Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

❤️

🧡

💛

Βάλαμε βλαστοκύστες. Σε ευχαριστώ πολύ 😊

Σε ευχαριστω!! Είχαμε 17 έμβρυα 3ων ημερών στην κατάψυξη. Αποψύξαμε την Πέμπτη τα 6, τα 2 ήταν ΑΑ που τα βάλαμε, άλλα 2 μου τα χαρακτήρισαν ως Α- που τα έβαλαν πάλι κατάψυξη και άλλα 2 προφανώς πάνε πιο αργά και θα τα αφήσουν 6η μέρα.

Σε βλαστοκύστες πρεπει 3 μέρες και σε 3ων πρεπει 5 μέρες. Άρα μείνε και αύριο και μετά να εισαι πιο χαλαρή 🙂

Με το καλό μια τεράστια χοριακη κορίτσι μου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Αγάπ είπε:

Με το καλό με μια μεγάλη χοριακη, κατά τη διαδικασία θα νιώσεις πραγματικά ευτυχισμένη και δεν θα σε νοιάζει το αποτέλεσμα!

@silvy22 πως πάει?

Εγώ εδώ κλωσαω.....Χαχαχ

Κορίτσια πόσες μέρες είχατε μείνει ξάπλα μετά την ετ με 3ων ημερων?

Καλά εδώ κλω κλω κ γώ , σήμερα έκανα πιο πολλά πραγματάκια , κοιτα για 5 ημερών λένε μέχρι την 4η μέρα γίνεται η εμφύτευση αρα εσυ είσαι μέχρι την 6η μετά την ετ …

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

39 minutes ago, silvy22 said:

Καλά εδώ κλω κλω κ γώ , σήμερα έκανα πιο πολλά πραγματάκια , κοιτα για 5 ημερών λένε μέχρι την 4η μέρα γίνεται η εμφύτευση αρα εσυ είσαι μέχρι την 6η μετά την ετ …

Χάθηκε να τη νιώθαμε την εμφύτευση; Θα ήταν όλα πολύ πιο εύκολα. Να ήταν ένας πόνος σαν την ωοληψια πχ. Τι καλά που θα ήταν! 😄

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

8 ώρες πρίν, Effie99 είπε:

@TroiaΚαλημέρα! Να είσαι καλά για τις συμβουλές που κάθισες και έγραψες! Με βοήθησες πολύ. Κι εγώ δεν θέλω με τίποτα να δώσω τόσα λεφτά, αλλά δυστυχώς στο Λαϊκό δεν υπάρχει ραντεβού για τον Ιανουάριο κι εγώ θέλω τα αποτελέσματα πριν την ετ. Αν και δεν ξέρω αν τελικά θα αλλάξει κάτι αν κάνω την εξέταση μετά την ετ. Νομίζω το ΄΄ψειρίζω΄΄ λίγο, αλλά θορυβήθηκα επειδή νόμιζα ότι είχα τελειώσει με αυτήν την εξέταση, γιατί από το κέντρο μας είπαν να ελέγξει ο 1 από τους 2 το 80% κι ότι αυτό μας καλύπτει, ξαφνικά βλέπω στο πρωτόκολλο φυσικού κύκλου που είχα ότι ο γιατρός θέλει να έχει ελεγχθεί το το 85% και άνω των μεταλλάξεων.Και την είχα πληρώσει τότε την εξέταση, γιατί δεν γνώριζα για το Λαϊκό.Ουφ.

Στο Γένεσις είσαι; Μα αυτό σου εξήγησα, η εξέταση αυτή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εξωσωματική, θα την έκανες στο α' τρίμηνο ακόμα κι αν έμενες έγκυος με φυσική σύλληψη. Πάρε το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού που σου δίνει το Λαικό και πες στο γιατρό σου ότι θα του δώσεις το αποτέλεσμα πριν τη 10η εβδομάδα κύησης.

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Troia είπε:

Στο Γένεσις είσαι; Μα αυτό σου εξήγησα, η εξέταση αυτή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εξωσωματική, θα την έκανες στο α' τρίμηνο ακόμα κι αν έμενες έγκυος με φυσική σύλληψη. Πάρε το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού που σου δίνει το Λαικό και πες στο γιατρό σου ότι θα του δώσεις το αποτέλεσμα πριν τη 10η εβδομάδα κύησης.

