Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Giouli36 είπε:

Κορίτσια καλησπερα!!!Θελω να κάνω μια ερώτηση στις εγκυουλες της παρέας και σε όσα κορίτσια έχουν ήδη κάνει ένα ή και περισσότερα παιδακια!!

Θέλω να μου πείτε σε ποια βδομάδα ακούσατε την καρδούλα του μωρού σας???

Αύριο έχω τον πρώτο μου υπέρηχο αλλά γνωρίζω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ακούσω καρδιά αλλά θέλω να ξερω πάνω κάτω, για να πάω λίγο προετοιμασμενη!!! 

Ποσο θα εισαι αυριο; 6+3 ακουσαμε κ καρδιες κ ειδαμε σακους κ μαλιστα μου ειχε πει να μη παω πιο νωρις για μη κανουμε τζαμπα υπερηχους ..κ οταν του ειπα φοβαμαι για εξωμητριο μου ειχε πει δεν υπαρχει περιπτωση (οποτε απο 3 χοριακες που ειχα κανει εβγαλε συμπερασμα)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Εγω εδωσα για 8 2.300 και κατι αλλα στην Εμβρυολογο επισης ξανα λεω αν εχεις πολλα κ μπουν καταψυξη και μετα ξεπαγώσουν ταλαιπωρούνται πολυ αξιζει να τα  στελνεις φρέσκα η εξαρταται το σταδιο ανάπτυξης;; Τελος καποιες φορες το έμβρυο βγαζει ανωμαλία στη πορεια .. προσωπικα παρολο που απέβαλα εντελει ειδα σάκο μεγάλωνε κ λεκιθικο χωρις να ακουσω καρδια και τελικα εξανα απόξεση στην 8,5 εβδομαδα πιθανότατα λογω εμβρύου ολα τα αλλα τσεκαρισμένα  δε θα το εκανα . Ειδα και το καλοκαιρι που έλεγξα πηγαν χαμένα απο τις αστοχίες του αλλου και το οτι μου εκανε ετ χωρις να ελέγξει τιποτα μετα απο 2 ωοληψιες στη σειρα .. τελος παντων προσωπική μου εμπειρία αλλα δε θα κανω παρα μονο αν υπηρχε λογος. 

Συμφωνω απόλυτα! Κ εγω της ίδιας άποψης είμαι μετά από συζήτηση με τον γιατρό.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

12 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Καλημερα κοριτσια,

Και καλό μήνα!Να έχουμε μόνο ευχάριστα νέα ευχομαι από εδώ κ περα!

Με ποια βιταμινη D έχετε δει καλα αποτελέσματα;Πάλι έπεσε η δική μου ..

Lecalcif 25.000, μία την εβδομάδα, μια ώρα μετά το φαγητό.... Ανεβαίνει γρήγορα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 18 λεπτά , Nephele78 είπε:

Ποσο θα εισαι αυριο; 6+3 ακουσαμε κ καρδιες κ ειδαμε σακους κ μαλιστα μου ειχε πει να μη παω πιο νωρις για μη κανουμε τζαμπα υπερηχους ..κ οταν του ειπα φοβαμαι για εξωμητριο μου ειχε πει δεν υπαρχει περιπτωση (οποτε απο 3 χοριακες που ειχα κανει εβγαλε συμπερασμα)

Ευχαριστώ για την απάντηση κοπέλα μου!!Είμαι με φυσική συλληψη!!Τελευταία περίοδος 25 Ιανουαρίου!!!Πρώτη χοριακη με 2 μέρες καθυστέρηση 1993 δεύτερη 4853!!Πρέπει να είμαι 5η εβδομάδα αρχές 6ης!!Απλά επειδή είχα ενδομητριτιδα παίρνω αντιβίωση τώρα στην αρχή και θέλω για ψυχολογικούς λόγους κυρίως να κανω τον 1ο μου υπέρηχο!!Και επειδη είχα πριν από 1 χρονο μια παλινδρομη κυηση στην οποία δεν άκουσα ποτέ καρδουλα!!!Μου είπαν και από το γιατρό ότι δε θα φανεί τίποτα!!!

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!

πρίν από 15 λεπτά , Giouli36 είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση κοπέλα μου!!Είμαι με φυσική συλληψη!!Τελευταία περίοδος 25 Ιανουαρίου!!!Πρώτη χοριακη με 2 μέρες καθυστέρηση 1993 δεύτερη 4853!!Πρέπει να είμαι 5η εβδομάδα αρχές 6ης!!Απλά επειδή είχα ενδομητριτιδα παίρνω αντιβίωση τώρα στην αρχή και θέλω για ψυχολογικούς λόγους κυρίως να κανω τον 1ο μου υπέρηχο!!Και επειδη είχα πριν από 1 χρονο μια παλινδρομη κυηση στην οποία δεν άκουσα ποτέ καρδουλα!!!Μου είπαν και από το γιατρό ότι δε θα φανεί τίποτα!!!

