Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και γεμάτες κοιλίτσες και αγκαλιές από μωράκια! Σας παρακολουθώ όσο προλαβαίνω γιατί είμαι λίγο πιεσμένη με διαφορα τελευταία. Ήθελα να ρωτήσω, έχω κλείσει τα 42. Έχω περίοδο η οποία έρχεται ανά 26 ημέρες ακριβώς αλλά στο θέμα ροής έχω μόνο 1 με 1,5 ημέρα. Όσους γιατρούς έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι δεν τους νοιάζει. Από μικρή βέβαια δεν είχα πολλές ημέρες αίμα, 3 το πολύ 4. Τώρα όμως έχει μειωθεί αρκετά. Έχει κάποια κάτι αντίστοιχο? 

(φάρμακα) Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποια κοπέλα κλειστές ενέσεις που δε χρειάζεται. Αν δει κάποια το μήνυμα ας μου στείλει προσωπικο μήνυμα. Ευχαριστώ! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Σποράκι είπε:

Το σκέφτομαι και αυτό για τον επόμενο μήνα αλλά ζορίζομαι λίγο οικονομικά (πληρώνω και σπερμα). Ίσως το κάνω έτσι αλλά αν πάρει δεν κάνω λέω να προχωρήσω με το ένα.

Καλά το σκέφτεσαι ! Ζητά μια καλύτερη τιμή , τόσα έχουμε δώσει 🙃

• Μου αρέσει 3

πρίν από 20 λεπτά , Αγάπ είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!!Καλή επιτυχία!

Καλά αποτελέσματα!!! Έχεις δίκιο και για εμένα είναι δύσκολη η αναμονή, όχι τόσο στην αρχή αλλά από σήμερα ξεκίνησε το άγχος. Θα τα καταφέρουμε!!!

Ω ναι, αργά ή γρήγορα όλα θα γίνουν😁 

21 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ κοριτσάρα μου 🥰

Ειναι καλή η ηλικία σου, ανεξάρτητα με την AMH. Δεν μπορει να ειναι τοσο κακή πια η ποιότητα των ωαρίων σου. Μια εξέταση που θα μπορουσες να κάνεις πάντως ειναι για το μικροβίομα της μήτρας. Και ειδικά μετά απο απόξεση ειναι πιθανό να υπάρχει φλεγμονή και γι αυτο να να μην προχωράνε τα έμβρυα. Επίσης και εξέταση για κατακερματισμό σπέρματος Ισως πρεπει να κάνει ο άντρας σου

Ναι είπαμε τώρα να κάνουμε και την εξέταση για κατακερματισμό σπέρματος να φύγουμε και αυτό το ενδεχόμενο! Η εξέταση για το μικροβίομα της μήτρας είναι επίπονη;

Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως και περιμένω τα ευχάριστα νέα σου ☺️ 

πρίν από 11 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλά το σκέφτεσαι ! Ζητά μια καλύτερη τιμή , τόσα έχουμε δώσει 🙃

Ακριβώς...  αν νιώθεις έτοιμη προχώρησε στον επόμενο κύκλο με ιδανικό ενδομητριο ... Καλή επιτυχία 🙏

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ! Η 3η μου είναι αυτή :) Μακάρι όσο πιο πολλά κορίτσια γίνεται να μπορέσουμε να δούμε θετικό σύντομα.

Τέλεια! Καλή αρχή και καλή επιτυχία και σε σενα! Με το καλο να τα δεχτείς. Στα είπε τέλεια απο συμβουλές η @silvy22. Να προσθέσω συμβουλή για αύριο να είναι τα ρούχα σου χαλαρά, να μην σφίγγεται η κοιλια και να μην μην ειναι δύσκολα στις κινήσεις σου να μπουν. Και για το σπίτι, αν εισαι κι εσύ απο αυτές με τα παγωμένα πόδια 🥶 πάρε κοντά σου ενα πιστολάκι να τα ζεσταίνεις λίγο οταν δεν ζεσταίνονται με κανέναν άλλον τροπο.

