Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Ναι ναι το θυμάμαι,απλά δεν ήξερα μήπως πρέπει να το ξεκινήσω κοντά σε ετ για αυτό σε ρώτησα . Θα ξεκινήσω από τώρα ....❤️

🥰🥰🥰

Ποτέ θα κανείς το χειρουργείο ; Τελείωσες με τις ωοληψιες ;

πρίν από 13 λεπτά , Dolphin3 είπε:

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μας για να πάρετε δύναμη να συνεχίσετε! Λοιπόν, κάναμε πολλές προσπάθειες μόνοι αλλά το χαρμόσυνο γεγονός δεν ερχόταν ποτέ. Κάνουμε εξετάσεις. Οι δικές μου όλες φυσιολογικές, ενώ του συζύγου το σπερμοδιάγραμμα όλα 0%. Υπήρχαν ελάχιστα 30-40 ανά ml νεκρά. Τρελαθηκαμε λέμε δε θα γίνουμε ποτέ γονείς! Πάμε σε κέντρο εξωσωματικής και κάνει κ άλλο σπερμοδιαγραμμα κ εκεί 0%. Του λένε να κάνει 3 μήνες θεραπεία (εμείς κάναμε και ομοιπαθητικη ταυτόχρονα γι αυτό το θέμα) και να πάμε να ξανακανει. Πέρασαν οι μήνες και όταν επαναλάβατε το σπερμοδιαγραμμα βρήκαμε 270.000 ανά ml.  Αρχίσαμε να κρυοσυντηρουμε κ όταν μαζέψαμε έναν ικανοποιητικό αριθμό ξεκινήσαμε. Εγώ δεν ήθελα να παρω ορμόνες και έκανα σε φυσικό κύκλο. Κάναμε 7 μήνες για να πάρουμε 2 ωάρια ( ποτε έπεφτε Κυριακή, ποτε δεν ήταν καλός ο κύκλος, ποτε δεν το προλαβαιναμε). Τα γονιμοποιουσαμε αμέσως  με "φρέσκο" του συζύγου κ όχι απ αυτά που είχαμε κρυοσυντηρησει και τα καταψυχαμε. Τελικά και τα 2 ωάρια έγιναν αριστες βλαστοκυστες 5ΑΑ, τα μεταφεραμε και τώρα είναι 2 όμορφα μωράκια στην αγκαλιά μας! 

Να σας ζήσουν ! Με τη σωστή καθοδηγήση και  υπομονη έρχονται τα θαυματακια !!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

🥰🥰🥰

Ποτέ θα κανείς το χειρουργείο ; Τελείωσες με τις ωοληψιες ;

Να σας ζήσουν ! Με τη σωστή καθοδηγήση και  υπομονη έρχονται τα θαυματακια !!

@silvy22 έκανα το χειρουργείο με επιτυχία μου είπε ο Ντοκ,6/1 βγήκα ,η μία δύσκολη φάση μου πέρασε ...είμαι σε φάση ανάρρωσης ,καταστολή τώρα και για τους επόμενους 4 -5μήνες ,μετά ετ !

πρίν από 4 λεπτά , Maroxmarox είπε:

@silvy22 έκανα το χειρουργείο με επιτυχία μου είπε ο Ντοκ,6/1 βγήκα ,η μία δύσκολη φάση μου πέρασε ...είμαι σε φάση ανάρρωσης ,καταστολή τώρα και για τους επόμενους 4 -5μήνες ,μετά ετ !

Ωοληψιες τέλος ναι

πρίν από 15 λεπτά , Georgebbi είπε:

Απ ότι διαβάσαμε δίνουν τον ανταγωνιστή από 5η μέρα και όχι από την αρχή... 

Μήπως απλά θέλει να προλάβει μην τυχόν και γίνει πάλι η ωορρηξία νωρίτερα? Μας είπε ότι ξεκινάμε 2η μερα κύκλου 225 meriofert και μια orgalutran και από 7η μέρα κάθε μέρα υπέρηχο και μέτρηση οιστραδιολης κάθε μέρα επίσης από 7η 

Γλυκιά μου, να του κάνεις ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσεις. Κι εγώ δεν το έχω ακούσει ξανα.. 

