Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Καντι said:

Το ίδιο φυσικα ισχύει για καθε έμβρυο και απο φυσική συλληψη. Εξού και ολόκληρο οικοδόμημα  με τα αντιπατρικα εμβόλια.

Μου είπε οτι στην φυσιολογική σύλληψη δεν ισχύει γιατί δημιουργείται και αναπτύσσεται μέσα μας. Καλά φωτογράφος είναι βέβαια ο πατέρας μου, δεν είναι γιατρός χαχαχα απλά κουβέντα να γίνεται :P

1 hour ago, Laky said:

Ελπίζω να έχεις να μας πεις υπέροχα νέα! Δυο βλαστοκυστες μετέφερες ή μία;

Δύο. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

1 hour ago, Maroxmarox said:

Σου εύχομαι μια θετικότατη χοριακη !!!

Σε ευχαριστώ πολύ και σένα!!

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Είμαι στη φάση που ζύγιζω τα υπέρ και τα κατά του να κάνω την εξωσωματική σε δημόσιο ή ιδιωτικό. Το πρόβλημα μας είναι η ασθενοσπερμια μαζί με χαμηλή κινητικότητα και μορφολογία.

Με προβληματίζει το θέμα των σαβ/κων- αργιών κλειστό. Ο γυναικολόγος μου είπε να μην ανησυχώ γι αυτό....προφανώς θα παίξει με τις ορμόνες!Αλλα δεν ξέρω εάν είναι και το ιδανικό, τι λέτε?

Επίσης μου πρότεινε είτε φυσικό κύκλο τροποποιημενο με serpafar και ovitrelle είτε μικρό πρωτόκολλο με Elonva, Orgalutran, Puregon, Ovitelle.

Και είμαι σε δίλημμα ποιο δρόμο να διαλέξω...αυτός προτείνει το μικρό πρωτόκολλο για να πάρουμε περισσότερα ωραία.

Επίσης τα φάρμακα θα τα πληρώσω καθώς θα έρθω από αρκετά μακρυά και αυτή τη στιγμή ειμαι και άνεργη.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Elle12 είπε:

Καλησπερα κοπελα μου, εγω προσωπικα οχι αλλα εχω δει σε πολλα τοπικς κοριτσια να μιλανε γι αυτο. Απ οτι εχουν πει ειναι πολυ απλη και με καλα αποτελεσματα. Καλη επιτυχια!

5ng με ορια (σε ηλικιες 35-39) 0.41-6.96

Fsh 2.76 και Ε2 <24 (μεχρι 24 μετραει το μηχανημα). Θα παω αυριο στον γυναικολογο!

Ναι D3 θελει φουλ.εχω παρει ηδη 4αρα αν δε με πιασει μπορει να παρω  μεγαλυτερη. Και Β12 ξεκιναω παλι και συνεχιζω φυλλικο.. για να δουμε!

Ωραια ng !!θα φουλάρεις κ ολα καλά !!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, despina. είπε:

Καλα αυτο το να μην ανοιξεις το κουτι ειναι οντως χαζο!Το φαρμακο να μην το ανοιξεις το καταλαβαινω.
Πιο πολυ με προβληματιζει το αν στα συρταρια αποθηκευσης δεν ψυχεται τοσο καλα...Θα ρωτησω και κανα φαρμακοποιο...

Ναι ρωτά...και εγώ δηλαδή που το είπα δεν μου είπε κάτι..μόνο αν το μετακινήσω να το έχω σε βαλιτσακι με κρύο μέσα...μόνο αυτό μου είπαν..

1 hour ago, Maroxmarox είπε:

Menopur εάν ανοίχτει μέχρι πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ,?

