Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, εγώ το έπαθα αυτήν την φορά. Σπυράκια στο στέρνο, στο λαιμό, στο πηγούνι, στους ώμους πολύ μικρά σαν αλλεργία.

Πέρασαν σιγά σιγά, τώρα έχω λίγα. Είναι αντίδραση των οιστρογόνων δυστυχώς ούτε εγώ μπορώ ακόμα να τα κόψω.

Οι αϋπνίες σε έπιασαν μετά την ωορρηξία όμως; Άπαξ και γίνει ωορρηξία ξέρεις πολύ καλά ότι η περίοδος δεν καθυστερεί. Εάν ένιωσες και την ωορρηξία why not;; δες εάν δεν σου έρθει αύριο κάνε ένα τεστακι. Να γίνει το 2023 σούπερ ντουπερ τυχερό ❤️

με έπιασαν πριν καμία 10αρια μερες ! είχα επαφες γενικά τα χριστούγεννα αλλά δεν κατάλαβα την ωορρηξία μόνο ότι είχα τρομερά ανέβασμενη λίμπιντο για κάποιες μέρες ! δεν το συζητώ για εγκυμοσύνη ,απλώς έχει καθυστερήσει λίγο η περίοδος λόγω στρες και ορμονών! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Προσπαθώ να συγκεντρώσω τα χαρτιά για τον φάκελο της επιτροπής. 

Στον κατάλογο εγγράφων που μου έδωσαν από την μονάδα λέει ασφαλιστική ικανότητα μέσω ΑΤΛΑΣ, μπήκα στη σελίδα αλλά δεν μου δίνει τη δυνατότητα να το εκτυπώσω.

Εσείς τι κάνατε για αυτό;;;

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια είχε βγάλει κάποια από εσάς αλλεργία στα cyclacur μήπως? Έχω γεμίσει σπυριά στο στέρνο/στήθος εδώ και κάτι μέρες και μου είπε η μαία ότι μάλλον είναι από τα cyclacur αλλά δεν γίνεται να τα σταματήσω τώρα. Μάλλον θα πρέπει να πάω σε δερματολόγο. Το έχει πάθει καμία σας?

Εγω που έχω καταναλώσει αρκετά δεν παρατήρησα κάτι περίεργο. Μα δεν είναι η πρώτη φορά που τα λαμβάνεις, πως γίνεται αυτό; Αυτες τις ημέρες μήπως έχεις καταναλώσει ψάρι ή αυγό και έγινε κανένας τρελός συνδυασμός;

πρίν από 11 λεπτά , Alex@ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Στον κατάλογο εγγράφων που μου έδωσαν από την μονάδα λέει ασφαλιστική ικανότητα μέσω ΑΤΛΑΣ, μπήκα στη σελίδα αλλά δεν μου δίνει τη δυνατότητα να το εκτυπώσω.

Μπορεις να κάνεις screen shot και εν συνεχεία να το εκτυπώσεις 

@Ninaki- βγήκαν τελικά τα αποτελέσματα; Σου εύχομαι τα καλύτερα!!

• Ευχαριστώ 1

26 minutes ago, EvgeniaCher said:

Εγω που έχω καταναλώσει αρκετά δεν παρατήρησα κάτι περίεργο. Μα δεν είναι η πρώτη φορά που τα λαμβάνεις, πως γίνεται αυτό; Αυτες τις ημέρες μήπως έχεις καταναλώσει ψάρι ή αυγό και έγινε κανένας τρελός συνδυασμός;

Μπα, δεν εχω καταναλώσει κατι περίεργο. Και η μαία μου ειπε οτι δεν εχει σημασία που τα έχω πάρει κι άλλες φορές, μπορεί να στο βγάλει ξαφνικά 

eardp2.png

πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Ενα screen shot και το εκτυπωνεις ετσι!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , vasoula88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Ξεκίνησα κ εγώ σήμερα με cyclacur και θετικες σκέψεις την προετοιμασία για την 2η ετ…. @Pagor μαζί προχωράμε..!!

Καλη σου αρχή κορίτσι μου...δυστηχως εγώ σήμερα δεν τα ξεκίνησα ξύπνησα με μια πολύ ασχημη γαστρεντερίτιδα...έστειλα ξημερωματα στην γιατρο μου κ μου είπε να τα αφήσω για σήμερα...τώρα δεν ξέρω αυτό επηρεάζει άραγε??? Δηλαδη θα με πάει για τον άλλον κύκλο???Από την .κα στεναχωρηθηκα τόσο πολύ γιατί την περίμενα πολύ αυτή την αρχή αλλά από την άλλη είναι τόσο χάλια που λέω δεν πειράζει αρκει να μου φύγει αυτό που έχω γιατί με τσάκισε σήμερα...