πρίν από 17 λεπτά , Dolphin3 είπε:

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μας για να πάρετε δύναμη να συνεχίσετε! Λοιπόν, κάναμε πολλές προσπάθειες μόνοι αλλά το χαρμόσυνο γεγονός δεν ερχόταν ποτέ. Κάνουμε εξετάσεις. Οι δικές μου όλες φυσιολογικές, ενώ του συζύγου το σπερμοδιάγραμμα όλα 0%. Υπήρχαν ελάχιστα 30-40 ανά ml νεκρά. Τρελαθηκαμε λέμε δε θα γίνουμε ποτέ γονείς! Πάμε σε κέντρο εξωσωματικής και κάνει κ άλλο σπερμοδιαγραμμα κ εκεί 0%. Του λένε να κάνει 3 μήνες θεραπεία (εμείς κάναμε και ομοιπαθητικη ταυτόχρονα γι αυτό το θέμα) και να πάμε να ξανακανει. Πέρασαν οι μήνες και όταν επαναλάβατε το σπερμοδιαγραμμα βρήκαμε 270.000 ανά ml.  Αρχίσαμε να κρυοσυντηρουμε κ όταν μαζέψαμε έναν ικανοποιητικό αριθμό ξεκινήσαμε. Εγώ δεν ήθελα να παρω ορμόνες και έκανα σε φυσικό κύκλο. Κάναμε 7 μήνες για να πάρουμε 2 ωάρια ( ποτε έπεφτε Κυριακή, ποτε δεν ήταν καλός ο κύκλος, ποτε δεν το προλαβαιναμε). Τα γονιμοποιουσαμε αμέσως  με "φρέσκο" του συζύγου κ όχι απ αυτά που είχαμε κρυοσυντηρησει και τα καταψυχαμε. Τελικά και τα 2 ωάρια έγιναν αριστες βλαστοκυστες 5ΑΑ, τα μεταφεραμε και τώρα είναι 2 όμορφα μωράκια στην αγκαλιά μας! 

Να τα χαίρεσαι τα μωράκια σου  ,να έχουν υγεία ,τύχη και όλα τα καλά κορίτσι μου!!

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Γλυκιά μου, να του κάνεις ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσεις. Κι εγώ δεν το έχω ακούσει ξανα.. 

Δεν είμαι πολύ έμπειρη ,αλλά διεγέρσεις έχω κάνει 4 δεν το έχω ξαναακουσει και ούτε το έκανα ποτέ από την αρχη ,τα άλλα κορίτσια μήπως ξέρουν περισσότερα?

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Ναι ρωτήσαμε και την μαία του και μας είπε ότι θα έχει κάποιο λόγο ο καθηγητής για να το δίνει από 2η μερα μαζί με την έναρξη της διέγερσης. Φοβάμαι πολύ μην πάει κάτι λάθος και δεν ανέβει η οιστραδιολη εξαιτίας αυτής της επιλογής. Αλλά φαντάζομαι εάν γίνει κάτι τέτοιο θα κάνει διορθωτική κίνηση την 7η μέρα... 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Ωοληψιες τέλος ναι

Αλήθεια ; Πολύ χαίρομαι ! Δεν είχαμε μιλήσει θα ερχόμουν στην κλινική να σε δω, καλή ανάρρωση, έτσι φρέσκα όλα για να μπουν τα εμβρυακια ! Πως είσαι ; Πονάς ;

πρίν από 32 λεπτά , Dolphin3 είπε:

Μηνυμα ελπιδας η ιστορια σας!! Να σας ζησουν τα παιδακια σας! 😊

• Μου αρέσει 1

πρίν από 41 λεπτά , Dolphin3 είπε:

Να σας ζήσουν κορίτσι μου...να ακούμε κ τα όμορφα γιατί δίνουν δύναμη για όλες εμάς που προσπαθούμε...να τα χαίρεστε κ να είναι γερά κ δυνατά πάντα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , silvy22 είπε:

Αλήθεια ; Πολύ χαίρομαι ! Δεν είχαμε μιλήσει θα ερχόμουν στην κλινική να σε δω, καλή ανάρρωση, έτσι φρέσκα όλα για να μπουν τα εμβρυακια ! Πως είσαι ; Πονάς ;

Ευχαριστώ πάρα παρα πολύ❤️ !! Όλα έγιναν γρήγορα ..Είμαι ανέλπιστα σε χρονο γρήγορα καλά σε σύγκριση με τα προηγούμενα μου χειρ....τις πρώτες δυο μέρες πονάγα,τώρα γυρνάω δεξιά αριστερά χωρίς μεγάλη δυσκολία ,απλά περπατάω αργά οι κινήσεις μου θέλουν λίγο χρόνο ακομη.Ολα πήγαν κατ'ευχην και ο γιατρ πολύ ευχαριστημένος παρά τις φοβίες μου ....

