Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

16 minutes ago, Αγάπ said:

Εγώ έβγαλα σπυριά στο πρόσωπο αλλά όχι αλλεργίας, με πυον σαν ακμή, μπορεί να είναι και από την προγεστερόνη εμένα.

Πώς κι έτσι βρε κορίτσι αφού δεν τα παίρνεις πρώτη φορά. Μήπως έφαγες κάτι?

@Ninaki- με μια τεράστια χοριακη σημερα!! :):):)

Έλα ντε. Ό,τι παίρνω τώρα το έχω ξανά πάρει. Ειδικά cyclacur έχω πάρει εκατοντάδες. Από φαΐ δεν είναι σίγουρα γιατί τα έχω πολλές μέρες. Στην αρχή δεν είχα δώσει σημασία γιατί γενικά στο σώμα βγάζω συχνά αλλά εχτές έκανα την συσχέτιση με τα φάρμακα γιατί τόσο έντονα δεν έχω ξανά βγάλει ποτέ.

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια είχε βγάλει κάποια από εσάς αλλεργία στα cyclacur μήπως? Έχω γεμίσει σπυριά στο στέρνο/στήθος εδώ και κάτι μέρες και μου είπε η μαία ότι μάλλον είναι από τα cyclacur αλλά δεν γίνεται να τα σταματήσω τώρα. Μάλλον θα πρέπει να πάω σε δερματολόγο. Το έχει πάθει καμία σας?

Το είχα πάθει εγώ, μικρά μικρά σπυράκια πρόσωπο, ώμοι, πλάτη και στέρνο. Προς το τέλος ήταν καλύτερα αλλά μετά σταμάτησα λόγω αρνητικού τεστ και υποχώρησαν σχετικά γρήγορα.

• Ευχαριστώ 1

47 minutes ago, kateriiina25 said:

Κορίτσια είχε βγάλει κάποια από εσάς αλλεργία στα cyclacur μήπως? Έχω γεμίσει σπυριά στο στέρνο/στήθος εδώ και κάτι μέρες και μου είπε η μαία ότι μάλλον είναι από τα cyclacur αλλά δεν γίνεται να τα σταματήσω τώρα. Μάλλον θα πρέπει να πάω σε δερματολόγο. Το έχει πάθει καμία σας?

Τι λες τώρα, μην μου λες τέτοια γιατί εγώ γενικά έχω φαρμακευτικές αλλεργίες, και μάλιστα έχω πάει ήδη σε δερματολόγο εξηγώντας τι χάπια θα πάρω και μου είπε ότι δεν συσχετίζονται με τις φαρμακευτικές αλλεργίες που έχω. Πόσες μέρες από την έναρξη των cyclacur? Δεν έχει σημασία αν τα έχεις ξαναπάρει - το έχω πάθει με φάρμακο! την πρώτη φορά που το πήρα δεν με είχε πειράξει, την δεύτερη όμως ναι, και πλέον είμαι πιστοποιημένα αλλεργική σε αυτό ύστερα από εξέταση.

Πήγαινε αμέσως σε δερματολόγο θα σου πρότεινα εγώ, διότι θα πρέπει να σου κάνει την εξέταση να δει σε τι έχεις αντίδραση. 

27 minutes ago, Σποράκι said:

Το είχα πάθει εγώ, μικρά μικρά σπυράκια πρόσωπο, ώμοι, πλάτη και στέρνο. Προς το τέλος ήταν καλύτερα αλλά μετά σταμάτησα λόγω αρνητικού τεστ και υποχώρησαν σχετικά γρήγορα.

Και δεν είχες βάλει κάτι, ε?

16 minutes ago, MarGe2022 said:

Τι λες τώρα, μην μου λες τέτοια γιατί εγώ γενικά έχω φαρμακευτικές αλλεργίες, και μάλιστα έχω πάει ήδη σε δερματολόγο εξηγώντας τι χάπια θα πάρω και μου είπε ότι δεν συσχετίζονται με τις φαρμακευτικές αλλεργίες που έχω. Πόσες μέρες από την έναρξη των cyclacur? Δεν έχει σημασία αν τα έχεις ξαναπάρει - το έχω πάθει με φάρμακο! την πρώτη φορά που το πήρα δεν με είχε πειράξει, την δεύτερη όμως ναι, και πλέον είμαι πιστοποιημένα αλλεργική σε αυτό ύστερα από εξέταση.

Πήγαινε αμέσως σε δερματολόγο θα σου πρότεινα εγώ, διότι θα πρέπει να σου κάνει την εξέταση να δει σε τι έχεις αντίδραση. 

