Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Καλημέρα!!! Εμένα μου τα έγραφε ο ιδιώτης γιατρός μου.. Δασκάλα διορισμένη είμαι αλλά δν ξέρω αν είναι αλλιώς στους εκπαιδευτικούς.. 

Μηοως να βρεις ενα γιατρο στο νοσοκομείο κ να στη γράφει καθς μήνα?? 

Με το καλό τα ζουζουνάκια σου.. 

Έχει να κάνει με τα χρόνια προϋπηρεσίας. Εγώ είμαι νέα υπάλληλος οπότε έχω λίγες μέρες αναρρωτική άδειας, μετά το περας αυτής θέλει από κλινική δημοσίου ή ιδιωτική με υπογραφή θεράποντα ιατρού κ δντη!!! 

πρίν από 2 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Το ξέρεις σίγουρα ότι δεν επιτρέπεται από ιδιώτη; Γιατί κι εγώ στο δημόσιο είμαι - εκπαίδευση - και μου τις έγραφε ο γιατρός μου τις άδειες κάθε μήνα. Ένας υπέρηχος χρειαζόταν απλά, για επιβεβαίωση της κύησης.

Με ειδοποιησαν από την υπηρεσια για αυτό κ το γράφει κ ο υπαλληλικος κώδικας, όλα αυτά βέβαια όταν δεν έχει αρκετό υπόλοιπο κανονικής αναρρωτικής αδειας, εγώ έχω 30 μέρες κ τις εξαντλησα χτες, μου έγραφε ο ιδιωτης γιατρός τις αναρρωτικες. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

γραμματεία στο Χωρέμειο είναι αρκετά περίεργη θα έλεγα, σε σημεία εκνευριστική... απλά εμένα επειδή εκεί θα γίνει ο προεμφυτευτικός έλεγχος, με ενημέρωσαν για το πακέτο των εξετάσεων, και είπα οκ ας το κάνω εκεί. Κοίτα, αν ελεγχθεί πλήρως ο ένας από τους δυο σας, και βρεθεί αρνητικός, δεν έχει νόημα να ελεγχθεί κι ο άλλος! 

Ναι,ξέρω οτι αρκεί να ελεγχθεί ο 1 και να βγει αρνητικός.Απλά το θέμα είναι οτι αυτή τη στιγμή έχω κάνει μόνο εγώ το 80% των μεταλλάξεων και βγήκα αρνητική.Και τώρα λέω να πάει ο άντρας μου να κάνει το 99%,ωστε να είμαστε καλυμμένοι.

Απλα στο Λαϊκό δεν βρίσκω ραντεβού για Ιανουάριο.

Εσύ ειχες βγει θετική;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα, τι κάνετε; Σας διαβάζω αθόρυβα μετά την πρώτη μου προσπάθεια… έκανα σήμερα αιματολογικές ώστε μόλις αδιαθετήσω να ξεκινήσω για τη δεύτερη ετ… παίρνω βιταμίνες τις pregnacare conception, η d3 όμως ημέρα είναι 20…λέτε να δημιουργήσει πρόβλημα; Η tsh 1.7 και η ft4 0.84…. Περίοδο περιμένω στις 20 περίπου…

πρίν από 27 λεπτά , vasoula88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, τι κάνετε; Σας διαβάζω αθόρυβα μετά την πρώτη μου προσπάθεια… έκανα σήμερα αιματολογικές ώστε μόλις αδιαθετήσω να ξεκινήσω για τη δεύτερη ετ… παίρνω βιταμίνες τις pregnacare conception, η d3 όμως ημέρα είναι 20…λέτε να δημιουργήσει πρόβλημα; Η tsh 1.7 και η ft4 0.84…. Περίοδο περιμένω στις 20 περίπου…

Γεια σου!Την D την θέλουν από 30 και πάνω από όσο ξέρω…Αλλά αν πάρεις την αμπούλα την lecalsif,θα ανεβεί γρήγορα.Θα σου πει βέβαια και π ενδοκρινολόγος σου.

Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω ακριβώς,δεν θέλω να σου πω κάτι ανακριβές.

