Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

6 hours ago, Αννουλα11 said:

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου ❤️❤️❤️Όταν κάναμε τη τελευταία υστεροσκοπηση είχα κανονικά Περιοδο για 3 μήνες ..εδώ και αρκετούς μήνες έχει μειωθεί η ροή έκανα υπερυχο πριν 3 μήνες το ενδομήτριοι  ήταν 8 ο γιατρός λέει ότι είναι παχύ και πως με τέτοιο ενδομήτριο είναι αδύνατον να έχω ξανά συμφησεις ..ειλικρινα δεν θα αντέξω κι άλλη φορά υστεροσκοπηση ...και ορμονολογικες έκανα σήμερα βγήκαν .

Καλημέρα! Και σου είπε ο γιατρός τότε που οφείλεται αυτή η αλλαγή στην περίοδο; 

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! Ηθελα να πω πως χαριζω μια κλειστη menopur των 600μοναδων φυλαγμενη στο ψυγειο και γυρω στα 20-25 κουτια σικλακουρ. Οποια κοπελα ενδιαφερεται η γνωριζει καποια που να τα χρειαζεται ας μου στειλει ενα μνμ να συνεννοηθουμε. Βρισκομαι Θεσσαλονικη εγω.

πρίν από 23 λεπτά , N.Angel είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! Ηθελα να πω πως χαριζω μια κλειστη menopur των 600μοναδων φυλλαγμενη στο ψυγειο και γυρω στα 20-25 κουτια σικλακουρ. Οποια κοπελα ενδιαφερεται η γνωριζει καποια που να τα χρειαζεται ας μου στειλει ενα μνμ να συνεννοηθουμε. Βρισκομαι Θεσσαλονικη εγω.

Καλημέρα! Σου έχω στείλει πμ.. 

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Troia είπε:

Σου είχα γράψει μία πολύ αναλυτική απάντηση, ωστόσο έληξε το session μου, το σύστημα με αποσύνδεσε και έχασα ό,τι είχα γράψει.

Μην τρελαίνεσαι, η εξέταση της κυστικής ίνωσης γίνεται μόνο για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα γεννήσουμε παιδί που νοσεί και δεν έχει καμία σχέση με τη διαδικασία της εξωσωματικής  και με την υπογονιμότητα, τουλάχιστον στις γυναίκες. Είναι εξέταση α' τριμήνου εγκυμοσύνης. Πολλοί γυναικολόγοι μάλιστα αρκούνται με το 80% που έκανες εσύ. Ωστόσο αν θέλεις να νιώθεις πιο σίγουρη, προγραμμάτισε το ραντεβού σου στο Λαικό που εξετάζει το 90-92% των μεταλλάξεων εντελώς δωρεάν με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ. Γνώμη μου είναι να μη δώσεις ένα σωρό λεφτά γι' αυτό το λόγο.

Σου είχα γράψει αναλυτικά όλες τις πληροφορίες γι΄αυτό το θέμα, ωστόσο δεν έχω χρόνο να τα ξαναγράψω. Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία, ευχαρίστως να σου απαντήσω.

@TroiaΚαλημέρα! Να είσαι καλά για τις συμβουλές που κάθισες και έγραψες! Με βοήθησες πολύ. Κι εγώ δεν θέλω με τίποτα να δώσω τόσα λεφτά, αλλά δυστυχώς στο Λαϊκό δεν υπάρχει ραντεβού για τον Ιανουάριο κι εγώ θέλω τα αποτελέσματα πριν την ετ. Αν και δεν ξέρω αν τελικά θα αλλάξει κάτι αν κάνω την εξέταση μετά την ετ. Νομίζω το ΄΄ψειρίζω΄΄ λίγο, αλλά θορυβήθηκα επειδή νόμιζα ότι είχα τελειώσει με αυτήν την εξέταση, γιατί από το κέντρο μας είπαν να ελέγξει ο 1 από τους 2 το 80% κι ότι αυτό μας καλύπτει, ξαφνικά βλέπω στο πρωτόκολλο φυσικού κύκλου που είχα ότι ο γιατρός θέλει να έχει ελεγχθεί το το 85% και άνω των μεταλλάξεων.Και την είχα πληρώσει τότε την εξέταση, γιατί δεν γνώριζα για το Λαϊκό.Ουφ.

