Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Πρόκειται και εγώ να ξεκινήσω με την πρώτη μου εξωσωματικής σε λίγο και ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα.σημερα άρχισα να παίρνω αντιβιοτικά για στρεπτόκοκκο που έπαθα στη μύτη.

Λέτε αυτό να επηρεάσει και να μας καθυστερήσει την όλη διαδικασία.

Επίσης μπορώ να πάρω κάτι για να μην εμφανίσω μύκητες;πχ υπόθετα; προς το παρόν παίρνω το ultra levure από το στόμα

Ευχαριστώ πολύ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

23 minutes ago, Kate89 said:

Καλημέρα κορίτσια!! Πρόκειται και εγώ να ξεκινήσω με την πρώτη μου εξωσωματικής σε λίγο και ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα.σημερα άρχισα να παίρνω αντιβιοτικά για στρεπτόκοκκο που έπαθα στη μύτη.

Λέτε αυτό να επηρεάσει και να μας καθυστερήσει την όλη διαδικασία.

Επίσης μπορώ να πάρω κάτι για να μην εμφανίσω μύκητες;πχ υπόθετα; προς το παρόν παίρνω το ultra levure από το στόμα

Ευχαριστώ πολύ!!

Τα αντιβιοτικά δεν θα κάνουν κακό, ίσα ίσα μπορει να βοηθήσουν αν υπάρχει και κάποια φλεγμονή στην μήτρα. Μπορείς παράλληλα με τα ultra Levure να βάζεις και υποθετα προβιοτικων Eva ή να πάρεις και έξτρα απο το στόμα τα lactotune vaginal balance ή τα intimeo. 

30 minutes ago, Stefania76 said:

Και τι να κανς😂??? Την ημέρα της Ετ πετούσα χαρταετό... Τωρα ελαφρώς αγχώνομαι... Δεν νιώθω και τίποτα... Όλα τα ίδια... Καλά αποτελέσματα 🥇🏋️🙏

☺️🧡

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 26 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τα αντιβιοτικά δεν θα κάνουν κακό, ίσα ίσα μπορει να βοηθήσουν αν υπάρχει και κάποια φλεγμονή στην μήτρα. Μπορείς παράλληλα με τα ultra Levure να βάζεις και υποθετα προβιοτικων Eva ή να πάρεις και έξτρα απο το στόμα τα lactotune vaginal balance ή τα intimeo. 

☺️🧡

Σε ευχαριστώ πολύ συνονόματη!!💞💞

Τα υπόθετα να τα παίρνω ένα το βράδυ;

Καλή επιτυχία εύχομαι στην προσπάθεια σου με μια τεράστια χοριακη 💞💞

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Εγω αφήνω ένα 10’

cyclacur και utrogestan τα παίρνουμε πριν ετ για πάχυνση ενδομητρίου η σύμφωνα με κάποιες εξετάσεις το καθορίζει ο γιατρός;

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

☺️🧡

@kateriiina25 τα προβιοτικα ανεξαρτήτως μπορούμε να τα παίρνουμε όλες για πόσο καιρό; Η δε παίζει ρόλο το χρονικό διάστημα;

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ! Δεν ξερω, αυτή την φορα δεν με εχει πιάσει ανυπομονησία (ακόμα). Απολαμβάνω αυτό το μόνο διάστημα που θεωρώ τον εαυτό μου έγκυο 😏

Έτσιιιιιι!!!! Το ίδιο είχα κάνει κι εγώ. 

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

23 ώρες πρίν, Effie99 είπε:

Κι αν βγει θετικός σε μετάλλαξη ο άντρας μου;Και η μετάλλαξη έχει περάσει στο έμβρυο που ήδη έχω μεταφέρει;

Το γονίδιο είναι υπολοιπόμενο και όχι επικρατές. Που σημαίνει ότι πρέπει να είστε και οι 2 φορείς για να γεννηθεί παιδί που νοσεί και πάλι η πιθανότητα είναι 25%. Δηλ. 1 στα 4 να είναι άρρωστο, 3 στα 4 να είναι υγιές. Επομένως αν μόνο ο ένας είναι φορέας, δεν παίζει κανέναν ρόλο. Και εφόσον εσύ μάλλον δεν είσαι, το παιδί σας δεν διατρέχει κίνδυνο.

