Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Είναι η 1η σου; Πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!

Είναι η πρώτη σε αυτήν τη φάση ζωής... παρά πολλά χρόνια πριν είχα ξανακάνει για αλλους ιατρικους λογους επιτυχώς... Αμήν για όλες μας... το ίδιο εύχομαι και σε εσένα μεσα απο την καρδιά μου ... εσένα είναι η δεύτερη νομίζω?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

21 ώρες πρίν, Nataly είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, έχουμε αρχίσει αυτό τον μήνα τις proceive και γυμναστική ελπίζοντας να μας βοηθήσει με την ποιότητα!

Με την γυμναστική χρειάζεται μια μικρή προσοχή να μην είναι εξαντλητική και να μεσολαβεί μια μέρα ξεκούρασης καθώς η εξαντλητική γυμναστική χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα προκαλεί οξειδωτικό στρες στον οργανισμό κάτι που δεν το θέλουμε :) 

20 ώρες πρίν, Nataly είπε:

Όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου αν χρειάζεται να προχωρήσω σε συγκεκριμένες αναλύσεις που θα βοηθήσουν η απάντηση του ήταν πως δεν χρειάζεται γιατί στην ετ τα καλύπτουμε όλα με τα φάρμακα πχ. αντιπηκτικές, κορτιζόνη κτλπ. Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για το τμήμα αποβολών στο Έλενα αλλά μπορώ να κλείσω ραντεβού εγώ που είμαι από Κύπρο; 

Μπορείς να τους καλέσεις ή να στείλει εμαιλ και να αναφέρεις ότι δεν μένεις στην Ελλαδά ώστε να σε καθοδηγήσουν για το τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.  

8 ώρες πρίν, Angot είπε:

καλημέρα κορίτσια να ρωτήσω! εσάς σας στέλνει ο γιατρός για υπέρηχο μαστών λόγω εξωσωματικής ; και αν ναι ποτε; κατά τη διάρκεια της περιόδου; ρωτάω γιατί εγώ εχω αύριο υπέρηχο νομίζοντας τι θα μου έχει έρθει περίοδος, αλλά είναι τόσο ζαβή που αποφάσισα να εχω 3 μέρες καθυστέρηση και  φοβάμαι πως θα χάσω το ραντεβού και άντε να ξαναβρώ! ο γιατρός είπε θέλει κατά τη διάρκεια της περιόδου, λέτε να υπάρχει θέμα αν πάω χωρίς;

Εμένα που είχε ζητήσει μαστογραφία πριν ξεκινήσουμε την εξωσωματική. Ο υπέρηχος συνήθως γίνεται τις πρώτες μέρες του κύκλου μας έως της 10ημέρα εάν δεν κάνω λάθος. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο ιατρικό κέντρο που έχεις κλείσει την εξέταση για να τους ρωτήσεις, αυτοί θα σε καθοδηγήσουν καλύτερα. 

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Σίγουρα είναι νωρίς. Οριακά θα έχει γίνει η εμφύτευση αν είναι. Και για σένα είναι νωρίς ακόμα που ήσουν με 3ης μέρας

Ούτε καν σε ζαλίζουν τα utro δηλαδή? Εμένα με μαστουρώνουν 

@Αγάπ πότε σου είπαν για χοριακή;

Ωραίο μαστούρωμα, δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται στο περιβάλλον χώρο 😂

Κορίτσια, πως πέρασαν οι μέρες, αύριο έχω την εμβρυομεταφορά, χαρά και αγωνία, ανάμικτα τα συναισθήματα. Έχετε κάποια καλή συμβουλή λόγω και του κρύου που έχει αρχίσει να κάνει; 

πρίν από 30 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Με την γυμναστική χρειάζεται μια μικρή προσοχή να μην είναι εξαντλητική και να μεσολαβεί μια μέρα ξεκούρασης καθώς η εξαντλητική γυμναστική χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα προκαλεί οξειδωτικό στρες στον οργανισμό κάτι που δεν το θέλουμε :) 

Μπορείς να τους καλέσεις ή να στείλει εμαιλ και να αναφέρεις ότι δεν μένεις στην Ελλαδά ώστε να σε καθοδηγήσουν για το τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.  

Εμένα που είχε ζητήσει μαστογραφία πριν ξεκινήσουμε την εξωσωματική. Ο υπέρηχος συνήθως γίνεται τις πρώτες μέρες του κύκλου μας έως της 10ημέρα εάν δεν κάνω λάθος. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο ιατρικό κέντρο που έχεις κλείσει την εξέταση για να τους ρωτήσεις, αυτοί θα σε καθοδηγήσουν καλύτερα. 

