Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

19 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

@Effie99 η γραμματεία στο Χωρέμειο είναι αρκετά περίεργη θα έλεγα, σε σημεία εκνευριστική... απλά εμένα επειδή εκεί θα γίνει ο προεμφυτευτικός έλεγχος, με ενημέρωσαν για το πακέτο των εξετάσεων, και είπα οκ ας το κάνω εκεί. Κοίτα, αν ελεγχθεί πλήρως ο ένας από τους δυο σας, και βρεθεί αρνητικός, δεν έχει νόημα να ελεγχθεί κι ο άλλος! 

Μου έχουν πει και μένα κορτιζόνη, την οποία θα πάρω αφού τελειώσουμε με διέγερση και ωοληψία, οπότε μάλλον είναι σύνηθες... καλή επιτυχία σου εύχομαι!

@Ria_και εγώ εκεί την είχα κάνει, μου την είχε γράψει η Οικονομ. και όπως λέει το @Σποράκι δεν είναι ακριβή. Για APC.R και αντιπηκτικό λύκου μαζί είχα δώσει 21 ευρώ περίπου.  

Αααα ωραία σε ευχαριστώ πολύ πολύ ! Όχι δε το λέω αν είναι ακριβή η όχι απλά επειδή θα τις κάνω στο νοσοκομείο μας τις εξετάσεις δεν ήξερα αν τη κάνουν και αυτή . 

20 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Εγώ την είχα κάνει εκεί, δεν είναι ακριβή!

Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ ! Έκλεισα στο νοσοκομείο τη τρίτη ραντεβού να τις κάνω. 

@kateriiina25 Καλή επιτυχία,με μια τεράστια χοριακη σε λίγες μέρες !!!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 ώρες πρίν, Dolphin3 είπε:

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μας για να πάρετε δύναμη να συνεχίσετε! Λοιπόν, κάναμε πολλές προσπάθειες μόνοι αλλά το χαρμόσυνο γεγονός δεν ερχόταν ποτέ. Κάνουμε εξετάσεις. Οι δικές μου όλες φυσιολογικές, ενώ του συζύγου το σπερμοδιάγραμμα όλα 0%. Υπήρχαν ελάχιστα 30-40 ανά ml νεκρά. Τρελαθηκαμε λέμε δε θα γίνουμε ποτέ γονείς! Πάμε σε κέντρο εξωσωματικής και κάνει κ άλλο σπερμοδιαγραμμα κ εκεί 0%. Του λένε να κάνει 3 μήνες θεραπεία (εμείς κάναμε και ομοιπαθητικη ταυτόχρονα γι αυτό το θέμα) και να πάμε να ξανακανει. Πέρασαν οι μήνες και όταν επαναλάβατε το σπερμοδιαγραμμα βρήκαμε 270.000 ανά ml.  Αρχίσαμε να κρυοσυντηρουμε κ όταν μαζέψαμε έναν ικανοποιητικό αριθμό ξεκινήσαμε. Εγώ δεν ήθελα να παρω ορμόνες και έκανα σε φυσικό κύκλο. Κάναμε 7 μήνες για να πάρουμε 2 ωάρια ( ποτε έπεφτε Κυριακή, ποτε δεν ήταν καλός ο κύκλος, ποτε δεν το προλαβαιναμε). Τα γονιμοποιουσαμε αμέσως  με "φρέσκο" του συζύγου κ όχι απ αυτά που είχαμε κρυοσυντηρησει και τα καταψυχαμε. Τελικά και τα 2 ωάρια έγιναν αριστες βλαστοκυστες 5ΑΑ, τα μεταφεραμε και τώρα είναι 2 όμορφα μωράκια στην αγκαλιά μας! 

Συγχαρητήρια για τα μωράκια σας!!! Ότι καλύτερο εύχομαι για εσάς και για τα παιδάκια σας :)

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια! Τα βάλαμε!!! 2 άριστα ΑΑ μου είπαν. Βάλαμε και δύο ακομα ξανα στην κατάψυξη και άλλα 2 τα αφήσανε για αυριο και θα με ενημερώσουν. 

