Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Ετοιμάζομαι σε αυτόν τον κύκλο να προχωρήσω στη 2ετ μου, έκανα κάποιες εξετάσεις αίματος  και η προλακτίνη μου ήταν λίγο ανεβασμένη (35),ο γιατρός μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο, είχε κάποια από σας ίδιο θέμα;;; Ενοιωθα τόσο έτοιμη για αυτήν τη ετ. και δεν θέλω να αναβληθει.

Καλημέρα! Εγώ ειχα αρκετά ανεβασμένη προλακτίνη αλλά υπάρχει χάπι -dostinex- που τη ρίχνει άμεσα. Επίσης απ ο,τι ξέρω τουλάχιστον, στην εξωσωματική δεν επηρεάζει και τόσο η προλακτίνη, για φυσική σύλληψη τη θέλουν πιο κάτω γιατί μπορεί να επηρεάσει. Μήπως θέλει να πας σε ενδοκρινολόγο για να δει αν συνδέεται με κάτι άλλο η υψηλή προλακτίνη;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Με το καλό τροια μου !!!

@Anna G πολύ σωστά στα είπε η @Troia στην προηγ μεταφορά έκανα κ γώ το ρυθμο προλακτινης και είναι δύσκολη εξέταση είσαι με την πεταλούδα με τεντωμένο χέρι πόση ώρα , πήγαινε να κανείς πάλι μια απλή προλακτινη με σωστή προετοιμασία και αν έχεις πρόβλημα να κανείς το ρυθμο

Ευχαριστώ, αγάπη μου!

12 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν είμαι και γιατρός, μην σε πάρω στον λαιμό μου. Απλώς έχω δει περιπτώσεις που περιμένουν το ενδομήτριο να παχύνει μέχρι 21η. Τι σου είπε ο γιατρός σου, γιατί έχεις αμφιβολίες?

Εγώ είχα κάνει σε φυσικό κύκλο 21η μέρα, γιατί ο κύκλος μου ήταν 30 ημερών. Το ενδομήτριό μου πάχυνε φυσικά χωρίς φάρμακα, αλλά έτρωγα τροφές που βοηθάνε, είχα πάρει συμπληρώματα και έκανα και βελονισμό

On 16/1/2023 at 3:09 ΜΜ, kateriiina25 είπε:

Φαντάζομαι ο πόνος θα ειναι ίδιος με την παρακέντηση των κανονικών ωαρίων στην ωοληψια. Εγώ εχω κανει 3 φορές χωρίς αναισθησία μεχρι 2 ωάρια και ήταν ανεκτός ο πόνος. 

Μετά το φαΐ και για καλύτερη απορρόφηση να εχεις καταναλώσει μαζί καλά λιπαρά πχ ελαιόλαδο ή τροφές με Ω3 

Καλημέρα! Ναι οντως ήταν ανεκτός το έκανα το πρωί! Πιο πολύ δυσφορία λίγα δευτερόλεπτα με το τσίμπημα και λίγα πονακια μετά! Τώρα όλα καλά 

• Μου αρέσει 3

Κράτα το

1 hour ago, silvy22 είπε:

Τη δεύτερη ποσο βγήκε ;

33.8

πρίν από 57 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Εγώ ειχα αρκετά ανεβασμένη προλακτίνη αλλά υπάρχει χάπι -dostinex- που τη ρίχνει άμεσα. Επίσης απ ο,τι ξέρω τουλάχιστον, στην εξωσωματική δεν επηρεάζει και τόσο η προλακτίνη, για φυσική σύλληψη τη θέλουν πιο κάτω γιατί μπορεί να επηρεάσει. Μήπως θέλει να πας σε ενδοκρινολόγο για να δει αν συνδέεται με κάτι άλλο η υψηλή προλακτίνη;

Δεν ξέρω καθόλου...τώρα το μεσημέρι έχω ραντεβού στον ενδοκρινολόγο να δούμε τι θα μου πει.

• Μου αρέσει 2

13 minutes ago, Anna G said:

33.8

Δεν ξέρω καθόλου...τώρα το μεσημέρι έχω ραντεβού στον ενδοκρινολόγο να δούμε τι θα μου πει.

Και δεν ειναι και πολύ υψηλή. Μπορει να μην χρειαστεί και τίποτα να κανεις 

eardp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Troia είπε:

Δεν έχω ιδέα...Αν έχεις κάποιον βελονιστή, ρώτησέ τον, αλλιώς μπορώ να στείλω κι εγώ ένα μήνυμα στη δικιά μου.