Κορίτσια, πως πέρασαν οι μέρες, αύριο έχω την εμβρυομεταφορά, χαρά και αγωνία, ανάμικτα τα συναισθήματα. Έχετε κάποια καλή συμβουλή λόγω και του κρύου που έχει αρχίσει να κάνει; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Δεν υπάρχουν συμβουλές!!! Λίγο προσοχή, υπομονή και πίστη. Ευχομαι να πάνε όλα καλά!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 37 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Με το καλό να δεχτείς τα μωράκια σου ! 2 θα βάλετε ; Κατεψυγμένα ; 
για αύριο φορά διπλές κάλτσες να είναι τα ποδαράκια σου ζεστα ειδικά αν έχεις μάλλινες το καλύτερο 

φορα κάτι λίγο μακρύ πχ Μακρουτσικο πουλοβερακι να κρατάει στην κοιλιτσα ζεστη 

στο σπιτι επίσης να είσαι στα ζεστα , μπορείς να κανείς πριν πας μπάνιο έτσι ώστε να μη χρειαστεί να κανείς αύριο βράδυ , Εμενα μου είπαν βεβαια ότι επιτρέπετε , μπάνιο όχι με καυτό νερό έτσι ζεστουλι να είναι , να τρως αν 3 ωρο να μην πέφτει το ζάχαρο σου , θελουμε έτσι σουπιτσες ζεστές , έχεις βοήθεια με το φαγητό ; Εγω είχα μαγειρέψει για 2 μέρες, είχα κόψει σαλάτες κ Τλ να τα έχω έτοιμα δεν έχουμε βοήθεια , καλό και θρεπτικό φαγητό !

ημερα χαράς η αυριανή ! Ηρεμία , ξάπλα , ζεστούλα , αγκαλίτσες με τον αντρουλη σου και υπομονη ! 
μην παραλείπεις την αγωγή σου ! 

• Μου αρέσει 5

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας! Έχω ένα άριστο εμβρυακι τριων ημερών, προσπαθώ και για δεύτερο αλλά δεν έρχεται και έχω κουραστεί πολύ, ψυχολογικά περισσότερο. Για ένα περίεργο λόγο έχω πολύ πίστη σε αυτό το μικρό που είναι στην κατάψυξη και σκέφτομαι να προχωρήσω τον άλλο μήνα. Έχω καμία πιθανότητα με ένα, τριών ημερών ή πάω φουλ για μηδέν;;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μπα, νομίζω δεν έχει να κάνει με τον κύκλο σου γιατί έτσι κι αλλιώς όσο παίρνεις φάρμακα, περίοδος δεν έρχεται. Μάλλον αυτές θα είναι οι μέρες που ζητάει γενικά ο γιατρός σου. 

Τεστ αποκλείεται να κάνω, είχα κάνει την 1η φορά και επειδή είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ, ακόμα θυμάμαι το πόσο άσχημα είχα νιώσει και την αγωνία που είχα μέχρι να κάνω και την χοριακή, δεν θέλω να το ξανά κάνω. Άλλες κοπέλες λένε ότι προετοιμάζονται με αυτόν τον τρόπο αλλά εγώ δεν αντέχω αυτή την αβεβαιότητα που έχουν τα τεστάκια.

Ναι αυτό λέω, είναι ανάλογα τον γιατρό. Αυτήν την Παρασκευή έχεις την χοριακή ή την επόμενη?

Μακάρι να την είχα κάνει με μέθη. Και με μεσουλίντ που είχα πάρει και πάλι πέθανα. Αν μου ζητούσαν να την ξανά κάνω θα έκανα μέθη σίγουρα  

Πόσο είσαι μέσα στο μυαλό μου...Αύριο ξεκινάω τα cyclacur για προετοιμασία για την ετ σε λίγες μέρες ..κ με ρώτησαν σήμερα πάνω σε μια κούβεντα εάν θα κάνω νωρίτερα τεστ..κ σκεφτομουνα "Ωραία εάν βγει θετικό όλα καλά ,χαρά κ όλα τέλεια...εάν όμως βγει αρνητικό??? Θα έχω κ την στεναχώρια αλλά κ την αβεβαιότητα εάν έκανε λάθος το τεστ ..κ η ψυχούλα μου μετά μέχρι την χοριακη δεν θα αντέξει...θα σκάσω...."

