Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Ele@n είπε:

Χρειάζεται να δώσω αίμα για συγγενή  και Δευτέρα ξεκινάω διέγερση; Η αιμοδοσία θα γίνει πριν ξεκινήσω. Έχει τύχει σε καμία; 

Εντάξει αφού είναι 2 μερες πριν δεν επηρεάζει δεν νομίζω ότι έχει καμια σχέση αφού δεν έχεις ξεκινήσει.  

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Ευχαριστώ κούκλα μου εύχομαι σύντομα να προχωρήσεις και σύ , γι την ιστορία δεν πόνεσα καθόλου ! Βεβαια χωρίς να πιω νερό , μπήκε ο γιατρός με τα εργαλεία του μια χαρα !!!

Κορίτσια συγνώμη που θα κάνω μια ερώτηση σ αυτό το ποστ . Σήμερα έκανα τον πρωτο υπερυχο, πρωτημερα περα περιοδου από δεξιά όλα καλα είχα τέσσερα αν θυμαμαι καλα αλλά από αριστερά μια κυστη 28αρα ενδομήτριο 3 ,οι εξετάσεις θα βγουμε και θα μ ενημερώσουν αν θα προχωρησουμε ή όχι απόγευμα έχει τυχει σε καμία? 

πρίν από 17 λεπτά , Katrin85 είπε:

Κορίτσια συγνώμη που θα κάνω μια ερώτηση σ αυτό το ποστ . Σήμερα έκανα τον πρωτο υπερυχο, πρωτημερα περα περιοδου από δεξιά όλα καλα είχα τέσσερα αν θυμαμαι καλα αλλά από αριστερά μια κυστη 28αρα ενδομήτριο 3 ,οι εξετάσεις θα βγουμε και θα μ ενημερώσουν αν θα προχωρησουμε ή όχι απόγευμα έχει τυχει σε καμία? 

Ετοιμάζεσαι για διέγερση ; Η έχεις εμβρυακια και θα κανείς μεταφορά ; 

πρίν από 25 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει αφού είναι 2 μερες πριν δεν επηρεάζει δεν νομίζω ότι έχει καμια σχέση αφού δεν έχεις ξεκινήσει.  

Ελπίζω να μου πει το ίδιο και ο γιατρός 

tvXOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

Ήταν ο πρώτος υπέρηχος ώστε να ξεκινησουμε διεργεση 

πρίν από 13 λεπτά , silvy22 είπε:

Ήταν ο πρωτος υπέρηχος ώστε να ξεκινήσουμε διεργεση 

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες. 

εχθές πήγα στον ενδοκρινολογο μου γιατί έχω πρόβλημα με την προλακτινη κι εφόσον προέκυψε εγκυμοσύνη και αποβολή πρέπει να την ξαναρυθμισω. Μου είπε λοιπόν πώς στην επόμενη μου εγκυμοσύνη (αν και όταν) ,να τον πάρω τηλέφωνο για να ξεκινήσω κορτιζόνη. Εχει σώσει λέει πολλές εγκυμοσύνες με αυτόν τον τρόπο, σε γυναίκες με αποβολές, όπως εμένα. 

Ξερει καμία αν ισχύει κάτι τέτοιο;

Ωστοσο εγώ θα πάω σε αιματολογο έτσι κι αλλιώς, αλλά ήθελα να ξέρω αν όντως ισχύει αυτό με την κορτιζόνη. 

πρίν από 4 λεπτά , alexia7 είπε:

Καλημερα σε όλες. 

εχθές πήγα στον ενδοκρινολογο μου γιατί έχω πρόβλημα με την προλακτινη κι εφόσον προέκυψε εγκυμοσύνη και αποβολή πρέπει να την ξαναρυθμισω. Μου είπε λοιπόν πώς στην επόμενη μου εγκυμοσύνη (αν και όταν) ,να τον πάρω τηλέφωνο για να ξεκινήσω κορτιζόνη. Εχει σώσει λέει πολλές εγκυμοσύνες με αυτόν τον τρόπο, σε γυναίκες με αποβολές, όπως εμένα. 

Ωστοσο εγώ θα πάω σε αιματολογο έτσι κι αλλιώς, αλλά ήθελα να ξέρω αν όντως ισχύει αυτό με την κορτιζόνη. 

επίσης μου είπε ότι για την προλακτινη μπορώ πάω να την μετρήσω οποιαδήποτε μέρα. Εγω ήξερα απο την 2η εως 4η μέρα του κύκλου. 