Ακριβώς την ίδια σκέψη ειχα. Ακομα και μετά απο θετική χοριακή να παρω ένα τεστ έτσι να το δω να βγαίνει θετικό. Οταν πέρασα κοβιντ δεν σου κρύβω οτι κάπου μεσα μου βαθιά υπήρξε μια μικρή ικανοποίηση οταν ειδα το τεστ 😅

Εγώ έπαιρνα της Olympian labs που λένε οτι ειναι απο τα καλύτερα αλλα δυστυχώς ειναι ακομα πιο ακριβά νομίζω 

Χαχαχαχα...και εγωωωωωωω...τα ίδια...λέω εεε κάπου να δούμε κ εμείς ένα θετικό...χαχαχαχαχα...άντε καλή μας επιτυχία...σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη!!! 

• Μου αρέσει 3

6 ώρες πρίν, dec-e είπε:

βοηθούν αρκετά οι βιταμίνες, είναι σημαντικό να τις παίρνουν κ οι άντρες. επίσης το κάπνισμα παίζει ρόλο

Αρχίσαμε και οι 2 τις βιταμίνες και θα δούμε τα αποτελέσματα στην επόμενη ωοληψία! 

καλησπέρα κορίτσια. 

μήπως ξέρετε αν ο καρυοτυπος γράφεται στον άντρα, ή πληρώνει την εξέταση ολόκληρη; επίσης πήγα σήμερα σε μοριακό βιολογο να μου πάρει αίμα για την εξέταση καρυοτυπου (μου την εχουν συνταγογραφησει) κι ενώ στην άυλη γράφει ότι καλύπτεται όλη απο το ταμείο, αυτός μου είπε ότι πρέπει να πληρώσω 60 ευρώ επιπλέον. ξέρετε κάτι σχετικά με αυτό;

2 ώρες πρίν, EvgeniaCher είπε:

Με την γυμναστική χρειάζεται μια μικρή προσοχή να μην είναι εξαντλητική και να μεσολαβεί μια μέρα ξεκούρασης καθώς η εξαντλητική γυμναστική χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα προκαλεί οξειδωτικό στρες στον οργανισμό κάτι που δεν το θέλουμε :) 

Μπορείς να τους καλέσεις ή να στείλει εμαιλ και να αναφέρεις ότι δεν μένεις στην Ελλαδά ώστε να σε καθοδηγήσουν για το τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.  

Εμένα που είχε ζητήσει μαστογραφία πριν ξεκινήσουμε την εξωσωματική. Ο υπέρηχος συνήθως γίνεται τις πρώτες μέρες του κύκλου μας έως της 10ημέρα εάν δεν κάνω λάθος. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο ιατρικό κέντρο που έχεις κλείσει την εξέταση για να τους ρωτήσεις, αυτοί θα σε καθοδηγήσουν καλύτερα. 

Ωραίο μαστούρωμα, δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται στο περιβάλλον χώρο 😂

Κορίτσια, πως πέρασαν οι μέρες, αύριο έχω την εμβρυομεταφορά, χαρά και αγωνία, ανάμικτα τα συναισθήματα. Έχετε κάποια καλή συμβουλή λόγω και του κρύου που έχει αρχίσει να κάνει; 

Κορίτσια, πως πέρασαν οι μέρες, αύριο έχω την εμβρυομεταφορά, χαρά και αγωνία, ανάμικτα τα συναισθήματα. Έχετε κάποια καλή συμβουλή λόγω και του κρύου που έχει αρχίσει να κάνει; 

θα το έχω υπόψη μου αλλά 2 φορές την εβδομάδα είναι, δεν νομίζω να θεωρείτε έντονη 😉 

Να δοκιμάσω να στείλω email τότε στο Έλενα και ελπίζω να δέχονται εκτός Ελλάδας!  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , Stefania76 είπε:

Ακριβώς...  αν νιώθεις έτοιμη προχώρησε στον επόμενο κύκλο με ιδανικό ενδομητριο ... Καλή επιτυχία 🙏

Σας ευχαριστώ κορίτσια, άρχισα να νιώθω καλύτερα και μόνο στην ιδέα της ετ 🙂

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Τέλεια! Καλή αρχή και καλή επιτυχία και σε σενα! Με το καλο να τα δεχτείς. Στα είπε τέλεια απο συμβουλές η @silvy22. Να προσθέσω συμβουλή για αύριο να είναι τα ρούχα σου χαλαρά, να μην σφίγγεται η κοιλια και να μην μην ειναι δύσκολα στις κινήσεις σου να μπουν. Και για το σπίτι, αν εισαι κι εσύ απο αυτές με τα παγωμένα πόδια 🥶 πάρε κοντά σου ενα πιστολάκι να τα ζεσταίνεις λίγο οταν δεν ζεσταίνονται με κανέναν άλλον τροπο.