22 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μα αν βγείτε και οι δυο θετικοί και είσαι ήδη έγκυος γίνεται εξέταση του εμβρύου με αμνιοπαρακέντηση, δεν κάνεις κατευθείαν απόξεση. Κάνω λάθος ρε κορίτσια; 
Κορίτσι μου δεν ξέρω τι αλλο να σου πω, καταλαβαίνω την φοβία σου και οτι η ελάχιστη πιθανότητα εξακολουθεί να ειναι πιθανότητα αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Είτε πληρώνεις τώρα να κάνει και ο άντρας σου άμεσα κάποιο ποσοστό είτε περιμένετε μέχρι το ραντεβού στο λαϊκό. 
Το ποσοστό πιθανότητας να βγει το μωρό με κυστική ίνωση είναι 1 στις 2500 γέννες. 
Τωρα εσύ που εχεις εξεταστεί για το 80% μειώνεις ακομα πιο πολύ τις πιθανότητες. Αν μετά ο άντρας σου εξεταστεί και εκείνος και ειναι φορέας πρέπει να εξεταστείς ξανά εσύ στο 100%, να βγεις τελικά φορέας στο υπόλοιπο 20%, να ταυτοποιηθούν οι μεταλλάξεις σας (δηλαδή να είστε φορείς στην ιδια μετάλλαξη) και μετά εχει 25% πιθανότητες το μωρό να νοσεί και 50% να είναι φορέας. Καταλαβαινεις για τι νούμερα μιλάμε;

Δεν κάνεις λάθος, κι εγώ της είπα να μην αγχώνεται. Άσε που και κάποια επαρχιακά νοσοκομεία συνεργάζονται με το Λαικό και κάνουν κι εκεί την εξέταση. Μόνο στο Γένεσις τους λένε να την κάνουν από πριν και φήμες λένε (γνωστών μου γυναικών που πέρασαν από εκεί) ότι τους συστήνουν και πού να πάνε να την κάνουν (και οι 2 μάλιστα!), εννοείται ιδιωτικά...

• Μου αρέσει 1

6 hours ago, Kate89 said:

Σε ευχαριστώ πολύ συνονόματη!!💞💞

Τα υπόθετα να τα παίρνω ένα το βράδυ;

Καλή επιτυχία εύχομαι στην προσπάθεια σου με μια τεράστια χοριακη 💞💞

Σε ευχαριστώ πολύ ☺️
Εγώ έβαζα 2-3 την εβδομάδα. Δεν χρειάζεται κάθε μερα εφοσον παίρνεις απο το στόμα και δεν έχεις πρόβλημα με φαγουρες κτλ. αυτα που ειχα πάρει ειναι τα biolact ovules disorders γιατί υπάρχουν και κατι αλλα που ειναι θεραπεία για μύκητες αποκλειστικά 

5 hours ago, Maroxmarox said:

cyclacur και utrogestan τα παίρνουμε πριν ετ για πάχυνση ενδομητρίου η σύμφωνα με κάποιες εξετάσεις το καθορίζει ο γιατρός;

@kateriiina25 τα προβιοτικα ανεξαρτήτως μπορούμε να τα παίρνουμε όλες για πόσο καιρό; Η δε παίζει ρόλο το χρονικό διάστημα;

Προγεστερόνη δίνουν πάντα, ανεξάρτητα με τις εξετάσεις αλλά οιστρογόνα νομίζω δεν δίνουν όλοι. Εγώ έχω πάρει σε όλες μου τις ετ.

Για τα υπόθετα ειναι αναλόγως αν έχεις πρόβλημα ή αν τα βάζεις προληπτικά. Κάνουν και για αποκατάσταση δηλαδή και για διατήρηση της κολπικής χλωρίδας. Μπορεις πχ να βάζεις μονο μετα απο κάθε περίοδο σου για λίγες μέρες ή 1-2 την εβδομάδα. Καθημερινά παίρνεις μονο σαν θεραπεία. 

