Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 37 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Κοριτσια καλημερα! Θα ηθελα να κανω κι εγω μια ερωτηση στις πιο εμπειρες, αν γνωριζετε να μου απαντησετε. Απ οτι ξερω η καθε προσπαθεια εξωσωματικης χρειαζεται να απεχει απο την προηγουμενη γυρω στο τετραμηνο. Αυτο ισχυει στην περιπτωση που κανεις διεγερση; Δηλαδη αν εχεις κατεψυγμενα που μπορεις να μεταφερεις μπορεις να κανεις εμβρυμεταφορα 2 η 3 μηνες συνεχομενα η πρεπει παλι να περασουν 3- 4 μηνες;;  

Καλημέρα , για τη διέγερση με ενέσεις  σου λένε να υπάρχει απόσταση , για τη μεταφορά μπορείς και συνεχόμενους μήνες 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Nataly είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, θα ήθελα την βοήθεια σας, είμαι από Κύπρο και είχα 1 φυσική εγκυμοσύνη και 3 εξωσωματικές που δεν προχώρησαν, ο γιατρός μας εξήγησε πως ο λόγος είναι η ποιότητα των εμβρύων αφού οτιδήποτε άλλο καλύπτεται με τα φάρμακα που παίρνουμε για την ετ. Με τον άντρα μου αποφασίσαμε να επισκεφτούμε κάποιον γιατρό σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για να μας βοηθήσει να το ψάξουμε περισσότερο ή αν υπάρχει κάποια εξέταση που δεν γνωρίζουμε. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο γιατρό; Για τον μόνο που έχω διαβάσει είναι ο Πα….ος που εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές. 

Καλημέρα. απ όσο ξέρω δεν επιτρέπεται να λέμε ονόματα. Εγω αυτό που ξέρω να σου πω για την ποιότητα των ωαρίων και του σπέρματος είναι ότι βοηθούν πολύ τα συμπληρώματα διατροφής και η μεσογειακή διατροφή και στους δυο. επίσης βοηθάει πολύ η γιόγκα και το πιλατες. αν γκουγκλάρεις για ποιότητα θα σου βγάλει συμπληρώματα. Εγω αυτά έκανα και είχα έμβρυα εξαιρετικής ποιότητας. 

8 hours ago, Neverstop said:

Αυτά τα κολπικά τα eva είναι φυσιολογικό που αφήνουν κατάλοιπα στο εσώρουχο? Κάνουν δουλειά ή δεν τα βάζω σωστά? 🤣🤣

Ειναι φυσιολογικό να βρέχεται το εσώρουχο σαν να εχεις πολλά υγρά. Αν βλέπεις και υπολείμματα/κομμάτια απο το υπόθετο τοτε δεν εχει απορροφηθεί σωστά. Φαντάζομαι το βάζεις όσο πιο βαθιά γίνεται και πάντα πριν τον ύπνο, έτσι;

9 hours ago, Nataly said:

Καλησπέρα κορίτσια, θα ήθελα την βοήθεια σας, είμαι από Κύπρο και είχα 1 φυσική εγκυμοσύνη και 3 εξωσωματικές που δεν προχώρησαν, ο γιατρός μας εξήγησε πως ο λόγος είναι η ποιότητα των εμβρύων αφού οτιδήποτε άλλο καλύπτεται με τα φάρμακα που παίρνουμε για την ετ. Με τον άντρα μου αποφασίσαμε να επισκεφτούμε κάποιον γιατρό σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για να μας βοηθήσει να το ψάξουμε περισσότερο ή αν υπάρχει κάποια εξέταση που δεν γνωρίζουμε. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο γιατρό; Για τον μόνο που έχω διαβάσει είναι ο Πα….ος που εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές. 

Καλή σου μέρα, οι 3 εξωσωματικές ήταν όλες αρνητικές ή βιοχημικές κυήσεις; Στη φυσική εγκυμοσύνη είχατε κάνει καρυότυπο εμβρύου ή ηταν πολύ νωρίς; Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται; Απο εξετάσεις τι έχεις κάνει;

eardp2.png

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Καλημέρα , για τη διέγερση με ενέσεις  σου λένε να υπάρχει απόσταση , για τη μεταφορά μπορείς και συνεχόμενους μήνες 

Σ ευχαριστω πολυ! 

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Nataly είπε:

Καλημέρα σου, έχεις πραγματοποιήσει και άλλες αιματολογικές εξετάσεις για να αποκλίσεις ανοσολογικούς παράγοντες και θρομβοφιλία; Εάν οι εγκυμοσύνες σου είτε παλινδρόμησαν είτε χαρακτηρίστηκαν ως βιοχημικές θα σου πρότεινα να βρεις έναν καλό αιματολόγο ή να κλείσεις ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα αποβολών.

