Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν είμαι και γιατρός, μην σε πάρω στον λαιμό μου. Απλώς έχω δει περιπτώσεις που περιμένουν το ενδομήτριο να παχύνει μέχρι 21η. Τι σου είπε ο γιατρός σου, γιατί έχεις αμφιβολίες?

Ο γιατρός είπε οκ.Αλλά θέλω να είμαι πολύ σίγουρη...Έχω παρατηρήσει ότι πρέπει σε κάποια θέματα να γνωρίζουμε και μεις.Ειναι φορές που προτείνω κάτι και μου λέει , ναι η όχι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Εγώ έχω 9 βλαστοκυστες στη κατάψυξη ,εμένα μου έκανε και μια πολύ καλή έκπτωση και μου είπε η επόμενη έμβρυομεταφορα θα είναι 1.000€ σύνολο! 

Γενικά ξέρω και από το μπαμπά μου ,που επερνε κορτιζονη ένα διάστημα ότι δεν είναι και ότι καλύτερο. Και νομίζω αυτό μου κλώτσησε πιο πολύ απ' όλα και είπα θα το ψάξω για σίγουρα . Τόσα περνούμε ναι και εννοείται αν χρειάζεται φυσικά και θα πάρω αλλά να υπάρχει λόγος οπότε αυτό σε συνδυασμό με το ότι αν δεν ψαχνομουν ξέρω ότι μετά θα το σκεφτόμουν και θα έλεγα γιατί δε το έκανα με έκαναν να μιλήσω τελικά με την κ. Οικονομοπουλου. 

Περιμένω και τα αποτελέσματα σήμερα αύριο και μετά θα τις τα στείλω να δούμε τι θα μου πει . 

Ναι μου είπε ότι μαζί με την υστεροσκοπηση θα μου κάνει και σκρατσινκ,βιοψία τι εννοείς ? 

Ωραία, εύχομαι να σου πάνε όλα καλα!

Εγώ έκανα την υστεροσκοπηση 1 μήνα πριν την εμβρυομεταφορα, μου έκανε σκρατσινγκ ενδομητρίου για να αυξήσω τις πιθανότητες και βιοψία ενδομητριου που τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 20 μέρες. Βιοψία παίρνουν δείγμα από το ενδομήτριο και το στέλνουν για βιοψία.

6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Προσπαθώ να συγκεντρώσω τα χαρτιά για τον φάκελο της επιτροπής. 

Στον κατάλογο εγγράφων που μου έδωσαν από την μονάδα λέει ασφαλιστική ικανότητα μέσω ΑΤΛΑΣ, μπήκα στη σελίδα αλλά δεν μου δίνει τη δυνατότητα να το εκτυπώσω.

Εσείς τι κάνατε για αυτό;;; 

Κάνε screenshot και εκτύπωσε το!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Ετοιμάζομαι σε αυτόν τον κύκλο να προχωρήσω στη 2ετ μου, έκανα κάποιες εξετάσεις αίματος  και η προλακτίνη μου ήταν λίγο ανεβασμένη (35),ο γιατρός μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο, είχε κάποια από σας ίδιο θέμα;;; Ενοιωθα τόσο έτοιμη για αυτήν τη ετ. και δεν θέλω να αναβληθει.

1 hour ago, Anna G είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Ετοιμάζομαι σε αυτόν τον κύκλο να προχωρήσω στη 2ετ μου, έκανα κάποιες εξετάσεις αίματος  και η προλακτίνη μου ήταν λίγο ανεβασμένη (35),ο γιατρός μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο, είχε κάποια από σας ίδιο θέμα;;; Ενοιωθα τόσο έτοιμη για αυτήν τη ετ. και δεν θέλω να αναβληθει.

Πηγές σωστά προετοιμασμένη ; 
Πρέπει να παρ 2-3 ώρες αφότου έχεις ξυπνήσει , ήρεμη να μην ανέβεις σκαλιά να μη φορά στενά ρούχα 

να μην έχεις κάνει σεξ δυο μέρες , να μη φοβηθείς τη βελόνα , είναι ορμόνη που επηρεάζεται απο το άγχος πολύ 

κανε μια επανάληψη και φυσικά να πας σε ενδοκρινολόγο μετά , να τα δείτε όλα 

4 hours ago, Ninaki- said:

κορίτσια Μ καλησπέρα,βγήκε το αποτέλεσμα,δυστυχώς 14...έπεσε κατακόρυφα ....περιμένω τηλέφωνο από τον γιατρό και προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου. Δεν ήταν το τυχερό...φαινόταν η έκβαση. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας,ελπίζω να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας!