Στο τελευταιο βημα των οδηγιων γραφει αυτο :
Το φάρμακο είναι τώρα έτοιμο για χρήση ή για αποθήκευση σε θερμοκρασία δωματίου (≤ 25°C) για μέχρι 28 ημέρες.
Το Menopur πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο πριν από την ανάμιξη.
Απ'οτι καταλαβαινω αφου αναμιχθεί  μπορει να μεινει εκτος ψυγειου.
28 μερες παντως γραφει,το ειδα και στο κουτι

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

@Καντι μου μπορώ να ζητήσω έκθεση ; Πώς θα το ζητησω θυμάσαι και με ποιον να μιλήσω;

Πρέπει να κάνω εξετάσεις με αυτό;

Βοηθάει στα ωάρια;

Κορίτσια εγώ έπαιρνα fertilimax ένα χρόνο,στο 5μηνο μου είχε ρίξει την fsh και Ε2 δηλαδή από 8.6 και 80 οιστραδιόλη μου την είχε πάει 7.5 και 60

έτσι ενημερωτικά 

Οχι δεν χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις μπορείς να το πάρεις συμπληρωματικά με ότι άλλο παίρνεις κακό δεν κάνει μπορείς και μεγαλύτερη δόση ομως 200 πιστεύω αρκεί. Νομίζω είναι το πιο σημαντικό για τα ωάρια.

On 27/2/2022 at 7:05 ΜΜ, Lilian 28 είπε:

Ξέρω κορίτσι μου.. είναι πολύ πολύ δύσκολο αυτό που περνάς..αλλά να σκέφτεσαι ότι ακόμα και αν βγάλουν και τις 2 έχεις την επιλογή της εξωσωματικης! Μην το βάζεις κάτω!

Εννοείται υπάρχει αυτη η επιλογη της εξωσωματικης κ αυτο μου δινει ελπιδα μεγαλη... 

On 28/2/2022 at 3:11 ΜΜ, νικηαντωνια81 είπε:

Μα θυμόμουν ότι είχα διαβάσει από κάποια από εσας ότι κοστίζει εκεί περίπου. Από εσένα μάλλον το θυμόμουν και από τον εμβρυολογο μου ο οποίος μου είχε πει ότι κοστίζει πολύ!

Εγω εδωσα για 8 2.300 και κατι αλλα στην Εμβρυολογο επισης ξανα λεω αν εχεις πολλα κ μπουν καταψυξη και μετα ξεπαγώσουν ταλαιπωρούνται πολυ αξιζει να τα  στελνεις φρέσκα η εξαρταται το σταδιο ανάπτυξης;; Τελος καποιες φορες το έμβρυο βγαζει ανωμαλία στη πορεια .. προσωπικα παρολο που απέβαλα εντελει ειδα σάκο μεγάλωνε κ λεκιθικο χωρις να ακουσω καρδια και τελικα εξανα απόξεση στην 8,5 εβδομαδα πιθανότατα λογω εμβρύου ολα τα αλλα τσεκαρισμένα  δε θα το εκανα . Ειδα και το καλοκαιρι που έλεγξα πηγαν χαμένα απο τις αστοχίες του αλλου και το οτι μου εκανε ετ χωρις να ελέγξει τιποτα μετα απο 2 ωοληψιες στη σειρα .. τελος παντων προσωπική μου εμπειρία αλλα δε θα κανω παρα μονο αν υπηρχε λογος. 

• Μου αρέσει 2

19 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Και μου λέει ο πατέρας μου τις προάλλες, κοίτα αυτές τις μέρες να τρως μόνο σαβούρες και άσε τα υγιεινά, δεν θες γερό ανοσοποιητικό γιατί το έμβρυο εξωσωματικής είναι ξένο σώμα. Και έλεγα έχει δίκιο, δεν έχει??

Έχει όσο άδικο δε φαντάζεσαι...Κορτιζόνη χρειαζόμαστε μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις,  όπως π.χ. όταν έχουμε αυξημένα Ανα. Καλή διατροφή θέλουμε για να μην ανεβοκατεβαίνει το ζάχαρό μας και για να μην προκαλούνται φλεγμονές στον οργανισμό μας. Μια μικρη φλεγμονή βέβαια τη θέλουμε κατά τη διαδικασία της εμφύτευσης, αλλά γι' αυτό προνοεί η φύση εδώ και αιώνες...

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

18 minutes ago, Troia said:

Έχει όσο άδικο δε φαντάζεσαι...Κορτιζόνη χρειαζόμαστε μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις,  όπως π.χ. όταν έχουμε αυξημένα Ανα. Καλή διατροφή θέλουμε για να μην ανεβοκατεβαίνει το ζάχαρό μας και για να μην προκαλούνται φλεγμονές στον οργανισμό μας. Μια μικρη φλεγμονή βέβαια τη θέλουμε κατά τη διαδικασία της εμφύτευσης, αλλά γι' αυτό προνοεί η φύση εδώ και αιώνες...