Καλη επιτυχία σου εύχομαι,να είναι η ετ που θα σου φέρει το μωρό σου!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι σε διαδικασία ετ σε φυσικό κύκλο. Ο γιατρός με είδε προχθές Τετάρτη (3η ημέρα περιόδου) έκανα και αιματολογικές και μου είπαν είναι καλές όποτε μου έδωσαν οδηγίες την Κυριακή να κάνω orgalutran και Δευτέρα να με ξαναδεί. Ο προβληματισμός μου είναι ότι θα κάνω την orgalutran Κυριακή χωρίς στο ενδιάμεσο να με έχει ξαναδεί..Συνηθίζεται κάτι τέτοιο; Είναι η πρώτη μου προσπάθεια σε φυσικό κύκλο και αγχώνομαι μήπως κάτι δεν πάει καλά.

πρίν από 47 λεπτά , vasoula88 είπε:

Ξεκινά d3 Εγω 2 εβδ πριν την ετ είχα 18, πήρα 4000 και αν βγει θετική η χοριακη θα την επανεξετάσουμε 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , silvy22 είπε:

Ξεκινά d3 Εγω 2 εβδ πριν την ετ είχα 18, πήρα 4000 και αν βγει θετική η χοριακη θα την επανεξετάσουμε 

δεν το έγραψες καλά. με το που βγει θετική η χοριακη θα την επανεξετάσεις είναι το σωστό. γιατί το έχουμε σίγουρο λέμε έρχεται 🍼❤️🍼❤️🍼❤️

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

23 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Ευχαριστώ κούκλα μου εύχομαι σύντομα να προχωρήσεις και σύ , γι την ιστορία δεν πόνεσα καθόλου ! Βεβαια χωρίς να πιω νερό , μπήκε ο γιατρός με τα εργαλεία του μια χαρα !!!

Μπράβο μπράβο!!! Ο καλός μας γιατρός... ευχαριστώ πολύ πολύ .... Μια τεράστια χοριακη να έχεις!!!ξεκούραση τώρα πες ότι είσαι σε διακοπές ❤️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

δεν το έγραψες καλά. με το που βγει θετική η χοριακη θα την επανεξετάσεις είναι το σωστό. γιατί το έχουμε σίγουρο λέμε έρχεται 🍼❤️🍼❤️🍼❤️

Πολύ καλά το έθεσες😁!!! Θετική σκέψη πάνω απ όλα!!! Σας ευχαριστώ πολύ @silvy22 @Effie99, περιμένω και την καλλιέργεια να βγει και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσουμε….αυτή τη φορά λέμε να μεταφέρουμε 2(την προηγούμενη βάλαμε 1)…

• Μου αρέσει 4

πρίν από 23 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

@silvy22 συμφωνώ με Ελισάβετ!!!! Έρχεται το μωράκι σου αυτή τη φορά ❤️❤️

@silvy22 βελονισμό έκανες μέχρι και τελευταία μερα πριν την ετ; Σκέφτομαι να ξεκινήσω αλλά έχω μπροστά μου κάνα πενταμηνο για ετ ,αν ξεκίναγα τώρα δεν είναι πολύ νωρίς λες;

Και σου έκανε εξειδικευμένο για γονιμότητα σωστά;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 36 λεπτά , Maroxmarox είπε:

@silvy22 βελονισμό έκανες μέχρι και τελευταία μερα πριν την ετ; Σκέφτομαι να ξεκινήσω αλλά έχω μπροστά μου κάνα πενταμηνο για ετ ,αν ξεκίναγα τώρα δεν είναι πολύ νωρίς λες;

Ξεκίνησα τον Απρίλιο μετά την απόξεση, είχα κάνει και πιο παλιά βέβαια, τελευταία συνεδρια ακριβως 3 ωρες πριν την ετ, μου είπε οτι την ίδια μέρα είναι το καλύτερο, θεωρώ οτι θέλει ενα 3 μηνο να δράσει, δεν νομιζω οτι ηταν εξιδικευμενη η γιατρός για γονιμότητα, γιατι καναμε πρωτόκολλα για ημικρανίες, ινομυαλγία άγχος, κτλ αλλα παντα μου εβαζε βελόνες για γυναικολογικα

πρίν από 56 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Αν δεις τα προσωπικά μνμ τα τον Οκτώβριο σου έστειλα κ όνομα γιατρού κτλ που με ειχες ρωτήσει 🙃😉

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες και καλή χρονιά. Ευχομαι το 2023 να είναι καλύτερο για όλους μας και όλα να πάνε καλά. Σας παρακαλώ επειδή έχω αγχωθεί.... 

Είχαμε κάνει μια προσπάθεια με βραχυ με ανταγωνιστή αλλά έκαναν τα ωάρια ωορρηξία νωρίτερα και ο γιατρός δεν θα πρόλαβε. 

