Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 46 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

κορίτσια το ταξίδι της ταλαιπωρίας για να έρθει το μωράκι έφτασε χτες στο τέλος του. Γέννησα ένα μπέμπαρο 3.680 γρ. Τον έχω ερωτευτεί, εύχομαι σε όλα τα κορίτσια σύντομα να κρατήσουν αγκαλιά τα μωρά τους! 

Με τον πρώην η κατάσταση δεν άλλαξε, ελπίζω μόνο στο να σοβαρευτεί κ να νοιαστεί για το μωράκι γιατί είναι και δικό του παιδί.

φιλιά πολλά σε όλες!

Να σου ζήσει κοτοπουλακι μου γέρος να είναι , ένας νέος έρωτας γεννήθηκε !!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

κορίτσια το ταξίδι της ταλαιπωρίας για να έρθει το μωράκι έφτασε χτες στο τέλος του. Γέννησα ένα μπέμπαρο 3.680 γρ. Τον έχω ερωτευτεί, εύχομαι σε όλα τα κορίτσια σύντομα να κρατήσουν αγκαλιά τα μωρά τους! 

Με τον πρώην η κατάσταση δεν άλλαξε, ελπίζω μόνο στο να σοβαρευτεί κ να νοιαστεί για το μωράκι γιατί είναι και δικό του παιδί.

φιλιά πολλά σε όλες!

Να σου ζήσει!!! Να είστε ευτυχισμένοι!!!!!

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Κορίτσι είσαι έτοιμη για αύριο?

Με το καλό εύχομαι να είναι η τυχερή σου!!

Εγώ είμαι αγχωμένη και έχω και νεύρα :( έχω αλλάξει  διάθεση πόσες φορές μέσα σε μια εβδομάδα. Χαρα, άγχος, λύπη για τα όσα περνάω, ξανά χαρά και προσμονή, αγωνία....ενα μιξ συναισθημάτων και δεν με πιάνει και καμία νταγκλα από τα utrogestan να ησυχασω....χαχαχχαχ

@Αγάπ και @silvy22 καλή επιτυχία να έχετε και να δεχτείτε με το καλό τα εμβρυάκια σας!!

2 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

φιλιά πολλά σε όλες!

Να σου ζήσει ο παίδαρος να είναι πάντα υγιής και καλότυχος!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

φιλιά πολλά σε όλες!

Ρε κορίτσι σαν τωρα θυμαμαι τιε συζήτησεις μας και το αγχος σου. Δικαίωση λεγεται! Να σου ζήσει το αντράκι σου, να εισαι πλεον χαρούμενη και ηρεμη να το χορτάσεις... Δε ξερω με σενα και @happiness79 νιωθω λες και γεννουσα και γω μαζι σας. Μπραβο ρε κορίτσια! Σας φιλω! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

φιλιά πολλά σε όλες!

Να σου ζήσει ο μπεμπαρος κοτοπουλάκι ❣️Να μεγαλώνει και να τον καμαρώνεις. Όλα τα καλά να έχει στη ζωή του. Όσο για τον ακατανομαστο, προς το παρών μην τον σκέφτεσαι καν!

12 ώρες πρίν, Ζενια21 είπε:

Καλησπερα θαθελα κγω με την σειρά μου να σας πω το πρόβλημα μου κ να μου δώσετε κάποια λύση …είμαι 41 κ έχω πρόωρη γήρανση ωοθηκών …θέλω πολύ με τον άντρα μου να κάνουμε παιδάκι…έχω κάνει μια προσπάθεια για εξωσωματική με φυσικό κύκλο κ δεν πήγε καλά …συνέχεια τις ένεσις στην επόμενη περίοδο κ ο οργανισμός μου δεν ανταπεξέρχεται …η οιστραδιολη στο 24 κ τώρα έχω δυο ωοθηλακια βγάλει αλλά μικρά …περιμένω μήπως κ προτείνεται κάτι…σας ευχαριστ

Καλημέρα! Συνήθως αυτή η κατάσταση ανταποκρίνεται καλύτερα μόνο με φυσικούς κύκλος ή τροποποιημένους φυσικούς. Θέλει όμως πολύ υπομονή και κάποιοι μήνες θα είναι απογοήτευση! Έχεις συζητήσει με τον γιατρό την αναζωογόνηση ωοθηκών; Κάποιες φορές βοηθάει αρκετά.

• Μου αρέσει 2

φιλιά πολλά σε όλες!

Να σου ζήσει ρε κοριτσάρα!!!! Να τον χαρείς όπως ποθεί!!!! 3680;;;;; omg!!! Αυτός είναι θηρίο!!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!

Καλή ανατροφή!

1 hour ago, Angot είπε:

Ρε κορίτσι σαν τωρα θυμαμαι τιε συζήτησεις μας και το αγχος σου. Δικαίωση λεγεται! Να σου ζήσει το αντράκι σου, να εισαι πλεον χαρούμενη και ηρεμη να το χορτάσεις... Δε ξερω με σενα και @happiness79 νιωθω λες και γεννουσα και γω μαζι σας. Μπραβο ρε κορίτσια! Σας φιλω! 

