Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , vasoula88 είπε:

Μάλιστα…εμένα μου είπαν +100€ από το πρώτο ποσό και μου έκανε εντύπωση…θα μου πεις τόσα δίνεις στα 100 κόλλησες; Όχι,απλά αναρωτιέμαι 🤣🤣 

Δυστυχως ειναι αρκετα τα χρηματα! Εγω σε καθε ωοληψια εδινα 1100€ Και ετ 550€, κρυοσυντηρηση σπερματος 200€ και εμβρυων εως 5 αμπουλες 500€! Κ ολα αυτα χωρις αμοιβη γιατρου, μονο το κεντρο!

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Στελλα33 είπε:

Δυστυχως ειναι αρκετα τα χρηματα! Εγω σε καθε ωοληψια εδινα 1100€ Και ετ 550€, κρυοσυντηρηση σπερματος 200€ και εμβρυων εως 5 αμπουλες 500€! Κ ολα αυτα χωρις αμοιβη γιατρου, μονο το κεντρο!

Μόνο ετ θα κάνω τώρα, έχω 7 βλαστοκύστες κατάψυξη, κ είναι 1.230€! 

1 hour ago, vasoula88 said:

Καλησπέρα κορίτσια!! Ξεκίνησα κ εγώ σήμερα με cyclacur και θετικες σκέψεις την προετοιμασία για την 2η ετ…. @Pagor μαζί προχωράμε..!!

Καλή αρχή κορίτσι μου!

1 hour ago, Pagor said:

Καλη σου αρχή κορίτσι μου...δυστηχως εγώ σήμερα δεν τα ξεκίνησα ξύπνησα με μια πολύ ασχημη γαστρεντερίτιδα...έστειλα ξημερωματα στην γιατρο μου κ μου είπε να τα αφήσω για σήμερα...τώρα δεν ξέρω αυτό επηρεάζει άραγε??? Δηλαδη θα με πάει για τον άλλον κύκλο???Από την .κα στεναχωρηθηκα τόσο πολύ γιατί την περίμενα πολύ αυτή την αρχή αλλά από την άλλη είναι τόσο χάλια που λέω δεν πειράζει αρκει να μου φύγει αυτό που έχω γιατί με τσάκισε σήμερα...

Πολύ καλή σου αρχή κορίτσακι μου όμως σε εσένα κ ελπίζω να σε ακολουθήσω κ εγώ αύριο!!!

Περαστικά σου! Ελπίζω αύριο να είσαι πολύ καλύτερα και να ξεκινήσεις. Το καλό με την γαστρεντερίτιδα είναι ότι είναι πιο γρήγορη σε σχέση με κόβιντ ή γρίπη 

42 minutes ago, vasoula88 said:

Βρε κοριτσια να ρωτήσω κάτι…εσάς η 2η ετ ποσό σας κόστισε περίπου; Είναι όσο και η πρώτη; Περισσότερα; Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε κέντρο έχει άλλες τιμές…αλλά σε γενικές γραμμές ρωτάω!

Εγώ συνεννοούμαι με τον γιατρό μου για τα λεφτά. Στην 2η προσπάθεια μου είχε κάνει μία γενναία έκπτωση παρόλο που πήραμε τα 20 έμβρυα. Αν πήγαινα απλά στο λογιστήριο να πληρώσω θα ήταν τελείως διαφορετικά. 

• Ευχαριστώ 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , vasoula88 είπε:

Μόνο ετ θα κάνω τώρα, έχω 7 βλαστοκύστες κατάψυξη, κ είναι 1.230€! 

Εγώ έχω 9 βλαστοκυστες στη κατάψυξη ,εμένα μου έκανε και μια πολύ καλή έκπτωση και μου είπε η επόμενη έμβρυομεταφορα θα είναι 1.000€ σύνολο! 

On 17/1/2023 at 2:43 ΜΜ, Xristina96 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Έτσι προσπαθώ να σκέφτομαι ❤️ 

Συμφωνώ με ότι λέει η οικον. Είναι αντίθετη σε προληπτικές αγωγές. Ακόμα και salospir είναι κατά να πάρεις εάν δεν έχει αποδειχθεί ότι το χρειάζεσαι. Που σιγά τι είναι μια ασπιρίνη. Επίσης και εμένα στο πρώτο κέντρο μετά την βιοχημική μου είπαν κορτιζόνη, προγεστερόνη ένεση και αντιπηκτικες. Χωρίς να κάνω καμιά εξέταση. Προληπτικά. Επίσης την κορτιζόνη θα μου την έδιναν 20 μέρες πριν την εμβρυομεταφορα και για όλο το πρώτο τρίμηνο. Για προκλητικά το θεώρησα υπερβολή να πάρω κορτιζόνη 4 μήνες. υστεροσκοπηση καλά θα κάνεις να κάνεις, για να κάνεις και μια βιοψία να σου φύγει και από το μυαλό ότι έχεις κάτι που δεν σου το έχουν βρει και σκρατσινγκ. Έτσι έκανα τουλάχιστον εγώ και πήγαν όλα τέλεια. 