2 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Κοριτσια καλημερα! Θα ηθελα να κανω κι εγω μια ερωτηση στις πιο εμπειρες, αν γνωριζετε να μου απαντησετε. Απ οτι ξερω η καθε προσπαθεια εξωσωματικης χρειαζεται να απεχει απο την προηγουμενη γυρω στο τετραμηνο. Αυτο ισχυει στην περιπτωση που κανεις διεγερση; Δηλαδη αν εχεις κατεψυγμενα που μπορεις να μεταφερεις μπορεις να κανεις εμβρυμεταφορα 2 η 3 μηνες συνεχομενα η πρεπει παλι να περασουν 3- 4 μηνες;;  

Καλημέρα σου, μπορείς να κάνεις εμβρυομεταφορά συνεχόμενα από την μια προσπάθεια στην άλλη. Βέβαια εάν υπάρχουν συνεχόμενες αποτυχίες θα πρέπει να διερευνηθούν οι λόγοι τις αποτυχίας έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν όσο αυτό είναι δυνατόν.

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ειναι φυσιολογικό να βρέχεται το εσώρουχο σαν να εχεις πολλά υγρά. Αν βλέπεις και υπολείμματα/κομμάτια απο το υπόθετο τοτε δεν εχει απορροφηθεί σωστά. Φαντάζομαι το βάζεις όσο πιο βαθιά γίνεται και πάντα πριν τον ύπνο, έτσι;

Καλή σου μέρα, οι 3 εξωσωματικές ήταν όλες αρνητικές ή βιοχημικές κυήσεις; Στη φυσική εγκυμοσύνη είχατε κάνει καρυότυπο εμβρύου ή ηταν πολύ νωρίς; Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται; Απο εξετάσεις τι έχεις κάνει;

Σ ευχαριστώ πολύ, ναι έτσι το κάνω. 

• Μου αρέσει 1

On 1/13/2023 at 6:44 PM, Effie99 said:

Ναι,ξέρω οτι αρκεί να ελεγχθεί ο 1 και να βγει αρνητικός.Απλά το θέμα είναι οτι αυτή τη στιγμή έχω κάνει μόνο εγώ το 80% των μεταλλάξεων και βγήκα αρνητική.Και τώρα λέω να πάει ο άντρας μου να κάνει το 99%,ωστε να είμαστε καλυμμένοι.

Απλα στο Λαϊκό δεν βρίσκω ραντεβού για Ιανουάριο.

Εσύ ειχες βγει θετική;

@Effie99 Καλημέρα κορίτσι μου και καλή εβδομάδα! Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες, και εγώ ήθελα να είμαι σίγουρη. 

Εγώ έκανα πρώτα την τυπική εξέταση σε γνωστό διαγνωστικό κέντρο, αυτήν που είναι μόνο το 50% των μεταλλάξεων, ΔΦκάτι που λέγεται. Βρέθηκα αρνητική. Σε εκείνη τη φάση δεν ήξερα παραπάνω πράγματα, ήταν από τις πρώτες εξετάσεις που κάναμε, οπότε αφού βρέθηκα αρνητική για κυστική ίνωση, ησύχασα. Έπειτα όμως έκανα ραντεβού με το χωρέμειο για να μιλήσουμε για τον προεμφυτευτικό, διότι εμείς έχουμε και οι δυο το στίγμα μεσογειακής και θα κάνουμε προμεφυτευτικό. Εκεί με ενημέρωσαν παραπάνω για 4 άλλες εξετάσεις, μία από τις οποίες είναι η κυστική, που είναι σαν την μεσογειακή - είναι και αυτή πολύ σοβαρή ασθένεια αν βρεθούν και οι δυο γονείς φορείς και το έμβρυο πάρει και από τους δυο (25% πιθανότητα στο κάθε έμβρυο - δεν είναι μεγάλη αλλά δεν είναι και μικρή πιθανότητα). Εγώ τότε τους είπα ότι είχα κάνει την ΔΦ εξέταση και είχα βρεθεί αρνητική, και μου είπαν ότι αυτή καλύπτει μόνο το 50% των μεταλλάξεων. Μου το άφησαν τελείως πάνω μου αν ήθελα να εξεταστώ φουλ για το 99% των μεταλλάξεων. Μου μπήκαν αμφιβολίες εκεί, διότι εγώ ακριβώς επειδή ξεκίνησα όλο το κομμάτι της εξωσωματικής με σκοπό να βγει ένα υγιές μωρό χωρίς μεσογειακή, θεώρησα ότι πρέπει να το κάνω και αυτό σαν εξέταση για να είμαι σίγουρη. Αυτοί λοιπόν εκεί τα δίνουν σαν προαιρετικό πακέτο εξετάσεων. Και εμείς το επιλέξαμε (για μένα μόνο). Στην φουλ εξέταση με το 99% των μεταλλάξεων βρέθηκα θετική, και τότε μου είπαν και από το κέντρο εξωσωματικής και από το χωρέμειο ότι πρέπει να εξεταστεί και ο σύζυγος για το φουλ. Ευτυχώς αυτός βρέθηκε αρνητικός. 

