Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! 
Είσαι κοντά μήπως σε κάποια κλινική να πας που ειναι ανοιχτά και αύριο; Εγώ οταν είχε χρειαστεί είχα πάει στο Μητέρα πχ και έλαβα κανονικά τις απαντήσεις σε 3 ώρες 

Επαρχία και όλα κλειστά! 

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 minutes ago, Clouds said:

Με 7,3 ενδομήτριο, προχώρησε σε έμβρυο μεταφορά, κάποια από σας η κάποια φίλη σας και να πέτυχε; 

Εγώ κορίτσι μου προχώρησα με 7,8 περίπου. Τα αποτελέσματα θα τα ξερω σε 12 μέρες. Παντως επειδή ειχα αγχωθεί κι εγώ και έψαχνα πολυ, διάβασα πολλές γυναίκες που τα κατάφεραν και με 6-6,5-7. Μάλιστα διάβασα οτι έχουν υπάρξει εγκυμοσύνες και με 4,5 απλώς δεν ειναι σύνηθες και δεν παίρνουν και ρίσκο στις εξωσωματικές λόγω χρημάτων και να μην πηγαίνουν χαμένα τα έμβρυα 

9 minutes ago, Ele@n said:

Επαρχία και όλα κλειστά! 

Δεν πειράζει, θα ξεκινήσεις 3η μερα την διέγερση. Δεν νομίζω οτι αλλάζει κατι

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 39 λεπτά , Ele@n είπε:

Επαρχία και όλα κλειστά! 

Η διέγερση ξεκινά 2 η 3 μέρα ,είσαι μέσα ,μην αγχώνεσαι 

πρίν από 35 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ κορίτσι μου προχώρησα με 7,8 περίπου. Τα αποτελέσματα θα τα ξερω σε 12 μέρες. Παντως επειδή ειχα αγχωθεί κι εγώ και έψαχνα πολυ, διάβασα πολλές γυναίκες που τα κατάφεραν και με 6-6,5-7. Μάλιστα διάβασα οτι έχουν υπάρξει εγκυμοσύνες και με 4,5 απλώς δεν ειναι σύνηθες και δεν παίρνουν και ρίσκο στις εξωσωματικές λόγω χρημάτων και να μην πηγαίνουν χαμένα τα έμβρυα 

Γενικά το ενδομήτριο για ετ από πόσο θέλουν ιδανεικα ;

• Ευχαριστώ 1

57 minutes ago, Μαρία τζορμπατζακη said:

Καλησπέρα σας θα μπορούσε κάποια κοπέλα να μου συστήσει κάποιον ειδικό για βελονισμό στην Αθήνα διότι δεν έχω ιδέα?

Εγώ γνώρισα πριν λίγες μέρες μια βελονιστρια που ασχολείται με ivf συγκεκριμένα η οποία μου φάνηκε πολύ καλή αλλά ακριβή δυστυχώς. Λεγεται Ilaira Bouratinos, ελληνοαμερικάνα. Αν το γράψεις στο Google θα σου βγάλει οτι στοιχεία χρειάζεσαι. Προλαβα και έκανα μία συνεδρία μόνο πριν την ωορρηξία για πάχυνση ενδομητρίου. 

eardp2.png

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Μα αν βγείτε και οι δυο θετικοί και είσαι ήδη έγκυος γίνεται εξέταση του εμβρύου με αμνιοπαρακέντηση, δεν κάνεις κατευθείαν απόξεση. Κάνω λάθος ρε κορίτσια; 
Κορίτσι μου δεν ξέρω τι αλλο να σου πω, καταλαβαίνω την φοβία σου και οτι η ελάχιστη πιθανότητα εξακολουθεί να ειναι πιθανότητα αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Είτε πληρώνεις τώρα να κάνει και ο άντρας σου άμεσα κάποιο ποσοστό είτε περιμένετε μέχρι το ραντεβού στο λαϊκό. 
Το ποσοστό πιθανότητας να βγει το μωρό με κυστική ίνωση είναι 1 στις 2500 γέννες. 
Τωρα εσύ που εχεις εξεταστεί για το 80% μειώνεις ακομα πιο πολύ τις πιθανότητες. Αν μετά ο άντρας σου εξεταστεί και εκείνος και ειναι φορέας πρέπει να εξεταστείς ξανά εσύ στο 100%, να βγεις τελικά φορέας στο υπόλοιπο 20%, να ταυτοποιηθούν οι μεταλλάξεις σας (δηλαδή να είστε φορείς στην ιδια μετάλλαξη) και μετά εχει 25% πιθανότητες το μωρό να νοσεί και 50% να είναι φορέας. Καταλαβαινεις για τι νούμερα μιλάμε;