@Anna Gπολύ σωστά όλα αυτά, αλλά ακόμα κι αν βγει τσιμπημένη υπάρχει και η εξέταση "ρυθμός προλακτίνης" στην οποία σου παίρνουν αίμα κάθε 20' και κανονικά η προλακτίνη θα πρέπει να πέφτει. Αυτό βέβαια άπτεται της ειδικότητας του ενδοκρινολόγου

Πετάγομαι εδώ μια και μιλάτε για την Οικονομοπούλου. Τη γνώρισα κι εγώ χθες (είχα εμπειρία μόνο από την προκάτοχό της, την κα. Τσεκούρα) και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση!!! Πήγα για έναν έλεγχο προ της επόμενης εμβρυομεταφοράς, είχε μελετήσει το φάκελό μου, είχε έτοιμες τις εξετάσεις που έπρεπε να κάνω, μου πήραν αίμα επιτόπου και έφυγα. Όταν μου έπαιρνε το ιστορικό για όσα είχαν μεσολαβήσει από την τελευταία επίσκεψή μου και όταν με ρώτησε πώς ήταν η εγκυμοσύνη μου και της είπα ότι ήταν πάρα πολύ καλή και δεν είχα κανένα πρόβλημα μου είπε ότι μάλλον αυτό οφείλεται στο ότι δεν πήρα καθόλου φάρμακα προληπτικά! Και αυτό βέβαια ήταν κοινή άποψη τόσο της κας. Τσεκούρα τότε, όσο και του εξωσωματιστή μου. Οπότε είναι καλό να τσεκάρουμε μαζί της τι χρειαζόμαστε και τι όχι και ελπίζω κάποια στιγμή να τους περάσει όλη αυτή η τρέλα με τα φάρμακα που δίνουν προληπτικά στις εξωσωματικές....

Στο Ιασώ είχα δώσει 800€ πριν 2 χρόνια. 400 το κέντρο και 400 ο γιατρός. Ελπίζω να μην έχουν ανέβει πολύ οι τιμές από τότε...

Καλά αποτελέσματα να έχεις κορίτσι μου,ναι και εγώ παρότι δεν την έχω γνωρίσει από κοντά μου έχει κάνει πάρα πολύ καλή εντύπωση. Ναι καλό είναι να περνούμε ότι χρειάζεται όχι να πάρουμε για να πάρουμε ,με αυτό το σκεπτικό είπα και εγώ να ψάχτω. 

Βγηκαν τα αποτελέσματα μου τα έστειλα στη γιατρό και μου είπε ότι προκύπτουν δύο θέματα, όχι όμως ικανά να έχουν οδηγήσει στην αποτυχία μας. Το ένα είναι η ελαφρώς υψηλή ομοκυστείνη, η οποία πολύ εύκολα διορθώνεται με τη λήψη φυλλικού μου είπε και το άλλο είναι μια εξέταση πήξης, το aPTT, το οποίο στην περίπτωσή μου και σε αυτήν την μία μέτρηση, βρέθηκε παρατεταμένο, αυξημένο, σαν δηλαδή να περνώ ακόμα αντιπηκτικές ενέσεις έπρεπε να είναι μέχρι 37 και είναι 44 . Μου είπε ότι επειδή είναι η μια κ μοναδική μέτρηση θα πρέπει να την επαναλάβω σε ένα μήνα και θα συνεννοηθούμε τι παραπάνω χρειάζεται να γίνει και αν χρειάζεται κάτι παραπάνω και ότι ως εύρημα από μόνο του, δεν μας δίνει απάντηση και δεν ευθύνεται για την αποτυχία, ωστόσο μπορεί να έχει να μας πει πράγματα σε σχέση με την φαρμακευτική υποστηρικτική αγωγή την οποία θα χορηγήσουν σε επόμενη εμβρυομεταφορά.

Απλά επειδή δε κατάλαβα ακριβώς που μπορεί να επηρεάζει και τη είναι της έστειλα τώρα ένα mail να δω τι θα μου πει . 

