Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, SofiDim είπε:

Συγχαρητήρια!! Τόσο ενθαρρυντικό όλο αυτό. Ευχαριστούμε κ με το καλό να σας έρθει το μωράκι σας 

Σε λάθος άτομο μάλλον απάντησα. Αλλά ακόμα μπερδεύομαι με την σελίδα εδώ. Ευχομαι κάθε τύχη έτσι κ αλλιώς σε όλες τις κοπέλες εδώ μέσα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Ninaki- είπε:

@kateriiina25Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μόλις επέστρεψα από το μικροβιολογικό! Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. 

Σου εύχομαι μέσα απ' τη καρδιά μου να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου και να αποκτήσεις το θαυματακι σου!  Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,σήμερα θα έχω μια εικόνα! Καλή συνέχεια!

@Ninaki- Καλά αποτελέσματα 🙏

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Μαρία τζορμπατζακη είπε:

Καλημέρα. Εμείς με τον άντρα μου κάναμε καρυότυπο ζεύγους και πληρώσαμε 13.50 ο καθένας. Μας την είχαν γράψει. Γιατί πλήρωσες τόσα πολλά?

χαχαχ εγώ πλήρωσα 100 για τον καρυοτυπο και 150 για το μωρό! ότι να ναι κάνουν στις ιδιωτικές 

10 hours ago, Chrysa33 said:

Πολλα πολλα συγχαρητήρια! Χαρηκα τοσο πολυ που διαβασα τα καλα σου νεα! Ειμαι σε παρομοια κατασταση, θα βοηθουσε αν μου εστελεες περισσοτερες λεπτομερειες για τον γιατρο που σε ειδε!

Ευχαριστώ!! Θα σου στείλω μήνυμα :)

11 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλέ δεν είναι θέμα αν θα δείξει. Αν έχει πιαστεί το εμβρυάκι και στις 5-6 μέρες να πας θα δεις νούμερο στην χοριακή. Απλώς κάποιοι γιατροί θέλουν να βλέπουν πιο μεγάλα νούμερα κατευθείαν για να αποφεύγονται οι πολλές επαναλήψεις και τα άγχη για βιοχημικές 

Ναι αυτό άου λέω στις δέκα μέρες 150 έδειξε . Τάλως πάντων θέμα γιατρού είναι ! Εσυ κάνε ότι άου λέει ο γιατρός σου για σιγουριά ! Καλή επιτυχία :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Troia είπε:

Για τους γιατρούς αυτά είναι ψιλά γράμματα, η βελονίστριά μου όμως αυτό το αξιολόγησε. Με το βελονισμό η περίοδός μου έγινε όπως παλιά, κρατούσε 6 περίπου μέρες με ροή σταδιακά μειούμενη.

Γράφεται και στους 2 και αν πάτε στο Ινστ. Υγείας Παιδιού του Παίδων Αγ. Σοφία γίνεται εντελώς δωρεάν.

όχι μόνο επιτρέπεται (και δεν τους πέφτει καν λόγος επ' αυτού, ούτε χρειάζεται καν να τους το αναφέρεις), αλλά μη σου πω ότι επιβάλλεται κιόλας...

Τον σκέφτομαι σοβαρά να ξεκινήσω βελονισμό για πολλους λόγους. Αν μπορείς μου στείλνεις σε προσωπικό μήνυμα σε ποια πηγαίνεις και μετά από πόσες επισκέψεις είδες διαφορά? 

21 ώρες πρίν, alexia7 είπε:

Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση. 

Ηταν η δεύτερη αποβολή,ίσως γι αυτό κ για να μην χάσω άλλο χρόνο.

Πφφφ Χριστέ μου πόσα λεφτά ολα αυτά!!!κουραστηκα!

Ο γιατρός μού έγραψε μια αιματολογική εξέταση καρυότυπο..αυτό είναι ο καρυότυπος ζεύγους; πρέπει να γράψει και στον άντρα μου;

Η αλήθεια είναι ότι λόγω κόστους δεν τον συνιστούν εύκολα. Λογικά σου έγραψε τον δικό σου καρυότυπο. Ναι πρέπει να γράψει και για τον άντρα σου, για να είναι του ζεύγους. 

tvXOp2.png

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

καλημέρα κορίτσια ακόμα γιόκ περίοδος ,άλλαξα το ραντεβού! το έβαλα παρασκευή! μου είπαν από το κέντρο πως εκείνοι δεν έχουν περιορισμό στο ποια μέρα θα γίνει ο υπέρηχος αλλά αφού ο γιατρός είπε έτσι ! 