Με την συμπεθέρα ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο και είχαμε και οι δυο τους άντρες μας αρρώστους 😆 

Καλή επιτυχία Κατερίνα, να είναι η τυχερή σου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , silvy22 είπε:

Ευχαριστωωω Ποτέ με το καλό είσαι ;

Κλείσαμε για την Τετάρτη και με έχει πιάσει μια τρελή χαρά, εύχομαι να μην πέσω άτσαλα σε τυχόν αποτυχία.

πρίν από 34 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Κλείσαμε για την Τετάρτη και με έχει πιάσει μια τρελή χαρά, εύχομαι να μην πέσω άτσαλα σε τυχόν αποτυχία.

Ελα μπράβο ! Είμαι μέρα  χαράς η πιο όμορφη διαδικασία απο όλες .. ❤️❤️

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια! Τα βάλαμε!!! 2 άριστα ΑΑ μου είπαν. Βάλαμε και δύο ακομα ξανα στην κατάψυξη και άλλα 2 τα αφήσανε για αυριο και θα με ενημερώσουν. 

Με την συμπεθέρα ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο και είχαμε και οι δυο τους άντρες μας αρρώστους 😆 

Μια υψηλή χοριακη εύχομαι !!!!❤️❤️

12 ώρες πρίν, Αννουλα11 είπε:

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου ❤️❤️❤️Όταν κάναμε τη τελευταία υστεροσκοπηση είχα κανονικά Περιοδο για 3 μήνες ..εδώ και αρκετούς μήνες έχει μειωθεί η ροή έκανα υπερυχο πριν 3 μήνες το ενδομήτριοι  ήταν 8 ο γιατρός λέει ότι είναι παχύ και πως με τέτοιο ενδομήτριο είναι αδύνατον να έχω ξανά συμφησεις ..ειλικρινα δεν θα αντέξω κι άλλη φορά υστεροσκοπηση ...και ορμονολογικες έκανα σήμερα βγήκαν .

Οι ορμονολογικες σου είναι εντάξει;

Κατερινάκι μου 3 ημερών βάλατε η 5;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Καλή επιτυχία σε όλες κορίτσια με μια μεγαληη χοριακη ❤️❤️οι ορμονολογικες είναι τεστοστερόνη ολική 39,83 δευδροεπιανδροστερονη 3,72 fsh 11 LH 5,9 οιστραδιόλη E2 29 προλακτίνη 14,6 προγεστερόνη 0,40 δεύτερη μέρα του κύκλου και θυροειδης είναι tsh 2,82 t3 0,86 kai t4 0,93 .πως τα βλέπετε κορίτσια ?

Σε ευχαριστώ πολύ 💛

Ξεκίνα συμπεθέρα και ακολουθώ 😋

Ναιι έτσι λέω κι εγώ 🧿 Σε ευχαριστώ πολύ!

Καλή θετική τεραστιααααα χοριακη ευχομαι!!!❤️❤️

Κατερινάκι μου 3 ημερών βάλατε ; Και τα άλλα δύο τα αφήσατε για 5η; Αν κατάλαβα καλά γιατί τα δύο τα αφήσατε να προχωρήσουν;

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, EvgeniaCher είπε:

Με το καλό με μια μεγάλη χοριακη, κατά τη διαδικασία θα νιώσεις πραγματικά ευτυχισμένη και δεν θα σε νοιάζει το αποτέλεσμα!

@silvy22 πως πάει?

Εγώ εδώ κλωσαω.....Χαχαχ

Κορίτσια πόσες μέρες είχατε μείνει ξάπλα μετά την ετ με 3ων ημερων?

• Μου αρέσει 3

4 hours ago, EvgeniaCher said:

@kateriiina25Κατερίνα καλή επιτυχία για σήμερα, να πάνε όλα καλά και σε λίγες μέρες να έχεις μια καλή χοριακή!!