Καλά μην φανταστείς ότι τον πήρα και πολύ στα σοβαρά χαχα  Μερσί για την ενημέρωση πάντως!

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Καλά μην φανταστείς ότι τον πήρα και πολύ στα σοβαρά χαχα  Μερσί για την ενημέρωση πάντως!

Σκέψου μόνο ότι είσαι εν δυνάμει έγκυος.

10 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Με ποια βιταμινη D έχετε δει καλα αποτελέσματα;Πάλι έπεσε η δική μου ..

Εμένα μου λέει κάθε φορά ο ενδοκρινολόγος μου ποια να πάρω. Έχω πάρει και solgar και d3fix

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, despina. είπε:

Στο τελευταιο βημα των οδηγιων γραφει αυτο :
Το φάρμακο είναι τώρα έτοιμο για χρήση ή για αποθήκευση σε θερμοκρασία δωματίου (≤ 25°C) για μέχρι 28 ημέρες.
Το Menopur πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο πριν από την ανάμιξη.
Απ'οτι καταλαβαινω αφου αναμιχθεί  μπορει να μεινει εκτος ψυγειου.
28 μερες παντως γραφει,το ειδα και στο κουτι

Ναι έτσι νομιζω..ευχαριστώ !

1 hour ago, Troia είπε:

Με εβαλες σε σκέψεις τώρα. Έχω θετικά αντιπυρηνικα (Ανά) 1/320. Ρευματολόγος μου έκανε έξτρα εξετάσεις και ήταν όλα αρνητικα. Ρώτησα αν θα χρειαστώ κορτιζόνη σε περιπτωση εγκυμοσύνης και είπε όχι. Μήπως να ψάχνω και αλλού? 

Κορίτσια να είστε καλά που ανοίγετε τα μάτια η μία στην άλλη! 

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μου είπε οτι στην φυσιολογική σύλληψη δεν ισχύει γιατί δημιουργείται και αναπτύσσεται μέσα μας. Καλά φωτογράφος είναι βέβαια ο πατέρας μου, δεν είναι γιατρός χαχαχα απλά κουβέντα να γίνεται :P

Δύο. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

Σε ευχαριστώ πολύ και σένα!!

Μια μεγάααλη χοριακη σου εύχομαι κορίτσι μου! Με το καλό!

8 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλησπέρα σας. Μόλις ενημερώθηκα ότι γονιμοποιηθηκαν 4 έμβρυα. Ο γιατρός μου πρότεινε να τα αφήσουμε για βλαστοκυστες και να κάνω εμβρυομεταφορα το Σάββατο κι όχι τη Πέμπτη. Εγώ όμως αγχωθηκα ότι ίσως δε τα καταφέρουν και σκέφτομαι πως ίσως έπρεπε να κάνω εμβρυομεταφορα με τρίτης ημέρας έμβρυο κι όχι να τα αφήσω για βλαστοκυστες. Ο εμβρυολογος επιμένει πως αυτό που δε θα γίνει βλαστοκυστη δε θα δώσει κι εγκυμοσύνη. Γνωρίζοντας όμως πως το περιβάλλον της μήτρας είναι καλύτερα απ' το τεχνικό δε ξέρω τι απόφαση πρέπει να πάρω.

Δεν ξέρω να σε συμβουλεύσω κοπέλα μου, αλλά σου εύχομαι ολα να πάνε καλά! Να πάρετε την καλύτερη απόφαση για σένα και να γίνει το θαύματακι σου (ή και παραπάνω από ένα! :wink:)

• Μου αρέσει 4

Κορίτσια καλησπερα!!!Θελω να κάνω μια ερώτηση στις εγκυουλες της παρέας και σε όσα κορίτσια έχουν ήδη κάνει ένα ή και περισσότερα παιδακια!!

Θέλω να μου πείτε σε ποια βδομάδα ακούσατε την καρδούλα του μωρού σας???

Αύριο έχω τον πρώτο μου υπέρηχο αλλά γνωρίζω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ακούσω καρδιά αλλά θέλω να ξερω πάνω κάτω, για να πάω λίγο προετοιμασμενη!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...