πρίν από 56 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Στην αναμονή είμαι ακόμα 😊

καλή επιτυχία κορίτσι μου με γεμάτη αγκαλιά σε 9 μήνες σου εύχομαι. αντε να γίνετε συμπεθερες με την @silvy22

• Χαχα 2

1 hour ago, vasoula88 said:

Καλημέρα!! Καλη επιτυχία @kateriiina25!!!

53 minutes ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

καλή επιτυχία κορίτσι μου με γεμάτη αγκαλιά σε 9 μήνες σου εύχομαι. αντε να γίνετε συμπεθερες με την @silvy22

Ευχαριστώ κορίτσια! Τα βάλαμε!!! 2 άριστα ΑΑ μου είπαν. Βάλαμε και δύο ακομα ξανα στην κατάψυξη και άλλα 2 τα αφήσανε για αυριο και θα με ενημερώσουν. 

Με την συμπεθέρα ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο και είχαμε και οι δυο τους άντρες μας αρρώστους 😆 

• Μου αρέσει 11

eardp2.png

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια! Τα βάλαμε!!! 2 άριστα ΑΑ μου είπαν. Βάλαμε και ενα ακομα ξανα στην κατάψυξη και άλλα 2 τα αφήσανε για αυριο και θα με ενημερώσουν. 

Με την συμπεθέρα ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο και είχαμε και οι δυο τους άντρες μας αρρώστους 😆 

Με το καλό μια χορταστική χοριακη σε λίγες μέρες! 

Μας έχεις βοηθήσει πολύ κι εσύ κι άλλες κοπέλες με όσα γράφετε! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια! Τα βάλαμε!!! 2 άριστα ΑΑ μου είπαν. Βάλαμε και ενα ακομα ξανα στην κατάψυξη και άλλα 2 τα αφήσανε για αυριο και θα με ενημερώσουν. 

Συμπεθέρα καλή αναμονή με το καλό η χοριακη σου !!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ε αν δεν είναι αυτό σημάδι τότε τι είναι; όλα καλά να πάνε 🍼🍼🍼🍼🍼

• Μου αρέσει 3

29 minutes ago, Neverstop said:

Με το καλό μια χορταστική χοριακη σε λίγες μέρες! 

Μας έχεις βοηθήσει πολύ κι εσύ κι άλλες κοπέλες με όσα γράφετε! 

Σε ευχαριστώ πολύ 💛

28 minutes ago, silvy22 said:

Συμπεθέρα καλή αναμονή με το καλό η χοριακη σου !!! 

Ξεκίνα συμπεθέρα και ακολουθώ 😋

21 minutes ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Ε αν δεν είναι αυτό σημάδι τότε τι είναι; όλα καλά να πάνε 🍼🍼🍼🍼🍼

Ναιι έτσι λέω κι εγώ 🧿 Σε ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλημέρα! Και σου είπε ο γιατρός τότε που οφείλεται αυτή η αλλαγή στην περίοδο; 

Καλημέρα 🥰όχι λέει αποκλείεται να έχεις συμφησεις (καλά αυτό το έλεγε και όταν είχα γιατί με δική μου προτροπή πήγαμε για υστεροσκοπηση) μου είπε να πάρω σικλακουρ για 3 μήνες .αυτό που μόνο μπορεί να με ηρεμησει λίγο είναι ότι τις προηγούμενες φορές με τις συμφησεις ήταν μόνο καφέ σκούρο η ροή τώρα έχω και καθαρό αίμα ..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...