Μπορεί να γίνει και τροφοβλάστη σε μικρότερη εβδομάδα. Είναι αρκετά σοβαρή ασθένεια για αυτό είναι στις εξετάσεις του α τριμήνου. Αλλα και πάλι δεν νομίζω ότι ελέγχεται κάποιος από την αρχή για το 100% των μεταλλάξεων. Ξεκινά η μητέρα και αν βγει θετική πάει στον πατέρα κι αν βγει θετικός ελέγχεται αν υπάρχουν κοινές μεταλλάξεις...

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Την προηγούμενη φορά έμεινα με 7,9 άσχετα αν παλινδρόμησε. Άρα καλά είσαι!

Απλά εγώ τώρα είμαι στο 7,3 και 14 μέρα κύκλου.Θα περιμένω και την Δευτέρα.

Δεν θέλω να πάνε χαμένα τα έμβρυα που με τόσο κόπο έχω μαζέψει...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μα αν βγείτε και οι δυο θετικοί και είσαι ήδη έγκυος γίνεται εξέταση του εμβρύου με αμνιοπαρακέντηση, δεν κάνεις κατευθείαν απόξεση. Κάνω λάθος ρε κορίτσια; 
Κορίτσι μου δεν ξέρω τι αλλο να σου πω, καταλαβαίνω την φοβία σου και οτι η ελάχιστη πιθανότητα εξακολουθεί να ειναι πιθανότητα αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Είτε πληρώνεις τώρα να κάνει και ο άντρας σου άμεσα κάποιο ποσοστό είτε περιμένετε μέχρι το ραντεβού στο λαϊκό. 
Το ποσοστό πιθανότητας να βγει το μωρό με κυστική ίνωση είναι 1 στις 2500 γέννες. 
Τωρα εσύ που εχεις εξεταστεί για το 80% μειώνεις ακομα πιο πολύ τις πιθανότητες. Αν μετά ο άντρας σου εξεταστεί και εκείνος και ειναι φορέας πρέπει να εξεταστείς ξανά εσύ στο 100%, να βγεις τελικά φορέας στο υπόλοιπο 20%, να ταυτοποιηθούν οι μεταλλάξεις σας (δηλαδή να είστε φορείς στην ιδια μετάλλαξη) και μετά εχει 25% πιθανότητες το μωρό να νοσεί και 50% να είναι φορέας. Καταλαβαινεις για τι νούμερα μιλάμε;