❤️

4 hours ago, Ria_ said:

Αααα ωραία σε ευχαριστώ πολύ πολύ ! Όχι δε το λέω αν είναι ακριβή η όχι απλά επειδή θα τις κάνω στο νοσοκομείο μας τις εξετάσεις δεν ήξερα αν τη κάνουν και αυτή . 

Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ ! Έκλεισα στο νοσοκομείο τη τρίτη ραντεβού να τις κάνω. 

@kateriiina25 Καλή επιτυχία,με μια τεράστια χοριακη σε λίγες μέρες !!!!! 

🧡

3 hours ago, Σποράκι said:

Καλή επιτυχία Κατερίνα, να είναι η τυχερή σου!!!

💛

1 hour ago, Maroxmarox said:

Βάλαμε βλαστοκύστες. Σε ευχαριστώ πολύ 😊

37 minutes ago, Maroxmarox said:

Καλή θετική τεραστιααααα χοριακη ευχομαι!!!❤️❤️

Κατερινάκι μου 3 ημερών βάλατε ; Και τα άλλα δύο τα αφήσατε για 5η; Αν κατάλαβα καλά γιατί τα δύο τα αφήσατε να προχωρήσουν;

Σε ευχαριστω!! Είχαμε 17 έμβρυα 3ων ημερών στην κατάψυξη. Αποψύξαμε την Πέμπτη τα 6, τα 2 ήταν ΑΑ που τα βάλαμε, άλλα 2 μου τα χαρακτήρισαν ως Α- που τα έβαλαν πάλι κατάψυξη και άλλα 2 προφανώς πάνε πιο αργά και θα τα αφήσουν 6η μέρα.

12 minutes ago, Αγάπ said:

Με το καλό με μια μεγάλη χοριακη, κατά τη διαδικασία θα νιώσεις πραγματικά ευτυχισμένη και δεν θα σε νοιάζει το αποτέλεσμα!

@silvy22 πως πάει?

Εγώ εδώ κλωσαω.....Χαχαχ

Σε βλαστοκύστες πρεπει 3 μέρες και σε 3ων πρεπει 5 μέρες. Άρα μείνε και αύριο και μετά να εισαι πιο χαλαρή 🙂

eardp2.png

1 hour ago, Αγάπ είπε:

@silvy22 πως πάει?

Εγώ εδώ κλωσαω.....Χαχαχ

Μια τεράστια χοριακή κορίτσι! Ποσες μέρες έχεις ακόμη; Εγώ δεν είχα μείνει καθόλου ξάπλα. Την μέρα της ετ μόνο ήμουν λίγο πιο καναπεδατη, αλλά από την επόμενη ήμουν αρκετά κινητική.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , LeneL είπε:

Μια τεράστια χοριακή κορίτσι! Ποσες μέρες έχεις ακόμη; Εγώ δεν είχα μείνει καθόλου ξάπλα. Την μέρα της ετ μόνο ήμουν λίγο πιο καναπεδατη, αλλά από την επόμενη ήμουν αρκετά κινητική.

Εεεεεχω ακόμα..... στις 23 θα κάνω χοριακη 

• Μου αρέσει 1

On 10/1/2023 at 7:15 ΜΜ, Xristina96 είπε:

Εύχομαι το νέο σκεύασμα που θα πάρεις να είναι αυτό που σε απαλλάξει από την φλεγμονή. Γιαούρτι πρόβειο κάθε μέρα να τρως. 

Να δούμε...αντιβιώσεις φουλ! Άλλο σκεύασμα για τις εγχύσεις. Προβιοτικά και κολπικά και από το στόμα δυο λογιών: vivomix, intimeo, lomexin...

Τα έχει πάρει καμιά; Ευχαριστώ για τις ευχές!! Ελπίζω να απαλλαγώ κάποτε...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...