Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Angot είπε:

σάλπιγγογραφια χωρίς μέθη ;;😲 άπαπα 

Με ακτινολόγο που βιαζόταν και έκανε σπασμωδικές και έντονες κινήσεις, με μένα να κλαίω από τον φόβο μου και με την βοηθό του να του λέει δώσε 5' στην κοπέλα να ηρεμήσει και αυτόν να είναι ασταμάτητος... το κομμάτι του πόνου κατά την διάρκεια της εξέτασης ήταν το λιγότερο...

Κάποιοι γιατροί ξεχνάν ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους!!

Από όλη την διαδικασία της εξωσωματικής, έχω να θυμάμαι την σαλπιγγογραφία και την ετ (που πόνεσα ενώ δεν έπρεπε). Μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις με έχουν κάνει να νιώσω τόσο άβολα και να πονέσω πραγματικά πολύ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, alexia7 είπε:

Κι εμένα τρισωμια μου βγήκε. Ειμαι 38 χρονων..Τον ρώτησα να πάω και σε αιματολογο και μου είπε δεν χρειάζεται. Φυσικα κ θα πάω όμως, γιατί έχω κουραστεί με όλο αυτό! άλλωστε ο ενδοκρινολογος μου μου έχει ήδη γράψει ένα κάρο εξετάσεις που έχουν να κάνουν με αποβολή, οπότε έχω ήδη ξεκινήσει να ψάχνομαι. Θα κλείσω ραντεβού στο Έλενα και θα πάω. 

Κοστιζει πολύ ο προεμφυτευτικος; χρειάζεται επιτροπή;

Κατ' αρχάς θα χρειαστεί να κάνετε έναν καρυότυπο ζεύγους για να αποκλείσετε ότι σχετίζεται με έναν από εσάς η τρισωμία. Κάπου είχα διαβάσει ότι χρειάζεται όχι επιτροπή αλλά έγκριση για τον προεμφυτευτικό. Εγώ προχωράω με προεμφυτευτική αλλά δεν μου ζήτησαν κάτι...μήπως τα κανονίζει το κέντρο; Στέλνεις έμβρυα για έλεγχο, περίπου 250/έμβρυο υπολόγισε και ανάλογα τι ψάχνετε. Υπερβολικό πάντως τον βρίσκω με τη μία προεμφυτευτική...

tvXOp2.png

1 hour ago, Angot said:

χαχαχ εμ έτσι όπως το γράψα! εννοώ μάλλον γι αυτό θέλει ο γιατρός να κάνω υπέρηχο κατά τη διάρκεια της περιόδου! τάπα εσυ πως είσαι κορίτσι; 

Καλα είμαι. Με πιάνουν κάποιες στιγμές κατι κρίσεις άγχους αλλα τις διαχειρίζομαι. Να ειναι καλά η @silvy22 που 1ον ακούει την γκρίνια μου 😅 και 2ον με έβαλε να κανω διαλογισμό στο youtube 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

eardp2.png

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλα είμαι. Με πιάνουν κάποιες στιγμές κατι κρίσεις άγχους αλλα τις διαχειρίζομαι. Να ειναι καλά η @silvy22 που 1ον ακούει την γκρίνια μου 😅 και 2ον με έβαλε να κανω διαλογισμό στο youtube 

Έπιασε ο διαλογισμός? έκανε δουλειά?

Κορίτσια κι εγω σήμερα 6μερα μετά την ετ και έχω τα down μου, από τις 6 το μάτι γαρίδα και κάτι νεύρα ατελείωτα. Δεν ξέρω εάν είναι οι ορμόνες ή το άγχος....πάντως πάλι παρακαλάω αυτή η προγεστερόνη να με χαλαρώσει και πάλι τίποτα δεν γινεται ....που είναι οι υπνηλίες που μου υποσχέθηκαν?

Νομίζω ότι θέλω να βάλω τα κλάματα, μερα νευριάζω και με τις προλουτεξ που ξεκίνησαν να με πονάνε και η κατάσταση....τραγική...να περάσει αυτή η μέρα μήπως και η αυριανή είναι καλύτερη 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Αγάπ είπε:

Κορίτσια κι εγω σήμερα 6μερα μετά την ετ και έχω τα down μου, από τις 6 το μάτι γαρίδα και κάτι νεύρα ατελείωτα. Δεν ξέρω εάν είναι οι ορμόνες ή το άγχος....πάντως πάλι παρακαλάω αυτή η προγεστερόνη να με χαλαρώσει και πάλι τίποτα δεν γινεται ....που είναι οι υπνηλίες που μου υποσχέθηκαν?

