Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , silvy22 είπε:

ΝΑΙ το ειδαμε στη λαμπαροσκοπηση

Κορίτσι είσαι έτοιμη για αύριο?

Με το καλό εύχομαι να είναι η τυχερή σου!!

Εγώ είμαι αγχωμένη και έχω και νεύρα :( έχω αλλάξει  διάθεση πόσες φορές μέσα σε μια εβδομάδα. Χαρα, άγχος, λύπη για τα όσα περνάω, ξανά χαρά και προσμονή, αγωνία....ενα μιξ συναισθημάτων και δεν με πιάνει και καμία νταγκλα από τα utrogestan να ησυχασω....χαχαχχαχ

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Αγάπ είπε:

Εγώ είμαι αγχωμένη και έχω και νεύρα :( έχω αλλάξει  διάθεση πόσες φορές μέσα σε μια εβδομάδα. Χαρα, άγχος, λύπη για τα όσα περνάω, ξανά χαρά και προσμονή, αγωνία....ενα μιξ συναισθημάτων και δεν με πιάνει και καμία νταγκλα από τα utrogestan να ησυχασω....χαχαχχαχ

Έτοιμη ναι, ευχαριστώ ωωω

Ήρεμη είμαι, θα πάω το πρωί για βελονισμό , ότι προφέρει καλό είναι 

εχω τα πονάκια μου …

η προγεστερονη που έκανα σήμερα μου φαίνεται χαμηλή 8 .70 με 3 ουτρο κολπικά κ μια προλουτεξ παίρνω

Η Ε2 188 οφουυυυ

1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ναι μπορείς να το πεις και έτσι. Άργησα να το πάρω απόφαση γιατί είμαι άνθρωπος που κάθε χρόνο κάνω πλήρη αιματολογικό και γυναικολογικό έλεγχο και προσεχα πάντα που κάθομαι, τις τουαλέτες σε μαγαζιά, τα εσώρουχα μου να είναι βαμβακερά. Σαν τις θιτσες ένα πράγμα. Δεν φταίμε εμείς. Είναι σαν το ανοσοποιητικό, ξέρεις πόσο κόσμος αρρωσταίνει πανευκολα; Έχουν προβλήματα με ημικρανίες και κανένας δεν τους βρίσκει την λύση; Που έχουν αυτοάνοσα; Να σου πω κάτι και αυτό που έχουμε εμείς αυτό είναι. Είναι πρόβλημα υγείας που δεν έχουμε βρει την λύση. Δεν γίνεται 1+1 να μην κάνει 2. Δεν γίνεται να κάνουμε έμβρυα και να μην γίνεται η εμφύτευση. Δεν γίνεται να πραγματοποιείται η εμφύτευση και να τα χάνουμε. Έχουμε πρόβλημα υγείας. Μας έτυχε. 

Διάβαζα ένα άρθρο από ψυχολόγους, η κατάθλιψη που παθαίνει μια υπογονιμη άτεκνη γυναίκα είναι ίδια με αυτόν που παθαίνει ενας ασθενής που έχει μια βαριά νόσο. 

Και ναι υπάρχουν γυναίκες που μένουν με τον αέρα , 18 προφυλακτικά και εκτός ωορρηξίας 🤣🤣🤣 το 90% δεν το πιστεύω. Δεν έχει μείνει η άλλη έγκυος καταλάθος στα 16-17; και έμεινε στα 37 καταλάθος; Άθελα; 

Πάντως θα έρθει και σε εμάς! Το θέμα είναι να μην ξεχάσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας. Γιατί το πιέζουμε πάρα πολύ, ξεπερναμε πολλά όρια. Σωματικά και ψυχικά. 

Δεν έχεις κάνει χειρουργείο θυροειδή ποτέ έτσι; 

Πόσο δίκιο έχεις! Να μη χαθούμε...μέσα σε όλο αυτό να μείνουμε η ουσία μας. Μεγάλο το στοίχημα! Βοηθάτε πολύ σε αυτό να ξέρετε...

Φυσικά βοηθούν και πολλά άλλα πράγματα για την καθεμία και κάτι άλλο.