πρίν από 4 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Ευχαριστώ πάρα παρα πολύ❤️ !! Όλα έγιναν γρήγορα ..Είμαι ανέλπιστα σε χρονο γρήγορα καλά σε σύγκριση με τα προηγούμενα μου χειρ....τις πρώτες δυο μέρες πονάγα,τώρα γυρνάω δεξιά αριστερά χωρίς μεγάλη δυσκολία ,απλά περπατάω αργά οι κινήσεις μου θέλουν λίγο χρόνο ακομη.Ολα πήγαν κατ'ευχην και ο γιατρ πολύ ευχαριστημένος παρά τις φοβίες μου ....

Σου εύχομαι και το πιστεύω μέσα από τη καρδιά μου ,η Παναγία η γρηγορουσα θα είναι κοντά σου ,και αυτή τη φορα θα λάβεις τα χαρμόσυνα νέα ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Να τα χαίρεσαι τα μωράκια σου  ,να έχουν υγεία ,τύχη και όλα τα καλά κορίτσι μου!!

Δεν είμαι πολύ έμπειρη ,αλλά διεγέρσεις έχω κάνει 4 δεν το έχω ξαναακουσει και ούτε το έκανα ποτέ από την αρχη ,τα άλλα κορίτσια μήπως ξέρουν περισσότερα?

Ναι και εγώ δεν το είχα ξανά ακούσει. Μήπως επειδή στον προηγούμενο γιατρό έκανα ωορρηξία.... Δεν ξέρω φαντάζομαι ότι αν γίνει κάτι λάθος θα κάνει διορθωτική κίνηση την 7η μέρα..... 

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Georgebbi είπε:

Ναι και εγώ δεν το είχα ξανά ακούσει. Μήπως επειδή στον προηγούμενο γιατρό έκανα ωορρηξία.... Δεν ξέρω φαντάζομαι ότι αν γίνει κάτι λάθος θα κάνει διορθωτική κίνηση την 7η μέρα..... 

μη μένεις με αγωνια ! Παρε κ ρωτά ξεκαθαρα! Δικαιούσαι να ξερεις κ να προχωρας σιγουρη!!!

Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρονιά με αγάπη ..μετά από 100 προσπάθειες μπόρεσα να μπω ..πιο άσχετη δε υπάρχει ..να σας πω όσο πιο γρήγορα γίνεται ...να μην σας κουραζω .είμαι 40 χρόνων με θυρεοειδή (χασιμοτο )ρύθμισα πριν δύο χρόνια εκείνα έγκυος στην 8 βδομαδα παλινδρομησε είχαμε ακούσει καρδουλα .ο γιατρός δε μου έδωσε κάτι στη διάρκεια για τα υψηλά αντισώματα μου είπαν ότι ίσως για αυτό έχασα το μωρό ..μετά τη. Αποξεση γέμισα συμφησεις έκανα υστεροσκοπηση γιατί περιδοος πουθενά .  Αδιαθετω για δύο μήνες και παλι τα ίδια ...μου κάνει απόξεση για να γλιτώσει είπε ο γιατρός την υστεροσκοπηση ξαναγεμιζω συμφησεις περιοδος πουθενά ...ξανά κάνω υστεροσκοπηση το μαρτη τρις μηνες καλή περίοδο εδώ και κάνα 6 μήνο λίγη ροή ...λέτε να είναι συμφησεις ?.πολύκυστκες ?κοντεύω να τρελαθώ .μου είπε ο γιατρός που θα τον αλλάξω φυσικά. Να πάρω ινοφερτ βοηθήνς στη σύλληψη ? Αν ήταν συμφησεις πιστεύετε θα είχα έστω και αυτές τις 3 μέρες περιοδο με λίγη ροή ..χίλια συγνώμη κορίτσια για το μεγάλοοοο κείμενο και τις ερωτήσεις κοντεύω να τρελαθώ ευχαριστώ όλες σας 🙏🙏🙏

On 12/1/2023 at 6:19 ΜΜ, Effie99 είπε:

Ναι,μια γυναίκα μου μίλησε.Μου είπε μάλιστα ότι κοστίζει 330€ αν δεν την γράψεις και 280 αν την γράψεις την εξέταση.