Κι αν βγει θετικός σε μετάλλαξη ο άντρας μου;Και η μετάλλαξη έχει περάσει στο έμβρυο που ήδη έχω μεταφέρει;

21 minutes ago, Effie99 said:

Κι αν βγει θετικός σε μετάλλαξη ο άντρας μου;Και η μετάλλαξη έχει περάσει στο έμβρυο που ήδη έχω μεταφέρει;

Μόνο αν έχετε και οι δυο πρόβλημα έχει 25% το εμβρυο να έχει θέμα. Αν έχει ένας απο τους 2 δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλά σου λέει η @Troia. Μόνο εμείς κάνουμε αυτή την εξέταση πριν καν υπάρξει εγκυμοσύνη. Οι υπόλοιπες γυναίκες την κάνουν το 1ο τρίμηνο. Και κανονικά είσαι καλυμμένη με το 80% αλλά αφού υπάρχει το δωρεάν στο λαϊκό τότε ας την κάνει ο άντρας σου για να είσαι ήσυχη. Κακώς αγχώνεσαι τόσο. Σου λέω εμάς μας είπαν ένας από τους 2 να κάνει το 75%. Και αν δεν ήταν το λαϊκό αυτή θα είχα κάνει μόνο. 

eardp2.png

@kateriiina25 Ναι,κατάλαβα ότι οι πιθανότητες είναι ελάχιστες,αλλά αν βγει ο άντρας μου θετικός κι εγώ δεν έχω κάνει τον πλήρη έλεγχο,θα πρέπει να τρέχω να το κάνω κι εγώ,ενώ θα έχω κάνει ήδη την ετ και δεν θα βρίσκομαι στην Αθήνα,αλλά στην επαρχία.Ούτε τρόπο θα έχω τότε να ερθω στην Αθήνα και θα έχω και το άγχος μήπως είμαι κι εγώ θετική.

1ου τριμήνου είναι η εξέταση,αλλά το σωστό θα ήταν να γίνεται πριν την τεκνοποίηση γιατί η νόσος είναι σοβαρή και δεν τα αφήνουμε όλα στις πιθανότητες όταν μιλάμε για σοβαρά θέματα υγείας.

Μια κοπέλα μου είπε από το φόρουμ ότι εκείνη είχε κάνει το 80% πριν μείνει εγκυος και είχε βγει αρνητική,αργότερα κάνει για το 99% και βγαίνει θετική.Κι ύστερα κάνει κι ο άντρας της και βγαίνει κι αυτός θετικός.Μετά έπρεπε να κάνει απόξεση,γιατί είχε κάνει ετ.
Οσο μικρή κι αν είναι η πιθανότητα,το πρόβλημα υγείας μπορεί να αποφευχθεί αν κανεις εξωσωματική με τον προεμφυτευτικό,οπότε γιατί να μην το κάνουμε,αφού είμαστε σε αυτή τη διαδικασία.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 46 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Χάθηκε να τη νιώθαμε την εμφύτευση; Θα ήταν όλα πολύ πιο εύκολα. Να ήταν ένας πόνος σαν την ωοληψια πχ. Τι καλά που θα ήταν! 😄

Ε ναι τόσους πόνους περνάμε !!!  Η χάθηκε να τα έβαζαν 10η μετά κ 11η να κάναμε  χοριακη ;;; Μπορεί σε 20 χρόνια να μικρύνει η αναμονή 🤣🤣🤣

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια! Τα βάλαμε!!! 2 άριστα ΑΑ μου είπαν. Βάλαμε και δύο ακομα ξανα στην κατάψυξη και άλλα 2 τα αφήσανε για αυριο και θα με ενημερώσουν. 