Στα νέα. Η φλεγμονή επιμένει, όπως είπαμε, ξεκινώ ξανά εγχύσεις και αντιβίωση από το στόμα με άλλα φάρμακα αυτή τη φορά. Προβιοτικά κλπ κλπ Μου πρότεινε και μία βιταμίνη πρωί βράδυ για τρεις μήνες για ενίσχυση των ωαρίων. Δεν θυμάμαι το όνομά της όμως. 

Προσπαθώ να λειτουργώ μηχανικά όσο γίνεται...θα το υποστώ κι αυτό! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Αγάπ είπε:

Εγω τις πρώτες μέρες έπεφτα ξερή για ύπνο , χθες 3-5 έκανα γερμανικό πουθενά ύπνος 

εσυ ποτέ πας με το καλό ;Παρασκευή ;

πρίν από 5 λεπτά , Visit a vis είπε:

Πόσο δίκιο έχεις! Να μη χαθούμε...μέσα σε όλο αυτό να μείνουμε η ουσία μας. Μεγάλο το στοίχημα! Βοηθάτε πολύ σε αυτό να ξέρετε...

Στα νέα. Η φλεγμονή επιμένει, όπως είπαμε, ξεκινώ ξανά εγχύσεις και αντιβίωση από το στόμα με άλλα φάρμακα αυτή τη φορά. Προβιοτικά κλπ κλπ Μου πρότεινε και μία βιταμίνη πρωί βράδυ για τρεις μήνες για ενίσχυση των ωαρίων. Δεν θυμάμαι το όνομά της όμως. 

Υπομονή θα περάσει που θα πάει και γιαουρτάκια με πέτσα 

Οοοοο μπράβο! Άντε με το καλό, σου εύχομαι μια ευχάριστη εγκυμοσύνη! 

Υπομονή τότε. Ούτως η άλλως το πήρες το σημερινό χάπι. Αλλά σου ξανά λέω ο θυροειδής αποσυντονιζεται πολύ εύκολα μέσα σε μια εβδομάδα η τιμή θα αλλάξει. 

Ίδια ηλικία έχουμε; 

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα περιμένω να με πάρει κ τηλέφωνο ο γιατρός ! 

Εγω είμαι το 96, απ ότι καταλαβαίνω κ σύ🙂 Σε παρακολουθώ βουβά εγώ γιατί δεν ξέρω πολλά πολλά για να σε βοηθήσω! Πάντως απ ότι φαίνεται το εμβρυακι σου είναι μαχητής!!!!

Με πήρε εν τέλη ο γιατρός κ θέλει να ελέγξουμε FT4 κ κάτι ακόμη μου είπε γιατί μπορεί να πηγαίνει κάτι λάθος μ τον θυρεοειδή  αν κ χθες που έκανα υπέρηχο δεν είδε κάτι ανησυχητικό .. τώρα τι να πω! Εύχομαι όλα να είναι καλά!

Διαφημίσεις

Στον έναν σάκο είδατε το έμβρυο; Συμβαίνει συχνά να απορροφηθεί ο ένας από τους δύο σάκους. Με ή και χωρίς αιμορραγία. Δυστυχώς και εσύ πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι το επόμενο ραντεβού. Κάτσε όμως χαλάρωσε μην κουράζεσαι μέχρι το επόμενο ραντεβού που θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Ααααα τότε μπορεί. Δεν θέλω να σε τρομάξω μπορει να μην νιώσεις και κάτι. Απλά με βάση την δική μου εμπειρία. Βάλε και την γεμάτη κύστη με ουρά. Πονάει πολύ αρκετά. Τα κατάφερα βέβαια μετά από 15 λεπτά και αλλαγή καθετήρα σε σκληρό. Αλλά σου ξανά λέω μπορεί να μην νιώσεις και τίποτα. Δεν σου έκανε ο γιατρός σου δοκιμή; 

Όπως έγραψα και παρά πάνω, στην σαλπιγογραφια και εγώ πέθανα.