Ετσι είπα πρώτα ο Θεός όταν φτάσω σε εκείνες τις μέρες υπομονή κ μόνο χοριακη...εάν είναι να στεναχωρηθω να το παθω μία κ καλή ..όχι να έχω αμφιβολίες κ τσάμπα ελπίδες...

Σκέψου είχα 2 τεστ στο σπίτι ...κ ενώ τώρα ήμουν σίγουρη ότι δεν ήμουν πήρα κ τα έκανε προχθές...λέω να φύγει από το σπίτι ο πειρασμός...άλλο να τα έχω μέσα στα χέρια μου κ άλλο να πρέπει να πάω να πάρω...εκεί θα κρατήθω..εδώ όμως μέσα στο ντουλάπι δεν θα κρατιομουνα...κ έτσι τα έκανα...χαχαχαχα

Σου εύχομαι από την καρδούλα μου μια τεράστια χοριακη κορίτσι μου!!!

Υ.γ βέβαια εδώ να πω ότι έτσι κ γίνει το θαύμα κ δω καμια χοριακη θετική κ σούπερ θα πάρω κ ένα τεστ...έτσι να το δω θετικό να μου φύγει το μαραζει...για μια φωτογραφία να την έχω ενθιμιο...χαχαχα

• Μου αρέσει 8

πρίν από 19 λεπτά , silvy22 είπε:

Με το καλό να δεχτείς τα μωράκια σου ! 2 θα βάλετε ; Κατεψυγμένα ; 
για αύριο φορά διπλές κάλτσες να είναι τα ποδαράκια σου ζεστα ειδικά αν έχεις μάλλινες το καλύτερο 

φορα κάτι λίγο μακρύ πχ Μακρουτσικο πουλοβερακι να κρατάει στην κοιλιτσα ζεστη 

στο σπιτι επίσης να είσαι στα ζεστα , μπορείς να κανείς πριν πας μπάνιο έτσι ώστε να μη χρειαστεί να κανείς αύριο βράδυ , Εμενα μου είπαν βεβαια ότι επιτρέπετε , μπάνιο όχι με καυτό νερό έτσι ζεστουλι να είναι , να τρως αν 3 ωρο να μην πέφτει το ζάχαρο σου , θελουμε έτσι σουπιτσες ζεστές , έχεις βοήθεια με το φαγητό ; Εγω είχα μαγειρέψει για 2 μέρες, είχα κόψει σαλάτες κ Τλ να τα έχω έτοιμα δεν έχουμε βοήθεια , καλό και θρεπτικό φαγητό !

ημερα χαράς η αυριανή ! Ηρεμία , ξάπλα , ζεστούλα , αγκαλίτσες με τον αντρουλη σου και υπομονη ! 
μην παραλείπεις την αγωγή σου ! 

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Θα βάλουμε κατεψυγμένα, βλαστοκύστες, τα κατεψυγμένα μου 😅:) Έχω φροντίσει και έχω μαγειρέψει για τις επόμενες δύο μέρες. Έχω και τον σύντροφο μου εδώ κοντά οπότε τις πρώτες μέρες θα με βοηθήσει σε ότι χρειαστώ. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 21 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας! Έχω ένα άριστο εμβρυακι τριων ημερών, προσπαθώ και για δεύτερο αλλά δεν έρχεται και έχω κουραστεί πολύ, ψυχολογικά περισσότερο. Για ένα περίεργο λόγο έχω πολύ πίστη σε αυτό το μικρό που είναι στην κατάψυξη και σκέφτομαι να προχωρήσω τον άλλο μήνα. Έχω καμία πιθανότητα με ένα, τριών ημερών ή πάω φουλ για μηδέν;;;

Ένα και καλό χρειάζεσαι!! Εάν ήταν να τα πιάναμε όλα θα είχαμε όλες δίδυμα και τρίδυμα. Αφού το πιστεύεις προχώρα! Πίστη και αισιοδοξία ❤️

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρααα!Πήγα σήμερα κ πήρα κάτι σκευάσματα βιταμινών που μου είχε πει ο γιατρός μετά την τελευταία αποτυχία κ πληρώσα 150€ χωρίς να πάρω το συνένζυμο Q10 που ήταν πανάκριβο,της solgar κ της lamberts.Εχει κάποια πάρει κάποιας άλλης εταιρείας?Βρίσκω κάποιες πιο οικονομικές στο Σκρουτζ.Ο φαρμακοποιός είπε ότι παίζει ρόλο κ η ποιότητα.