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ. Η πρώτη φορά νομίζω πονάει πιο πολύ απ' όλες. Θα δεις όμως, μέρα την μέρα θα είσαι καλύτερα και πιο αισιόδοξη και δυνατή να συνεχίσεις. Σου στέλνω μία αγκαλιά 🧡

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

12 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Μιλάτε για βελονισμό; Εάν ναι εγώ μπαίνω σε καταστολή για ένα τετράμηνο και μετά ετ λόγω πρόσφατου χειρουργείο,Δε ξέρω πόσο θα με βοηθούσε ο βελονισμός τώρα ...που θα είμαι καταστολή ..τι λέτε γνωρίζει καμία κοπελα; Να το συζητήσω με το βελονιστη;

Δεν έχω ιδέα...Αν έχεις κάποιον βελονιστή, ρώτησέ τον, αλλιώς μπορώ να στείλω κι εγώ ένα μήνυμα στη δικιά μου.

6 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Πρέπει να παρ 2-3 ώρες αφότου έχεις ξυπνήσει , ήρεμη να μην ανέβεις σκαλιά να μη φορά στενά ρούχα 

να μην έχεις κάνει σεξ δυο μέρες , να μη φοβηθείς τη βελόνα , είναι ορμόνη που επηρεάζεται απο το άγχος πολύ 

@Anna Gπολύ σωστά όλα αυτά, αλλά ακόμα κι αν βγει τσιμπημένη υπάρχει και η εξέταση "ρυθμός προλακτίνης" στην οποία σου παίρνουν αίμα κάθε 20' και κανονικά η προλακτίνη θα πρέπει να πέφτει. Αυτό βέβαια άπτεται της ειδικότητας του ενδοκρινολόγου

11 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Εγώ έχω 9 βλαστοκυστες στη κατάψυξη ,εμένα μου έκανε και μια πολύ καλή έκπτωση και μου είπε η επόμενη έμβρυομεταφορα θα είναι 1.000€ σύνολο! 

Γενικά ξέρω και από το μπαμπά μου ,που επερνε κορτιζονη ένα διάστημα ότι δεν είναι και ότι καλύτερο. Και νομίζω αυτό μου κλώτσησε πιο πολύ απ' όλα και είπα θα το ψάξω για σίγουρα . Τόσα περνούμε ναι και εννοείται αν χρειάζεται φυσικά και θα πάρω αλλά να υπάρχει λόγος οπότε αυτό σε συνδυασμό με το ότι αν δεν ψαχνομουν ξέρω ότι μετά θα το σκεφτόμουν και θα έλεγα γιατί δε το έκανα με έκαναν να μιλήσω τελικά με την κ. Οικονομοπουλου. 

Περιμένω και τα αποτελέσματα σήμερα αύριο και μετά θα τις τα στείλω να δούμε τι θα μου πει . 

Ναι μου είπε ότι μαζί με την υστεροσκοπηση θα μου κάνει και σκρατσινκ,βιοψία τι εννοείς ? 

Πετάγομαι εδώ μια και μιλάτε για την Οικονομοπούλου. Τη γνώρισα κι εγώ χθες (είχα εμπειρία μόνο από την προκάτοχό της, την κα. Τσεκούρα) και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση!!! Πήγα για έναν έλεγχο προ της επόμενης εμβρυομεταφοράς, είχε μελετήσει το φάκελό μου, είχε έτοιμες τις εξετάσεις που έπρεπε να κάνω, μου πήραν αίμα επιτόπου και έφυγα. Όταν μου έπαιρνε το ιστορικό για όσα είχαν μεσολαβήσει από την τελευταία επίσκεψή μου και όταν με ρώτησε πώς ήταν η εγκυμοσύνη μου και της είπα ότι ήταν πάρα πολύ καλή και δεν είχα κανένα πρόβλημα μου είπε ότι μάλλον αυτό οφείλεται στο ότι δεν πήρα καθόλου φάρμακα προληπτικά! Και αυτό βέβαια ήταν κοινή άποψη τόσο της κας. Τσεκούρα τότε, όσο και του εξωσωματιστή μου. Οπότε είναι καλό να τσεκάρουμε μαζί της τι χρειαζόμαστε και τι όχι και ελπίζω κάποια στιγμή να τους περάσει όλη αυτή η τρέλα με τα φάρμακα που δίνουν προληπτικά στις εξωσωματικές....

12 ώρες πρίν, Στελλα33 είπε:

Μονο η ετ εννοεις 1230€;

Στο Ιασώ είχα δώσει 800€ πριν 2 χρόνια. 400 το κέντρο και 400 ο γιατρός. Ελπίζω να μην έχουν ανέβει πολύ οι τιμές από τότε...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Troia είπε:

Δεν έχω ιδέα...Αν έχεις κάποιον βελονιστή, ρώτησέ τον, αλλιώς μπορώ να στείλω κι εγώ ένα μήνυμα στη δικιά μου.

