Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν θέλω να σου το παίξω ξερολας αλλά θέλει FT4 (ελεύθερο) και Τ3 ή FT3. Κορίτσι εάν ο θυροειδής μας έκανε τόσο εύκολα να αποκαλούμε δεν θα υπήρχε παιδί, εδώ από εξωσωματικες ξέρεις τι TSH μπορεί να έχουμε λόγω διέγερσης; 

Υπέρηχο στο λαιμό ή ενδοκολπικα έκανες; Μήπως να πάρεις μια δεύτερη γνώμη; Νομίζω σου προκάλεσε τσάμπα ταραχή. Επίσης μόνη σου τις κάνεις τις εξετάσεις; Δεν σου λέει εκείνος τι να κάνεις; Σου κάνουν και άλλες ορμόνες κανονικά. Επίσης όταν αλλάζεις δόση σε βλέπουν κανονικά μετά από 20 μερες να δούνε πως ανταποκρίνεται. Άκου αποβολή, έχεις φτάσει την 11η εβδομάδα. Μην ακούω χαζομάρες. Έχεις αίμα; Αν το πάμε έτσι ξέρεις πόσες πιθανότητες έχουμε όλες να αποβάλλουμε και ας πάνε όλα καλά τα πράγματα; Σου λέει κάτι τέτοιο ο γιατρός έτσι απροκάλυπτα; Ο θυροειδής είναι πολύ ευαίσθητος στο στρες. Αυτό που σου είπε χειρότερα θα σου κάνει.

Είχαμε αλλάξει τ χάπι και μ είπε σε 20 μέρες να το ελέγξουμε , αλλά πέσαμε μέσα στις γιορτές ήταν κλειστά κ άργησα καμία 7 μέρες να κάνω τις εξετάσεις ..κ την έκανα μαζί με κάποιες άλλες εξετάσεις που μου έγραψε ο γυναικολόγος..αλλά δεν ήταν μέσα η FT4… 

Καλά με τη διέγερση ο θυρεοειδής είχε φτάσει στο 5.5!! Και το έλεγξα στη πρώτη μου χοριακη… 

Εγω τον ρώτησα τι μπορεί να γίνει και έτσι μ ανέφερε για την αποβολή.. Έκανα υπέρηχο στο λαιμό εχθές , είδε μια ήπια αυξημένη αιμάτωση στα αριστερά αλλά είπε ότι δεν είναι ανησυχητικό!

Οχι ευτυχώς δεν έχω αίμα ,ούτε πόνους τίποτα… απλά ξέρεις φοβήθηκα ! Λέω έφτασα στην 11η για να πάει κάτι λάθος ; Τι να πω.. μ είπε να μη πάρω χάπι μέχρι να πάρουμε τ αποτελέσματα απ τις εξετάσεις ! Ελπίζω κορίτσι να βγεις αληθινή… 

Η συννυφάδα μ πάντως που έχει αφαιρέσει τον θυρεοειδή ήταν έγκυος κ δεν τ ήξερε κ ο θυρεοειδής της ήταν 0.03 μέχρι κ την 10η εβδομάδα που ανακάλυψε την εγκυμοσύνη κ ήταν όλα καλά ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Chris87 είπε:

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε και στους δυο σάκους εμβρυϊκά στοιχεία , χθες είδαμε στον ένα γιατί μόνο ο ενας φαινόταν  ολοκληρος. Ο άλλος σάκος δε φαινόταν σωστά, δε ξέρουμε αν έχει έμβρυο πλέον ή αν παλινδρόμησε και συρρικνώνεται.. ήταν ο ένας σάκος πίσω από τον άλλο! Μου είπε αρχές Φεβρουαρίου επόμενο υπέρηχο ! Είναι δυνατόν να περιμένω μέχρι τότε ; Σκέφτομαι σε μια εβδομάδα να ξαναπάω μήπως και έχω πιο ξεκάθαρη εικόνα ..

