Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, alexia7 είπε:

Ναι έπαιρνα τα pregnacare before conception για 2 μήνες. 

Καλησπερα κορίτσια. 

θέλω την γνώμη σας για ακόμα μια φορά. 

σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα του μοριακου καρυοτυπου που είχα κάνει στο εμβρυο, μετά την 2η αποβολή. Τα αποτελέσματα έδειξαν χρωμοσωμιακη ανωμαλία και ο γιατρός μου μού είπε ότι πρέπει να προχωρήσω στην επόμενη μου προσπάθεια εξωσωματικής με προεμφυτευτικο έλεγχο. Ωστοσο εγώ δεν είμαι καθόλου έτοιμη για εξωσωματική, είχα σκοπό για ένα χρονικό διάστημα να το παλέψω μόνη μου, γιατί η πρώτη εγκυμοσύνη, ήρθε φυσιολογικά. Τωρα όμως ο γυναικολόγος μού είπε να κάνω προεμφυτευτικο για να είμαστε σίγουροι. Να μην το προσπαθήσω καν; πρέπει να πάω σε εξωσωματική άμεσα μόνο και μόνο για τον προεμφυτευτικο;

Επισης πόσο στοιχίζει ο προεμφυτευτικος; χρειάζεται επιτροπή;

σκεφτόμουν να πάω και σε αιματολογο αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται. 

έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποια απο εσάς;

Κοίτα αν είσαι πάνω από 35 χρονων κανε ότι σου είπε ο γιατρός θα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να ξεμπερδέψεις μια ώρα αρχιτερα κ να μην διακινδινεψεις να χάσεις χρονο. Αν είσαι πιο μικρή κ οι εξετασεις σου είναι καλές δοκίμασε κ μονη σου για κανένα εξάμηνο. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι σε διαδικασία ωοληψιας σε φυσικό κύκλο. Είμαι στην 8η μέρα του κύκλου και το πρωί είχα υπέρηχο όπου είδαμε το ωοθυλάκιο να είναι 17χιλ. Ο γιατρός μου είπε Πέμπτη ή Παρασκευή ωοληψια και χάρηκα. Το μεσημέρι όμως με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι οι εξετάσεις δεν ήταν πολύ καλές και να κάνω orgalutran και να πάρω cyclacur και να παω ξανά για υπέρηχο Τετάρτη. Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί ήλπιζα πως την Πέμπτη θα το παίρναμε.. Έχει καμία άλλη κοπέλα παρόμοια εμπειρία; 

πρίν από 36 λεπτά , Fay_ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι σε διαδικασία ωοληψιας σε φυσικό κύκλο. Είμαι στην 8η μέρα του κύκλου και το πρωί είχα υπέρηχο όπου είδαμε το ωοθυλάκιο να είναι 17χιλ. Ο γιατρός μου είπε Πέμπτη ή Παρασκευή ωοληψια και χάρηκα. Το μεσημέρι όμως με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι οι εξετάσεις δεν ήταν πολύ καλές και να κάνω orgalutran και να πάρω cyclacur και να παω ξανά για υπέρηχο Τετάρτη. Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί ήλπιζα πως την Πέμπτη θα το παίρναμε.. Έχει καμία άλλη κοπέλα παρόμοια εμπειρία; 

Ποιες εξετάσεις σου δεν ήταν καλές? Πιθανόν να θέλει να ανέβει κι άλλο η οιστραδιολη σου, εξου και το σικλακουρ, κι orgalutran να σου έδωσε για να μην το χάσετε. 

Μην απογοήτευσαι, θα ξέρει τι κάνει. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 

Δεν ήξερα πως δίνουν σε φυσικούς orgalutran.. Νόμιζα είναι χωρίς φάρμακα. 

Επεξεργάστηκαν by Neverstop

πρίν από 7 λεπτά , Neverstop είπε:

Ποιες εξετάσεις σου δεν ήταν καλές? Πιθανόν να θέλει να ανέβει κι άλλο η οιστραδιολη σου, εξου και το σικλακουρ, κι orgalutran να σου έδωσε για να μην το χάσετε. 

Μην απογοήτευσαι, ξέρει τι κάνει. 

Έκανα οιστραδιολη και Lh. Δε ρώτησα τι δε βγήκε καλό γιατί εκείνη την ώρα μαύρισαν όλα. Φοβάμαι μήπως μου ακυρωθεί ο κύκλος 😢

πρίν από 15 λεπτά , Fay_ είπε:

Έκανα οιστραδιολη και Lh. Δε ρώτησα τι δε βγήκε καλό γιατί εκείνη την ώρα μαύρισαν όλα. Φοβάμαι μήπως μου ακυρωθεί ο κύκλος 😢

Μη φοβάσαι αλλά καλό είναι να ζητάς να μαθαίνεις τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Το πιο πιθανό είναι ότι είναι χαμηλά η ε2 και θέλει να αφήσει μια μέρα να ανεβεί (μου το κάνουν συχνα). Σου ζήτησε επανάληψη στις ορμόνες; Οργκαλουτραν να σου πω την αλήθεια κάνω πολύ σπάνια και μισή δόση, μάλλον είσαι κοντά στην ωορρηξία και για αυτό στην έδωσε. Λογικά Πέμπτη - Παρασκευή θα πας για ωοληψια.

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Σποράκι είπε:

Μη φοβάσαι αλλά καλό είναι να ζητάς να μαθαίνεις τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Το πιο πιθανό είναι ότι είναι χαμηλά η ε2 και θέλει να αφήσει μια μέρα να ανεβεί (μου το κάνουν συχνα). Σου ζήτησε επανάληψη στις ορμόνες; Οργκαλουτραν να σου πω την αλήθεια κάνω πολύ σπάνια και μισή δόση, μάλλον είσαι κοντά στην ωορρηξία και για αυτό στην έδωσε. Λογικά Πέμπτη - Παρασκευή θα πας για ωοληψια.