Νομίζω ότι θέλω να βάλω τα κλάματα, μερα νευριάζω και με τις προλουτεξ που ξεκίνησαν να με πονάνε και η κατάσταση....τραγική...να περάσει αυτή η μέρα μήπως και η αυριανή είναι καλύτερη 

εγω 6 παρα 15 σε περασα, και χθες τα ιδια, πφφφ εχω κ μπουκωμα... νομιζω στην αρχη ηταν η υπνηλια μετα αυπνια... παω κ στη δουλεια και 2 η ωρα κουτουλαω...καθε μερα μου φαινεται διαφορετικη παντως

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

εγω 6 παρα 15 σε περασα, και χθες τα ιδια, πφφφ εχω κ μπουκωμα... νομιζω στην αρχη ηταν η υπνηλια μετα αυπνια... παω κ στη δουλεια και 2 η ωρα κουτουλαω...καθε μερα μου φαινεται διαφορετικη παντως

Ευτυχώς πας και στη δουλειά και ξεχνιέσαι λίγο....έλα βρε @silvy22 μου να τελειώσει αυτή η εβδομάδα....αιωνας μου φαίνεται....προσπαθω να σκέφτομαι λογικά και λέω ότι το άγχος δεν ωφελεί σε τίποτα....αλλα μαλλον δεν καταφέρνω να το κοντραλαρω

16 hours ago, Nataly said:

Η τελευταία ήταν εντελώς αρνητική, η μια ήταν βιοχημική και στην πρώτη είχα χοριακή 9 που και αυτή αρνητική θεωρείτε όπως μου εξήγησε ο γιατρός! Στην φυσική εγκυμοσύνη ήταν εξωμήτριο και προχωρήσαμε σε απόξεση! Η ηλικία μου είναι 33 χρονών αλλά έχω χαμηλή ΑΜΗ, έχω κάνει υστεροσκόπηση, ανάλυση καρυότυπου και έχω προχωρήσει και σε εξετάσεις θυρεοειδούς χωρίς να έχουμε βρει κάτι που να εξηγεί τις αποτυχίες! 

Όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου αν χρειάζεται να προχωρήσω σε συγκεκριμένες αναλύσεις που θα βοηθήσουν η απάντηση του ήταν πως δεν χρειάζεται γιατί στην ετ τα καλύπτουμε όλα με τα φάρμακα πχ. αντιπηκτικές, κορτιζόνη κτλπ. Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για το τμήμα αποβολών στο Έλενα αλλά μπορώ να κλείσω ραντεβού εγώ που είμαι από Κύπρο; 

Η αλήθεια δεν παίρναμε κάποιες συγκεκριμένες βιταμίνες και ούτε προσέχαμε την διατροφή μας αν και εδώ έχω διαβάσει αρκετές κοπέλες που τους βοήθησε στη ποιότητα των εμβρύων, για αυτό τον λόγο έχουμε ξεκινήσει τώρα τις proceive για fertility και ελπίζω να βοηθήσουν!

βοηθούν αρκετά οι βιταμίνες, είναι σημαντικό να τις παίρνουν κ οι άντρες. επίσης το κάπνισμα παίζει ρόλο

34 minutes ago, silvy22 said:

Έπιασε ο διαλογισμός? έκανε δουλειά?

Ναι, κάτι κάνει. Οι αναπνοές με χαλαρώνουν αρκετά 

14 minutes ago, Αγάπ said:

Ευτυχώς πας και στη δουλειά και ξεχνιέσαι λίγο....έλα βρε @silvy22 μου να τελειώσει αυτή η εβδομάδα....αιωνας μου φαίνεται....προσπαθω να σκέφτομαι λογικά και λέω ότι το άγχος δεν ωφελεί σε τίποτα....αλλα μαλλον δεν καταφέρνω να το κοντραλαρω

Κάνε κι εσύ διαλογισμό 😁 

Εγώ ξυπνάω για το Τ4 στις 7:30 κ μετά δν μπορώ να κοιμηθώ. Αλλά μέσα στην μέρα έχω υπνηλίες.
Τα κλάματα χωρίς λόγο και την κατάθλιψη εγώ πάντως τα έχω για καλό γιατί είχα στην 2η προσπάθεια που είχε ανέβει λιγάκι η χοριακή. Τώρα δεν έχω ακόμα πάντως 😐 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Αγάπ είπε:

νομιζω μπορεις σιγα σιγα να κανεις κ ενα μικρο περιπατο να παρεις λιγο καθαρο οξυγονο, βοηθαει πολυ εστω να βγεις στο μπαλκονι σου

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , silvy22 είπε:

νομιζω μπορεις σιγα σιγα να κανεις κ ενα μικρο περιπατο να παρεις λιγο καθαρο οξυγονο, βοηθαει πολυ εστω να βγεις στο μπαλκονι σου

Ναι αυτό έκανα σήμερα, κατέβηκα και περπάτησα λίγο σ ένα πάρκο κοντά στη γειτονιά  απλά μένω στο 2 χωρίς ασανσέρ και δεν ξέρω εάν επηρεάζει αρνητικά.

