Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Ninaki- είπε:

Καλημέρα σας,σήμερα πήγε για χοριακη! Είμαι πάρα πάρα πολύ αγχωμενη! Είμαι 11η μέρα από την εμβρυομεταφορα! Δώστε μου τη θετική σας ενέργεια!!!!

Καλή επιτυχία!!! Να βγει μια όμορφη - μεγάλη χοριακή!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας,σήμερα πήγε για χοριακη! Είμαι πάρα πάρα πολύ αγχωμενη! Είμαι 11η μέρα από την εμβρυομεταφορα! Δώστε μου τη θετική σας ενέργεια!!!!

Μια τεραστια χοριακή, όλη η θετική ενέργεια πάνω σου. Αναμένουμε τα ευχάριστα 🙂

Καλησπέρα , καλή εβδομάδα σε όλες!

Είμαι πολύ αγχωμένη, ξεκίνησαν ξανά τα καφέ υγρά… διανυω την 7η-8η εβδομάδα και έχω θορυβηθεί πολύ. Επισης νιώθω σα να υποχώρησαν κάποια συμπτώματα το τελευταίο 48ωρο, ξεπρηστηκε το στηθος, σταμάτησαν οι εντονες αναγούλες, ξεπρηστηκε κάπως το σώμα μου .. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο ότι ο γιατρός μου έκοψε την προγεστερονη πριν λίγες ημέρες και παιρνω πλέον μόνο κολπικο υπόθετο το βράδυ.  
Την περασμένη εβδομάδα ο γιατρός είδε τον ενα σάκο με έμβρυο και τον άλλο σάκο δε μπόρεσε να τον δει καλά, θεωρώντας ότι μάλλον παλινδρομεί..Με είχε ενημερώσει ότι μπορεί να δω μέχρι και αίμα αν αποβάλλει το σώμα μου το έναν σάκο..
Αναρωτιέμαι αν έχει τύχει σε κάποια κοπέλα να έχει καφέ υγρά με πονάκια σε αυτή την εβδομάδα, και αν πήγαν όλα καλά…
Μιλησα με το γιατρό και μου είπε να μείνω σπίτι κλινήρης σήμερα και μέσα στην εβδομάδα να κάνουμε υπέρηχο.. 

πρίν από 9 λεπτά , Chris87 είπε:

Είμαι πολύ αγχωμένη, ξεκίνησαν ξανά τα καφέ υγρά… διανυω την 7η-8η εβδομάδα και έχω θορυβηθεί πολύ. Επισης νιώθω σα να υποχώρησαν κάποια συμπτώματα το τελευταίο 48ωρο, ξεπρηστηκε το στηθος, σταμάτησαν οι εντονες αναγούλες, ξεπρηστηκε κάπως το σώμα μου .. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο ότι ο γιατρός μου έκοψε την προγεστερονη πριν λίγες ημέρες και παιρνω πλέον μόνο κολπικο υπόθετο το βράδυ.  
Την περασμένη εβδομάδα ο γιατρός είδε τον ενα σάκο με έμβρυο και τον άλλο σάκο δε μπόρεσε να τον δει καλά, θεωρώντας ότι μάλλον παλινδρομεί..Με είχε ενημερώσει ότι μπορεί να δω μέχρι και αίμα αν αποβάλλει το σώμα μου το έναν σάκο..
Αναρωτιέμαι αν έχει τύχει σε κάποια κοπέλα να έχει καφέ υγρά με πονάκια σε αυτή την εβδομάδα, και αν πήγαν όλα καλά…
Μιλησα με το γιατρό και μου είπε να μείνω σπίτι κλινήρης σήμερα και μέσα στην εβδομάδα να κάνουμε υπέρηχο.. 

πρίν από 4 λεπτά , minnie26 είπε:
πρίν από 9 λεπτά , Chris87 είπε:

Expand  

Είχα κ εγώ ελάχιστο ροζ στις 6-8 εβδομάδες… όχι καθημερινά αλλά είχα! Έκανα ένεση λεντοτζεστ κ σταματούσε … πλέον έχω να δω πάνω απ μήνα αίμα κ βρίσκομαι στη 12η εβδομάδα .. είχα μείνει τελείως ξαπλωμένη στο κρεβάτι κ σηκωνόμουν μόνο για τουαλέτα ! Ξεκούραση και υπομονή! Αυτό χρειάζεται ! Δεν είναι κάτι! Το περνάμε οι περισσότερες πλέον στην εγκυμοσύνη..σε μένα έγινε λόγω χαμηλής προγεστερονης..

• Ευχαριστώ 1

Με το καλό κορίτσι μου μια τεράστια χοριακη!!!Κάνε μας ποδαρικό!!

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Ninaki- είπε:

Καλή τεράστια χοριακη να έχεις !!!!

3 ώρες πρίν, EvgeniaCher είπε:

Καλημέρα σου, έχεις πραγματοποιήσει και άλλες αιματολογικές εξετάσεις για να αποκλίσεις ανοσολογικούς παράγοντες και θρομβοφιλία; Εάν οι εγκυμοσύνες σου είτε παλινδρόμησαν είτε χαρακτηρίστηκαν ως βιοχημικές θα σου πρότεινα να βρεις έναν καλό αιματολόγο ή να κλείσεις ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα αποβολών.

Καλημέρα σου, μπορείς να κάνεις εμβρυομεταφορά συνεχόμενα από την μια προσπάθεια στην άλλη. Βέβαια εάν υπάρχουν συνεχόμενες αποτυχίες θα πρέπει να διερευνηθούν οι λόγοι τις αποτυχίας έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν όσο αυτό είναι δυνατόν.