Πηρα και στη βιοϊατρική κι εκεί μου είπαν 250€ το 99% των μεταλλάξεων.

Στο Λαϊκό δεν έχει ραντεβού τον Ιανουάριο κι εγω τα βιάζομαι τα αποτελέσματα..

Λέμε να κάνει την εξέταση τώρα ο άντρας μου,γιατί εγώ έχω ελεγχθεί για το 80% των μεταλλάξεων.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!!

Γεια σου!Ηθελα μόνο να σχολιάσω όσα γνωρίζω από την ανάρτησή σου.

Τα προβιοτικά να τα παίρνεις το βράδυ,μετά το βραδινό σου και πριν κοιμηθείς,ώστε να μένουν πολλές ώρες στο έντερο και να δρουν καλύτερα.Αν τα πάρεις μέσα στην ημέρα μπορεί να θες να πας τουαλέτα και να μην δράσουν,γιατί θα αποβληθούν.

Τώρα,όσον αφορά την υστεροκοπηση,μπορεί να δει κάτι στον υπέρηχο κατά τη διαρκείας της ωοληψιες και να κρίνει ότι πρέπει α μπει με την κάμερα και να το διορθώσει.Όπως κάποιες μικρές συμφύσεις για παράδειγμα.

Καλή αρχή και καλή δύναμη!

Δυστυχώς στο Λαϊκό δεν βρίσκω ραντεβού για τον Ιανουάριο..Χρειάζομαι σχετικά γρήγορα τα αποτελέσματα..

Τώρα,το οικονομικό είναι ένα θέμα που με απασχολεί πολύ,αλλά τι να κάνουμε,είναι μια πολύ σοβαρή εξέταση για να μην την κάνω για τα χρήματα..Δεν έχεις καν συμπτώματα όταν είσαι φορέας..

Λεμε να κάνει ο άντρας μου τώρα το 99% των μεταλλάξεων,εγώ έχω ελεγχθεί για το 80%,δεν ελαχιστοποιούνται μετά οι πιθανότητες να έχουμε κάτι;
Δεν ξέρω,δεν είμαι γενετιστής,αλλά από το κέντρο που είμαστε η σύσταση ήταν να ελεγχθεί ο 1 από τους 2 και για το 80% κι έτσι κάναμε.

Εμενα απλά τώρα μου ήρθε φλασιά και διάβαζα άρθρα στο ιντερνετ ότι καλό είναι να ελέγχονται και οι 2 και για το 85% και άνω.

Σου είχα γράψει μία πολύ αναλυτική απάντηση, ωστόσο έληξε το session μου, το σύστημα με αποσύνδεσε και έχασα ό,τι είχα γράψει.

Μην τρελαίνεσαι, η εξέταση της κυστικής ίνωσης γίνεται μόνο για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα γεννήσουμε παιδί που νοσεί και δεν έχει καμία σχέση με τη διαδικασία της εξωσωματικής  και με την υπογονιμότητα, τουλάχιστον στις γυναίκες. Είναι εξέταση α' τριμήνου εγκυμοσύνης. Πολλοί γυναικολόγοι μάλιστα αρκούνται με το 80% που έκανες εσύ. Ωστόσο αν θέλεις να νιώθεις πιο σίγουρη, προγραμμάτισε το ραντεβού σου στο Λαικό που εξετάζει το 90-92% των μεταλλάξεων εντελώς δωρεάν με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ. Γνώμη μου είναι να μη δώσεις ένα σωρό λεφτά γι' αυτό το λόγο.

Σου είχα γράψει αναλυτικά όλες τις πληροφορίες γι΄αυτό το θέμα, ωστόσο δεν έχω χρόνο να τα ξαναγράψω. Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία, ευχαρίστως να σου απαντήσω.