Σ' ευχαριστώ πολύ Κατερίνα!! Άσε τα πόδια μου κυρίως το χειμώνα είναι παγάκια, ακουμπώ τον σύντροφό μου και πετάγεται χαχαχαχα, τι να κάνει το πιστολάκι, αερόθερμο βάζω 😂 αφού σκέφτομαι να είμαι με κάλτσες μέσα στο αποστειρωμένο χώρο αλλά δεν ξέρω εάν επιτρέπεται.

πρίν από 31 λεπτά , alexia7 είπε:

καλησπέρα κορίτσια. 

μήπως ξέρετε αν ο καρυοτυπος γράφεται στον άντρα, ή πληρώνει την εξέταση ολόκληρη; επίσης πήγα σήμερα σε μοριακό βιολογο να μου πάρει αίμα για την εξέταση καρυοτυπου (μου την εχουν συνταγογραφησει) κι ενώ στην άυλη γράφει ότι καλύπτεται όλη απο το ταμείο, αυτός μου είπε ότι πρέπει να πληρώσω 60 ευρώ επιπλέον. ξέρετε κάτι σχετικά με αυτό;

Ναι γράφεται κ στο σύζυγο. Εμάς την έγραψε κ για τους δυο μας η αιματολόγος του Έλενα πήγαμε στο διαγνωστικό Ιατροπολις Κ πληρώσαμε μόνο 13,5 ευρώ ο καθένας. Τα αποτελέσματα βρήκαν περίπου ένα μήνα μετά. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , alexia7 είπε:

καλησπέρα κορίτσια. 

Εμενα μου την έγραψαν κ για μένα κ τον άντρα μου την έκανα στο ιατρό…ις μια πολύ μικρή συμμετοχή έδωσα τύπου 6€ και τ αποτελέσματα μετά τα έστειλα και στην οικονομ και στο γιατρό μου , όπου όλα ήταν οκ 

πρίν από 8 λεπτά , Lela79 είπε:

Ναι γράφεται κ στο σύζυγο. Εμάς την έγραψε κ για τους δυο μας η αιματολόγος του Έλενα πήγαμε στο διαγνωστικό Ιατροπολις Κ πληρώσαμε μόνο 13,5 ευρώ ο καθένας. Τα αποτελέσματα βρήκαν περίπου ένα μήνα μετά. 

Το ίδιο είπαμε !!!

• Χαχα 1

35 minutes ago, EvgeniaCher said:

Σ' ευχαριστώ πολύ Κατερίνα!! Άσε τα πόδια μου κυρίως το χειμώνα είναι παγάκια, ακουμπώ τον σύντροφό μου και πετάγεται χαχαχαχα, τι να κάνει το πιστολάκι, αερόθερμο βάζω 😂 αφού σκέφτομαι να είμαι με κάλτσες μέσα στο αποστειρωμένο χώρο αλλά δεν ξέρω εάν επιτρέπεται.

Για την ώρα της ετ λες? Ναι καλέ, με κάλτσες θα είσαι, δεν χρειάζεται να τις βγάλεις. 

Όλοι τα ίδια παθαίνουν με τα παγωμένα πατουσάκια. Αντί για συσπάσεις μήτρας αυτοί έχουν συσπάσεις νεύρων 😅 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 30 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Για την ώρα της ετ λες? Ναι καλέ, με κάλτσες θα είσαι, δεν χρειάζεται να τις βγάλεις. 

Όλοι τα ίδια παθαίνουν με τα παγωμένα πατουσάκια. Αντί για συσπάσεις μήτρας αυτοί έχουν συσπάσεις νεύρων 😅 

Επιβεβαιώνω... μπορείς να φοράς τις κάλτσες σου.... αν και δεν μπορώ να,σου πω ότι κρυωνα... είχε πολύ καλή θερμοκρασία στο κέντρο... και αν δεν είμαι κρυουλιαρα🥶

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...