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!

5 εβδομαδων ακριβως είσαι ! Καταλαβα τι λες .ειναι λογικο εφοσον τραβηξες αυτα.κατι μαυρο θα δειτε απλα.Την επομενη Τρίτη να ξαναπας και ολα καλά θα πανε αυτη τη φορα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , Giouli36 είπε:

Κορίτσια καλησπερα!!!Θελω να κάνω μια ερώτηση στις εγκυουλες της παρέας και σε όσα κορίτσια έχουν ήδη κάνει ένα ή και περισσότερα παιδακια!!

Θέλω να μου πείτε σε ποια βδομάδα ακούσατε την καρδούλα του μωρού σας???

Αύριο έχω τον πρώτο μου υπέρηχο αλλά γνωρίζω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ακούσω καρδιά αλλά θέλω να ξερω πάνω κάτω, για να πάω λίγο προετοιμασμενη!!! 

6+6 ακούσαμε καρδούλα 5+6 ειδαμε σάκο και εμβρυικα στοιχεία. Με το καλο να γίνουν ολα!!! 

Ποσων εβδομάδων εισαι;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Nephele78 είπε:

5 εβδομαδων ακριβως είσαι ! Καταλαβα τι λες .ειναι λογικο εφοσον τραβηξες αυτα.κατι μαυρο θα δειτε απλα.Την επομενη Τρίτη να ξαναπας και ολα καλά θα πανε αυτη τη φορα!!

Σ'ευχαριστω πολύ κοπέλα μου!!Μακάρι από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτι!!

Η ειρωνεία αν μπορώ να το πω έτσι είναι ότι και τις 2 φορές που έμεινα φυσιολογικά εγκυος έγιναν πριν την 4η μου εξωσωματικη!!!Τι να πω μακάρι να προχωρήσει αυτή τη φορά!!!

πρίν από 2 λεπτά , Giouli36 είπε:

Η ειρωνεία αν μπορώ να το πω έτσι είναι ότι και τις 2 φορές που έμεινα φυσιολογικά εγκυος έγιναν πριν την 4η μου εξωσωματικη!!!Τι να πω μακάρι να προχωρήσει αυτή τη φορά!!!

Μακάρι  στο ευχομαι ολόψυχα! Τωρα διάβασα ποσο εισαι , δεν ξερω τι θα δείτε αυριο.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Καντι είπε:

Μακάρι  στο ευχομαι ολόψυχα! Τωρα διάβασα ποσο εισαι , δεν ξερω τι θα δείτε αυριο.

Σ'ευχαριστω πολύ πολύ!!Ξέρω ότι δεν πρόκειται να ακούσω καρδούλα απλά θέλω να δω τι παίζει,  να δούμε έστω σάκο και εμβρυικα στοιχεία!!

Να σ ρωτήσω κάτι???Απ' όσο θυμάμαι είχες ενδομητριτιδα και πρέπει να έπαιρνες αντιβίωση στην εγκυμοσυνη!!Πόσο καιρό την συνεχίσες??,Εγω παίρνω τώρα που είμαι στην αρχή αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα πάρω!!!Άσε που το έχω και άγχος τόσο αντιβίωση πια τον τελευταίο χρόνο από τη μύτη θα μου βγει!!!

5 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Φωτογραφίες να μου στείλουν να ζητήσω ;;τα πήγα καλά ,μπορούσα και καλύτερα μου είπε ,Θέλουμε και άλλα μου είπε ο αγαπημενος μου! 

Τις φωτογραφίες στις δίνουν την ώρα της ετ. Την έκθεση ή οτιδήποτε το ζητάς μετα την μεταφορά γιατι εχει να κανει τι θα γίνει στο ξεπάγωμα αν κάποιο δεν τα καταφέρει, αφαιτερου μπορει οταν τα παγώσουν να έχουν ενα σκορ και απο την ώρα που θα ξεπαγώσουν ως το μεσημερι να αλλάξει , προς το καλύτερο.