Απόξεση μου είπε ότι έκανε,που λογικά δεν γίνεται στο 2ο τρίμηνο,αλλά νωρίτερα.Αμνιοπαρακέντηση δεν μου ανέφερε ότι έκανε,ίσως επειδή δεν γίνεται στο 1ο τρίμηνο,αλλά πολύ αργότερα.Σαν πρακτική δεν ξέρω αν ήταν σωστή,κι αυτή έκανε ό,τι της είπε ο γιατρός της και οι τυχόν εξετασεις που έκανε ήδη στο 1ο τρίμηνο-αυχενική μάλλον,υποθέτω,δεν μου είπε.
Τα στατιστικά σίγουρα είναι πολύ χαμηλά όσον αφορά τη νόσηση του εμβρύου,αλλά καλύτερα να φυλάς τα ρούχα σου πριν βρεθείς προ εκπλήξεων πολύ δυσάρεστων στην προκειμένη περίπτωση,ειδικά στις περιπτώσεις πολύτιμων κυήσεων(αυτόν τον χαρακτηρισμό απέδωσε η Αλεβιζακη-ενδοκρινολόγος-τις κυήσεις από εξωσωματική,δεν θέλω να υποτιμήσω τις υπόλοιπες,σε καμια περίπτωση)οπως οι δικές μας.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Εγώ γνώρισα πριν λίγες μέρες μια βελονιστρια που ασχολείται με ivf συγκεκριμένα η οποία μου φάνηκε πολύ καλή αλλά ακριβή δυστυχώς. Λεγεται Ilaira Bouratinos, ελληνοαμερικάνα. Αν το γράψεις στο Google θα σου βγάλει οτι στοιχεία χρειάζεσαι. Προλαβα και έκανα μία συνεδρία μόνο πριν την ωορρηξία για πάχυνση ενδομητρίου. 

Ααα ευχαριστώ πολύ 

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Αγάπ είπε:

Κορίτσια, cyclacur και utrogestan τα παίρνετε την ίδια ώρα? Ή αφήνετε απόσταση για καλύτερη απορρόφηση?

Εμένα μου είχαν πει να αφήνω 10-15 λεπτά, αν και από ότι κατάλαβα δεν έχει πολύ σημασία!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Effie99 said:

Απόξεση μου είπε ότι έκανε,που λογικά δεν γίνεται στο 2ο τρίμηνο,αλλά νωρίτερα.Αμνιοπαρακέντηση δεν μου ανέφερε ότι έκανε,ίσως επειδή δεν γίνεται στο 1ο τρίμηνο,αλλά πολύ αργότερα.Σαν πρακτική δεν ξέρω αν ήταν σωστή,κι αυτή έκανε ό,τι της είπε ο γιατρός της και οι τυχόν εξετασεις που έκανε ήδη στο 1ο τρίμηνο-αυχενική μάλλον,υποθέτω,δεν μου είπε.
Τα στατιστικά σίγουρα είναι πολύ χαμηλά όσον αφορά τη νόσηση του εμβρύου,αλλά καλύτερα να φυλάς τα ρούχα σου πριν βρεθείς προ εκπλήξεων πολύ δυσάρεστων στην προκειμένη περίπτωση,ειδικά στις περιπτώσεις πολύτιμων κυήσεων(αυτόν τον χαρακτηρισμό απέδωσε η Αλεβιζακη-ενδοκρινολόγος-τις κυήσεις από εξωσωματική,δεν θέλω να υποτιμήσω τις υπόλοιπες,σε καμια περίπτωση)οπως οι δικές μας.

Να κανεις αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και ηρεμία. Μακάρι τα χρήματα να μην ήταν θέμα. Στο λαϊκό που πήρες τηλ για το ραντεβού είπες ότι θα προχωρήσεις σε εξωσωματική και χρειάζεσαι τα αποτελέσματα πριν την ετ; Ίσως σε βάλουν εμβόλιμα 

17 minutes ago, Αγάπ said:

Κορίτσια, cyclacur και utrogestan τα παίρνετε την ίδια ώρα? Ή αφήνετε απόσταση για καλύτερη απορρόφηση?

Εγώ μαζί τα παίρνω. Αν δεν έπρεπε φαντάζομαι θα μας το έλεγαν 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

1 hour ago, Effie99 είπε:

Προφανώς έκανε εξετάσεις και φάνηκε ότι νοσεί το έμβρυο. 

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Α εσένα στο είπαν, ε; Σου είχαν πει τον λόγο;

Εγώ είχα ρωτήσει όταν μου έδιναν οδηγίες και μου είπαν καλό είναι να αφήνω 10-15 λεπτά αλλά δεν επέμεινε και πολύ. Αν δεν ρωτούσα δηλαδή θα τα έπαιρνα και εγώ μαζί. Το μόνο που πάει σίγουρα μόνο του είναι του θυρεοειδή.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...