Πολύ καλή σου αρχή κορίτσακι μου όμως σε εσένα κ ελπίζω να σε ακολουθήσω κ εγώ αύριο!!!

πρίν από 9 λεπτά , Pagor είπε:

Καλη σου αρχή κορίτσι μου...δυστηχως εγώ σήμερα δεν τα ξεκίνησα ξύπνησα με μια πολύ ασχημη γαστρεντερίτιδα...έστειλα ξημερωματα στην γιατρο μου κ μου είπε να τα αφήσω για σήμερα...τώρα δεν ξέρω αυτό επηρεάζει άραγε??? Δηλαδη θα με πάει για τον άλλον κύκλο???Από την .κα στεναχωρηθηκα τόσο πολύ γιατί την περίμενα πολύ αυτή την αρχή αλλά από την άλλη είναι τόσο χάλια που λέω δεν πειράζει αρκει να μου φύγει αυτό που έχω γιατί με τσάκισε σήμερα...

Πολύ καλή σου αρχή κορίτσακι μου όμως σε εσένα κ ελπίζω να σε ακολουθήσω κ εγώ αύριο!!!

@vasoula88 καλή αρχή !! 
@pagor καλύτερα να ξεκινήσεις όταν θα είσαι εντελώς καλά , αν είναι εξπρές τύπου μια μέρα και αύριο είσαι καλά ξαναμιλάμε με το γιατρό πολλά περαστικά 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , Pagor είπε:

Ωχ περαστικά σου κορίτσι μου! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να προχωρήσεις οποτε είναι καλύτερα για σένα! 

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Troia είπε:

Είχα ξεκινήσει πιο νωρίς, ένα χρόνο πριν τη διέγερση όταν έκανα τις σπερματεγχύσεις. Μετά σταμάτησα για λίγο (ήρθε και η πρώτη καραντίνα στο μεταξύ και είχαν κλείσει όλα) και ξαναξεκίνησα λίγους μήνες πριν τη διέγερση.

Μιλάτε για βελονισμό; Εάν ναι εγώ μπαίνω σε καταστολή για ένα τετράμηνο και μετά ετ λόγω πρόσφατου χειρουργείο,Δε ξέρω πόσο θα με βοηθούσε ο βελονισμός τώρα ...που θα είμαι καταστολή ..τι λέτε γνωρίζει καμία κοπελα; Να το συζητήσω με το βελονιστη;

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , vasoula88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Ξεκίνησα κ εγώ σήμερα με cyclacur και θετικες σκέψεις την προετοιμασία για την 2η ετ…. @Pagor μαζί προχωράμε..!!

@vasoula88 Καλή αρχή και μόνο θετικές σκέψεις και διάθεση!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Βρε κοριτσια να ρωτήσω κάτι…εσάς η 2η ετ ποσό σας κόστισε περίπου; Είναι όσο και η πρώτη; Περισσότερα; Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε κέντρο έχει άλλες τιμές…αλλά σε γενικές γραμμές ρωτάω!

πρίν από 7 λεπτά , vasoula88 είπε:

Βρε κοριτσια να ρωτήσω κάτι…εσάς η 2η ετ ποσό σας κόστισε περίπου; Είναι όσο και η πρώτη; Περισσότερα; Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε κέντρο έχει άλλες τιμές…αλλά σε γενικές γραμμές ρωτάω!

2ωοληψιες , 3 ετ ,1 κρυοσυντηρηση σπερματος , 2 εμβρυων στο ιδιο κεντρο καμια εκπτωση!δυστυχως..

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 15 λεπτά , Στελλα33 είπε:

2ωοληψιες , 3 ετ ,1 κρυοσυντηρηση σπερματος , 2 εμβρυων στο ιδιο κεντρο καμια εκπτωση!δυστυχως..

Μάλιστα…εμένα μου είπαν +100€ από το πρώτο ποσό και μου έκανε εντύπωση…θα μου πεις τόσα δίνεις στα 100 κόλλησες; Όχι,απλά αναρωτιέμαι 🤣🤣 

πρίν από 26 λεπτά , vasoula88 είπε:

Καλησπέρα, στο κέντρο που είμαστε εμείς μας έχουν ενημερώσει ότι αυτό καθορίζεται από τον αριθμό των ωαρίων που είχαν πάρει στην ωοληψία. Για παράδειγμα εάν είναι πάνω από 5 στοιχίζει περισσότερο γύρω στα 500 (η 1η) και εάν κάνεις και δεύτερη η τιμή της είναι πιο κάτω από την μισή τιμή (200). Επομένως, εξαρτάται από τον αριθμό των ωαρίων της ωοληψίας. Βέβαια το κάθε κέντρο έχει τα δικά του. Καλό είναι να ρωτήσεις την αντίστοιχη υπηρεσία του κέντρου για περαιτέρω διευκρινίσεις. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...