Αλλάξαμε γιατρό και πήγαμε να πάρουμε το πρόγραμμα. Μας έκανε εντύπωση γιατί δεν το είδαμε κάπου γραμμένο η κάποια κοπέλα να έκανε κάτι παρόμοιο και αγχωθηκαμε. Ο γιατρός μας εδωσε πάλι βραχυ με ανταγωνιστή με την διαφορά ότι θα ξεκινήσουμε meriofert 2η μερα κύκλου και την ίδια μέρα την orgalutran. Έχει τύχει σε καμία να το έχει κάνει αυτό? Από 2η μερα και την orgalutran? Ο γιατρός μας φάνηκε πολύ καλός και έμπειρος. Μόνο αυτό μας φάνηκε λίγο περίεργο. Χίλια ευχαριστούμε και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο! 

Απ ότι διαβάσαμε δίνουν τον ανταγωνιστή από 5η μέρα και όχι από την αρχή... 

Μήπως απλά θέλει να προλάβει μην τυχόν και γίνει πάλι η ωορρηξία νωρίτερα? Μας είπε ότι ξεκινάμε 2η μερα κύκλου 225 meriofert και μια orgalutran και από 7η μέρα κάθε μέρα υπέρηχο και μέτρηση οιστραδιολης κάθε μέρα επίσης από 7η 

8 minutes ago, Dolphin3 said:

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μας για να πάρετε δύναμη να συνεχίσετε! Λοιπόν, κάναμε πολλές προσπάθειες μόνοι αλλά το χαρμόσυνο γεγονός δεν ερχόταν ποτέ. Κάνουμε εξετάσεις. Οι δικές μου όλες φυσιολογικές, ενώ του συζύγου το σπερμοδιάγραμμα όλα 0%. Υπήρχαν ελάχιστα 30-40 ανά ml νεκρά. Τρελαθηκαμε λέμε δε θα γίνουμε ποτέ γονείς! Πάμε σε κέντρο εξωσωματικής και κάνει κ άλλο σπερμοδιαγραμμα κ εκεί 0%. Του λένε να κάνει 3 μήνες θεραπεία (εμείς κάναμε και ομοιπαθητικη ταυτόχρονα γι αυτό το θέμα) και να πάμε να ξανακανει. Πέρασαν οι μήνες και όταν επαναλάβατε το σπερμοδιαγραμμα βρήκαμε 270.000 ανά ml.  Αρχίσαμε να κρυοσυντηρουμε κ όταν μαζέψαμε έναν ικανοποιητικό αριθμό ξεκινήσαμε. Εγώ δεν ήθελα να παρω ορμόνες και έκανα σε φυσικό κύκλο. Κάναμε 7 μήνες για να πάρουμε 2 ωάρια ( ποτε έπεφτε Κυριακή, ποτε δεν ήταν καλός ο κύκλος, ποτε δεν το προλαβαιναμε). Τα γονιμοποιουσαμε αμέσως  με "φρέσκο" του συζύγου κ όχι απ αυτά που είχαμε κρυοσυντηρησει και τα καταψυχαμε. Τελικά και τα 2 ωάρια έγιναν αριστες βλαστοκυστες 5ΑΑ, τα μεταφεραμε και τώρα είναι 2 όμορφα μωράκια στην αγκαλιά μας! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!  

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 41 λεπτά , silvy22 είπε:

Ξεκίνησα τον Απρίλιο μετά την απόξεση, είχα κάνει και πιο παλιά βέβαια, τελευταία συνεδρια ακριβως 3 ωρες πριν την ετ, μου είπε οτι την ίδια μέρα είναι το καλύτερο, θεωρώ οτι θέλει ενα 3 μηνο να δράσει, δεν νομιζω οτι ηταν εξιδικευμενη η γιατρός για γονιμότητα, γιατι καναμε πρωτόκολλα για ημικρανίες, ινομυαλγία άγχος, κτλ αλλα παντα μου εβαζε βελόνες για γυναικολογικα

Αν δεις τα προσωπικά μνμ τα τον Οκτώβριο σου έστειλα κ όνομα γιατρού κτλ που με ειχες ρωτήσει 🙃😉

Ναι ναι το θυμάμαι,απλά δεν ήξερα μήπως πρέπει να το ξεκινήσω κοντά σε ετ για αυτό σε ρώτησα . Θα ξεκινήσω από τώρα ....❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...