Πότε πάμε για τα δίδυμα που λέγαμε;;;

Κορίτσια, gonal και puregon έχουν την ίδια σύσταση;

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

πρίν από 40 λεπτά , Ele@n είπε:

Να σου ζήσει ρε κοριτσάρα!!!! Να τον χαρείς όπως ποθεί!!!! 3680;;;;; omg!!! Αυτός είναι θηρίο!!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!

Καλή ανατροφή!

Πότε πάμε για τα δίδυμα που λέγαμε;;;

Κορίτσια, gonal και puregon έχουν την ίδια σύσταση;

Χαχχα δε ξερω σημερα εχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε πως θα το παμε, αν θα αλλαξουμε κατι κλπ... Μονο υστεροσκοπηση να μη μου πει να κανω, παναγιτσα μου?! . Περίοδο περιμενω στις 16 παντως. 

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Χαχχα δε ξερω σημερα εχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε πως θα το παμε, αν θα αλλαξουμε κατι κλπ... Μονο υστεροσκοπηση να μη μου πει να κανω, παναγιτσα μου?! . Περίοδο περιμενω στις 16 παντως. 

Μη φοβού, δεν είναι τίποτα η υστεροσκόπηση... 

tvXOp2.png

Καλή χρονιά σε όλες! Εύχομαι μια χρονιά ευλογημένη που να γεμίσει όλες τις αγκαλιές!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω.... όταν ξαναπερνας επιτροπή κι έχεις αποκτήσει ένα παιδάκι από την όλη διαδικασία... υπάρχει περίπτωση να σε απορριψουν?

Ακόμη τα χαρτιά τα θέλουν πάλι όλα γιατί π.χ.για τη διαβατοτητα σαλπίγγων πριν 6 χρονιά μου είχαν κρατήσει το πρακτικό χειρουργείο...

Στην τελευταία μου προσπάθεια επειδή ακριβώς ήθελα να αποφύγω όλη τη γραφειοκρατια έκανα πιο ήπια διέγερση και πλήρωσα εγώ τα φάρμακα αλλά στο τέλος μου έμειναν μόνο 2 βλαστοκυστες.... και το κόστος της όλης διαδικασίας ήταν πολύ μεγάλο και δεν μου έμειναν έμβρυα για άλλη προσπάθεια.

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά κορίτσια!!!Υγεία, δύναμη, πίστη για τη νέα χρονιά! 

Πρώτη ερώτηση για το 2023: Όσες κάνατε τον έλεγχο της κυστικής ίνωσης στο Λαϊκό, πόσο τοις εκατό των μεταλλάξεων κάλυπτε; Έχω κάνει για το 80% των μεταλλάξεων, αλλά δεν ξέρω αν με καλύπτει..

5 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

φιλιά πολλά σε όλες!

Να σου ζήσει @κοτοπουλάκι! Να είναι γέρος και πάντα να χαμογελάει, με σένα δίπλα του να τον καμαρώνεις! 
@silvy22 και @Αγάπ καλη επιτυχία κορίτσια!!

• Ευχαριστώ 3

πρίν από 57 λεπτά , Ele@n είπε:

Μη φοβού, δεν είναι τίποτα η υστεροσκόπηση... 

Καλε δε φοβάμαι, εχουν μπει εκει μεσα ουυυυ 😜 απλως δε θελωωω ειναι ψυχολογικο το θεμα. Εκανα αποξεση και λαπαροσκοπηση πρόσφατα... δε θα είχε δει αν υπαρχει κατι; ή αν υπήρχε θα εμενα έγκυος την 1η φορα; 

2 hours ago, Effie99 said:

Καλή χρονιά κορίτσια!!!Υγεία, δύναμη, πίστη για τη νέα χρονιά! 

Πρώτη ερώτηση για το 2023: Όσες κάνατε τον έλεγχο της κυστικής ίνωσης στο Λαϊκό, πόσο τοις εκατό των μεταλλάξεων κάλυπτε; Έχω κάνει για το 80% των μεταλλάξεων, αλλά δεν ξέρω αν με καλύπτει..

Στο λαϊκό καλύπτουν το 90% των μεταλλάξεων 

1 hour ago, Angot said:

Καλε δε φοβάμαι, εχουν μπει εκει μεσα ουυυυ 😜 απλως δε θελωωω ειναι ψυχολογικο το θεμα. Εκανα αποξεση και λαπαροσκοπηση πρόσφατα... δε θα είχε δει αν υπαρχει κατι; ή αν υπήρχε θα εμενα έγκυος την 1η φορα; 

Βρε συ, στο έχουμε ξανα πει. Με την λαπαροσκόπηση δεν βλέπεις την μήτρα μέσα αλλά απ έξω. Και φυσικά ούτε με την απόξεση γιατί δεν υπάρχει κάμερα. Μην πανικοβάλλεσαι χωρίς λόγο 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...