Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Andro_meda said:

Καλημέρα! Το ίασω για μεταφορά κατεψυγμένων χρεώνει κάτι για εκείνη την ημέρα; 

Καλημέρα! Η Ετ κατεψυγμένων στο ιασώ κοστίζει 400ευρω αν κατάλαβα σωστά την ερώτησή σου. Δεν υπάρχει άλλη χρεώση. Και ο γιατρός σου ότι  έχετε συμφωνήσει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, Pepi123 είπε:

Δεν υπαρχει καμια κοπελα που να εχει ο συζυγος θεμα με κυρσοκιλη?

Καλημέρα! Ο συζυγος μου εχει κιρσοκηλη αμφοτερόπλευρα (και στις δύο πλευρές δηλαδή). 2ου βαθμού από τη μια, 3ου απο την άλλη. Έπεσα στα πατώματα φυσικά όταν το μάθαμε χαχα. Παρ όλα αυτά το σπερμοδιαγραμμα δεν ήταν παθολογικό και η μόνη τιμή που ήταν εκτός ορίων ήταν οι φυσιολογικές μορφές. Και οι δυο ουρολόγοι που επισκεφθηκαμε μας είπαν πως δε χρειαζεται χειρουργείο και επειδή είναι πολύ καλές οι τιμές, αλλά και λόγω ηλικίας (η διάγνωση έγινε στα 42). Έχετε κάνει σπερμοδιαγραμμα? Είναι παθολογικό?

πρίν από 12 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλημέρα! Ο συζυγος μου εχει κιρσοκηλη αμφοτερόπλευρα (και στις δύο πλευρές δηλαδή). 2ου βαθμού από τη μια, 3ου απο την άλλη. Έπεσα στα πατώματα φυσικά όταν το μάθαμε χαχα. Παρ όλα αυτά το σπερμοδιαγραμμα δεν ήταν παθολογικό και η μόνη τιμή που ήταν εκτός ορίων ήταν οι φυσιολογικές μορφές. Και οι δυο ουρολόγοι που επισκεφθηκαμε μας είπαν πως δε χρειαζεται χειρουργείο και επειδή είναι πολύ καλές οι τιμές, αλλά και λόγω ηλικίας (η διάγνωση έγινε στα 42). Έχετε κάνει σπερμοδιαγραμμα? Είναι παθολογικό?

Καλημερα ναι εκανε σπερμοδιαγραμμα κ εχει χαλασει η κινητικοτητα ενω περσυ ηταν μια χαρα και ειναι πρωτου με δευτερου βαθμου.

πρίν από 12 λεπτά , Pepi123 είπε:

Καλημερα ναι εκανε σπερμοδιαγραμμα κ εχει χαλασει η κινητικοτητα ενω περσυ ηταν μια χαρα και ειναι πρωτου με δευτερου βαθμου.

Καλημέρα! Ο σύζυγος μου έκανε επέμβαση κιρσοκηλης πριν 10 χρόνια περίπου. Το σπερμοδιαγραμμα ήταν πολύ χάλια. 8% κινητικότητα την 1η ώρα και χαμηλός αριθμός.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 16 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Καλημέρα! Ο σύζυγος μου έκανε επέμβαση κιρσοκηλης πριν 10 χρόνια περίπου. Το σπερμοδιαγραμμα ήταν πολύ χάλια. 8% κινητικότητα την 1η ώρα και χαμηλός αριθμός.

Κ αφου την εκανε ειχε καποια διαφορα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Δυστυχώς πάλι δε γονιμοποιήθηκε το έμβρυο για 2ο συνεχόμενο μήνα.

Αποφασίσαμε αλλαγή κέντρου, θα ήθελα να σας ρωτήσω εμπειρίες με ΙΑΣ Δημητρό έχετε;

Κουράστηκα και θέλω να δώσω μια ευκαιρία σε κάποιο άλλο κέντρο και εργαστήριο βασικά. Μιλησα και με τον εμβρυολογο εκει συμφωνεί οτι 50% γονιμοποίηση στην ηλικία μας 34 εγω πλεον με σχετικά οκ σπέρμα είναι θέμα εργαστηρίου..

Με δεδομένο ότι ο,τι γονιμοποιείται γίνεται βλαστοκύστη μέχρι τώρα.

23 ωοληψίες σε φυσικό κύκλο έχουμε βρει 14 ωάρια (ασχολίαστο επίσης που τα χάναμε...ήταν και κανα 2-3 κύστες)

έχουν γονιμοποιηθεί τα 7 και τα 7 έγιναν βλαστοκύστες.

1 βλαστοκύστη μεταφορά εγκυμοσύνη διακοπή 13η εβδομάδα λόγω θέματος εμβρύου

1 βλαστοκύστη μεταφορά αρνητική

2  βλαστοκύστες μεταφορά βιοχημική

και εχω 2 καταψυξη.

