχαρο και ο,τι ειναι να γινει θα γινει, δεν μπορεις εσυ να το επηρεάσεις και πολύ..

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

πρίν από 5 λεπτά , mominthemaking είπε:

Αυτό θα κάνω Καντι μου

θα τα μεταφέρω τον άλλο μήνα αλλά χωρίς ωοληψία, δεν μπορώ να ξαναπεράσω πάλι την ταλαιπωρία να έρχομαι απο το εξωτερικό κάθε μήνα να περιμένω εκεί πόσες ώρες νηστική μεχρι να αποφασίσουν να με παρουν, και μετά ειτε να χανουμε τα ωαρια ειτε να μη γίνεται και τίποτα...

θα κάνω το πρωτόκολλο της λευκού και αυτά που προτείνει ο ενδοκρινολόγος και αν δεν ....τότε δε νομίζω να τους δώσω άλλη ευκαιρία.

Μα δεν ειναι δίκη σου αποτυχία , ειναι πολυπαραγοντικο το θεμα και το ξέρεις.

Οσον αφορα το πρωτόκολλο άποψη μου ειναι να συμφωνήσουν και οι τρεις στο ίδιο

wRSzp2.pngUIzHp2.png

2 minutes ago, Καντι said:

Μα δεν ειναι δίκη σου αποτυχία , ειναι πολυπαραγοντικο το θεμα και το ξέρεις.

Οσον αφορα το πρωτόκολλο άποψη μου ειναι να συμφωνήσουν και οι τρεις στο ίδιο

μεχρι στιγμής η συμφωνία είναι η εξής: σε φυσικό κύκλο με πρόκληση ωορηξίας με οβιτρελ 

μετα μονο προγεστερόνη, κορτιζόνη σαλοσπιρ

με παρακολούθηση και βλέπουμε 

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

πρίν από 35 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ο ίδιος σου κάνει κάθε φορά υστεροσκοπηση;;;;

Όχι, την πρώτη φορά είχα κάνει μαζί με λαπαροσκόπηση και ενάμιση μήνα μετά έκανα σαλπιγγογραφια όπου και φάνηκαν δυο μεγάλοι. Τότε θεωρήσαμε με τον σύντροφό μου ότι ίσως ο γιατρός δε με είχε καθαρίσει καλά, γιατί και η πρώτη υστεροσκοπηση δεν είχε γίνει στις σωστές μέρες του κύκλου. Έτσι αφού ψάξαμε καταλήξαμε στον Μακρ. που έκανε τη δεύτερη 20 Οκτωβρίου. Και τώρα πάλι τα ίδια. Τώρα δεν είχα απλώς δύο, είχα ένα χάος ακριβώς όπως μου τα είχε περιγράψει ο πρώτος γιατρός που με χειρούργησε. Άστα... Είμαι πολύ απογοητευμένη.

πρίν από 13 λεπτά , Chris_V είπε:

Κοριτσι μου καλησπερα.

Εχεις κανεις αναλυσεις στον πολυποδα που αφαιρεσες τον Οκτωβριο? Δεν θα ηθελες να το συζητησεις με εναν ειδικο γυναικολογο αυτο το θεμα πριν προχωρησεις σε διεγερση?

Το γεγονος οτι ξαναβγηκαν ισως δειχνει κατι που πρεπει να αντιμετωπιστει ή να το εχει ο γιατρος σου υποψιν για την επιλογη του πρωτοκολλου.

Εχω αφαιρεσει εναν τον Αυγουστο και θυμαμαι οτι ο γιατρος μου ειχε συστησει παρακολουθηση μηπως τυχον και ξαναβγει για να δουμε τι αυτο σημαινει.

Ανάλυση εννοείς βιοψία? Την πρώτη φορά πήρα. Την δεύτερη ακόμα την περιμένω... Ο πρώτος γιατρός μου είχε πει ότι έχω πολυποειδές ενδομήτριο και ότι είναι απρόβλεπτο το πότε θα ξαναβγούν. Σήμερα ο γυναικολόγος του κέντρου μου είπε ότι ή δε με καθάρισαν καλά και ξαναφούντωσε ή όντως είμαι απ' αυτές τις περιπτώσεις που εμφανίζονται τόσο γρήγορα. Επίσης μου είπαν ότι είναι οιστρογονοεξαρτωμενοι το ορμονικό μου προφίλ όμως είναι καλό. Φταίμε και μεις γιατί δεν έχουμε κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια σε έναν άνθρωπο αλλά πάμε από δω και από κει και τελικά κάνουμε κύκλους γύρω απ' τον εαυτό μας. Λολ 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 18 λεπτά , mominthemaking είπε:

Αυτό θα κάνω Καντι μου

ποιο ειναι το πρωτοκολλο της λευκου κ του ενδοκρινολογου;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...