Με την συμπεθέρα ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο και είχαμε και οι δυο τους άντρες μας αρρώστους 😆 

Καλοστεριωτα τα εμβρυακια σου!!! Σε διπλές χαρές!!! Τωρα που είσαι χαλαρή λύσε μου και μια απορία. Αύριο 2η μέρα κλειστά μικροβιολογικά. Οπότε για ορμονικές θα πάω Δευτέρα. Άρα χάνω την ένεση της δεύτερης μέρας;;;;

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

38 minutes ago, Ele@n said:

Καλοστεριωτα τα εμβρυακια σου!!! Σε διπλές χαρές!!! Τωρα που είσαι χαλαρή λύσε μου και μια απορία. Αύριο 2η μέρα κλειστά μικροβιολογικά. Οπότε για ορμονικές θα πάω Δευτέρα. Άρα χάνω την ένεση της δεύτερης μέρας;;;;

Σε ευχαριστώ πολύ! 
Είσαι κοντά μήπως σε κάποια κλινική να πας που ειναι ανοιχτά και αύριο; Εγώ οταν είχε χρειαστεί είχα πάει στο Μητέρα πχ και έλαβα κανονικά τις απαντήσεις σε 3 ώρες 

eardp2.png

πρίν από 41 λεπτά , Ele@n είπε:

Εγώ είχα πάει στο Ρέα (για νότια προάστια ίσως αν σε βολεύει) Κυριακή και πήρε τηλ ο γιατρός μου (ο οποίος δεν συνεργάζεται με το Ρέα) για να μάθει τα αποτελέσματα κι εκείνος επικοινώνησε μετά μαζί μου για τις σχετικές οδηγίες 

49 minutes ago, Effie99 said:

@kateriiina25 Ναι,κατάλαβα ότι οι πιθανότητες είναι ελάχιστες,αλλά αν βγει ο άντρας μου θετικός κι εγώ δεν έχω κάνει τον πλήρη έλεγχο,θα πρέπει να τρέχω να το κάνω κι εγώ,ενώ θα έχω κάνει ήδη την ετ και δεν θα βρίσκομαι στην Αθήνα,αλλά στην επαρχία.Ούτε τρόπο θα έχω τότε να ερθω στην Αθήνα και θα έχω και το άγχος μήπως είμαι κι εγώ θετική.

1ου τριμήνου είναι η εξέταση,αλλά το σωστό θα ήταν να γίνεται πριν την τεκνοποίηση γιατί η νόσος είναι σοβαρή και δεν τα αφήνουμε όλα στις πιθανότητες όταν μιλάμε για σοβαρά θέματα υγείας.

Μια κοπέλα μου είπε από το φόρουμ ότι εκείνη είχε κάνει το 80% πριν μείνει εγκυος και είχε βγει αρνητική,αργότερα κάνει για το 99% και βγαίνει θετική.Κι ύστερα κάνει κι ο άντρας της και βγαίνει κι αυτός θετικός.Μετά έπρεπε να κάνει απόξεση,γιατί είχε κάνει ετ.
Οσο μικρή κι αν είναι η πιθανότητα,το πρόβλημα υγείας μπορεί να αποφευχθεί αν κανεις εξωσωματική με τον προεμφυτευτικό,οπότε γιατί να μην το κάνουμε,αφού είμαστε σε αυτή τη διαδικασία.

Μα αν βγείτε και οι δυο θετικοί και είσαι ήδη έγκυος γίνεται εξέταση του εμβρύου με αμνιοπαρακέντηση, δεν κάνεις κατευθείαν απόξεση. Κάνω λάθος ρε κορίτσια; 
Κορίτσι μου δεν ξέρω τι αλλο να σου πω, καταλαβαίνω την φοβία σου και οτι η ελάχιστη πιθανότητα εξακολουθεί να ειναι πιθανότητα αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Είτε πληρώνεις τώρα να κάνει και ο άντρας σου άμεσα κάποιο ποσοστό είτε περιμένετε μέχρι το ραντεβού στο λαϊκό. 
Το ποσοστό πιθανότητας να βγει το μωρό με κυστική ίνωση είναι 1 στις 2500 γέννες. 
Τωρα εσύ που εχεις εξεταστεί για το 80% μειώνεις ακομα πιο πολύ τις πιθανότητες. Αν μετά ο άντρας σου εξεταστεί και εκείνος και ειναι φορέας πρέπει να εξεταστείς ξανά εσύ στο 100%, να βγεις τελικά φορέας στο υπόλοιπο 20%, να ταυτοποιηθούν οι μεταλλάξεις σας (δηλαδή να είστε φορείς στην ιδια μετάλλαξη) και μετά εχει 25% πιθανότητες το μωρό να νοσεί και 50% να είναι φορέας. Καταλαβαινεις για τι νούμερα μιλάμε;

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...