Την Τετάρτη που θα παω για υπέρηχο θα μου μετρήσουν ξανά τις ορμόνες. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, ελπίζω να πάνε όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα και πάλι κορίτσια!Ήθελα την άποψή σας για κατι που σκέφτομαι.Γίνεται να κανω εμβρυομεταφορά σε εντελώς φυσικό κύκλο,δηλαδή χωρις να πάρω ούτε οιστρογόνα ούτε προγεστερόνη;Βέβαια,αν μπορώ να υποστηριξω κάτι τέτοιο,αν δηλαδή οι τιμες οιστραδιολης και προγεστερονης είναι καλές τη 2η μέρα του κύκλου.Πόσο πρέπει να είναι αυτές οι τιμές για να μου επιτρέψει ο γιατρός να πάμε χωρίς φάρμακα;Οι ωοληψιες έγιναν σε επίσης φυσικό κύκλο,μόνο οβιτρελ έκανα.
Το έχει επιχειρήσει αυτό κάποια από εσάς ή δεν είναι εφικτό;Δεν ξερω,ρωτάω.

Καλημέρα σας,σήμερα πήγε για χοριακη! Είμαι πάρα πάρα πολύ αγχωμενη! Είμαι 11η μέρα από την εμβρυομεταφορα! Δώστε μου τη θετική σας ενέργεια!!!!

Κορίτσια μόλις βγήκε....32,4...είναι πολύ κακο νούμερο??????

• Μου αρέσει 9

πρίν από 8 λεπτά , Ninaki- είπε:

Καλημέρα σας,σήμερα πήγε για χοριακη! Είμαι πάρα πάρα πολύ αγχωμενη! Είμαι 11η μέρα από την εμβρυομεταφορα! Δώστε μου τη θετική σας ενέργεια!!!!

Συγχαρητήρια η χοριακή σου είναι θετική, από εδώ και στο εξής σημασία έχει κάθε 48 ώρες να διπλασιάζεται!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Fay_ είπε:

Την Τετάρτη που θα παω για υπέρηχο θα μου μετρήσουν ξανά τις ορμόνες. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Καλά θα πάνε όλα, απλά σε κάθε στάδιο να ρωτάς.. Για να μην έχεις μετά απορίες.. Η γνώση προσφέρει αυτοπεποίθηση! Επίσης να ξέρεις πως η orgalutran "φρενάρει" συχνά την άνοδο της οιστραδιολης. 

Διαφημίσεις

On 5/1/2023 at 7:19 ΜΜ, EvgeniaCher είπε:

Καλά αποτελέσματα να έχεις, με μια μεγάλη χοριακή!!

πρίν από 7 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Συγχαρητήρια η χοριακή σου είναι θετική, από εδώ και στο εξής σημασία έχει κάθε 48 ώρες να διπλασιάζεται!!! 

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Βλέπω στα σάιτ και έχω τρομάξει!μου φαίνεται πολύ χαμηλή! Αχ κορίτσια μακάρι να πάει καλά!!!! Μακάρι οι ευχές σας να πετύχουν!έχει τύχει σε καμία να ξεκίνησε τόσο χαμηλά και να ανέβηκε! Τετάρτη πρωί θα ξαναπώ! Θες Μ σε παρακαλώ βοηθήσε με!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Ninaki- είπε:

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Βλέπω στα σάιτ και έχω τρομάξει!μου φαίνεται πολύ χαμηλή! Αχ κορίτσια μακάρι να πάει καλά!!!! Μακάρι οι ευχές σας να πετύχουν!έχει τύχει σε καμία να ξεκίνησε τόσο χαμηλά και να ανέβηκε! Τετάρτη πρωί θα ξαναπώ! Θες Μ σε παρακαλώ βοηθήσε με!

Συγχαρητήρια!!! Είσαι έγκυος, τώρα καλούς διπλασιασμούς!!!

πρίν από 18 λεπτά , Ninaki- είπε:

Καλους διπλασιασμούς να έχεις , κάνε λίγο υπομονή να δούμε την Τετάρτη , υπάρχουν κοπέλες που ξεκίνησαν χαμηλά και εξελίχθηκε κανονικά , να πας στο ίδιο διαγνωστικό , συνέχισε την αγωγή σου κάνε την προσευχή σου και όλα να πάνε καλά ❤️

• Μου αρέσει 3

11 ώρες πρίν, alexia7 είπε:

Καλημέρα. απ όσο ξέρω δεν επιτρέπεται να λέμε ονόματα. Εγω αυτό που ξέρω να σου πω για την ποιότητα των ωαρίων και του σπέρματος είναι ότι βοηθούν πολύ τα συμπληρώματα διατροφής και η μεσογειακή διατροφή και στους δυο. επίσης βοηθάει πολύ η γιόγκα και το πιλατες. αν γκουγκλάρεις για ποιότητα θα σου βγάλει συμπληρώματα. Εγω αυτά έκανα και είχα έμβρυα εξαιρετικής ποιότητας. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, έχουμε αρχίσει αυτό τον μήνα τις proceive και γυμναστική ελπίζοντας να μας βοηθήσει με την ποιότητα!

• Μου αρέσει 1

@Ninaki- συγχαρητήρια για την θετική χοριακη! Λογικό το άγχος σου αλλα έχουμε ξαναδεί μικρά νούμερα να διπλασιάζονται κανονικά. ευχομαι πραγματικά να συμβεί και σε σένα

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...