1 hour ago, alexia7 said:

Καλημερα σε όλες. 

επίσης μου είπε ότι για την προλακτινη μπορώ πάω να την μετρήσω οποιαδήποτε μέρα. Εγω ήξερα απο την 2η εως 4η μέρα του κύκλου. 

Καλημέρα. Την κορτιζόνη την δίνουν πολλοί και προληπτικά αλλά συνήθως δίνεται όταν υπάρχουν αυτοάνοσα για να μην δει ο οργανισμός το έμβρυο σαν ξένο σώμα και το αποβάλει. 
Για την προλακτίνη κι εγώ ξέρω οτι μπορείς όποια μέρα θες, 1-2 ώρες αφού ξυπνήσεις, να έχεις κοιμηθεί πάνω από 6 ώρες, να είσαι ήρεμη, να μην φοράς σουτιέν με μπανέλες, να μην έχεις κοιμηθεί μπρούμυτα και να πας για τις εξετάσεις με αμάξι για να μην κουραστείς

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Katrin85 είπε:

Καλησπερα! Με κύστη 28αρα σε καμία περίπτωση δεν θα προχωρούσα! Δεν χρειάζονται εξετάσεις αφού υπάρχει κύστη! 

πρίν από 37 λεπτά , amelie77 είπε:

Καλησπερα! Με κύστη 28αρα σε καμία περίπτωση δεν θα προχωρούσα! Δεν χρειάζονται εξετάσεις αφού υπάρχει κύστη! 

@Katrin85

Θα συμφωνήσω , και εγώ είχα καθυστερήσει το πρωτόκολλο διέγερσης κατά έναν κύκλο γιατί είχα μια πολύ μικρή κύστη.( φοβερή τύχη είχα, εκανα για πρώτη φορά στη ζωή μου κύστη τον μήνα που θα ξεκινούσα ivf).
Και ο γυναικολόγος και ο εξωσωματικός μου είπαν ότι μια κύστη μειώνει κατά πολύ τα ποσοστά επιτυχίας και αφού πήρα αντισυλληπτικά για 20 ημέρες και έφυγε η κύστη , τότε ξεκινήσαμε ! 
Ξέρω ότι ανυπομονείς αλλά το καλό πράγμα αργεί καμία φορά :) Καλή επιτυχία !  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Όντως το επιβεβαιωσα και με τον γιατρό. Ευτυχώς μπορώ...

tvXOp2.png

Καλησπέρα κορίτσια να ρωτήσω κάτι ,έκανα το ραντεβού με την κυρία Οικονομοπούλου και μου έγραψε κάποιες εξετάσεις . Βρήκα ραντεβού εδώ στο νοσοκομείο μας και είπα τελικά να της κάνω εκεί γιατί δεν πληρώνεις και συμμετοχή απ' όσο είδα. Απλά μου ζήτησε μια εξέταση που δε γράφεται το αντιπηκτικό του λύκου . Αυτή τη ζητάω στο νοσοκομείο και τη κάνουνε ή πρέπει αυτή μόνο να τη κάνω σε ιδιωτικό εργαστήριο? 

1 hour ago, Ria_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια να ρωτήσω κάτι ,έκανα το ραντεβού με την κυρία Οικονομοπούλου και μου έγραψε κάποιες εξετάσεις . Βρήκα ραντεβού εδώ στο νοσοκομείο μας και είπα τελικά να της κάνω εκεί γιατί δεν πληρώνεις και συμμετοχή απ' όσο είδα. Απλά μου ζήτησε μια εξέταση που δε γράφεται το αντιπηκτικό του λύκου . Αυτή τη ζητάω στο νοσοκομείο και τη κάνουνε ή πρέπει αυτή μόνο να τη κάνω σε ιδιωτικό εργαστήριο? 

Εγώ την είχα κάνει εκεί, δεν είναι ακριβή!

21 hours ago, Effie99 said:

Ναι,μια γυναίκα μου μίλησε.Μου είπε μάλιστα ότι κοστίζει 330€ αν δεν την γράψεις και 280 αν την γράψεις την εξέταση.

Πηρα και στη βιοϊατρική κι εκεί μου είπαν 250€ το 99% των μεταλλάξεων.

Στο Λαϊκό δεν έχει ραντεβού τον Ιανουάριο κι εγω τα βιάζομαι τα αποτελέσματα..

Λέμε να κάνει την εξέταση τώρα ο άντρας μου,γιατί εγώ έχω ελεγχθεί για το 80% των μεταλλάξεων.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!!

