Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

Ποια σου το είπε, η άσχετη η γραμματέας τους; Θα σου στείλω αναλυτικές πληροφορίες το βράδυ που θα κοιμηθεί η μικρή, διότι είμαι φορέας της νόσου και το έχω ψάξει πολύ. Stay tuned!

Ναι,μια γυναίκα μου μίλησε.Μου είπε μάλιστα ότι κοστίζει 330€ αν δεν την γράψεις και 280 αν την γράψεις την εξέταση.

Πηρα και στη βιοϊατρική κι εκεί μου είπαν 250€ το 99% των μεταλλάξεων.

Στο Λαϊκό δεν έχει ραντεβού τον Ιανουάριο κι εγω τα βιάζομαι τα αποτελέσματα..

Λέμε να κάνει την εξέταση τώρα ο άντρας μου,γιατί εγώ έχω ελεγχθεί για το 80% των μεταλλάξεων.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!!

4 ώρες πρίν, Angot είπε:

Καλημερα συγγνώμη το ξαναποσταρω μηπωε ξερει κάποια , λοιπον πηγα χθες στον γιατρο... Πιστευε οτι θα ειχα μεινει ηδη έγκυος ως τωρα, αλλα ακομα κι ετσι δεν αλλαζει η πρόγνωση του οτι θα τα καταφερω αμεσα. Μου εκανε παπ, θα βγουν οι απαντήσεις σε 15 μερες. Σε οτι αφοεα την εξωσωματική, δεν δεχεται να αλλαξω τροπο ή να κανω ενεσεις. Θα με παει παλι με κλομιφενη, καταψυξη και μεταφορα τον επομενο μηνα.  Μου εδωσε intemeo να παρω μεχρι κ την ετ ειναι προβιοτικα ειπε.  Επισης ειπαμε και για υστεροσκοπηση, αλλα δεν ειναι σίγουρος οτι θελει να κανω, θα αποφασίσει οταν παμε  στην ωοληψια αν μου κανει εκεινη την ωρα. 1ον) ξερει καποια τα χαπια; τι θα κανουν αυτα δλδ; και 2) τι θα τον κανει να αποφασίσει κατα την ωοληψια αν θα κανουμε υστεροσκοπηση; μπορεί να διακρίνει κατι κατα τη διαρκεια; 

Γεια σου!Ηθελα μόνο να σχολιάσω όσα γνωρίζω από την ανάρτησή σου.

Τα προβιοτικά να τα παίρνεις το βράδυ,μετά το βραδινό σου και πριν κοιμηθείς,ώστε να μένουν πολλές ώρες στο έντερο και να δρουν καλύτερα.Αν τα πάρεις μέσα στην ημέρα μπορεί να θες να πας τουαλέτα και να μην δράσουν,γιατί θα αποβληθούν.

Τώρα,όσον αφορά την υστεροκοπηση,μπορεί να δει κάτι στον υπέρηχο κατά τη διαρκείας της ωοληψιες και να κρίνει ότι πρέπει α μπει με την κάμερα και να το διορθώσει.Όπως κάποιες μικρές συμφύσεις για παράδειγμα.

Καλή αρχή και καλή δύναμη!

7 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Κοίτα, εγώ μετά από αυτό που έπαθα, που στην μία εξέταση με έβγαζε αρνητική και στην άλλη που καλύπτει περισσότερες μεταλλάξεις θετική, δεν θα το ρίσκαρα. Αλλά όπως σου είπε μία κοπέλα παρακάτω, μάλλον υπάρχει τρόπος να το κάνεις στο λαικό χωρίς την χρηματική επιβάρυνση, το οποίο εγώ δεν το ήξερα, οπότε γιατί να μην πας στο λαικό να την κάνεις να ησυχάσει το κεφάλι σου;

Δυστυχώς στο Λαϊκό δεν βρίσκω ραντεβού για τον Ιανουάριο..Χρειάζομαι σχετικά γρήγορα τα αποτελέσματα..

Τώρα,το οικονομικό είναι ένα θέμα που με απασχολεί πολύ,αλλά τι να κάνουμε,είναι μια πολύ σοβαρή εξέταση για να μην την κάνω για τα χρήματα..Δεν έχεις καν συμπτώματα όταν είσαι φορέας..

Λεμε να κάνει ο άντρας μου τώρα το 99% των μεταλλάξεων,εγώ έχω ελεγχθεί για το 80%,δεν ελαχιστοποιούνται μετά οι πιθανότητες να έχουμε κάτι;
Δεν ξέρω,δεν είμαι γενετιστής,αλλά από το κέντρο που είμαστε η σύσταση ήταν να ελεγχθεί ο 1 από τους 2 και για το 80% κι έτσι κάναμε.