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μου είπε οτι στην φυσιολογική σύλληψη δεν ισχύει γιατί δημιουργείται και αναπτύσσεται μέσα μας. Καλά φωτογράφος είναι βέβαια ο πατέρας μου, δεν είναι γιατρός χαχαχα απλά κουβέντα να γίνεται :P

Ναι οκ αλλα μην αφηνεις σχόλια να διαφοροποιούν ενα μωρο φυσικής σύλληψης απο το μωρο σου. Το πιασες οτι σε θεωρω έγκυο; Εεεε;

πρίν από 7 λεπτά , Giouli36 είπε:

Σ'ευχαριστω πολύ πολύ!!Ξέρω ότι δεν πρόκειται να ακούσω καρδούλα απλά θέλω να δω τι παίζει,  να δούμε έστω σάκο και εμβρυικα στοιχεία!!

Να σ ρωτήσω κάτι???Απ' όσο θυμάμαι είχες ενδομητριτιδα και πρέπει να έπαιρνες αντιβίωση στην εγκυμοσυνη!!Πόσο καιρό την συνεχίσες??,Εγω παίρνω τώρα που είμαι στην αρχή αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα πάρω!!!Άσε που το έχω και άγχος τόσο αντιβίωση πια τον τελευταίο χρόνο από τη μύτη θα μου βγει!!!

Ναι έπαιρνα για μια εβδομαδα καθε μήνα μεχρι την 25 εβδομαδα μου φαίνεται. Πρεπει να το κοιτάξω. Να μην αγχώνεσαι ολα καλα 

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Giouli36 είπε:

Σοβαρά ;! ωωω Μακαρι κοριτσι στο ευχομαι ολοψυχα.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Pepi123 είπε:

Δεν υπαρχει καμια κοπελα που να εχει ο συζυγος θεμα με κυρσοκιλη?

Ο συντροφος μου εχει πρώτου βαθμού, ειναι ελαχιστα διογκωμενες καποιες βλεφιτσες απ οτι καταλαβα.Αποφασισε να μην κανει προς το παρόν επεμβαση γιατι κ οι ουρολογοι δεν σου λενε σίγουρα οτι θα δυναμωσει το σπερμα μετα,σε μικρου βαθμου προβλημα εννοω παντα.Οι τιμες σε ολα αυτα που μετρανε στο σπερμα επίσης ειναι κοντα στα κατωτατα ορια, προς το παρον παιρνει μονο βιταμινες σαν θεραπεια.Εκανα κ εγω μετα τις εξετασεις μου κ ασχολουμαστε με τα δικα μου πρώτα που μαλλον θα χρειαστω επεμβαση.Εαν ειναι μεγαλυτερου βαθμου του αντρα σου να παρετε γνωμες απο ουρολογους πρωτα, αλλα πιστευω εκει αξιζει να γινει επεμβαση κ ας ρισκαρεις να μην γινει τεραστια αλλαγη στο σπερμα (ειδικα αν ειναι το μονο θεμα υπογονιμοτητας που εχετε ως ζευγαρι) γιατι φραζει η κυκλοφορια του αιματος.Δεν θελω να σε επηρεασω, γιατρος δεν ειμαι κοριτσι μου,την γνωμη μου λεω. Παρ ολα αυτα θα σας τα εξηγησει καλυτερα ενας καλος γιατρος,καθε περίπτωση ειναι διαφορετικη. 

3 hours ago, Καντι said:

Ναι οκ αλλα μην αφηνεις σχόλια να διαφοροποιούν ενα μωρο φυσικής σύλληψης απο το μωρο σου. Το πιασες οτι σε θεωρω έγκυο; Εεεε;

Σ’αγαπώ να ξέρεις :D

2 hours ago, Pepi123 said:

Δεν υπαρχει καμια κοπελα που να εχει ο συζυγος θεμα με κυρσοκιλη?

Κοπέλα μου ο άντρας μου έχει κυρσοκήλη, νομίζω 1ου βαθμού με οριακά αποτελέσματα σε σπερμοδιάγραμμα. Επειδή εγώ είχα πάντα τα σοβαρά θέματα, δεν ασχολήθηκε ποτέ κάποιος γιατρός πολύ μαζί του. Έναν απλό ουρολόγο είχε δει και ούτε καν με ολοκληρωμένες εξετάσεις. Από μόνοι μας πήραμε βιταμίνες και κατάφερε να τριπλασιάσει την ποσότητα αλλά κράτησε για λίγο φυσικά. Αν τώρα ήμασταν 2 χρόνια πριν θα είχα επιμείνει να πάμε σε ειδικό ουρολόγο γονιμότητας. Όταν έμαθα πράγματα εδώ μέσα απο κοπέλες που ξέρουν είχαμε ήδη ξεκινήσει την εξωσωματική και ήταν πλέον αργά να αλλάξει κάτι. Οπότε αυτό θα σου πρότεινα να κάνετε. 

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...