Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

@Ninaki- συγχαρητήρια για την θετική χοριακη! Λογικό το άγχος σου αλλα έχουμε ξαναδεί μικρά νούμερα να διπλασιάζονται κανονικά. ευχομαι πραγματικά να συμβεί και σε σένα

κορίτσι έκανες έτ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ειναι φυσιολογικό να βρέχεται το εσώρουχο σαν να εχεις πολλά υγρά. Αν βλέπεις και υπολείμματα/κομμάτια απο το υπόθετο τοτε δεν εχει απορροφηθεί σωστά. Φαντάζομαι το βάζεις όσο πιο βαθιά γίνεται και πάντα πριν τον ύπνο, έτσι;

Καλή σου μέρα, οι 3 εξωσωματικές ήταν όλες αρνητικές ή βιοχημικές κυήσεις; Στη φυσική εγκυμοσύνη είχατε κάνει καρυότυπο εμβρύου ή ηταν πολύ νωρίς; Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται; Απο εξετάσεις τι έχεις κάνει;

Η τελευταία ήταν εντελώς αρνητική, η μια ήταν βιοχημική και στην πρώτη είχα χοριακή 9 που και αυτή αρνητική θεωρείτε όπως μου εξήγησε ο γιατρός! Στην φυσική εγκυμοσύνη ήταν εξωμήτριο και προχωρήσαμε σε απόξεση! Η ηλικία μου είναι 33 χρονών αλλά έχω χαμηλή ΑΜΗ, έχω κάνει υστεροσκόπηση, ανάλυση καρυότυπου και έχω προχωρήσει και σε εξετάσεις θυρεοειδούς χωρίς να έχουμε βρει κάτι που να εξηγεί τις αποτυχίες! 

11 ώρες πρίν, EvgeniaCher είπε:

Καλημέρα σου, έχεις πραγματοποιήσει και άλλες αιματολογικές εξετάσεις για να αποκλίσεις ανοσολογικούς παράγοντες και θρομβοφιλία; Εάν οι εγκυμοσύνες σου είτε παλινδρόμησαν είτε χαρακτηρίστηκαν ως βιοχημικές θα σου πρότεινα να βρεις έναν καλό αιματολόγο ή να κλείσεις ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα αποβολών.

Καλημέρα σου, μπορείς να κάνεις εμβρυομεταφορά συνεχόμενα από την μια προσπάθεια στην άλλη. Βέβαια εάν υπάρχουν συνεχόμενες αποτυχίες θα πρέπει να διερευνηθούν οι λόγοι τις αποτυχίας έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν όσο αυτό είναι δυνατόν.

Όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου αν χρειάζεται να προχωρήσω σε συγκεκριμένες αναλύσεις που θα βοηθήσουν η απάντηση του ήταν πως δεν χρειάζεται γιατί στην ετ τα καλύπτουμε όλα με τα φάρμακα πχ. αντιπηκτικές, κορτιζόνη κτλπ. Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για το τμήμα αποβολών στο Έλενα αλλά μπορώ να κλείσω ραντεβού εγώ που είμαι από Κύπρο; 

9 ώρες πρίν, dec-e είπε:

δοκιμασατε καθόλου εσύ κ ο σύζυγός να παίρνετε βιταμίνες ένα τρίμηνο πριν την ωοληψια? βοηθούν στην ποιότητα ωαρίων και σπερματοζωαριων

Η αλήθεια δεν παίρναμε κάποιες συγκεκριμένες βιταμίνες και ούτε προσέχαμε την διατροφή μας αν και εδώ έχω διαβάσει αρκετές κοπέλες που τους βοήθησε στη ποιότητα των εμβρύων, για αυτό τον λόγο έχουμε ξεκινήσει τώρα τις proceive για fertility και ελπίζω να βοηθήσουν!

1 ώρα πρίν, Ninaki- είπε:

Καλημέρα σας,σήμερα πήγε για χοριακη! Είμαι πάρα πάρα πολύ αγχωμενη! Είμαι 11η μέρα από την εμβρυομεταφορα! Δώστε μου τη θετική σας ενέργεια!!!!

Κορίτσια μόλις βγήκε....32,4...είναι πολύ κακο νούμερο??????

