Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

7 minutes ago, Ele@n said:

Συγχαρητήρια!!!!!!! Μπράβο ρε κορίτσι...έτσι να παίρνουν και οι υπόλοιπες θάρρος... Καλοί οι αριθμοί στις εξετάσεις και τα νούμερα στα κεράκια, αλλά μία εγκυμοσύνη μπορεί να έρθει εκεί που δεν το περιμένεις!!!Μια ανέφελη, ήρεμη και υπέροχη εγκυμοσύνη να έχεις. Μπανάκια μπορεί φέτος να μην έκανες τον χειμώνα, θα κάνεις με το μπουμπούκι το καλοκαίρι!!! 

χαχαχ ευχαριστώ!!! ❤️ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα συγγνώμη το ξαναποσταρω μηπωε ξερει κάποια , λοιπον πηγα χθες στον γιατρο... Πιστευε οτι θα ειχα μεινει ηδη έγκυος ως τωρα, αλλα ακομα κι ετσι δεν αλλαζει η πρόγνωση του οτι θα τα καταφερω αμεσα. Μου εκανε παπ, θα βγουν οι απαντήσεις σε 15 μερες. Σε οτι αφοεα την εξωσωματική, δεν δεχεται να αλλαξω τροπο ή να κανω ενεσεις. Θα με παει παλι με κλομιφενη, καταψυξη και μεταφορα τον επομενο μηνα.  Μου εδωσε intemeo να παρω μεχρι κ την ετ ειναι προβιοτικα ειπε.  Επισης ειπαμε και για υστεροσκοπηση, αλλα δεν ειναι σίγουρος οτι θελει να κανω, θα αποφασίσει οταν παμε  στην ωοληψια αν μου κανει εκεινη την ωρα. 1ον) ξερει καποια τα χαπια; τι θα κανουν αυτα δλδ; και 2) τι θα τον κανει να αποφασίσει κατα την ωοληψια αν θα κανουμε υστεροσκοπηση; μπορεί να διακρίνει κατι κατα τη διαρκεια; 

1 ώρα πρίν, Σποράκι είπε:

Ναι! Κοίτα αυτό στο είπαμε επειδή δεν θες να χάνεις χρόνο αλλά αν είσαι από Πάτρα είναι ταλαιπωρία να πηγαινοέρχεσαι, εκτός αν είναι εκει ο γιατρός σου. Αλλιώς πολύ σεξ, γενικά εδώ μέσα έχουμε δει ότι αποδίδει!!!

Άντε καιρός ήταν!!! Καλή αρχηηηη. Περίμενα νέα σου, θυμόμουν ότι έχεις και εσυ κατεψυγμένα και περιμένω να δω πως θα πάει. Μπράβο κορίτσι μου, ήρθε και η σειρά σου!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου...ναιιιιι...ανυπομωνω τρελά...άντε να δούμε κ τα δικά μου κατεψυγμενα τι θα κάνουν...χαχαχα...καλή μας επιτυχία σε όλες μας βασικά!!!!

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

Καλημερα συγγνώμη το ξαναποσταρω μηπωε ξερει κάποια , λοιπον πηγα χθες στον γιατρο... Πιστευε οτι θα ειχα μεινει ηδη έγκυος ως τωρα, αλλα ακομα κι ετσι δεν αλλαζει η πρόγνωση του οτι θα τα καταφερω αμεσα. Μου εκανε παπ, θα βγουν οι απαντήσεις σε 15 μερες. Σε οτι αφοεα την εξωσωματική, δεν δεχεται να αλλαξω τροπο ή να κανω ενεσεις. Θα με παει παλι με κλομιφενη, καταψυξη και μεταφορα τον επομενο μηνα.  Μου εδωσε intemeo να παρω μεχρι κ την ετ ειναι προβιοτικα ειπε.  Επισης ειπαμε και για υστεροσκοπηση, αλλα δεν ειναι σίγουρος οτι θελει να κανω, θα αποφασίσει οταν παμε  στην ωοληψια αν μου κανει εκεινη την ωρα. 1ον) ξερει καποια τα χαπια; τι θα κανουν αυτα δλδ; και 2) τι θα τον κανει να αποφασίσει κατα την ωοληψια αν θα κανουμε υστεροσκοπηση; μπορεί να διακρίνει κατι κατα τη διαρκεια; 

Καλησπέρα κορίτσι μου...Στην ωοληψία από όσο ξέρω( καλά μια έχω κάνει μόνο) αλλά μπαίνουν με κάμερα ..άρα σίγουρα βλέπει...ξέρω ότι μια υστεροσκοπηση πριν την ετ βοηθάει πολύ...έκανα κ εγώ τον προηγούμενο  μήνα με ετ αυτόν μήνα προς το τέλος του ..εγώ είχα ένα πολυποδακι θα έκανα έτσι κ αλλιώς αλλά άκουσα κ διάβασα ότι γενικά αυξάνει τις πιθανότητες της εμφύτευσης...τι να πω δεν ξέρω πολλά ..μακάρι να υσχιει🥰

πρίν από 28 λεπτά , Pagor είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου...ναιιιιι...ανυπομωνω τρελά...άντε να δούμε κ τα δικά μου κατεψυγμενα τι θα κάνουν...χαχαχα...καλή μας επιτυχία σε όλες μας βασικά!!!!