2 hours ago, Troia said:

Το γονίδιο είναι υπολοιπόμενο και όχι επικρατές. Που σημαίνει ότι πρέπει να είστε και οι 2 φορείς για να γεννηθεί παιδί που νοσεί και πάλι η πιθανότητα είναι 25%. Δηλ. 1 στα 4 να είναι άρρωστο, 3 στα 4 να είναι υγιές. Επομένως αν μόνο ο ένας είναι φορέας, δεν παίζει κανέναν ρόλο. Και εφόσον εσύ μάλλον δεν είσαι, το παιδί σας δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δεν κάνεις λάθος, κι εγώ της είπα να μην αγχώνεται. Άσε που και κάποια επαρχιακά νοσοκομεία συνεργάζονται με το Λαικό και κάνουν κι εκεί την εξέταση. Μόνο στο Γένεσις τους λένε να την κάνουν από πριν και φήμες λένε (γνωστών μου γυναικών που πέρασαν από εκεί) ότι τους συστήνουν και πού να πάνε να την κάνουν (και οι 2 μάλιστα!), εννοείται ιδιωτικά...

Δεν ζητάνε μόνο στο Γένεσις, ξέρω και άλλη κοπέλα που της είχαν ζητήσει πριν την ετ και ήταν στο Μητέρα. Επίσης δεν μου σύστησαν κανέναν και μου την έγραψαν για εμένα και τον άντρα μου οταν το ζήτησα για να πάμε στο λαϊκό. Ήθελαν το 75% από τον έναν μας. Άσχετα αν εμείς την κάναμε και οι δυο

• Ευχαριστώ 2

eardp2.png

9 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ! Δεν ξερω, αυτή την φορα δεν με εχει πιάσει ανυπομονησία (ακόμα). Απολαμβάνω αυτό το μόνο διάστημα που θεωρώ τον εαυτό μου έγκυο 😏

your are PUPO = pregnant until proven otherwise ❤️❤️ έχεις τα μωράκια σου στην κοιλίτσα σου! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσι μου τι κάνεις ,πως εισαι?

Καλησπέρα!

Υπάρχει μια βελτίωση. Έχω μια εβδομάδα να δω αιμορραγία με πηγματα. Χθες ήμουν Καθαρή για λίγες ώρες. Αλλά ακόμα βλέπω. Μια γίνεται έντονο μια πιο χαλαρά. Μέχρι και την Τετάρτη που έκανα υπέρηχο το μωράκι μου εξελίσσεται κανονικά. Περιμένω αποτελέσματα από τους παράγοντες πήξης σε 20 μέρες περίπου. Αλλά η αιματολογος πιστεύει ότι δεν είναι αιματολογικό το θέμα. Ίσως απλά να ανήκω στις εγκυμοσύνες που στο πρώτο τρίμηνο έχω αίμα. Μην ξανά πάρα salospir και ασπιρίνη, ποτέ μου. Συνεχίζουμε να μην βλέπουμε κάτι στον υπέρηχο. 

Είχα πάρει και δεύτερη γνώμη γιατρού που είδε κάτι σαν κύκλο στο ενδομήτριο αλλά ούτε αυτός έβλεπε από προέρχεται το αίμα και δεν τον ανησυχεί και όλας. Ξανά κάναμε υπέρηχο και δεν είδαμε κάτι. 

Το επόμενο ραντεβού το έχω στις 08/02. Προσπαθώ να οπλιστω με υπομονή.

Εσύ πως είσαι;

Να σημειώσω επίσης ότι η γενική αίματος δεν έχει αλλάξει καθόλου. Παρόλο την αιμορραγία ο αιματοκρίτης μου είναι ακόμα στο 41.

Να προσθέσω επίσης ότι κανένας δεν μπορεί να μου πει εάν από αυτό κινδυνεύει η εγκυμοσύνη μου. 

Σίγουρα δεν κινδυνεύω εγώ.