Λογικό δεν ειναι να θελω αλλαγη ρε κοριτσια; Απο την αλλη λεω, τωρα που να αλλαζω...αλλα δε γινεται αλλιως νομιζω

• Λυπημένη/-ος 16

xu6xp2.png

πρίν από 26 λεπτά , mominthemaking είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Αποφασίσαμε αλλαγή κέντρου, θα ήθελα να σας ρωτήσω εμπειρίες με ΙΑΣ Δημητρό έχετε;

Κουράστηκα και θέλω να δώσω μια ευκαιρία σε κάποιο άλλο κέντρο και εργαστήριο βασικά. Μιλησα και με τον εμβρυολογο εκει συμφωνεί οτι 50% γονιμοποίηση στην ηλικία μας 34 εγω πλεον με σχετικά οκ σπέρμα είναι θέμα εργαστηρίου..

23 ωοληψίες σε φυσικό κύκλο έχουμε βρει 14 ωάρια (ασχολίαστο επίσης που τα χάναμε...ήταν και κανα 2-3 κύστες)

και εχω 2 καταψυξη.

Λογικό δεν ειναι να θελω αλλαγη ρε κοριτσια; Απο την αλλη λεω, τωρα που να αλλαζω...αλλα δε γινεται αλλιως νομιζω

μεταφερε αρχικα αυτα που εχεις κ μετα βλεπεις τι κανεις. μπορει να μη χρειαστει καν αλλαγη.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 29 λεπτά , mominthemaking είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

και εχω 2 καταψυξη.

ΣΕ ποιο είσαι;

πρίν από 3 λεπτά , Pagotoula είπε:

μεταφερε αρχικα αυτα που εχεις κ μετα βλεπεις τι κανεις. μπορει να μη χρειαστει καν αλλαγη.

Συμφωνω!

1 ώρα πρίν, Pepi123 είπε:

Κ αφου την εκανε ειχε καποια διαφορα?

ΑΜεσα όχι! Στο 3μηνο μάλιστα ήταν χειρότερο στο σπερμοδιαγραμμα. Καναμε εξωσωματική εννοείται κ υα κατάφερα.

μετα από χρόνια όμως που θέλουνε πάλι παιδί κ έκανε σπερμοδιαγραμμα φάνηκε η βελτίωση . 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 32 λεπτά , mominthemaking είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

και εχω 2 καταψυξη.

Τι Γολγοθά  έχεις περάσει κορίτσι μου! Εύχομαι να πάρεις την σωστή απόφαση...Σε ποιο κέντρο είσαι;

• Λυπημένη/-ος 1

43 minutes ago, Heart 93 said:

Τι Γολγοθά  έχεις περάσει κορίτσι μου! Εύχομαι να πάρεις την σωστή απόφαση...Σε ποιο κέντρο είσαι;

48 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

ΣΕ ποιο είσαι;

Συμφωνω!

ΑΜεσα όχι! Στο 3μηνο μάλιστα ήταν χειρότερο στο σπερμοδιαγραμμα. Καναμε εξωσωματική εννοείται κ υα κατάφερα.

μετα από χρόνια όμως που θέλουνε πάλι παιδί κ έκανε σπερμοδιαγραμμα φάνηκε η βελτίωση . 

49 minutes ago, Pagotoula said:

Ευχαριστώ κορίτσια μου, είμαι στο ΓΕΝ 

Παρολα αυτά εμπειρίες απο Δημητροπ εχει καμια;;;

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , mominthemaking είπε:

Προσπάθησα να σου στείλω μνμ αλλά μου γράφει ότι δε δέχεσαι μνμτ

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 4 λεπτά , mominthemaking είπε:

Εγώ δεν έχω κορίτσι μου , τώρα είμαι στην αναζήτηση κέντρου...εύχομαι κάθε καλό..

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , mominthemaking είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου .. επειδή δεν το έχω με της συντομιες των λέξεων...(ντιπ χαζή δηλαδή)...τι εννοείς ότι είσαι στο κέντρο ΓΕΝ και τι είναι το ΙΑΣ Δημήτροπ???

Όχι τι ..δεν καταλαβαινω κ λέω μήπως εννοεις το Ιασώ?? Επειδή εκεί ειμαι εγώ για αυτό ρωτάω...μηπως μπορώ να σε βοηθήσω σε κατι...Ξέρεις πόσες φορές τα βλέπω κ λέω πωπω πόσο χαζό είμαι..όλες καταλαβαίνετε εγώ κοιτάω το κινητό σαν χανος... χαχαχαχαα...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Καλημέρα κορίτσια να σας ρωτήσω έχει κάνει καμία υπέρηχο καρδιας εμβρυου?Μου ζητάνε προετοιμασία(επειδή θα πάω σε 4 βδομάδες περιπου)να πάινω 2 με2.5 λίτρα νερό καθε μερα μου έδωσαν να παρω importal syr για να πηγαίνω κάθε μερα τουαλέτα(ενώ πάω μερα πάρα μέρα)θέλουν κάθε μερα να αδειάζει το εντερο μέχρι να παω για την εξεταση και να μην τρώω τροφες που μου προκαλούν τυμπανισμο και αερια(ενώ κάνω διατροφή για το ζαχαρο και πρέπεινα τρωω κάποιες τροφες όπως όσπρια κτλ!!Πρώτη φορά τα ακούω αυτά!!Αξίζει να την κάνω?Κάποτε δεν γινόντουσαν αυτά!Αν το έχει κάνει καμμια ας μου πει την γνώμη της η αν της ζητήθηκε γιατί νομίζω ότι θέλουν να τα τρώνε απο παντού ξέρω γω!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...