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε και στους δυο σάκους εμβρυϊκά στοιχεία , χθες είδαμε στον ένα γιατί μόνο ο ενας φαινόταν  ολοκληρος. Ο άλλος σάκος δε φαινόταν σωστά, δε ξέρουμε αν έχει έμβρυο πλέον ή αν παλινδρόμησε και συρρικνώνεται.. ήταν ο ένας σάκος πίσω από τον άλλο! Μου είπε αρχές Φεβρουαρίου επόμενο υπέρηχο ! Είναι δυνατόν να περιμένω μέχρι τότε ; Σκέφτομαι σε μια εβδομάδα να ξαναπάω μήπως και έχω πιο ξεκάθαρη εικόνα ..

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κορίτσια!!! Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά διαβάζω τα νέα σας!! Να εχουμε μια καλή χρόνια και να επιτευχθούν όλοι μας οι στόχοι!!!!

θελω να ρωτήσω αν ξέρει κάποια… πηρα arvekap των 11,25 λόγω ενδομητριωσης (μπαίνεις σε τεχνιτη εμμηνόπαυση με αυτήν την ένεση)…ο Πιστ..δης μου το πρότεινε και μάλιστα είπε ότι ήταν και επείγον να γινει γιατί 2χρονια που παλεύουμε με την εξωσωματική η ενδομητριωση έχει θεριέψει… τον ρώτησα αν θα έχω θέμα με τη διέγερση που θελουμε να ξεκινήσουμε πάλι και μου απάντησε κανένα!! ( δεν ρώτησα και εγώ πιο συγκεκριμένα)😭 τώρα λοιπόν ο εξωσωματικός μου λέει ότι δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε και ότι πρέπει να περιμενουμε να περάσει η επίδραση της ένεσης (3 μήνες) να μου έρθει περίοδος και μετάααααα να ξεκινήσουμε διέγερση….

ειμαι να σκάσω….αν είχα καταλάβει ότι ήταν έτσι δεν θα την έκανα με τίποτα την ένεση….. έχει καμία υπόψη της αν ισχύει αυτό, όντως πρέπει να περιμενω…;;; 
επισης διάβασα ότι μπορεί να κρατήσει η επίδραση της και πάνω από τρίμηνο (όλο χειροτερεύει το πράγμα)

συγγνωμη για το σεντόνι …ευχαριστώ!!

4 ώρες πρίν, Chris87 είπε:

@linaa το ξέρω ότι συνήθως υπάρχει διαφορά στα δίδυμα έμβρυα , αλλά τώρα με τρελαίνει που ενώ στον πρώτο υπέρηχο οι σάκοι ήταν πάνω κάτω , στο δεύτερο υπέρηχο άλλαξαν θέση και ο ένας σακος ήταν στην μέση και ο άλλος φαινόταν μόνο ένα μερος του, προεξειχε δλδ δεξιά και αριστερά πίσω από τον πρώτο…σαν να έχουν πάει μπρος πίσω.. και έμεινε γρίφος αν ο δεύτερος σάκος είναι κενός.. είμαι και άσχετη από δίδυμες κυήσεις, μπορει να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Να εμφανιστεί ξανά σε επόμενο υπέρηχο ;
Ο γιατρός ωστόσο τείνει ότι το ένα θα προχωρήσει και εγώ ανησυχώ μην έχω τίποτα αιμορραγίες.. 

Ο χρόνος θα δείξει τωρα ειναι νωρίς μην σε αγχώνει πολυ πιθανο να μην έχεις κ τιποτα ακομα κ να παλλινδρομησει . Τωρα υπομονή λίγο ακόμα να μεγαλώσουν λίγο ακόμα για να φανεί καλητερα 

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Εγω τις πρώτες μέρες έπεφτα ξερή για ύπνο , χθες 3-5 έκανα γερμανικό πουθενά ύπνος 

εσυ ποτέ πας με το καλό ;Παρασκευή ;

Υπομονή θα περάσει που θα πάει και γιαουρτάκια με πέτσα 

Κι εγώ αύριο έχω ετ δεν έχω μετρήσεις σε προγεστερόνη, 3 utro παίρνω κολπικα πρωι-μεσημερι-βραδυ. Καλά θα κάνεις να κάνεις τον βελονισμό σου και ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα! Καλή επιτυχία από καρδιάς!!