@Anna Gπολύ σωστά όλα αυτά, αλλά ακόμα κι αν βγει τσιμπημένη υπάρχει και η εξέταση "ρυθμός προλακτίνης" στην οποία σου παίρνουν αίμα κάθε 20' και κανονικά η προλακτίνη θα πρέπει να πέφτει. Αυτό βέβαια άπτεται της ειδικότητας του ενδοκρινολόγου

Πετάγομαι εδώ μια και μιλάτε για την Οικονομοπούλου. Τη γνώρισα κι εγώ χθες (είχα εμπειρία μόνο από την προκάτοχό της, την κα. Τσεκούρα) και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση!!! Πήγα για έναν έλεγχο προ της επόμενης εμβρυομεταφοράς, είχε μελετήσει το φάκελό μου, είχε έτοιμες τις εξετάσεις που έπρεπε να κάνω, μου πήραν αίμα επιτόπου και έφυγα. Όταν μου έπαιρνε το ιστορικό για όσα είχαν μεσολαβήσει από την τελευταία επίσκεψή μου και όταν με ρώτησε πώς ήταν η εγκυμοσύνη μου και της είπα ότι ήταν πάρα πολύ καλή και δεν είχα κανένα πρόβλημα μου είπε ότι μάλλον αυτό οφείλεται στο ότι δεν πήρα καθόλου φάρμακα προληπτικά! Και αυτό βέβαια ήταν κοινή άποψη τόσο της κας. Τσεκούρα τότε, όσο και του εξωσωματιστή μου. Οπότε είναι καλό να τσεκάρουμε μαζί της τι χρειαζόμαστε και τι όχι και ελπίζω κάποια στιγμή να τους περάσει όλη αυτή η τρέλα με τα φάρμακα που δίνουν προληπτικά στις εξωσωματικές....

Στο Ιασώ είχα δώσει 800€ πριν 2 χρόνια. 400 το κέντρο και 400 ο γιατρός. Ελπίζω να μην έχουν ανέβει πολύ οι τιμές από τότε...

Με το καλό τροια μου !!!

@Anna G πολύ σωστά στα είπε η @Troia στην προηγ μεταφορά έκανα κ γώ το ρυθμο προλακτινης και είναι δύσκολη εξέταση είσαι με την πεταλούδα με τεντωμένο χέρι πόση ώρα , πήγαινε να κανείς πάλι μια απλή προλακτινη με σωστή προετοιμασία και αν έχεις πρόβλημα να κανείς το ρυθμο

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 38 λεπτά , silvy22 είπε:

Με το καλό τροια μου !!!

@Anna G πολύ σωστά στα είπε η @Troia στην προηγ μεταφορά έκανα κ γώ το ρυθμο προλακτινης και είναι δύσκολη εξέταση είσαι με την πεταλούδα με τεντωμένο χέρι πόση ώρα , πήγαινε να κανείς πάλι μια απλή προλακτινη με σωστή προετοιμασία και αν έχεις πρόβλημα να κανείς το ρυθμο

Αγχώθηκα τώρα πιο πολύ... τόσο σοβαρό είναι το θέμα της προλακτίνης εγώ νομίζω θα πάρω κάνα χαπακι και τέλος.

7 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Καλήμερα!!! Ναι την έκανα 2 φορές την δεύτερη ήμουν προετοιμασμένη όπως λες.θα δω τι θα μου πει και ο ενδοκρινολόγος.ουφφφ αγχώθηκα πάλι.

πρίν από 20 λεπτά , Anna G είπε:

Αγχώθηκα τώρα πιο πολύ... τόσο σοβαρό είναι το θέμα της προλακτίνης εγώ νομίζω θα πάρω κάνα χαπακι και τέλος.

Καλήμερα!!! Ναι την έκανα 2 φορές την δεύτερη ήμουν προετοιμασμένη όπως λες.θα δω τι θα μου πει και ο ενδοκρινολόγος.ουφφφ αγχώθηκα πάλι.

Τη δεύτερη ποσο βγήκε ;

21 minutes ago, Anna G said:

Ναι, χαπάκι θα πάρεις απλώς πρεπει να εχει γίνει σωστά η μέτρηση για να επιβεβαιώσετε οτι πράγματι ειναι υψηλή. Μην αγχώνεσαι

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

12 ώρες πρίν, Ninaki- είπε:

κορίτσια Μ καλησπέρα,βγήκε το αποτέλεσμα,δυστυχώς 14...έπεσε κατακόρυφα ....περιμένω τηλέφωνο από τον γιατρό και προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου. Δεν ήταν το τυχερό...φαινόταν η έκβαση. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας,ελπίζω να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας!

Λυπάμαι πολύ! Πάρε τον χρόνο σου και συνεχίζεις!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...