Πες του να το βάλεις μέσα Ιανουαρίου. Μάλλον νιώθει σίγουρος ο γιατρός σου ότι όλα πάνε καλά. Εδώ εμένα μου είπε με αίματα να με δει τέλος Ιανουαρίου. Εγώ θέλω κάθε εβδομάδα! 

Κλείσε ραντεβού για την Δευτέρα και λες του για την ψυχική υγεία. Ούτως η άλλως ο υπέρηχος είναι ασφαλής ❤️

Τι πρόβλημα είναι αυτό καλέ; Λες και πάμε τσάμπα.

πρίν από 6 λεπτά , minnie26 είπε:

Είχαμε αλλάξει τ χάπι και μ είπε σε 20 μέρες να το ελέγξουμε , αλλά πέσαμε μέσα στις γιορτές ήταν κλειστά κ άργησα καμία 7 μέρες να κάνω τις εξετάσεις ..κ την έκανα μαζί με κάποιες άλλες εξετάσεις που μου έγραψε ο γυναικολόγος..αλλά δεν ήταν μέσα η FT4… 

Καλά με τη διέγερση ο θυρεοειδής είχε φτάσει στο 5.5!! Και το έλεγξα στη πρώτη μου χοριακη… 

Εγω τον ρώτησα τι μπορεί να γίνει και έτσι μ ανέφερε για την αποβολή.. Έκανα υπέρηχο στο λαιμό εχθές , είδε μια ήπια αυξημένη αιμάτωση στα αριστερά αλλά είπε ότι δεν είναι ανησυχητικό!

Οχι ευτυχώς δεν έχω αίμα ,ούτε πόνους τίποτα… απλά ξέρεις φοβήθηκα ! Λέω έφτασα στην 11η για να πάει κάτι λάθος ; Τι να πω.. μ είπε να μη πάρω χάπι μέχρι να πάρουμε τ αποτελέσματα απ τις εξετάσεις ! Ελπίζω κορίτσι να βγεις αληθινή… 

Η συννυφάδα μ πάντως που έχει αφαιρέσει τον θυρεοειδή ήταν έγκυος κ δεν τ ήξερε κ ο θυρεοειδής της ήταν 0.03 μέχρι κ την 10η εβδομάδα που ανακάλυψε την εγκυμοσύνη κ ήταν όλα καλά ! 

Εμ είδες; Το 5.5 θα φοβόμουν να σου πω την αλήθεια. Μην αγχώνεσαι καθόλου. Έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με τα ενδοκρινολογικά και όλο αυτό με τις ορμόνες 3 χρόνια τώρα που δε λίγο θα μου δώσουν πτυχίο. Προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος σου. Διάβασε εάν θες άρθρα από γιατρούς θα δεις ότι έχω δίκιο. Αλλά αν δεν νιώθεις ασφάλεια δίπλα στον γιατρό σου πάρε δεύτερη γνώμη. 

πρίν από 35 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κανονικά δεν πονάς καθόλου, ειναι σαν να κάνεις υπέρηχο. Καμία σχέση με την ωοληψία ή την σαλπιγγογραφια. Εγώ στην σαλπ πέθανα στον πόνο ενώ στην ετ δεν νιώθω τίποτα. Αν ομως σε υπερήχους, τεστ παπ κτλ πονάς σημαίνει οτι εχεις περίεργη θεση στην μήτρα και εισαι απο αυτές που πονάνε. 

Ποια προβιοτικά σου ειπε; Να τρως έξτρα γιαούρτια με πέτσα, κεφίρ και μου είπαν και για μίσο το οποίο ειναι λέει φουλ στα προβιοτικά. Το βάζεις μέσα σε σούπα

Ναι κορίτσι μου, έτσι ειναι. Έχεις κάνει 3μηνη καταστολή. Θα εισαι δηλαδή για 3 μήνες σαν να εχεις εμμηνόπαυση. Ειναι για καλό όμως, μην σε παίρνει από κάτω

Τι είναι τα μισο?. 