• Μου αρέσει 1

49 minutes ago, Αννουλα11 said:

Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρονιά με αγάπη ..μετά από 100 προσπάθειες μπόρεσα να μπω ..πιο άσχετη δε υπάρχει ..να σας πω όσο πιο γρήγορα γίνεται ...να μην σας κουραζω .είμαι 40 χρόνων με θυρεοειδή (χασιμοτο )ρύθμισα πριν δύο χρόνια εκείνα έγκυος στην 8 βδομαδα παλινδρομησε είχαμε ακούσει καρδουλα .ο γιατρός δε μου έδωσε κάτι στη διάρκεια για τα υψηλά αντισώματα μου είπαν ότι ίσως για αυτό έχασα το μωρό ..μετά τη. Αποξεση γέμισα συμφησεις έκανα υστεροσκοπηση γιατί περιδοος πουθενά .  Αδιαθετω για δύο μήνες και παλι τα ίδια ...μου κάνει απόξεση για να γλιτώσει είπε ο γιατρός την υστεροσκοπηση ξαναγεμιζω συμφησεις περιοδος πουθενά ...ξανά κάνω υστεροσκοπηση το μαρτη τρις μηνες καλή περίοδο εδώ και κάνα 6 μήνο λίγη ροή ...λέτε να είναι συμφησεις ?.πολύκυστκες ?κοντεύω να τρελαθώ .μου είπε ο γιατρός που θα τον αλλάξω φυσικά. Να πάρω ινοφερτ βοηθήνς στη σύλληψη ? Αν ήταν συμφησεις πιστεύετε θα είχα έστω και αυτές τις 3 μέρες περιοδο με λίγη ροή ..χίλια συγνώμη κορίτσια για το μεγάλοοοο κείμενο και τις ερωτήσεις κοντεύω να τρελαθώ ευχαριστώ όλες σας 🙏🙏🙏

Έχω φίλη με συμφύσεις που τις έχει καθαρίσει 2 φορές με υστεροσκόπηση αλλά περίοδο είχε πάντα κανονικά κάθε 28 μέρες, δεν επηρεάστηκε ποτέ. Ξέρω ότι οι συμφύσεις επηρεάζουν την σύλληψη γιατί δεν μπορεί να εμφυτευτεί το έμβρυο αλλά δεν ήξερα ότι επηρεάζουν και την περίοδο.
Το ίνοφερτ είναι βιταμίνες (ινοσιτόλη και φυλλικό οξύ) που το δίνουν συνήθως στις κοπέλες με πολυκυστικές. Μην περιμένεις θαύματα, ίσως να βοηθήσει ελάχιστα. Είσαι σίγουρη ότι ο λόγος που δεν είχες περίοδο ήταν οι συμφύσεις; Μου φαίνεται κάπως μπερδεμένη η ιστορία σου και έχεις απορίες που θα έπρεπε να σου έχουν λυθεί πολύ καιρό τώρα από τον γιατρό σου. Η επιλογή σου να αλλάξεις γιατρό μου ακούγεται καλή ιδέα.

eardp2.png

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Έχω φίλη με συμφύσεις που τις έχει καθαρίσει 2 φορές με υστεροσκόπηση αλλά περίοδο είχε πάντα κανονικά κάθε 28 μέρες, δεν επηρεάστηκε ποτέ. Ξέρω ότι οι συμφύσεις επηρεάζουν την σύλληψη γιατί δεν μπορεί να εμφυτευτεί το έμβρυο αλλά δεν ήξερα ότι επηρεάζουν και την περίοδο.
Το ίνοφερτ είναι βιταμίνες (ινοσιτόλη και φυλλικό οξύ) που το δίνουν συνήθως στις κοπέλες με πολυκυστικές. Μην περιμένεις θαύματα, ίσως να βοηθήσει ελάχιστα. Είσαι σίγουρη ότι ο λόγος που δεν είχες περίοδο ήταν οι συμφύσεις; Μου φαίνεται κάπως μπερδεμένη η ιστορία σου και έχεις απορίες που θα έπρεπε να σου έχουν λυθεί πολύ καιρό τώρα από τον γιατρό σου. Η επιλογή σου να αλλάξεις γιατρό μου ακούγεται καλή ιδέα.

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου ❤️❤️❤️Όταν κάναμε τη τελευταία υστεροσκοπηση είχα κανονικά Περιοδο για 3 μήνες ..εδώ και αρκετούς μήνες έχει μειωθεί η ροή έκανα υπερυχο πριν 3 μήνες το ενδομήτριοι  ήταν 8 ο γιατρός λέει ότι είναι παχύ και πως με τέτοιο ενδομήτριο είναι αδύνατον να έχω ξανά συμφησεις ..ειλικρινα δεν θα αντέξω κι άλλη φορά υστεροσκοπηση ...και ορμονολογικες έκανα σήμερα βγήκαν .

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...