Αφού κανένας από τους δυο σας δεν έχει εξεταστεί για το 99% των μεταλλάξεων, εγώ θα σου πρότεινα να το κάνετε για έναν από τους δυο σας (διότι δεν είναι και φτηνή εξέταση, και μετά αν χτύπα ξύλο βρεθεί θετικός, κάνει και ο άλλος). Απλά θα σου πω να προσέξεις τα χρονικά περιθώρια. Όπου και αν αποφασίσεις να την κάνεις, να ρωτήσεις ΠΟΤΕ θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα, διότι τουλάχιστον στο χωρέμειο έκαναν σίγουρα 10 μέρες-δυο βδομάδες να μου στείλουν τα αποτελέσματα του συζύγου. 

Καλή επιτυχία σου εύχομαι στην προσπάθεια σου! 

On 1/13/2023 at 10:36 PM, Dolphin3 said:

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μας για να πάρετε δύναμη να συνεχίσετε! Λοιπόν, κάναμε πολλές προσπάθειες μόνοι αλλά το χαρμόσυνο γεγονός δεν ερχόταν ποτέ. Κάνουμε εξετάσεις. Οι δικές μου όλες φυσιολογικές, ενώ του συζύγου το σπερμοδιάγραμμα όλα 0%. Υπήρχαν ελάχιστα 30-40 ανά ml νεκρά. Τρελαθηκαμε λέμε δε θα γίνουμε ποτέ γονείς! Πάμε σε κέντρο εξωσωματικής και κάνει κ άλλο σπερμοδιαγραμμα κ εκεί 0%. Του λένε να κάνει 3 μήνες θεραπεία (εμείς κάναμε και ομοιπαθητικη ταυτόχρονα γι αυτό το θέμα) και να πάμε να ξανακανει. Πέρασαν οι μήνες και όταν επαναλάβατε το σπερμοδιαγραμμα βρήκαμε 270.000 ανά ml.  Αρχίσαμε να κρυοσυντηρουμε κ όταν μαζέψαμε έναν ικανοποιητικό αριθμό ξεκινήσαμε. Εγώ δεν ήθελα να παρω ορμόνες και έκανα σε φυσικό κύκλο. Κάναμε 7 μήνες για να πάρουμε 2 ωάρια ( ποτε έπεφτε Κυριακή, ποτε δεν ήταν καλός ο κύκλος, ποτε δεν το προλαβαιναμε). Τα γονιμοποιουσαμε αμέσως  με "φρέσκο" του συζύγου κ όχι απ αυτά που είχαμε κρυοσυντηρησει και τα καταψυχαμε. Τελικά και τα 2 ωάρια έγιναν αριστες βλαστοκυστες 5ΑΑ, τα μεταφεραμε και τώρα είναι 2 όμορφα μωράκια στην αγκαλιά μας! 

@Dolphin3 σε ευχαριστώ τόσο πολύ που μοιράστηκες μαζί μας την ιστορία σου, μου δίνει δύναμη πραγματικά διότι εμείς έχουμε το στίγμα και πρόβλημα με το σπέρμα επίσης. Να σας ζήσουν τα μωράκια σας, να έχουν υγεία και να τα καμαρώνετε γεμάτοι ευτυχία!!! ❤️

23 hours ago, Aniaki said:

Όχι δεν έχω ξεκινήσει ακόμα.Ποιες βιταμίνες να πάρω.Ακουσα ότι η D βοηθάει αλλά όταν την είχα ξεκινήσει είχα ζαλάδες.Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή ☺️

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Θα το κοιτάξω ☺️

καλημέρα κορίτσι μου - όλες παίρνουμε από κάτι, κάποιες παίρνουν τις pregnacare, άλλες τις pregnall, D3 (αυτές βγαίνουν και σε σταγόνες, μήπως σε βοηθάει να αποφύγεις τις ζαλάδες), κλπ. Απλά θα πρέπει να μιλήσει με το γιατρό σου. Μίλα μαζί του για να σου προτείνει το κατάλληλο 'πακέτο' βιταμινών για σένα. 