πρίν από 22 λεπτά , Σποράκι είπε:

Ναι γιατί να μην προχωρήσεις , επίσης αν πας σε φυσικό κύκλο μεταφορά , μπορείτε να παρετε και το ωαριακι του κύκλου της μεταφοράς Ε ; Πέρυσι Εγω έτσι με το στανιο μάζευα, μεταφέραμε ένα φρέσκο του κύκλου κ ένα κατεψυγμένο που είχα κ πέτυχα εμφύτευση 

Διαφημίσεις

2 hours ago, Stefania76 said:

Είναι η πρώτη σε αυτήν τη φάση ζωής... παρά πολλά χρόνια πριν είχα ξανακάνει για αλλους ιατρικους λογους επιτυχώς... Αμήν για όλες μας... το ίδιο εύχομαι και σε εσένα μεσα απο την καρδιά μου ... εσένα είναι η δεύτερη νομίζω?

Σε ευχαριστώ πολυ! Η 3η μου είναι αυτή :) Μακάρι όσο πιο πολλά κορίτσια γίνεται να μπορέσουμε να δούμε θετικό σύντομα.

1 hour ago, EvgeniaCher said:

Τέλεια! Καλή αρχή και καλή επιτυχία και σε σενα! Με το καλο να τα δεχτείς. Στα είπε τέλεια απο συμβουλές η @silvy22. Να προσθέσω συμβουλή για αύριο να είναι τα ρούχα σου χαλαρά, να μην σφίγγεται η κοιλια και να μην μην ειναι δύσκολα στις κινήσεις σου να μπουν. Και για το σπίτι, αν εισαι κι εσύ απο αυτές με τα παγωμένα πόδια 🥶 πάρε κοντά σου ενα πιστολάκι να τα ζεσταίνεις λίγο οταν δεν ζεσταίνονται με κανέναν άλλον τροπο.

42 minutes ago, Pagor said:

Πόσο είσαι μέσα στο μυαλό μου...Αύριο ξεκινάω τα cyclacur για προετοιμασία για την ετ σε λίγες μέρες ..κ με ρώτησαν σήμερα πάνω σε μια κούβεντα εάν θα κάνω νωρίτερα τεστ..κ σκεφτομουνα "Ωραία εάν βγει θετικό όλα καλά ,χαρά κ όλα τέλεια...εάν όμως βγει αρνητικό??? Θα έχω κ την στεναχώρια αλλά κ την αβεβαιότητα εάν έκανε λάθος το τεστ ..κ η ψυχούλα μου μετά μέχρι την χοριακη δεν θα αντέξει...θα σκάσω...."

Ετσι είπα πρώτα ο Θεός όταν φτάσω σε εκείνες τις μέρες υπομονή κ μόνο χοριακη...εάν είναι να στεναχωρηθω να το παθω μία κ καλή ..όχι να έχω αμφιβολίες κ τσάμπα ελπίδες...

Σκέψου είχα 2 τεστ στο σπίτι ...κ ενώ τώρα ήμουν σίγουρη ότι δεν ήμουν πήρα κ τα έκανε προχθές...λέω να φύγει από το σπίτι ο πειρασμός...άλλο να τα έχω μέσα στα χέρια μου κ άλλο να πρέπει να πάω να πάρω...εκεί θα κρατήθω..εδώ όμως μέσα στο ντουλάπι δεν θα κρατιομουνα...κ έτσι τα έκανα...χαχαχαχα

Σου εύχομαι από την καρδούλα μου μια τεράστια χοριακη κορίτσι μου!!!

Υ.γ βέβαια εδώ να πω ότι έτσι κ γίνει το θαύμα κ δω καμια χοριακη θετική κ σούπερ θα πάρω κ ένα τεστ...έτσι να το δω θετικό να μου φύγει το μαραζει...για μια φωτογραφία να την έχω ενθιμιο...χαχαχα

Ακριβώς την ίδια σκέψη ειχα. Ακομα και μετά απο θετική χοριακή να παρω ένα τεστ έτσι να το δω να βγαίνει θετικό. Οταν πέρασα κοβιντ δεν σου κρύβω οτι κάπου μεσα μου βαθιά υπήρξε μια μικρή ικανοποίηση οταν ειδα το τεστ 😅

26 minutes ago, Faith22 said:

Καλησπέρααα!Πήγα σήμερα κ πήρα κάτι σκευάσματα βιταμινών που μου είχε πει ο γιατρός μετά την τελευταία αποτυχία κ πληρώσα 150€ χωρίς να πάρω το συνένζυμο Q10 που ήταν πανάκριβο,της solgar κ της lamberts.Εχει κάποια πάρει κάποιας άλλης εταιρείας?Βρίσκω κάποιες πιο οικονομικές στο Σκρουτζ.Ο φαρμακοποιός είπε ότι παίζει ρόλο κ η ποιότητα.