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι, κάτι κάνει. Οι αναπνοές με χαλαρώνουν αρκετά 

Κάνε κι εσύ διαλογισμό 😁 

Εγώ ξυπνάω για το Τ4 στις 7:30 κ μετά δν μπορώ να κοιμηθώ. Αλλά μέσα στην μέρα έχω υπνηλίες.
Τα κλάματα χωρίς λόγο και την κατάθλιψη εγώ πάντως τα έχω για καλό γιατί είχα στην 2η προσπάθεια που είχε ανέβει λιγάκι η χοριακή. Τώρα δεν έχω ακόμα πάντως 😐 

Τότε εύχομαι να σου ξανάρθουν....χαχαχ...ισως είναι νωρίς ακόμα! Σίγουρα πρέπει να βρω κατι να εκτονωθω! 

Έχω βγάλει και κάτι σπυριά συν της άλλης....αλλα μου υποσχέθηκαν για την προγεστερόνη και αλλα έχω....δεν γινεται να έρθει η υπνηλία να πέσω για ύπνο μέχρι την άλλη εβδομάδα να ησυχάσω?

• Χαχα 1

9 minutes ago, Αγάπ said:

Ναι αυτό έκανα σήμερα, κατέβηκα και περπάτησα λίγο σ ένα πάρκο κοντά στη γειτονιά  απλά μένω στο 2 χωρίς ασανσέρ και δεν ξέρω εάν επηρεάζει αρνητικά.

Τότε εύχομαι να σου ξανάρθουν....χαχαχ...ισως είναι νωρίς ακόμα! Σίγουρα πρέπει να βρω κατι να εκτονωθω! 

Έχω βγάλει και κάτι σπυριά συν της άλλης....αλλα μου υποσχέθηκαν για την προγεστερόνη και αλλα έχω....δεν γινεται να έρθει η υπνηλία να πέσω για ύπνο μέχρι την άλλη εβδομάδα να ησυχάσω?

Σίγουρα είναι νωρίς. Οριακά θα έχει γίνει η εμφύτευση αν είναι. Και για σένα είναι νωρίς ακόμα που ήσουν με 3ης μέρας

Ούτε καν σε ζαλίζουν τα utro δηλαδή? Εμένα με μαστουρώνουν 

@Αγάπ πότε σου είπαν για χοριακή;

eardp2.png

1 ώρα πρίν, Ele@n είπε:

Κατ' αρχάς θα χρειαστεί να κάνετε έναν καρυότυπο ζεύγους για να αποκλείσετε ότι σχετίζεται με έναν από εσάς η τρισωμία. Κάπου είχα διαβάσει ότι χρειάζεται όχι επιτροπή αλλά έγκριση για τον προεμφυτευτικό. Εγώ προχωράω με προεμφυτευτική αλλά δεν μου ζήτησαν κάτι...μήπως τα κανονίζει το κέντρο; Στέλνεις έμβρυα για έλεγχο, περίπου 250/έμβρυο υπολόγισε και ανάλογα τι ψάχνετε. Υπερβολικό πάντως τον βρίσκω με τη μία προεμφυτευτική...

Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση. 

Ηταν η δεύτερη αποβολή,ίσως γι αυτό κ για να μην χάσω άλλο χρόνο.

Πφφφ Χριστέ μου πόσα λεφτά ολα αυτά!!!κουραστηκα!

Ο γιατρός μού έγραψε μια αιματολογική εξέταση καρυότυπο..αυτό είναι ο καρυότυπος ζεύγους; πρέπει να γράψει και στον άντρα μου;

πρίν από 27 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σίγουρα είναι νωρίς. Οριακά θα έχει γίνει η εμφύτευση αν είναι. Και για σένα είναι νωρίς ακόμα που ήσουν με 3ης μέρας

Ούτε καν σε ζαλίζουν τα utro δηλαδή? Εμένα με μαστουρώνουν 

@Αγάπ πότε σου είπαν για χοριακή;

Τίποτα τα utro αλλά τα βαζω κολπικα. Τη Δευτέρα έχω χοριακη. Εσύ?

13 minutes ago, Αγάπ said:

Τίποτα τα utro αλλά τα βαζω κολπικα. Τη Δευτέρα έχω χοριακη. Εσύ?

Ε γι αυτό. Με τα κολπικά δεν νιώθεις την μαστούρα. Εγώ έχω την Πέμπτη. Νωρίς σε έβαλε, ε? 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...