• Μου αρέσει 2

Μίλησα με τον ενδοκρινολόγο καθώς η τιμή της tsh ήταν 0.08.. δεν είχα ελέγξει FT4.. εχθές έκανα υπέρηχο κ δεν είδε κάτι ανησυχητικό.. υπάρχει μια ήπια αυξημένη αιμάτωση στα αριστερά αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό είπε ! Αύριο θέλει να ελέγξω FT4 κ κάτι ακόμη δεν ξέρω τι… μου είπε ότι θα πρέπει να τ ελέγξουμε και να μη πάρω χάπι μέχρι να κάνω κ τις εξετάσεις … ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι στα έμβρυα και μ είπε υπάρχει περίπτωση για αποβολή γιατί είμαι στο πρώτο τρίμηνο (11 εβδομάδων ) αν κ μ δίνει 90% πως θα είναι καλά πιστεύει .. έτσι κατάλαβα εγώ τουλάχιστον ! 

Γνωριζει κάποια κατι πάνω στο θέμα αυτό ; Κάποια εμπειρία ; Γιατί εγώ χεστηκα πάνω μου είναι η αλήθεια ! 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Αγάπ είπε:

Κι εγώ αύριο έχω ετ δεν έχω μετρήσεις σε προγεστερόνη, 3 utro παίρνω κολπικα πρωι-μεσημερι-βραδυ. Καλά θα κάνεις να κάνεις τον βελονισμό σου και ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα! Καλή επιτυχία από καρδιάς!!

Επίσης !!! Ηρεμία και επιτυχία θελουμε 

σε ποια κλινική είσαι ;

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Επίσης !!! Ηρεμία και επιτυχία θελουμε 

σε ποια κλινική είσαι ;

Στο Υγεία. Ναιιι πρέπει να βρω την ηρεμία για να έρθει και η επιτυχία!! :):) Θα το βρω...εχω 24ωρες για να το διαχειριστώ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Αγάπ είπε:

Στο Υγεία. Ναιιι πρέπει να βρω την ηρεμία για να έρθει και η επιτυχία!! :):) Θα το βρω...εχω 24ωρες για να το διαχειριστώ!

Ότι θες να μου στέλνεις κ σε πμ, ποια προσπάθεια σου είναι ; Θα πάμε απο αύριο και στο θέμα μετά την εμβρυομεταφορα 

2 hours ago, Maroxmarox said:

Γενικα πονάς στην εμβρυομεταφορα; Ποια είναι η διαδικασία ; Δε θα αντέξω άλλο πόνο ...Πχ είναι σαν την ωοληψια χωρίς μέθη ; 

@silvy22 πώς ξέρεις ότι το έντερο είναι κολλημενο στη μήτρα; Σου το είχαν πει στη προηγ σου επέμβαση,το είχαν δει;

Κανονικά δεν πονάς καθόλου, ειναι σαν να κάνεις υπέρηχο. Καμία σχέση με την ωοληψία ή την σαλπιγγογραφια. Εγώ στην σαλπ πέθανα στον πόνο ενώ στην ετ δεν νιώθω τίποτα. Αν ομως σε υπερήχους, τεστ παπ κτλ πονάς σημαίνει οτι εχεις περίεργη θεση στην μήτρα και εισαι απο αυτές που πονάνε. 

2 hours ago, Visit a vis said:

Ποια προβιοτικά σου ειπε; Να τρως έξτρα γιαούρτια με πέτσα, κεφίρ και μου είπαν και για μίσο το οποίο ειναι λέει φουλ στα προβιοτικά. Το βάζεις μέσα σε σούπα

33 minutes ago, Menikos said:

Καλησπερα κορίτσια!!! Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά διαβάζω τα νέα σας!! Να εχουμε μια καλή χρόνια και να επιτευχθούν όλοι μας οι στόχοι!!!!