πρίν από 42 λεπτά , silvy22 είπε:

Ότι θες να μου στέλνεις κ σε πμ, ποια προσπάθεια σου είναι ; Θα πάμε απο αύριο και στο θέμα μετά την εμβρυομεταφορα 

Η πρώτη μου είναι!!! Σ ευχαριστώ! 

Χαχαχ....Ναι αύριο θα περάσουμε πίστα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

37 minutes ago, Neverstop said:

Τι είναι τα μισο?. 

Το μίσο είναι μία πάστα που θυμίζει ταραμά στην υφή και παρασκευάζεται κυρίως από φασόλια σόγιας, αλάτι και ρύζι, τα οποία έχουν υποστεί μακροχρόνια ζύμωση με ειδικά ένζυμα. Είναι της ασιατικής κουζίνας. Ψάξε συνταγές στο Google για σούπα μίσο και φτιάξε. 
Και γενικά ότι έχει υποστεί ζύμωση έχει προβιοτικά. Εγώ έφτιαχνα και τουρσί δικό μου και έτρωγα. 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 50 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πες του να το βάλεις μέσα Ιανουαρίου. Μάλλον νιώθει σίγουρος ο γιατρός σου ότι όλα πάνε καλά. Εδώ εμένα μου είπε με αίματα να με δει τέλος Ιανουαρίου. Εγώ θέλω κάθε εβδομάδα! 

Κλείσε ραντεβού για την Δευτέρα και λες του για την ψυχική υγεία. Ούτως η άλλως ο υπέρηχος είναι ασφαλής ❤️

Τι πρόβλημα είναι αυτό καλέ; Λες και πάμε τσάμπα.

Εμ είδες; Το 5.5 θα φοβόμουν να σου πω την αλήθεια. Μην αγχώνεσαι καθόλου. Έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με τα ενδοκρινολογικά και όλο αυτό με τις ορμόνες 3 χρόνια τώρα που δε λίγο θα μου δώσουν πτυχίο. Προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος σου. Διάβασε εάν θες άρθρα από γιατρούς θα δεις ότι έχω δίκιο. Αλλά αν δεν νιώθεις ασφάλεια δίπλα στον γιατρό σου πάρε δεύτερη γνώμη. 

Δεν έχω παράπονο από το γιατρό μου , μου είπε αν δεν την παλεύεις μεχρι το Φλεβάρη , πάρε με για ψυχολογικό support και να κάνουμε και εμβόλιμα υπέρηχο … 

Θα κάνω υπομονή !! Όπως κάνουμε ολες μας!  Τοσα και τόσα έχουμε περάσει !  
καλα αποτελέσματα και σε εσένα εύχομαι !  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Το μίσο είναι μία πάστα που θυμίζει ταραμά στην υφή και παρασκευάζεται κυρίως από φασόλια σόγιας, αλάτι και ρύζι, τα οποία έχουν υποστεί μακροχρόνια ζύμωση με ειδικά ένζυμα. Είναι της ασιατικής κουζίνας. Ψάξε συνταγές στο Google για σούπα μίσο και φτιάξε. 
Και γενικά ότι έχει υποστεί ζύμωση έχει προβιοτικά. Εγώ έφτιαχνα και τουρσί δικό μου και έτρωγα. 

Πολύ ενδιαφέρον! Σ ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Chris87 είπε:

Δεν έχω παράπονο από το γιατρό μου , μου είπε αν δεν την παλεύεις μεχρι το Φλεβάρη , πάρε με για ψυχολογικό support και να κάνουμε και εμβόλιμα υπέρηχο … 

Θα κάνω υπομονή !! Όπως κάνουμε ολες μας!  Τοσα και τόσα έχουμε περάσει !  
καλα αποτελέσματα και σε εσένα εύχομαι !  

Ααααα ακούγεται καλός! Αυτό την ψυχολογικη υποστήριξη θέλουμε!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Επίσης.

Δεν είμαι καλή με την υπομονή αλλά προσπαθώ.