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

46 minutes ago, Xristina96 said:

your are PUPO = pregnant until proven otherwise ❤️❤️ έχεις τα μωράκια σου στην κοιλίτσα σου! 

Και ελπίζω να συνεχίσω 🤞🏻
Σου έχει φύγει καθολου το άγχος με το αίμα; Εννοώ τωρα που βλέπεις οτι το μωράκι προχωράει και λίγο υποχωρεί το αιμα, ηρεμησες καθολου;   Δεν υπάρχει κάποια άλλη ειδικότητα γιατρού να απευθυνθείς;

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 33 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Και ελπίζω να συνεχίσω 🤞🏻
Σου έχει φύγει καθολου το άγχος με το αίμα; Εννοώ τωρα που βλέπεις οτι το μωράκι προχωράει και λίγο υποχωρεί το αιμα, ηρεμησες καθολου;   Δεν υπάρχει κάποια άλλη ειδικότητα γιατρού να απευθυνθείς;

Έτσι να συνεχίσεις! Θετικές σκέψεις.

κοίτα.... Επειδή βλέπω βελτίωση όταν  βλέπω αίμα κυριολεκτικά ανεβάζω πίεση. Είναι ψυχολογικό. Δεν θα βάλω τα κλάματα αλλά πιεζομαι πολύ. Αισθάνομαι καλά όταν κάνω υπέρηχο. Δεν γίνεται όμως να κάνω υπέρηχο κάθε εβδομάδα. Έτσι μου είπε και ο γιατρός. Οπότε παλεύω με τις κακές σκέψεις. Όχι, μου είπε η αιματολογος ότι δεν ευθύνονται αυτοάνοσα για αιμορραγίες, να έβλεπα ανοσολογο - ρευματολόγο. Εκτός φυσικά εάν τελικά μου λείπει κάποιος παράγοντας πήξης που θα φανεί σε 20 μέρες. 

Έχουμε εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες. Δεν ξέρω γιατί αλλά την εμπιστεύτηκα την Οικονομοπούλου. Εάν μπορούσα να κάνω κάτι πιστεύω θα μου το έλεγε. Αφού είναι και στο τμήμα καθεξής αποβολών θα έχει ακούσει διάφορα. Έχει γνώσεις. Εάν γυναικολογικά δεν είχα κάνει όλες τις εξετάσεις θα είχα αμφιβολίες. Αλλά έχω κάνει μέχρι και υστεροσκοπηση.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια, θα ήθελα την βοήθεια σας, είμαι από Κύπρο και είχα 1 φυσική εγκυμοσύνη και 3 εξωσωματικές που δεν προχώρησαν, ο γιατρός μας εξήγησε πως ο λόγος είναι η ποιότητα των εμβρύων αφού οτιδήποτε άλλο καλύπτεται με τα φάρμακα που παίρνουμε για την ετ. Με τον άντρα μου αποφασίσαμε να επισκεφτούμε κάποιον γιατρό σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για να μας βοηθήσει να το ψάξουμε περισσότερο ή αν υπάρχει κάποια εξέταση που δεν γνωρίζουμε. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο γιατρό; Για τον μόνο που έχω διαβάσει είναι ο Πα….ος που εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές. 

11 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

☺️🧡

Αυτά τα κολπικά τα eva είναι φυσιολογικό που αφήνουν κατάλοιπα στο εσώρουχο? Κάνουν δουλειά ή δεν τα βάζω σωστά? 🤣🤣

Κοριτσια καλημερα! Θα ηθελα να κανω κι εγω μια ερωτηση στις πιο εμπειρες, αν γνωριζετε να μου απαντησετε. Απ οτι ξερω η καθε προσπαθεια εξωσωματικης χρειαζεται να απεχει απο την προηγουμενη γυρω στο τετραμηνο. Αυτο ισχυει στην περιπτωση που κανεις διεγερση; Δηλαδη αν εχεις κατεψυγμενα που μπορεις να μεταφερεις μπορεις να κανεις εμβρυμεταφορα 2 η 3 μηνες συνεχομενα η πρεπει παλι να περασουν 3- 4 μηνες;;  

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...