θελω να ρωτήσω αν ξέρει κάποια… πηρα arvekap των 11,25 λόγω ενδομητριωσης (μπαίνεις σε τεχνιτη εμμηνόπαυση με αυτήν την ένεση)…ο Πιστ..δης μου το πρότεινε και μάλιστα είπε ότι ήταν και επείγον να γινει γιατί 2χρονια που παλεύουμε με την εξωσωματική η ενδομητριωση έχει θεριέψει… τον ρώτησα αν θα έχω θέμα με τη διέγερση που θελουμε να ξεκινήσουμε πάλι και μου απάντησε κανένα!! ( δεν ρώτησα και εγώ πιο συγκεκριμένα)😭 τώρα λοιπόν ο εξωσωματικός μου λέει ότι δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε και ότι πρέπει να περιμενουμε να περάσει η επίδραση της ένεσης (3 μήνες) να μου έρθει περίοδος και μετάααααα να ξεκινήσουμε διέγερση….

ειμαι να σκάσω….αν είχα καταλάβει ότι ήταν έτσι δεν θα την έκανα με τίποτα την ένεση….. έχει καμία υπόψη της αν ισχύει αυτό, όντως πρέπει να περιμενω…;;; 
επισης διάβασα ότι μπορεί να κρατήσει η επίδραση της και πάνω από τρίμηνο (όλο χειροτερεύει το πράγμα)

συγγνωμη για το σεντόνι …ευχαριστώ!!

Ναι κορίτσι μου, έτσι ειναι. Έχεις κάνει 3μηνη καταστολή. Θα εισαι δηλαδή για 3 μήνες σαν να εχεις εμμηνόπαυση. Ειναι για καλό όμως, μην σε παίρνει από κάτω

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Visit a vis είπε:

Εύχομαι το νέο σκεύασμα που θα πάρεις να είναι αυτό που σε απαλλάξει από την φλεγμονή. Γιαούρτι πρόβειο κάθε μέρα να τρως. 

2 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα περιμένω να με πάρει κ τηλέφωνο ο γιατρός ! 

Εγω είμαι το 96, απ ότι καταλαβαίνω κ σύ🙂 Σε παρακολουθώ βουβά εγώ γιατί δεν ξέρω πολλά πολλά για να σε βοηθήσω! Πάντως απ ότι φαίνεται το εμβρυακι σου είναι μαχητής!!!!

Με πήρε εν τέλη ο γιατρός κ θέλει να ελέγξουμε FT4 κ κάτι ακόμη μου είπε γιατί μπορεί να πηγαίνει κάτι λάθος μ τον θυρεοειδή  αν κ χθες που έκανα υπέρηχο δεν είδε κάτι ανησυχητικό .. τώρα τι να πω! Εύχομαι όλα να είναι καλά!

Δεν θέλω να σου το παίξω ξερολας αλλά θέλει FT4 (ελεύθερο) και Τ3 ή FT3. Κορίτσι εάν ο θυροειδής μας έκανε τόσο εύκολα να αποκαλούμε δεν θα υπήρχε παιδί, εδώ από εξωσωματικες ξέρεις τι TSH μπορεί να έχουμε λόγω διέγερσης; 

Υπέρηχο στο λαιμό ή ενδοκολπικα έκανες; Μήπως να πάρεις μια δεύτερη γνώμη; Νομίζω σου προκάλεσε τσάμπα ταραχή. Επίσης μόνη σου τις κάνεις τις εξετάσεις; Δεν σου λέει εκείνος τι να κάνεις; Σου κάνουν και άλλες ορμόνες κανονικά. Επίσης όταν αλλάζεις δόση σε βλέπουν κανονικά μετά από 20 μερες να δούνε πως ανταποκρίνεται. Άκου αποβολή, έχεις φτάσει την 11η εβδομάδα. Μην ακούω χαζομάρες. Έχεις αίμα; Αν το πάμε έτσι ξέρεις πόσες πιθανότητες έχουμε όλες να αποβάλλουμε και ας πάνε όλα καλά τα πράγματα; Σου λέει κάτι τέτοιο ο γιατρός έτσι απροκάλυπτα; Ο θυροειδής είναι πολύ ευαίσθητος στο στρες. Αυτό που σου είπε χειρότερα θα σου κάνει.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...