21 hours ago, kateriiina25 said:

Τα αντιβιοτικά δεν θα κάνουν κακό, ίσα ίσα μπορει να βοηθήσουν αν υπάρχει και κάποια φλεγμονή στην μήτρα. Μπορείς παράλληλα με τα ultra Levure να βάζεις και υποθετα προβιοτικων Eva ή να πάρεις και έξτρα απο το στόμα τα lactotune vaginal balance ή τα intimeo. 

☺️🧡

@kateriiina25 αυτά τα προβιοτικά eva που λες, είναι αυτά με τους γαλακτοβάκιλλους; 

Καλή επιτυχία σου εύχομαι, με μια τεραστίων διαστάσεων χοριακή!!!!!!!!!!!!! 

9 hours ago, Neverstop said:

Αυτά τα κολπικά τα eva είναι φυσιολογικό που αφήνουν κατάλοιπα στο εσώρουχο? Κάνουν δουλειά ή δεν τα βάζω σωστά? 🤣🤣

@Neverstop Εμένα μου είχε συστήσει ο γυναικολόγος τα eva με τους γαλακτοβάκιλλους, και ναι το πρωί έβλεπα κατάλοιπα στο εσώρουχο. Ελπίζω να τα έβαζα σωστά και εγώ 🤣

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

30 minutes ago, MarGe2022 said:

@Effie99 Καλημέρα κορίτσι μου και καλή εβδομάδα! Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες, και εγώ ήθελα να είμαι σίγουρη. 

Εγώ έκανα πρώτα την τυπική εξέταση σε γνωστό διαγνωστικό κέντρο, αυτήν που είναι μόνο το 50% των μεταλλάξεων, ΔΦκάτι που λέγεται. Βρέθηκα αρνητική. Σε εκείνη τη φάση δεν ήξερα παραπάνω πράγματα, ήταν από τις πρώτες εξετάσεις που κάναμε, οπότε αφού βρέθηκα αρνητική για κυστική ίνωση, ησύχασα. Έπειτα όμως έκανα ραντεβού με το χωρέμειο για να μιλήσουμε για τον προεμφυτευτικό, διότι εμείς έχουμε και οι δυο το στίγμα μεσογειακής και θα κάνουμε προμεφυτευτικό. Εκεί με ενημέρωσαν παραπάνω για 4 άλλες εξετάσεις, μία από τις οποίες είναι η κυστική, που είναι σαν την μεσογειακή - είναι και αυτή πολύ σοβαρή ασθένεια αν βρεθούν και οι δυο γονείς φορείς και το έμβρυο πάρει και από τους δυο (25% πιθανότητα στο κάθε έμβρυο - δεν είναι μεγάλη αλλά δεν είναι και μικρή πιθανότητα). Εγώ τότε τους είπα ότι είχα κάνει την ΔΦ εξέταση και είχα βρεθεί αρνητική, και μου είπαν ότι αυτή καλύπτει μόνο το 50% των μεταλλάξεων. Μου το άφησαν τελείως πάνω μου αν ήθελα να εξεταστώ φουλ για το 99% των μεταλλάξεων. Μου μπήκαν αμφιβολίες εκεί, διότι εγώ ακριβώς επειδή ξεκίνησα όλο το κομμάτι της εξωσωματικής με σκοπό να βγει ένα υγιές μωρό χωρίς μεσογειακή, θεώρησα ότι πρέπει να το κάνω και αυτό σαν εξέταση για να είμαι σίγουρη. Αυτοί λοιπόν εκεί τα δίνουν σαν προαιρετικό πακέτο εξετάσεων. Και εμείς το επιλέξαμε (για μένα μόνο). Στην φουλ εξέταση με το 99% των μεταλλάξεων βρέθηκα θετική, και τότε μου είπαν και από το κέντρο εξωσωματικής και από το χωρέμειο ότι πρέπει να εξεταστεί και ο σύζυγος για το φουλ. Ευτυχώς αυτός βρέθηκε αρνητικός. 

