Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , minnie26 είπε:

Βρε κορίτσια έχω μια απορία γιατί μπερδεύομαι … tsh πριν ένα μήνα είχα 0.55 κ τώρα που το έλεγξα πάλι ειναη 0.08… μήπως είναι παρά πολύ χαμηλός ; Έχω στείλει τις εξετάσεις κ ελπίζω να με πάρει κ ο γιατρός όπου να ναι …

Ναι 0.08 ειναι χαμηλο! Τι t4 παιρνεις; Μηπως πρεπει να σου κατεβασει τα mg η να μην παιρνεις το χαπι καθε μερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Fifi88 είπε:

Το έχω ακούσει απο πολλές κοπέλες αυτό. Δεν έχω κανει την κλασική ευτυχώς. Με υπέρηχο έχω κάνει που απλώς ενοχλεί λίγο. Τί περνάμε για να γίνουμε μανες πια...Και έρχεται η άλλη και λέει : δεν ξέρω πως έμεινα έγκυος... Τί να πω... ότι σου "κληρώνει" τελικά...

Ναι μπορείς να το πεις και έτσι. Άργησα να το πάρω απόφαση γιατί είμαι άνθρωπος που κάθε χρόνο κάνω πλήρη αιματολογικό και γυναικολογικό έλεγχο και προσεχα πάντα που κάθομαι, τις τουαλέτες σε μαγαζιά, τα εσώρουχα μου να είναι βαμβακερά. Σαν τις θιτσες ένα πράγμα. Δεν φταίμε εμείς. Είναι σαν το ανοσοποιητικό, ξέρεις πόσο κόσμος αρρωσταίνει πανευκολα; Έχουν προβλήματα με ημικρανίες και κανένας δεν τους βρίσκει την λύση; Που έχουν αυτοάνοσα; Να σου πω κάτι και αυτό που έχουμε εμείς αυτό είναι. Είναι πρόβλημα υγείας που δεν έχουμε βρει την λύση. Δεν γίνεται 1+1 να μην κάνει 2. Δεν γίνεται να κάνουμε έμβρυα και να μην γίνεται η εμφύτευση. Δεν γίνεται να πραγματοποιείται η εμφύτευση και να τα χάνουμε. Έχουμε πρόβλημα υγείας. Μας έτυχε. 

Διάβαζα ένα άρθρο από ψυχολόγους, η κατάθλιψη που παθαίνει μια υπογονιμη άτεκνη γυναίκα είναι ίδια με αυτόν που παθαίνει ενας ασθενής που έχει μια βαριά νόσο. 

Και ναι υπάρχουν γυναίκες που μένουν με τον αέρα , 18 προφυλακτικά και εκτός ωορρηξίας 🤣🤣🤣 το 90% δεν το πιστεύω. Δεν έχει μείνει η άλλη έγκυος καταλάθος στα 16-17; και έμεινε στα 37 καταλάθος; Άθελα; 

Πάντως θα έρθει και σε εμάς! Το θέμα είναι να μην ξεχάσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας. Γιατί το πιέζουμε πάρα πολύ, ξεπερναμε πολλά όρια. Σωματικά και ψυχικά. 

πρίν από 35 λεπτά , minnie26 είπε:

Βρε κορίτσια έχω μια απορία γιατί μπερδεύομαι … tsh πριν ένα μήνα είχα 0.55 κ τώρα που το έλεγξα πάλι ειναη 0.08… μήπως είναι παρά πολύ χαμηλός ; Έχω στείλει τις εξετάσεις κ ελπίζω να με πάρει κ ο γιατρός όπου να ναι …

Δεν έχεις κάνει χειρουργείο θυροειδή ποτέ έτσι; 

• Μου αρέσει 3

12 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Ναι κορίτσια Εγω πόνεσα πολύ στις 2 πρώτες , στην 3 κάναμε μέθη , τωρα με έχουν σημειώσει μέθη με ερωτηματικό , το συζήτησα λίγο κε το γιατρό επειδή έκανα εγχυσεις είναι ίδια η διαδικασία για τη μεταφορά αλλά λόγω των φαρμάκων ήδη πονάει η κοιλιτσα μου πολύ ίσως να κάνει κ συσπάσεις , αλλά Εγω έχω ενδομητριωση κ το έντερο κολλημένο στη μήτρα , έχω ήδη έντονους πόνους 

επισης μια φορά σε μια πλύση δεν πέρναγε ο καθετήρας γιατί δεν είχα κανει τσισακια λίγο πριν, μου είπε ο ντοκ αν τεν αδειάσω την κύστη στραβώνει ο τράχηλος 