Καλησπέρα κορίτσι μου...Στην ωοληψία από όσο ξέρω( καλά μια έχω κάνει μόνο) αλλά μπαίνουν με κάμερα ..άρα σίγουρα βλέπει...ξέρω ότι μια υστεροσκοπηση πριν την ετ βοηθάει πολύ...έκανα κ εγώ τον προηγούμενο  μήνα με ετ αυτόν μήνα προς το τέλος του ..εγώ είχα ένα πολυποδακι θα έκανα έτσι κ αλλιώς αλλά άκουσα κ διάβασα ότι γενικά αυξάνει τις πιθανότητες της εμφύτευσης...τι να πω δεν ξέρω πολλά ..μακάρι να υσχιει🥰

Ξερεις αν την καλύπτει η ιδιωτική; ποιο το κόστος της; 

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

Με είχαν ρωτήσει εάν έχω ιδιωτική αλλά εγώ δεν έχω κ έτσι  δεν ξέρω εάν το καλύπτει κ για τι πόσο..αλλά η επεμβατικη υστεροσκοπηση που έκανα εγώ κάνει 1600€ στο Ιασώ...νομίζω ότι εάν είναι μόνο διαγνωστική δηλαδή δεν σου κανει τίποτα είναι λίγο λιγότερο αλλά δεν ξέρω πόσο...το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα κ σαν διαδικασία είναι 10 λεπτά...γίνεται με μέθη.

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Pagor είπε:

Με είχαν ρωτήσει εάν έχω ιδιωτική αλλά εγώ δεν έχω κ έτσι  δεν ξέρω εάν το καλύπτει κ για τι πόσο..αλλά η επεμβατικη υστεροσκοπηση που έκανα εγώ κάνει 1600€ στο Ιασώ...νομίζω ότι εάν είναι μόνο διαγνωστική δηλαδή δεν σου κανει τίποτα είναι λίγο λιγότερο αλλά δεν ξέρω πόσο...το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα κ σαν διαδικασία είναι 10 λεπτά...γίνεται με μέθη.

Εάν κανείς υστεροσκοπηση με τον γιατρό που θα κάνεις εξωσωματική το κόστος είναι διαφορετικο. Είναι τα μισά λεφτά σίγουρα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εάν κανείς υστεροσκοπηση με τον γιατρό που θα κάνεις εξωσωματική το κόστος είναι διαφορετικο. Είναι τα μισά λεφτά σίγουρα! 

Δεν το γνώριζα αυτό είναι η αληθεια....εγώ επειδή έκανα με γιατρό δικό μας συγγενή μου έκανε μια έκπτωση ...απλά μας είχε πει ότι πήγαινε γύρω στα 1600 κανονικά..κ το ποσό διαφέρει ένα είναι επεμβατική η διαγνωστική..

1 hour ago, Angot είπε:

Εγω που εχω ιδιωτικη ασφαλιση μου ειχαν πει οτι πρεπει να περαστει σαν νοσηλεια για να μου καλυψουν το κοστος, οτι επρεπε δηλαδη να μεινω ενα βραδυ στο νοσοκομειο. Τελικα την πληρωσα μονη μου γυρω στα 200 η 300 ευρω σε ιδιωτικο νοσοκομειο. Δε θυμαμαι ακριβως ποσα ειχα δωσει αλλα καπου εκει ηταν το κοστος. Δεν μου ειχαν κανει μεθη και πονεσα αρκετα! Την ειχα κανει βεβαια για προληπτικους λογους εγω, για να βεβαιωθουμε οτι ειναι ολα καλα.

21 ώρες πρίν, Effie99 είπε:

Μου είπαν από το Χωρέμειο ότι κοστίζει 280€,αλλά είναι ο πλήρης έλεγχος,δηλαδή το 100%.

Πιστευεις ότι αξίζει να το κάνω;Σκέφτομαι και τα χρήματα,είναι παρά πολλά..

Ποια σου το είπε, η άσχετη η γραμματέας τους; Θα σου στείλω αναλυτικές πληροφορίες το βράδυ που θα κοιμηθεί η μικρή, διότι είμαι φορέας της νόσου και το έχω ψάξει πολύ. Stay tuned!

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, Clouds είπε:

2 μέρα του κύκλου είχα ε2 ,127. 

Μπορώ να προχωρήσω σε ετ η επηρεάζει κάτι;

Δεν θα κάνω ωοληψια, έχω κατεψυγμένα.

Επίσης 11 μέρα η τsh ήταν 2,5.