Αφού κανένας από τους δυο σας δεν έχει εξεταστεί για το 99% των μεταλλάξεων, εγώ θα σου πρότεινα να το κάνετε για έναν από τους δυο σας (διότι δεν είναι και φτηνή εξέταση, και μετά αν χτύπα ξύλο βρεθεί θετικός, κάνει και ο άλλος). Απλά θα σου πω να προσέξεις τα χρονικά περιθώρια. Όπου και αν αποφασίσεις να την κάνεις, να ρωτήσεις ΠΟΤΕ θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα, διότι τουλάχιστον στο χωρέμειο έκαναν σίγουρα 10 μέρες-δυο βδομάδες να μου στείλουν τα αποτελέσματα του συζύγου. 

@Dolphin3 σε ευχαριστώ τόσο πολύ που μοιράστηκες μαζί μας την ιστορία σου, μου δίνει δύναμη πραγματικά διότι εμείς έχουμε το στίγμα και πρόβλημα με το σπέρμα επίσης. Να σας ζήσουν τα μωράκια σας, να έχουν υγεία και να τα καμαρώνετε γεμάτοι ευτυχία!!! ❤️

καλημέρα κορίτσι μου - όλες παίρνουμε από κάτι, κάποιες παίρνουν τις pregnacare, άλλες τις pregnall, D3 (αυτές βγαίνουν και σε σταγόνες, μήπως σε βοηθάει να αποφύγεις τις ζαλάδες), κλπ. Απλά θα πρέπει να μιλήσει με το γιατρό σου. Μίλα μαζί του για να σου προτείνει το κατάλληλο 'πακέτο' βιταμινών για σένα. 

@kateriiina25 αυτά τα προβιοτικά eva που λες, είναι αυτά με τους γαλακτοβάκιλλους; 

Καλή επιτυχία σου εύχομαι, με μια τεραστίων διαστάσεων χοριακή!!!!!!!!!!!!! 

Ναι αυτά είναι. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! ☺️

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

5 minutes ago, Ninaki- said:

Καλημέρα σας,σήμερα πήγε για χοριακη! Είμαι πάρα πάρα πολύ αγχωμενη! Είμαι 11η μέρα από την εμβρυομεταφορα! Δώστε μου τη θετική σας ενέργεια!!!!

@Ninaki- καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!! Θετική ενέργεια όση θέλεις έχουμε εδώ μέσα!

Σου εύχομαι μια χοριακάρα τεράστια και του χρόνου τέτοιον καιρό να κρατάς στην αγκαλιά σου το θαυματάκι σου και μια μέρα να πεις "α ρε συ τι να κάνουν εκείνες οι κοπέλες στο φόρουμ, κάτσε να μπω να τους δώσω λίγη δύναμη και θετική ενέργεια!" 😄❤️

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Ninaki- είπε:

Καλημέρα σας,σήμερα πήγε για χοριακη! Είμαι πάρα πάρα πολύ αγχωμενη! Είμαι 11η μέρα από την εμβρυομεταφορα! Δώστε μου τη θετική σας ενέργεια!!!!

καλα αποτελεσματα! ελα το ++++ να μας κανεις ποδαρικό!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 59 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Καλημέρα σου! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Συμφωνώ μαζί σου σε όλα όσα είπες! Είπαμε να την κάνουμε ιδιωτικά, γιατί στο Λαϊκό είναι τέλη Φλεβάρη το ραντεβού και επίσης εκεί εξετάζουν το 90% των μεταλλάξεων, εμείς θέλουμε το 99%.Να είσαι καλά, σου εύχομαι ένα υγιές μωράκι να αποκτήσεις σύντομα!!!!!

• Μου αρέσει 1

11 hours ago, Nataly said:

δοκιμασατε καθόλου εσύ κ ο σύζυγός να παίρνετε βιταμίνες ένα τρίμηνο πριν την ωοληψια? βοηθούν στην ποιότητα ωαρίων και σπερματοζωαριων

3 ώρες πρίν, alexia7 είπε:

Καλημέρα. απ όσο ξέρω δεν επιτρέπεται να λέμε ονόματα. Εγω αυτό που ξέρω να σου πω για την ποιότητα των ωαρίων και του σπέρματος είναι ότι βοηθούν πολύ τα συμπληρώματα διατροφής και η μεσογειακή διατροφή και στους δυο. επίσης βοηθάει πολύ η γιόγκα και το πιλατες. αν γκουγκλάρεις για ποιότητα θα σου βγάλει συμπληρώματα. Εγω αυτά έκανα και είχα έμβρυα εξαιρετικής ποιότητας. 

@alexia7έπαιρνες κάποια συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής; Ποια εάν επιτρέπεται;

1 hour ago, Ninaki- said:

Ελπίζω να εισαι το γούρι του 23 🤞🏻 Καλή επιτυχία κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 4

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...