Εγώ έπαιρνα της Olympian labs που λένε οτι ειναι απο τα καλύτερα αλλα δυστυχώς ειναι ακομα πιο ακριβά νομίζω 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ! Η 3η μου είναι αυτή :) Μακάρι όσο πιο πολλά κορίτσια γίνεται να μπορέσουμε να δούμε θετικό σύντομα.

Τέλεια! Καλή αρχή και καλή επιτυχία και σε σενα! Με το καλο να τα δεχτείς. Στα είπε τέλεια απο συμβουλές η @silvy22. Να προσθέσω συμβουλή για αύριο να είναι τα ρούχα σου χαλαρά, να μην σφίγγεται η κοιλια και να μην μην ειναι δύσκολα στις κινήσεις σου να μπουν και για το σπίτι, αν εισαι κι εσύ απο εμάς με τα παγωμένα πόδια 🥶 πάρε κοντά σου ενα πιστολάκι να τα ζεσταίνεις λίγο οταν δεν ζεσταίνονται με κανέναν άλλον τροπο.

Ακριβώς την ίδια σκέψη ειχα. Ακομα και μετά απο θετική χοριακή να παρω ένα τεστ έτσι να το δω να βγαίνει θετικό. Οταν πέρασα κοβιντ δεν σου κρύβω οτι κάπου μεσα μου βαθιά υπήρξε μια μικρή ικανοποίηση οταν ειδα το τεστ 😅

Εγώ έπαιρνα της Olympian labs που λένε οτι ειναι απο τα καλύτερα αλλα δυστυχώς ειναι ακομα πιο ακριβά νομίζω 

Με το καλό 🥰

• Μου αρέσει 2

πρίν από 33 λεπτά , silvy22 είπε:

Ναι γιατί να μην προχωρήσεις , επίσης αν πας σε φυσικό κύκλο μεταφορά , μπορείτε να παρετε και το ωαριακι του κύκλου της μεταφοράς Ε ; Πέρυσι Εγω έτσι με το στανιο μάζευα, μεταφέραμε ένα φρέσκο του κύκλου κ ένα κατεψυγμένο που είχα κ πέτυχα εμφύτευση 

Το σκέφτομαι και αυτό για τον επόμενο μήνα αλλά ζορίζομαι λίγο οικονομικά (πληρώνω και σπερμα). Ίσως το κάνω έτσι αλλά αν πάρει δεν κάνω λέω να προχωρήσω με το ένα.

1 ώρα πρίν, EvgeniaCher είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!!Καλή επιτυχία!

3 ώρες πρίν, Stefania76 είπε:

Με εμβρυα 3 ημερων μου είπε να πάω την Παρασκευή, 11η ημερα.... Για να δούμε... πάντως για εμένα αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι...

Καλό κουράγιο σε όλες!!! 

Καλά αποτελέσματα!!! Έχεις δίκιο και για εμένα είναι δύσκολη η αναμονή, όχι τόσο στην αρχή αλλά από σήμερα ξεκίνησε το άγχος. Θα τα καταφέρουμε!!!

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλα είμαι. Με πιάνουν κάποιες στιγμές κατι κρίσεις άγχους αλλα τις διαχειρίζομαι. Να ειναι καλά η @silvy22 που 1ον ακούει την γκρίνια μου 😅 και 2ον με έβαλε να κανω διαλογισμό στο youtube 

Διαλογισμό μέσω you tube? Ενδιαφέρον!!! Στείλε κάνα λινκ η μέσω πμ,ότι θες❤️

3 ώρες πρίν, Stefania76 είπε:

Με εμβρυα 3 ημερων μου είπε να πάω την Παρασκευή, 11η ημερα.... Για να δούμε... πάντως για εμένα αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι...

Καλό κουράγιο σε όλες!!! 

Καλή θετική χοριακη και σε εσένα !!! Καλή επιτυχία εύχομαι!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...