Εμενα απλά τώρα μου ήρθε φλασιά και διάβαζα άρθρα στο ιντερνετ ότι καλό είναι να ελέγχονται και οι 2 και για το 85% και άνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια...αν αρρωστησεις πριν απο ωοληψια,τι γίνεται; Δεν μιλαω για κορονοιο...Για καποια αλλη ιωση... Γίνεται η ωοληψια; Πρεπει να γινει ενημέρωση;

Νομίζω ότι καλό είναι να ενημερωθεί ο γιατρός σου.. πέρα από όλα τα άλλα επειδή γίνεται μέθη για την ωοληψια ίσως ισχύει ότι και για τη νάρκωση. Αλλά γενικά καλό είναι να το ξέρει ο γιατρός έγκαιρα!

πρίν από 7 λεπτά , LeneL είπε:

Νομίζω ότι καλό είναι να ενημερωθεί ο γιατρός σου.. πέρα από όλα τα άλλα επειδή γίνεται μέθη για την ωοληψια ίσως ισχύει ότι και για τη νάρκωση. Αλλά γενικά καλό είναι να το ξέρει ο γιατρός έγκαιρα!

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου... Ειμαι με φυσικούς και δεν παιρνω μεθη...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 5 λεπτά , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου... Ειμαι με φυσικούς και δεν παιρνω μεθη...

Α, πάλι καλά! Δεν πιστεύω ότι θα θέλει κι ο γιατρός να χαθεί ο κύκλος χωρίς λόγο πάντως.. οπότε δε φαντάζομαι να τον ακυρώνουν με την παραμικρη ίωση... 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , LeneL είπε:

Α, πάλι καλά! Δεν πιστεύω ότι θα θέλει κι ο γιατρός να χαθεί ο κύκλος χωρίς λόγο πάντως.. οπότε δε φαντάζομαι να τον ακυρώνουν με την παραμικρη ίωση... 

Ευχομαι...δεν ειναι σίγουρο κατι ακομα αλλά επειδή κατι νιωθω ειπα να ρωτήσω εδω μεσα αν εχει τύχει σε καποια κοπελα...Σε ευχαριστω 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

11 hours ago, Angot said:

Καλημερα κοριτσια, λοιπον πηγα ζθες στον γιατρο... Πιστευε οτι θα ειχα μεινει ηδη έγκυος ως τωρα, αλλα ακομα κι ετσι δεν αλλαζει η πρόγνωση του οτι θα τα καταφερω αμεσα. Μου εκανε παπ, θα βγουν οι απαντήσεις σε 15 μερες. Σε οτι αφοεα την εξωσωματική, δεν δεχεται να αλλαξω τροπο ή να κανω ενεσεις. Θα με παει παλι με κλομιφενη, καταψυξη και μεταφορα τον επομενο μηνα.  Μου εδωσε intemeo να παρω μεχρι κ την ετ ειναι προβιοτικα ειπε.  Επισης ειπαμε και για υστεροσκοπηση, αλλα δεν ειναι σίγουρος οτι θελει να κανω, θα αποφασίσει οταν παμε  στην ωοληψια αν μου κανει εκεινη την ωρα. 1ον) ξερει καποια τα χαπια; τι θα κανουν αυτα δλδ; και 2) τι θα τον κανει να αποφασίσει κατα την ωοληψια αν θα κανουμε υστεροσκοπηση; μπορεί να διακρίνει κατι κατα τη διαρκεια; 

Στην ωοληψία δεν βλέπει με κάμερα μέσα την μήτρα, είναι σαν απλός υπέρηχος, απλώς στο εργαλείο μπροστά βγαίνει η βελόνα που κάνει την παρακέντηση. Πιθανόν να εχει σκοπό να αποφασίσει βάσει υπερηχογραφικής εικόνας εκείνη την ώρα. Δεν πρέπει όμως να ξέρεις και συ απο πριν για τα χρήματα; Το λέω γιατί στις περισσότερες κλινικές κοστίζει πάνω απο 1000€. Βέβαια αν θυμάμαι καλά εχεις ιδιωτική που σε καλύπτει, σωστά; 
Τα intimeo που σου έδωσε είναι προβιοτικά με γαλακτοβάκιλους ειδικά για την χλωρίδα της μήτρας. Είναι πολύ καλά αλλά υπάρχουν και καλύτερα, με μεγαλύτερο αριθμό προβιοτικών. Στα δίνει γιατί μπορεί λόγω της απόξεσης να έχει διαταραχθεί η χλωρίδα της μήτρας σου. Σου προτείνω να τα προμηθευτείς απο το Ίντερνετ (Σκρουτζ) γιατί είναι πολύ πιο οικονομικά. 

11 hours ago, Clouds said:

Δεν προχώρησα ακόμα..Τώρα προσπαθώ στον νέο κύκλο ...Θα γράψω ποστ γενικά σε όλους λες διότι έχω άλλη ερώτηση τώρα...