Τι λέτε;

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Δεν το γνώριζα αυτό είναι η αληθεια....εγώ επειδή έκανα με γιατρό δικό μας συγγενή μου έκανε μια έκπτωση ...απλά μας είχε πει ότι πήγαινε γύρω στα 1600 κανονικά..κ το ποσό διαφέρει ένα είναι επεμβατική η διαγνωστική..

Εγώ 750 ευρώ πλήρωσα σε ιδιωτική κλινική, διαγνωστική, με σκρατσινγκ και βιοψία ενδομητριου. Όσοι κάνουν εξωσωματική σου το κάνουν και στο κέντρο τους και οι τιμές που έχω ακούσει είναι από 650 έως 900. 

Έχω ΕΟΠΥΥ.

Η νύφη μου που δεν είχε ούτε ΑΜΚΑ όταν το έκανα πλήρωσε 2.000 ευρώ για να βγάλει έναν μικρό πολύποδα.

πρίν από 16 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εγώ 750 ευρώ πλήρωσα σε ιδιωτική κλινική, διαγνωστική, με σκρατσινγκ και βιοψία ενδομητριου. Όσοι κάνουν εξωσωματική σου το κάνουν και στο κέντρο τους και οι τιμές που έχω ακούσει είναι από 650 έως 900. 

Έχω ΕΟΠΥΥ.

Η νύφη μου που δεν είχε ούτε ΑΜΚΑ όταν το έκανα πλήρωσε 2.000 ευρώ για να βγάλει έναν μικρό πολύποδα.

Πω πω τρελά πόσα...καλά κ εγώ έδωσα 1000 κ μου φάνηκε ευκαιρία...αλλά εντάξει είχαμε συγγενή τον γιατρό στο Ιασώ πήγα...φαρμακείο...κ εγώ για ένα πολύποδακι πήγα..άστα να πάνε...αφού όταν μου είπε ότι είχα λέω εεε όσο κάνει "σκέφτηκα θα μου πει 200-300" κ μου λέει κάνει 1600 αλλά θα δούμε τι καλύτερο θα κάνουμε λόγο της συγγενειας..Εν τέλη πλήρωσα 1000..και εγώ ΕΟΠΥΥ έχω ...δεν ξέρω μπορεί με την ιδιωτική να μην είναι τόσα ...να στα καλύπτει...εμείς πάντως μετά από το 1000 το σκεφτόμαστε σοβαρά να κανουμε...χαχαχαχα..

3 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Κορίτσια Εγώ έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση κ πλήρωσα 400 ευρώ στο κέντρο που έκανα την εξωσωματική καί 140 που στείλαμε Κ για βιοψία..550 σύνολο..με μέθη εννοείται 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Pagor είπε:

Πω πω τρελά πόσα...καλά κ εγώ έδωσα 1000 κ μου φάνηκε ευκαιρία...αλλά εντάξει είχαμε συγγενή τον γιατρό στο Ιασώ πήγα...φαρμακείο...κ εγώ για ένα πολύποδακι πήγα..άστα να πάνε...αφού όταν μου είπε ότι είχα λέω εεε όσο κάνει "σκέφτηκα θα μου πει 200-300" κ μου λέει κάνει 1600 αλλά θα δούμε τι καλύτερο θα κάνουμε λόγο της συγγενειας..Εν τέλη πλήρωσα 1000..και εγώ ΕΟΠΥΥ έχω ...δεν ξέρω μπορεί με την ιδιωτική να μην είναι τόσα ...να στα καλύπτει...εμείς πάντως μετά από το 1000 το σκεφτόμαστε σοβαρά να κανουμε...χαχαχαχα..

Καλά εκεί με την ιδιωτική ασφάλεια έχει να κάνει τι σου καλύπτει, πάντως οι κλινικές χαμένες δεν βγαίνουν 🤣🤣 άσε φιλική τιμή για εμβρυομεταφορα 1.500 από 1.800 μου είπαν άσε με. Όταν ακούω το φιλική τιμή φοβάμαι πλέον χαχχαχαχα πόσο φίλοι είμαστε άραγε; 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Εγω που εχω ιδιωτικη ασφαλιση μου ειχαν πει οτι πρεπει να περαστει σαν νοσηλεια για να μου καλυψουν το κοστος, οτι επρεπε δηλαδη να μεινω ενα βραδυ στο νοσοκομειο. Τελικα την πληρωσα μονη μου γυρω στα 200 η 300 ευρω σε ιδιωτικο νοσοκομειο. Δε θυμαμαι ακριβως ποσα ειχα δωσει αλλα καπου εκει ηταν το κοστος. Δεν μου ειχαν κανει μεθη και πονεσα αρκετα! Την ειχα κανει βεβαια για προληπτικους λογους εγω, για να βεβαιωθουμε οτι ειναι ολα καλα.

Εγω θα την κανω κατα τη διαρκεια της ωοληψιας οποτε θα ειμαι ηδη με μεθη. Για να βεβαιωθουμε οτι ολα ειναι καλα κ γω. Που την εκανες εσυ; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...