Πάντως η οικ. Είναι φανταστική. Από κοντά να δεις πόσο σε προσέχει. Είναι απίστευτο που κάνει τόσα πολλά και κυριολεκτικά είναι τσάμπα. Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα και πραγματικά να ήταν απλά τυχαίο γεγονός. 

Είμαι υπέρ στις εξωσωματικες να παίρνουμε φάρμακα μόνο ότι χρειαζόμαστε. Τόσες εξετάσεις έχουμε κάνει, ξέρουν οι γιατροί ποιες ορμόνες θέλουν υποστήριξη.

Γενικά ξέρω και από το μπαμπά μου ,που επερνε κορτιζονη ένα διάστημα ότι δεν είναι και ότι καλύτερο. Και νομίζω αυτό μου κλώτσησε πιο πολύ απ' όλα και είπα θα το ψάξω για σίγουρα . Τόσα περνούμε ναι και εννοείται αν χρειάζεται φυσικά και θα πάρω αλλά να υπάρχει λόγος οπότε αυτό σε συνδυασμό με το ότι αν δεν ψαχνομουν ξέρω ότι μετά θα το σκεφτόμουν και θα έλεγα γιατί δε το έκανα με έκαναν να μιλήσω τελικά με την κ. Οικονομοπουλου. 

Περιμένω και τα αποτελέσματα σήμερα αύριο και μετά θα τις τα στείλω να δούμε τι θα μου πει . 

Ναι μου είπε ότι μαζί με την υστεροσκοπηση θα μου κάνει και σκρατσινκ,βιοψία τι εννοείς ? 

• Μου αρέσει 1

6 minutes ago, Clouds said:

23 μέρα κύκλου μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα με τεχνητό κύκλο;

Η μέχρι 21; 

Νομίζω μέχρι 21η μπορείς να ξεκινήσεις την προγεστερόνη. Άρα η ετ μπορεί μέχρι 26η λογικά

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Clouds είπε:

Η μέχρι 21; 

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Νομίζω μέχρι 21η μπορείς να ξεκινήσεις την προγεστερόνη. Άρα η ετ μπορεί μέχρι 26η λογικά

πρίν από 12 λεπτά , Clouds είπε:

Η μέχρι 21; 

Ποια μέρα κάνατε ετ με βλαστοκυστες;

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σίγουρα ε;;;;

6 minutes ago, Clouds said:

Ποια μέρα κάνατε ετ με βλαστοκυστες;

Σίγουρα ε;;;;

Δεν είμαι και γιατρός, μην σε πάρω στον λαιμό μου. Απλώς έχω δει περιπτώσεις που περιμένουν το ενδομήτριο να παχύνει μέχρι 21η. Τι σου είπε ο γιατρός σου, γιατί έχεις αμφιβολίες?

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

8 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Εγώ έβγαλα σπυριά στο πρόσωπο αλλά όχι αλλεργίας, με πυον σαν ακμή, μπορεί να είναι και από την προγεστερόνη εμένα.

Πώς κι έτσι βρε κορίτσι αφού δεν τα παίρνεις πρώτη φορά. Μήπως έφαγες κάτι?

@Ninaki- με μια τεράστια χοριακη σημερα!! :):):)

κορίτσια Μ καλησπέρα,βγήκε το αποτέλεσμα,δυστυχώς 14...έπεσε κατακόρυφα ....περιμένω τηλέφωνο από τον γιατρό και προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου. Δεν ήταν το τυχερό...φαινόταν η έκβαση. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας,ελπίζω να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας!

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 23

πρίν από 45 λεπτά , Ninaki- είπε:

κορίτσια Μ καλησπέρα,βγήκε το αποτέλεσμα,δυστυχώς 14...έπεσε κατακόρυφα ....περιμένω τηλέφωνο από τον γιατρό και προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου. Δεν ήταν το τυχερό...φαινόταν η έκβαση. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας,ελπίζω να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας!

Λυπάμαι πολύ, τουλάχιστον κράτησε τα θετικά στο μυαλό σου και το γεγονός ότι πετύχατε εμφύτευση, όπως είπες μάλλον δεν ήταν το τυχερο. Ξεκουράσου, κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεχαστείς και φρόντισε τον εαυτό σου.

Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...