Ξεκίνησε ο κύκλος με ε2 , 117. Εδώ κατεψυγμένα και δεν θα κάνω ωοληψια.Μπορω να συνεχίσω σε ετ με τέτοια τιμή

Δεν προχώρησα ακόμα..Τώρα προσπαθώ στον νέο κύκλο ...Θα γράψω ποστ γενικά σε όλους λες διότι έχω άλλη ερώτηση τώρα...

Ξεκίνησε ο κύκλος με ε2 , 117. Εδώ κατεψυγμένα και δεν θα κάνω ωοληψια.Μπορω να συνεχίσω σε ετ με τέτοια τιιμη;

.

Η τοσο υψηλή Ε2 στην αρχή του κύκλου πιθανότατα δηλώνει κυστικο ωάριο απο τον προηγούμενο. Έχω την εντύπωση πως σε απλή ετ δεν επηρεάζει. Μόνο αν πήγαινες για διέγερση. Κάτσε να δεις τι θα σου πει ο γιατρός. Ευχομαι να μην ακυρωθεί πάλι

2 hours ago, Effie99 said:

Ναι,μια γυναίκα μου μίλησε.Μου είπε μάλιστα ότι κοστίζει 330€ αν δεν την γράψεις και 280 αν την γράψεις την εξέταση.

Πηρα και στη βιοϊατρική κι εκεί μου είπαν 250€ το 99% των μεταλλάξεων.

Στο Λαϊκό δεν έχει ραντεβού τον Ιανουάριο κι εγω τα βιάζομαι τα αποτελέσματα..

Λέμε να κάνει την εξέταση τώρα ο άντρας μου,γιατί εγώ έχω ελεγχθεί για το 80% των μεταλλάξεων.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!!

Γεια σου!Ηθελα μόνο να σχολιάσω όσα γνωρίζω από την ανάρτησή σου.

Τα προβιοτικά να τα παίρνεις το βράδυ,μετά το βραδινό σου και πριν κοιμηθείς,ώστε να μένουν πολλές ώρες στο έντερο και να δρουν καλύτερα.Αν τα πάρεις μέσα στην ημέρα μπορεί να θες να πας τουαλέτα και να μην δράσουν,γιατί θα αποβληθούν.

Τώρα,όσον αφορά την υστεροκοπηση,μπορεί να δει κάτι στον υπέρηχο κατά τη διαρκείας της ωοληψιες και να κρίνει ότι πρέπει α μπει με την κάμερα και να το διορθώσει.Όπως κάποιες μικρές συμφύσεις για παράδειγμα.

Καλή αρχή και καλή δύναμη!

Δυστυχώς στο Λαϊκό δεν βρίσκω ραντεβού για τον Ιανουάριο..Χρειάζομαι σχετικά γρήγορα τα αποτελέσματα..

Τώρα,το οικονομικό είναι ένα θέμα που με απασχολεί πολύ,αλλά τι να κάνουμε,είναι μια πολύ σοβαρή εξέταση για να μην την κάνω για τα χρήματα..Δεν έχεις καν συμπτώματα όταν είσαι φορέας..

Λεμε να κάνει ο άντρας μου τώρα το 99% των μεταλλάξεων,εγώ έχω ελεγχθεί για το 80%,δεν ελαχιστοποιούνται μετά οι πιθανότητες να έχουμε κάτι;
Δεν ξέρω,δεν είμαι γενετιστής,αλλά από το κέντρο που είμαστε η σύσταση ήταν να ελεγχθεί ο 1 από τους 2 και για το 80% κι έτσι κάναμε.

Εμενα απλά τώρα μου ήρθε φλασιά και διάβαζα άρθρα στο ιντερνετ ότι καλό είναι να ελέγχονται και οι 2 και για το 85% και άνω.

Αν ο ένας απο τους δυο έχει κάνει το 99% δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχετε πρόβλημα. Πόσο μάλλον και αν ο άλλος εχει ελεγχθεί για το 85%. Σκεψου οτι κάποιες γυναίκες δεν εξετάζονται καν και οι περισσότερες κάνουν το 75%. Και μένα το 75% μου είχαν ζητήσει αλλά τελικά κάναμε και οι 2 το 90% (αφού ήταν τσάμπα). 

16 minutes ago, winspert said:

Κορίτσια...αν αρρωστησεις πριν απο ωοληψια,τι γίνεται; Δεν μιλαω για κορονοιο...Για καποια αλλη ιωση... Γίνεται η ωοληψια; Πρεπει να γινει ενημέρωση;

Στην απλή ίωση δεν ακυρώνεται η προσπάθεια. Εκτός και αν ψήνεσαι στον πυρετό και δεν μπορείς ούτε να πας εκεί

• Ευχαριστώ 2

eardp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Εχω ένα κουτί profertil για άντρες των 180 καψουλων που λήγει τον Ιούνιο του 2023!! Εχουν χρησιμοποιηθεί μόνο 8 χάπια!Δίνεται σε πολύ οικονομική τιμή!Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ. Μένω επαρχία!!