Σ ευχαριστω πολυ! 

3 ώρες πρίν, Ninaki- είπε:

Καλα αποτελεσματα κοριτσι μου! Μια τεραστια χοριακη ευχομαι!!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια καλησπέρα!!! Τα φώτα σας θέλω,για μια φορά ακόμα!!! Μου έγραψε η γιατρός μου σήμερα λόγω της χαμηλής βιταμίνης d, τις αμπούλες lecalcif… Μου είπε μια φορά την εβδομάδα,μια αμπούλα, ξέχασα όμως να ρωτήσω αν τις παίρνουμε πριν ή μετά το φαγητό  κ πως….τις εχει παρει καμια ώστε να ξέρει;;;;

πρίν από 18 λεπτά , vasoula88 είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!!! Τα φώτα σας θέλω,για μια φορά ακόμα!!! Μου έγραψε η γιατρός μου σήμερα λόγω της χαμηλής βιταμίνης d, τις αμπούλες lecalcif… Μου είπε μια φορά την εβδομάδα,μια αμπούλα, ξέχασα όμως να ρωτήσω αν τις παίρνουμε πριν ή μετά το φαγητό  κ πως….τις εχει παρει καμια ώστε να ξέρει;;;;

Γεια σου! Αυτές έπαιρνα κι εγώ χρόνια τώρα, τις παίρνεις μετά το φαγητό, μετά το μεσημεριανό σου, για παράδειγμα.

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Effie99 είπε:

Γεια σου! Αυτές έπαιρνα κι εγώ χρόνια τώρα, τις παίρνεις μετά το φαγητό, μετά το μεσημεριανό σου, για παράδειγμα.

Άψογα, σε ευχαριστώ πολύ! Τις ξεκινάω σήμερα και βλέπουμε!!

1 hour ago, λουκουμαδακι said:

Καλησπέρα κορίτσια! Έχει κάνει κάποια παρακέντηση κυστικού χωρίς αναισθησία; Να το τολμήσω ή να κάνω μέθη; 

Φαντάζομαι ο πόνος θα ειναι ίδιος με την παρακέντηση των κανονικών ωαρίων στην ωοληψια. Εγώ εχω κανει 3 φορές χωρίς αναισθησία μεχρι 2 ωάρια και ήταν ανεκτός ο πόνος. 

36 minutes ago, vasoula88 said:

Μετά το φαΐ και για καλύτερη απορρόφηση να εχεις καταναλώσει μαζί καλά λιπαρά πχ ελαιόλαδο ή τροφές με Ω3 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

4 ώρες πρίν, EvgeniaCher είπε:

@alexia7έπαιρνες κάποια συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής; Ποια εάν επιτρέπεται;

Ναι έπαιρνα τα pregnacare before conception για 2 μήνες. 

Καλησπερα κορίτσια. 

θέλω την γνώμη σας για ακόμα μια φορά. 

σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα του μοριακου καρυοτυπου που είχα κάνει στο εμβρυο, μετά την 2η αποβολή. Τα αποτελέσματα έδειξαν χρωμοσωμιακη ανωμαλία και ο γιατρός μου μού είπε ότι πρέπει να προχωρήσω στην επόμενη μου προσπάθεια εξωσωματικής με προεμφυτευτικο έλεγχο. Ωστοσο εγώ δεν είμαι καθόλου έτοιμη για εξωσωματική, είχα σκοπό για ένα χρονικό διάστημα να το παλέψω μόνη μου, γιατί η πρώτη εγκυμοσύνη, ήρθε φυσιολογικά. Τωρα όμως ο γυναικολόγος μού είπε να κάνω προεμφυτευτικο για να είμαστε σίγουροι. Να μην το προσπαθήσω καν; πρέπει να πάω σε εξωσωματική άμεσα μόνο και μόνο για τον προεμφυτευτικο;

Επισης πόσο στοιχίζει ο προεμφυτευτικος; χρειάζεται επιτροπή;

σκεφτόμουν να πάω και σε αιματολογο αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται. 

έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποια απο εσάς;

1 hour ago, alexia7 είπε:

Ναι έπαιρνα τα pregnacare before conception για 2 μήνες. 

Καλησπερα κορίτσια. 

θέλω την γνώμη σας για ακόμα μια φορά. 

σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα του μοριακου καρυοτυπου που είχα κάνει στο εμβρυο, μετά την 2η αποβολή. Τα αποτελέσματα έδειξαν χρωμοσωμιακη ανωμαλία και ο γιατρός μου μού είπε ότι πρέπει να προχωρήσω στην επόμενη μου προσπάθεια εξωσωματικής με προεμφυτευτικο έλεγχο. Ωστοσο εγώ δεν είμαι καθόλου έτοιμη για εξωσωματική, είχα σκοπό για ένα χρονικό διάστημα να το παλέψω μόνη μου, γιατί η πρώτη εγκυμοσύνη, ήρθε φυσιολογικά. Τωρα όμως ο γυναικολόγος μού είπε να κάνω προεμφυτευτικο για να είμαστε σίγουροι. Να μην το προσπαθήσω καν; πρέπει να πάω σε εξωσωματική άμεσα μόνο και μόνο για τον προεμφυτευτικο;

Επισης πόσο στοιχίζει ο προεμφυτευτικος; χρειάζεται επιτροπή;

σκεφτόμουν να πάω και σε αιματολογο αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται. 

έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποια απο εσάς;

καρυτυπο ζευγους έχετε κάνει; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...