• Μου αρέσει 4

Στην πένα της gonal για να κάνουμε και το περίσσευμα που μένει στο τέλος...ρυθμίζουμε τον δοσομετρητή στη δόση που κάνουμε καθημερινά, κάνουμε όσο έχει και μετά στο παραθυράκι γράφει πόσο ακόμα υπολείπεται; οπότε αυτό ρυθμίζουμε στη νέα πένα; και αν δεν υπάρχει ακριβώς σε ένδειξη; το έχει κάνει καμία;

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Ele@n είπε:

Στην πένα της gonal για να κάνουμε και το περίσσευμα που μένει στο τέλος...ρυθμίζουμε τον δοσομετρητή στη δόση που κάνουμε καθημερινά, κάνουμε όσο έχει και μετά στο παραθυράκι γράφει πόσο ακόμα υπολείπεται; οπότε αυτό ρυθμίζουμε στη νέα πένα; και αν δεν υπάρχει ακριβώς σε ένδειξη; το έχει κάνει καμία;

Ωχ δεν θυμάμαι ρε γαμωτο.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

13 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Ετοιμάζομαι σε αυτόν τον κύκλο να προχωρήσω στη 2ετ μου, έκανα κάποιες εξετάσεις αίματος  και η προλακτίνη μου ήταν λίγο ανεβασμένη (35),ο γιατρός μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο, είχε κάποια από σας ίδιο θέμα;;; Ενοιωθα τόσο έτοιμη για αυτήν τη ετ. και δεν θέλω να αναβληθει.

Καλημέρα,

Μην ανησυχείς, ο ενδοκρινολόγος θα σου δώσει ένα χάπι για να πέσει η προλακτίνη το οποίο θα το κόψεις πριν την εμβρυομεταφορα. Πέφτει γρήγορα οπότε δεν θα χάσεις πολύ χρόνο. Η δόση είναι αστεία. Εγώ έπαιρνα μισό χάπι την εβδομάδα. Dostinex λέγεται και είχα προλακτίνη 44.

Απλά θέλει καθοδήγηση ενδοκρινολόγου γιατί είναι χάπι με περίεργες παρενέργειες.

Εμένα μου είχαν πει ότι η προλακτίνη επηρεάζει αρνητικά και την εξωσωματική. Τώρα δεν ξέρω εάν όντως ισχύει ή προσπαθούσε το κέντρο να ρίξει κάπου την πρώτη μου αποτυχία.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου το διευκρινισε 

Αν βγεί ξανά παρατεταμένο, σημαίνει ότι θα πρέπει να το διερευνήσουμε λιγάκι παραπάνω, σε συνεργασία με ενα καλό εργαστήριο, που να ασχολείται με την αιμόσταση, με τις διαταραχές δλδ της πήξης του αίματος, αλλά προς την μεριά την αντίθετη της θρομβοφιλίας. Ας τα συζητήσουμε όμως όταν θα έχουμε και την καινούρια μέτρηση. 

Βέβαια δε τη ρώτησα αν και είπε ότι λογικά δεν ευθύνεται αυτό για την αποτυχία αλλά εγώ επερνα salospir inohep που ίσως τελικά αν ισχύει αυτό της εξετάσεις , καταλαβαίνω ίσως να μην έπρεπε.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσια μου το διευκρινισε 

Αν βγεί ξανά παρατεταμένο, σημαίνει ότι θα πρέπει να το διερευνήσουμε λιγάκι παραπάνω, σε συνεργασία με ενα καλό εργαστήριο, που να ασχολείται με την αιμόσταση, με τις διαταραχές δλδ της πήξης του αίματος, αλλά προς την μεριά την αντίθετη της θρομβοφιλίας. Ας τα συζητήσουμε όμως όταν θα έχουμε και την καινούρια μέτρηση. 

Βέβαια δε τη ρώτησα αν και είπε ότι λογικά δεν ευθύνεται αυτό για την αποτυχία αλλά εγώ επερνα salospir inohep που ίσως τελικά αν ισχύει αυτό της εξετάσεις , καταλαβαίνω ίσως να μην έπρεπε.

Αααααα, αυτό μου θυμίζει λίγο την ιστορία της κοπέλας από το mammyland...

• Μου αρέσει 1

23 minutes ago, Troia said:

Αααααα, αυτό μου θυμίζει λίγο την ιστορία της κοπέλας από το mammyland...

Και μένα την ιστορία μιας κοπέλας από την μυστική πύλη στο fb. Ίσως είναι η ίδια. Είναι αυτή με τις πολλές αποβολές και την ακατάσχετη αιμορραγία που τελικά είχε το αντίθετο της θρομβοφιλίας και έφταιγαν οι αντιπηκτικές και τώρα έχει μια καλή εγκυμοσύνη?

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Και μένα την ιστορία μιας κοπέλας από την μυστική πύλη στο fb. Ίσως είναι η ίδια. Είναι αυτή με τις πολλές αποβολές και την ακατάσχετη αιμορραγία που τελικά είχε το αντίθετο της θρομβοφιλίας και έφταιγαν οι αντιπηκτικές και τώρα έχει μια καλή εγκυμοσύνη?

ναι, ναι, αυτή. Η peacock από το mammyland

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...