Angora έχεις κάνει κανένα τεστακι;;;

πρίν από 8 λεπτά , Σποράκι είπε:

Angora έχεις κάνει κανένα τεστακι;;;

αχχαχα καλό ! εδώ δεν έχω μείνει έγκυος τόσο καιρό θα μένω τώρα ;🤣 είχα πάει για πάει στον γυναικολόγοι την προηγούμενη βδομάδα, θα το έβλεπε θαρρώ! συσσωρευμένο  άγχος είναι γιατί έχω και θέμα με τον ύπνο εδώ και καμία 10αρια μέρες άστο! κοιμάμαι σαν άνθρωπος και στις 3 τσουυύπ γαρίδα μάτι ! εχω εξαντληθεί ολίγον τι!

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

αχχαχα καλό ! εδώ δεν έχω μείνει έγκυος τόσο καιρό θα μένω τώρα ;🤣 είχα πάει για πάει στον γυναικολόγοι την προηγούμενη βδομάδα, θα το έβλεπε θαρρώ! συσσωρευμένο  άγχος είναι γιατί έχω και θέμα με τον ύπνο εδώ και καμία 10αρια μέρες άστο! κοιμάμαι σαν άνθρωπος και στις 3 τσουυύπ γαρίδα μάτι ! εχω εξαντληθεί ολίγον τι!

10 μέρες πριν ο γιατρός δεν θα έβλεπε τίποτα, ούτε καν τώρα αν είσαι, είναι πολύ νωρίς. Τόσα τεστ έχεις κάνει, κάνε ακόμα ένα, τόσα έχουμε δει εδώ μέσα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Troia είπε:

Για τους γιατρούς αυτά είναι ψιλά γράμματα, η βελονίστριά μου όμως αυτό το αξιολόγησε. Με το βελονισμό η περίοδός μου έγινε όπως παλιά, κρατούσε 6 περίπου μέρες με ροή σταδιακά μειούμενη.

Γράφεται και στους 2 και αν πάτε στο Ινστ. Υγείας Παιδιού του Παίδων Αγ. Σοφία γίνεται εντελώς δωρεάν.

όχι μόνο επιτρέπεται (και δεν τους πέφτει καν λόγος επ' αυτού, ούτε χρειάζεται καν να τους το αναφέρεις), αλλά μη σου πω ότι επιβάλλεται κιόλας...

Αλήθεια;;; γιατί και εμένα εδώ και 3 μήνες ενώ είχα και έντονη ροή και κρατούσε 5 μέρες, ξαφνικά έπεσα στις3 1/2 και με πολύ πιο ελαφριά ροή. Είχες πάει στη φάση της διέγερσης;

tvXOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Σποράκι είπε:

10 μέρες πριν ο γιατρός δεν θα έβλεπε τίποτα, ούτε καν τώρα αν είσαι, είναι πολύ νωρίς. Τόσα τεστ έχεις κάνει, κάνε ακόμα ένα, τόσα έχουμε δει εδώ μέσα!!!

θα κάνω αν δεν έρθει αύριο! αλλά είναι θέμα χρόνου να έρθει πονάει η κοιλιά μ ανά διαστήματα ,το στήθος μου καθόλου! θεωρητικά σήμερα είναι στην 34η μέρα κύκλου με μέσο όρο 28-31 !

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια είχε βγάλει κάποια από εσάς αλλεργία στα cyclacur μήπως? Έχω γεμίσει σπυριά στο στέρνο/στήθος εδώ και κάτι μέρες και μου είπε η μαία ότι μάλλον είναι από τα cyclacur αλλά δεν γίνεται να τα σταματήσω τώρα. Μάλλον θα πρέπει να πάω σε δερματολόγο. Το έχει πάθει καμία σας?

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, Ninaki- είπε:

@kateriiina25Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μόλις επέστρεψα από το μικροβιολογικό! Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. 

Σου εύχομαι μέσα απ' τη καρδιά μου να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου και να αποκτήσεις το θαυματακι σου!  Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,σήμερα θα έχω μια εικόνα! Καλή συνέχεια!

@Ninaki- καλή θετική χοριακη να έχεις 🙏

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια είχε βγάλει κάποια από εσάς αλλεργία στα cyclacur μήπως? Έχω γεμίσει σπυριά στο στέρνο/στήθος εδώ και κάτι μέρες και μου είπε η μαία ότι μάλλον είναι από τα cyclacur αλλά δεν γίνεται να τα σταματήσω τώρα. Μάλλον θα πρέπει να πάω σε δερματολόγο. Το έχει πάθει καμία σας?

Εγώ έβγαλα σπυριά στο πρόσωπο αλλά όχι αλλεργίας, με πυον σαν ακμή, μπορεί να είναι και από την προγεστερόνη εμένα.

Πώς κι έτσι βρε κορίτσι αφού δεν τα παίρνεις πρώτη φορά. Μήπως έφαγες κάτι?

@Ninaki- με μια τεράστια χοριακη σημερα!! :):):)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...