On 10/1/2023 at 6:57 ΜΜ, kateriiina25 είπε:

Κανονικά δεν πονάς καθόλου, ειναι σαν να κάνεις υπέρηχο. Καμία σχέση με την ωοληψία ή την σαλπιγγογραφια. Εγώ στην σαλπ πέθανα στον πόνο ενώ στην ετ δεν νιώθω τίποτα. Αν ομως σε υπερήχους, τεστ παπ κτλ πονάς σημαίνει οτι εχεις περίεργη θεση στην μήτρα και εισαι απο αυτές που πονάνε. 

Ποια προβιοτικά σου ειπε; Να τρως έξτρα γιαούρτια με πέτσα, κεφίρ και μου είπαν και για μίσο το οποίο ειναι λέει φουλ στα προβιοτικά. Το βάζεις μέσα σε σούπα

Ναι κορίτσι μου, έτσι ειναι. Έχεις κάνει 3μηνη καταστολή. Θα εισαι δηλαδή για 3 μήνες σαν να εχεις εμμηνόπαυση. Ειναι για καλό όμως, μην σε παίρνει από κάτω

@kateriiina25 οκ ηρέμησα κάπως ,όχι δε πονάω σε υπερήχους τεστ Παπ, ευχαριστώ!!!❤️

On 11/1/2023 at 8:18 ΠΜ, κοτοπουλάκι είπε:

κορίτσια το ταξίδι της ταλαιπωρίας για να έρθει το μωράκι έφτασε χτες στο τέλος του. Γέννησα ένα μπέμπαρο 3.680 γρ. Τον έχω ερωτευτεί, εύχομαι σε όλα τα κορίτσια σύντομα να κρατήσουν αγκαλιά τα μωρά τους! 

Με τον πρώην η κατάσταση δεν άλλαξε, ελπίζω μόνο στο να σοβαρευτεί κ να νοιαστεί για το μωράκι γιατί είναι και δικό του παιδί.

φιλιά πολλά σε όλες!

Να χαίρεστε το μπεμπαρο σου ,Να έχει υγεία και τύχη !!!❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλά εκεί με την ιδιωτική ασφάλεια έχει να κάνει τι σου καλύπτει, πάντως οι κλινικές χαμένες δεν βγαίνουν 🤣🤣 άσε φιλική τιμή για εμβρυομεταφορα 1.500 από 1.800 μου είπαν άσε με. Όταν ακούω το φιλική τιμή φοβάμαι πλέον χαχχαχαχα πόσο φίλοι είμαστε άραγε; 

Χαχαχα καλά έχεις δικιο...εάν ακούς φιλική τιμή συνήθως σε πετσοκοβουν...χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

On 11/1/2023 at 7:09 ΜΜ, silvy22 είπε:

Σε καταλαβαίνω και γώ απο την τελευταία προσπάθεια πέρυσι μέχρι και σήμερα που έκανα ετ εστίασα παρά πολύ στη διαχείριση του άγχους με βελονισμό, γυμναστική, ψυχολόγο και ένιωσα πολύ καλά σήμερα που ήμουν χαλαρή αμην να έχω και το επιθυμητό αποτέλεσμα !

@silvy22 καλή επιτυχία κοριτσάρα μου ,εύχομαι να είναι η τελευταία σου ταλαιπωρία και από εδώ και πέρα σύντομα να κρατήσεις το μωράκι σου❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Maroxmarox είπε:

@silvy22 καλή επιτυχία κοριτσάρα μου ,εύχομαι να είναι η τελευταία σου ταλαιπωρία και από εδώ και πέρα σύντομα να κρατήσεις το μωράκι σου❤️

Ευχαριστώ κούκλα μου εύχομαι σύντομα να προχωρήσεις και σύ , γι την ιστορία δεν πόνεσα καθόλου ! Βεβαια χωρίς να πιω νερό , μπήκε ο γιατρός με τα εργαλεία του μια χαρα !!!

• Μου αρέσει 4

Κορίτσια καλημέρα! Αν κάποια έχει κλείσει ραντεβού στο Λαϊκό, στο εργαστήριο ΚΥΣΤΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ, για τον μήνα ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, και ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ, ας μου στείλει μήνυμα! Αν χρειάζεται ραντεβού τον μήνα Φεβρουάριο, ,μπορώ να της δώσω το δικό μου.

Δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το κοινοποιήσω σε άλλα φόρουμ, οπότε το αφήνω στους διαχειριστές (αν έχουν πρόσβαση σε αυτά)!

Ευχαριστώ πολύ🙂

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...