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα θαθελα κγω με την σειρά μου να σας πω το πρόβλημα μου κ να μου δώσετε κάποια λύση …είμαι 41 κ έχω πρόωρη γήρανση ωοθηκών …θέλω πολύ με τον άντρα μου να κάνουμε παιδάκι…έχω κάνει μια προσπάθεια για εξωσωματική με φυσικό κύκλο κ δεν πήγε καλά …συνέχεια τις ένεσις στην επόμενη περίοδο κ ο οργανισμός μου δεν ανταπεξέρχεται …η οιστραδιολη στο 24 κ τώρα έχω δυο ωοθηλακια βγάλει αλλά μικρά …περιμένω μήπως κ προτείνεται κάτι…σας ευχαριστ

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

κορίτσια το ταξίδι της ταλαιπωρίας για να έρθει το μωράκι έφτασε χτες στο τέλος του. Γέννησα ένα μπέμπαρο 3.680 γρ. Τον έχω ερωτευτεί, εύχομαι σε όλα τα κορίτσια σύντομα να κρατήσουν αγκαλιά τα μωρά τους! 

Με τον πρώην η κατάσταση δεν άλλαξε, ελπίζω μόνο στο να σοβαρευτεί κ να νοιαστεί για το μωράκι γιατί είναι και δικό του παιδί.

φιλιά πολλά σε όλες!

Να σου ζήσει κοπέλα μου !!!! Γέρος και καλοτυχος να ‘ναι !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

κορίτσια το ταξίδι της ταλαιπωρίας για να έρθει το μωράκι έφτασε χτες στο τέλος του. Γέννησα ένα μπέμπαρο 3.680 γρ. Τον έχω ερωτευτεί, εύχομαι σε όλα τα κορίτσια σύντομα να κρατήσουν αγκαλιά τα μωρά τους! 

Με τον πρώην η κατάσταση δεν άλλαξε, ελπίζω μόνο στο να σοβαρευτεί κ να νοιαστεί για το μωράκι γιατί είναι και δικό του παιδί.

φιλιά πολλά σε όλες!

Να σου ζήσει κορίτσι μου!!! Γερός, καλότυχος και ευτυχισμένος να είναι!! 🥰

• Μου αρέσει 1

9 hours ago, Ζενια21 said:

Καλησπερα θαθελα κγω με την σειρά μου να σας πω το πρόβλημα μου κ να μου δώσετε κάποια λύση …είμαι 41 κ έχω πρόωρη γήρανση ωοθηκών …θέλω πολύ με τον άντρα μου να κάνουμε παιδάκι…έχω κάνει μια προσπάθεια για εξωσωματική με φυσικό κύκλο κ δεν πήγε καλά …συνέχεια τις ένεσις στην επόμενη περίοδο κ ο οργανισμός μου δεν ανταπεξέρχεται …η οιστραδιολη στο 24 κ τώρα έχω δυο ωοθηλακια βγάλει αλλά μικρά …περιμένω μήπως κ προτείνεται κάτι…σας ευχαριστ

Καλημέρα! Νομίζω πως στην περίπτωση σου θα ήταν καλύτερα να προχωρήσεις με φυσικούς. Είτε χωρίς καθόλου φάρμακα είτε με κλομιφαίνη ή femara. Είναι λίγο ταλαίπωροι οι φυσικοί κάθε μήνα μέχρι να μαζέψεις έμβρυα αλλά αν δεν ανταποκρινεσαι στα φάρμακα ίσως ειναι μονόδρομος. Ο γιατρός σου τι λεει;

31 minutes ago, κοτοπουλάκι said:

φιλιά πολλά σε όλες!

Συγχαρητήρια @κοτοπουλάκι μας!!!! 🥳 Να σου ζήσει το αντράκι σου! Θυμάσαι πόσο άγχος είχες στις αρχές, που δεν μπορούσες καν να το διαχειριστείς; Και τώρα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά 🥰 Γερό και καλότυχο να είναι!
Όσο για τον άλλον, αν ενδιαφερθεί έχει καλώς, αν όχι, κακό του κεφαλιού του. Εσείς θα τα πάτε άψογα και χωρίς εκείνον, είμαι σίγουρη ☺️

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...