Συγχαρητήρια!!!! Σου εύχομαι να ανέβει κατακόρυφα η χοριακη σου!! Βλαστοκυστες έβαλες έτσι?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Αγάπ είπε:

Συγχαρητήρια!!!! Σου εύχομαι να ανέβει κατακόρυφα η χοριακη σου!! Βλαστοκυστες έβαλες έτσι?

Ναι βλαστοκυστες 5ης ημέρας...Να Σάι καλά! Μακάρι,αν και είμαι λίγο απογοητευμενη

31 minutes ago, Angot said:

οοοο καλή επιτυχία κορίτσι μ !! να πιάσουν και οι 2 ,να κανείς 2 άριστα μωράκια !!😻 

Σε ευχαριστώ κοριτσάρα μου 🥰

28 minutes ago, Nataly said:

Η τελευταία ήταν εντελώς αρνητική, η μια ήταν βιοχημική και στην πρώτη είχα χοριακή 9 που και αυτή αρνητική θεωρείτε όπως μου εξήγησε ο γιατρός! Στην φυσική εγκυμοσύνη ήταν εξωμήτριο και προχωρήσαμε σε απόξεση! Η ηλικία μου είναι 33 χρονών αλλά έχω χαμηλή ΑΜΗ, έχω κάνει υστεροσκόπηση, ανάλυση καρυότυπου και έχω προχωρήσει και σε εξετάσεις θυρεοειδούς χωρίς να έχουμε βρει κάτι που να εξηγεί τις αποτυχίες! 

Όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου αν χρειάζεται να προχωρήσω σε συγκεκριμένες αναλύσεις που θα βοηθήσουν η απάντηση του ήταν πως δεν χρειάζεται γιατί στην ετ τα καλύπτουμε όλα με τα φάρμακα πχ. αντιπηκτικές, κορτιζόνη κτλπ. Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για το τμήμα αποβολών στο Έλενα αλλά μπορώ να κλείσω ραντεβού εγώ που είμαι από Κύπρο; 

Η αλήθεια δεν παίρναμε κάποιες συγκεκριμένες βιταμίνες και ούτε προσέχαμε την διατροφή μας αν και εδώ έχω διαβάσει αρκετές κοπέλες που τους βοήθησε στη ποιότητα των εμβρύων, για αυτό τον λόγο έχουμε ξεκινήσει τώρα τις proceive για fertility και ελπίζω να βοηθήσουν!

Ειναι καλή η ηλικία σου, ανεξάρτητα με την AMH. Δεν μπορει να ειναι τοσο κακή πια η ποιότητα των ωαρίων σου. Μια εξέταση που θα μπορουσες να κάνεις πάντως ειναι για το μικροβίομα της μήτρας. Και ειδικά μετά απο απόξεση ειναι πιθανό να υπάρχει φλεγμονή και γι αυτο να να μην προχωράνε τα έμβρυα. Επίσης και εξέταση για κατακερματισμό σπέρματος Ισως πρεπει να κάνει ο άντρας σου

eardp2.png

4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κοίτα αν είσαι πάνω από 35 χρονων κανε ότι σου είπε ο γιατρός θα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να ξεμπερδέψεις μια ώρα αρχιτερα κ να μην διακινδινεψεις να χάσεις χρονο. Αν είσαι πιο μικρή κ οι εξετασεις σου είναι καλές δοκίμασε κ μονη σου για κανένα εξάμηνο. 

Ειμαι 38. Μετα απο τον Μάρτιο μας είπαν πάλι για εξωσωματική. 

πρίν από 10 λεπτά , alexia7 είπε:

Μας είπε ο γιατρός να κάνουμε.

άρα θεωρητικά χωρίς ακόμα να έχει στα χέρια του κάτι που δείχνει πως έχετε θέμα θέλει να κάνετε εξωσωματική  ή αν βγει καρυοτυπος με πρόβλημα θα σας πάει για εξωσωματική ; 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

άρα θεωρητικά χωρίς ακόμα να έχει στα χέρια του κάτι που δείχνει πως έχετε θέμα θέλει να κάνετε εξωσωματική  ή αν βγει καρυοτυπος με πρόβλημα θα σας πάει για εξωσωματική ; 

Στα χέρια του έχει αποτελέσματα καρυοτυπου εμβρύου. Σε περίπτωση που βγει καρυοτυπος ζεύγους με προβλημα, τι γίνεται;

πρίν από 56 λεπτά , Ninaki- είπε:

Ναι βλαστοκυστες 5ης ημέρας...Να Σάι καλά! Μακάρι,αν και είμαι λίγο απογοητευμενη