Γεια σου!Ηθελα μόνο να σχολιάσω όσα γνωρίζω από την ανάρτησή σου.

Τα προβιοτικά να τα παίρνεις το βράδυ,μετά το βραδινό σου και πριν κοιμηθείς,ώστε να μένουν πολλές ώρες στο έντερο και να δρουν καλύτερα.Αν τα πάρεις μέσα στην ημέρα μπορεί να θες να πας τουαλέτα και να μην δράσουν,γιατί θα αποβληθούν.

Τώρα,όσον αφορά την υστεροκοπηση,μπορεί να δει κάτι στον υπέρηχο κατά τη διαρκείας της ωοληψιες και να κρίνει ότι πρέπει α μπει με την κάμερα και να το διορθώσει.Όπως κάποιες μικρές συμφύσεις για παράδειγμα.

Καλή αρχή και καλή δύναμη!

Δυστυχώς στο Λαϊκό δεν βρίσκω ραντεβού για τον Ιανουάριο..Χρειάζομαι σχετικά γρήγορα τα αποτελέσματα..

Τώρα,το οικονομικό είναι ένα θέμα που με απασχολεί πολύ,αλλά τι να κάνουμε,είναι μια πολύ σοβαρή εξέταση για να μην την κάνω για τα χρήματα..Δεν έχεις καν συμπτώματα όταν είσαι φορέας..

Λεμε να κάνει ο άντρας μου τώρα το 99% των μεταλλάξεων,εγώ έχω ελεγχθεί για το 80%,δεν ελαχιστοποιούνται μετά οι πιθανότητες να έχουμε κάτι;
Δεν ξέρω,δεν είμαι γενετιστής,αλλά από το κέντρο που είμαστε η σύσταση ήταν να ελεγχθεί ο 1 από τους 2 και για το 80% κι έτσι κάναμε.

Εμενα απλά τώρα μου ήρθε φλασιά και διάβαζα άρθρα στο ιντερνετ ότι καλό είναι να ελέγχονται και οι 2 και για το 85% και άνω.

@Effie99 η γραμματεία στο Χωρέμειο είναι αρκετά περίεργη θα έλεγα, σε σημεία εκνευριστική... απλά εμένα επειδή εκεί θα γίνει ο προεμφυτευτικός έλεγχος, με ενημέρωσαν για το πακέτο των εξετάσεων, και είπα οκ ας το κάνω εκεί. Κοίτα, αν ελεγχθεί πλήρως ο ένας από τους δυο σας, και βρεθεί αρνητικός, δεν έχει νόημα να ελεγχθεί κι ο άλλος! 

4 hours ago, alexia7 said:

Καλημερα σε όλες. 

Μου έχουν πει και μένα κορτιζόνη, την οποία θα πάρω αφού τελειώσουμε με διέγερση και ωοληψία, οπότε μάλλον είναι σύνηθες... καλή επιτυχία σου εύχομαι!

21 minutes ago, Σποράκι said:

Εγώ την είχα κάνει εκεί, δεν είναι ακριβή!

@Ria_και εγώ εκεί την είχα κάνει, μου την είχε γράψει η Οικονομ. και όπως λέει το @Σποράκι δεν είναι ακριβή. Για APC.R και αντιπηκτικό λύκου μαζί είχα δώσει 21 ευρώ περίπου.  

5 ώρες πρίν, Chris87 είπε:

@Katrin85

Θα συμφωνήσω , και εγώ είχα καθυστερήσει το πρωτόκολλο διέγερσης κατά έναν κύκλο γιατί είχα μια πολύ μικρή κύστη.( φοβερή τύχη είχα, εκανα για πρώτη φορά στη ζωή μου κύστη τον μήνα που θα ξεκινούσα ivf).
Και ο γυναικολόγος και ο εξωσωματικός μου είπαν ότι μια κύστη μειώνει κατά πολύ τα ποσοστά επιτυχίας και αφού πήρα αντισυλληπτικά για 20 ημέρες και έφυγε η κύστη , τότε ξεκινήσαμε ! 
Ξέρω ότι ανυπομονείς αλλά το καλό πράγμα αργεί καμία φορά :) Καλή επιτυχία !  

Ναι μολις με πηρανε τηλ και μ είπαν να μην προχωρησουμε, στον επόμενο κυκλο πρωτα ο Θεός ξεκινάω,ευχομαι να χει φυγει , ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...