Ότι και να γίνει τα χάπια δεν μπορώ να τα σταματήσω οπότε άντε να μου δώσει καμία αλοιφή να βάλω. Βέβαια ούτε με ενοχλούν ούτε με φαγουρίζουν οπότε θα μπορούσα να περιμένω την χοριακή και να αποφασίσω μετά. Δεν με αγχώνουν τα σπυράκια αλλά το αν θα μπορούσε να λειτουργήσει αρνητικά στο αποτέλεσμα

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ότι και να γίνει τα χάπια δεν μπορώ να τα σταματήσω οπότε άντε να μου δώσει καμία αλοιφή να βάλω. Βέβαια ούτε με ενοχλούν ούτε με φαγουρίζουν οπότε θα μπορούσα να περιμένω την χοριακή και να αποφασίσω μετά. Δεν με αγχώνουν τα σπυράκια αλλά το αν θα μπορούσε να λειτουργήσει αρνητικά στο αποτέλεσμα

Εγώ για θετικό σημάδι το βλέπω 😉😊

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Όχι τίποτα, εγώ νόμιζα οτι ηταν απο την προγεστερόνη και δεν ειχα πάρει τηλ να ρωτήσω. Κάνε λίγο υπομονή μέχρι τη χοριακή και αν είναι που το ευχομαι θετική πήγαινε σε δερματολόγο μήπως σου δώσει κανένα σαπουνάκι.

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Βρε παλαβές τα έχω βγάλει απο πριν την μεταφορά 😅

χαχαχ και τώρα το θυμήθηκες μάνα μ; 🤣 όσο παίρνεις θα έχεις σπιθουρακια ! πρόσεξε τη διατροφή σου ,αβγά κλπ

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Αλήθεια;;; γιατί και εμένα εδώ και 3 μήνες ενώ είχα και έντονη ροή και κρατούσε 5 μέρες, ξαφνικά έπεσα στις3 1/2 και με πολύ πιο ελαφριά ροή. Είχες πάει στη φάση της διέγερσης;

Είχα ξεκινήσει πιο νωρίς, ένα χρόνο πριν τη διέγερση όταν έκανα τις σπερματεγχύσεις. Μετά σταμάτησα για λίγο (ήρθε και η πρώτη καραντίνα στο μεταξύ και είχαν κλείσει όλα) και ξαναξεκίνησα λίγους μήνες πριν τη διέγερση.

• Ευχαριστώ 1

7 minutes ago, Angot said:

χαχαχ και τώρα το θυμήθηκες μάνα μ; 🤣 όσο παίρνεις θα έχεις σπιθουρακια ! πρόσεξε τη διατροφή σου ,αβγά κλπ

Δεν τα ειχα συνδυάσει με τα φάρμακα ο βλάκας, γι αυτό. Και εχτές έφαγα φλασιά.
Νομίζω 1-2 μέρες πριν την ετ τα έβγαλα αλλα δν ειμαι κ βέβαιη 

eardp2.png

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

αμα δεν έχεις φαγούρα οκ! δεν νομίζω ότι επηρεάζουν το αποτέλεσμα κάπου!

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κοίτα μόνο να μας θυμηθείς την άλλη Πέμπτη 😁 

• Χαχα 3

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλημέρα, εγώ το έπαθα αυτήν την φορά. Σπυράκια στο στέρνο, στο λαιμό, στο πηγούνι, στους ώμους πολύ μικρά σαν αλλεργία.

Πέρασαν σιγά σιγά, τώρα έχω λίγα. Είναι αντίδραση των οιστρογόνων δυστυχώς ούτε εγώ μπορώ ακόμα να τα κόψω.

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

αχχαχα καλό ! εδώ δεν έχω μείνει έγκυος τόσο καιρό θα μένω τώρα ;🤣 είχα πάει για πάει στον γυναικολόγοι την προηγούμενη βδομάδα, θα το έβλεπε θαρρώ! συσσωρευμένο  άγχος είναι γιατί έχω και θέμα με τον ύπνο εδώ και καμία 10αρια μέρες άστο! κοιμάμαι σαν άνθρωπος και στις 3 τσουυύπ γαρίδα μάτι ! εχω εξαντληθεί ολίγον τι!

Οι αϋπνίες σε έπιασαν μετά την ωορρηξία όμως; Άπαξ και γίνει ωορρηξία ξέρεις πολύ καλά ότι η περίοδος δεν καθυστερεί. Εάν ένιωσες και την ωορρηξία why not;; δες εάν δεν σου έρθει αύριο κάνε ένα τεστακι. Να γίνει το 2023 σούπερ ντουπερ τυχερό ❤️

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...