Καλέ μην απογοητεύεσαι τώρα!!!Όλα μια χαρά θα πάνε! :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , alexia7 είπε:

Στα χέρια του έχει αποτελέσματα καρυοτυπου εμβρύου. Σε περίπτωση που βγει καρυοτυπος ζεύγους με προβλημα, τι γίνεται;

προεμφυτευτικος οπωσδήποτε ! όταν εγώ έκανα την απόξεση  κάναμε καρυοτυπο στο μωρό ,έδειξε τρίσωμια 13! μας έστειλε μετά για καρυοτυπο ζεύγους .. βγήκε καθαρός και δεν μου είπε ποτέ για προεμφυτευτικο !  πιστεύω έχεις ακόμα πράγματα να ψάξεις πριν φτάσεις στον προεμφυτευτικο ! το τμήμα αποβολών στο Ελένας είναι  καλο και η αιματολόγος υπέροχος άνθρωπος ! εγώ πήγα με δίκη μου πρωτοβουλία . δεν έχεις να χάσεις κάτι! ακόμα και mailνα στείλεις στην οικονομ. θα σε βοηθήσει ! γι τέτοιο άνθρωπο μιλάμε!

δεν ξέρω βέβαια και την ηλικία σου,μήπως ο γιατρός δε θέλει μα χάσει χρόνο γι αυτό σε πάει καρφί για  προεμφυτευτικο. 

πρίν από 18 λεπτά , Angot είπε:

προεμφυτευτικος οπωσδήποτε ! όταν εγώ έκανα την απόξεση  κάναμε καρυοτυπο στο μωρό ,έδειξε τρίσωμια 13! μας έστειλε μετά για καρυοτυπο ζεύγους .. βγήκε καθαρός και δεν μου είπε ποτέ για προεμφυτευτικο !  πιστεύω έχεις ακόμα πράγματα να ψάξεις πριν φτάσεις στον προεμφυτευτικο ! το τμήμα αποβολών στο Ελένας είναι  καλο και η αιματολόγος υπέροχος άνθρωπος ! εγώ πήγα με δίκη μου πρωτοβουλία . δεν έχεις να χάσεις κάτι! ακόμα και mailνα στείλεις στην οικονομ. θα σε βοηθήσει ! γι τέτοιο άνθρωπο μιλάμε!

δεν ξέρω βέβαια και την ηλικία σου,μήπως ο γιατρός δε θέλει μα χάσει χρόνο γι αυτό σε πάει καρφί για  προεμφυτευτικο. 

Κι εμένα τρισωμια μου βγήκε. Ειμαι 38 χρονων..Τον ρώτησα να πάω και σε αιματολογο και μου είπε δεν χρειάζεται. Φυσικα κ θα πάω όμως, γιατί έχω κουραστεί με όλο αυτό! άλλωστε ο ενδοκρινολογος μου μου έχει ήδη γράψει ένα κάρο εξετάσεις που έχουν να κάνουν με αποβολή, οπότε έχω ήδη ξεκινήσει να ψάχνομαι. Θα κλείσω ραντεβού στο Έλενα και θα πάω. 

Κοστιζει πολύ ο προεμφυτευτικος; χρειάζεται επιτροπή;

πρίν από 5 λεπτά , alexia7 είπε:

Κι εμένα τρισωμια μου βγήκε. Ειμαι 38 χρονων..Τον ρώτησα να πάω και σε αιματολογο και μου είπε δεν χρειάζεται. Φυσικα κ θα πάω όμως, γιατί έχω κουραστεί με όλο αυτό! άλλωστε ο ενδοκρινολογος μου μου έχει ήδη γράψει ένα κάρο εξετάσεις που έχουν να κάνουν με αποβολή, οπότε έχω ήδη ξεκινήσει να ψάχνομαι. Θα κλείσω ραντεβού στο Έλενα και θα πάω. 

Κοστιζει πολύ ο προεμφυτευτικος; χρειάζεται επιτροπή;

να πας ,κλείσε ραντεβού και πήγαινε!  τα κορίτσια μπορούν να σου πουν για το κόστος! εγώ δε γνωρίζω, ξέρω όμως ότι κοστίζει αρκετά ! επίσης ο καρυοτυπος ζεύγους θέλει περίπου 20-25 εργάσιμες για να βγει όποτε μην το καθυστερείς!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...