στην ετ όμως θέλουν γεμάτη κύστη 

αρα με βλέπω να πηγαίνω με μέθη , απλά ήθελα να το ζήσω 

Ναι μιλά με το γιατρό σου αν και νομιζω στο εξωμητριο η χοριακη είναι πολύ υψηλή , Εγω είχα μια παλλινδρομη και μετά την απόξεση είχα τρομερούς πόνους για 2 εβδομάδες και αίμα, η περίοδος στην παλλινδρομη ερχετε μετά απο 40 μέρες , εσενα Λογιξα θεωρείτε βιοχημική ; Σ αυτή την περίπτωση μόλις  κόψεις τα φάρμακα ερχετε αμέσως  

Ναι νομίζω για αυτό και μου ζήτησε δύο χοριακες για να δει αν είναι υψηλή ή χαμηλή και από θα έκρινε τη και πως . Δε ξέρω τη θεωρείται ο γιατρός είπε αποβολή μάλλον αλλά δε ξέρω θα το ρωτήσω και αύριο που θα πάω να με δει. Ίσως αγχώνομαι χωρίς λόγο τώρα αλλά ναι ...

3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Αφού δεν πονάς γενικά στις περιόδους σου λογικό είναι να αγχώνεσαι. Αλλά αυτό μπορεί αυτό το λίγο που νιώθεις να είναι. Όπως είπα η κάθε γυναίκα βιώνει διαφορετικά τον πόνο. 

Αφού έκλεισες και ραντεβού με τον γιατρό μια χαρά, θα δει το πάχος του ενδομητρίου σου. Στην θέση σου θα έκανα μια χοριακη μόνο για να δω το κάτω από 5 για να ηρεμήσω ψυχικά. Έτσι έκανα στην βιοχημική. Αφού έπεσε στο 3.5 μετά από 4 μέρες αδιαθετησα. Χωρίς πόνους με αρκετά αραιό αίμα. Ήμουν όμως μόνο 4 εβδομάδων. 

Αλλά το δικό μου ήταν βιοχημική. Δεν νομίζω ότι η δικιά σου θεωρείται βιοχημική. Εάν είχες παει 1 εβδομάδα νωρίτερα που θα είχες χοριακη 1.200-2.000 θα φαινόταν κάτι. 

Ελπίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχεις ηρεμήσει από τα συμπτώματα και να σου τελειώσει και το αίμα.

Από όλα όσα έχω κάνει στην ζωή μου μέχρι τώρα η σελπιγογραφια ήταν η χειρότερη διαδικασία μακράν και ας κράτησε 5 λεπτά. Ο πόνος που ένιωσα ήταν τρομερός. Σε σημείο που όταν τελειώσαμε την εξέταση έτρεχαν δάκρυα και κοιτούσα το ταβάνι. Η γιατρός ανησύχησε. Δεν μπορούσα να της απαντήσω. Εκείνη φυσικά ήταν μέσα και μογ γυρνούσε το σώμα μου για να κάνω όλες τις γωνιές. Απίστευτος πόνος. Συνήθως δεν πονάνε οι περισσότερες.

Δε ξέρω τι θεωρείται ακριβώς δεν ξέρω αν είχε πέσει κ πολύ νωρίτερα και απλά συντηρούνταν από τα φάρμακα που επερνα. Δε πήγα να κάνω χοριακη τελικά αίμα έχω ακόμα όχι πολύ αλλά έχω πόνους σήμερα όχι εκτός από μέση μια φορά μόνο με πόνεσε η κοιλιά ... Είπα να ηρεμήσω αφού αύριο θα πάω θα δω τι θα μου πει ! Εύχομαι όλα να είναι καλά . 

2 ώρες πρίν, eleni 21 είπε:

Κορίτσι μου και εγώ είχα παλινδρομη κυηση την Πέμπτη όπως είδαμε... έκοψα τα φάρμακα Κ από τη Κυριακή ξεκίνησε αίμα.. πολύ αίμα... σήμερα έκανα υπέρηχο Κ είδαμε ότι έφυγε όλο μόνο του Κ έχω ακόμη αίμα... ενοχλήσεις με πονακια έχω ακόμα.. σιγά σιγά θα σταματήσει κ τα πονακια είπε ο γιατρός..μην ανησυχείς.. είτε βιοχημική είτε παλινδρομη το σώμα μας στην αποβολή κάνει το ίδιο πράγμα..

Αχ λυπάμαι πολύ κορίτσι μου .

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση καλά ναι σίγουρα απλα μην είναι εξωμήτριο ή μη κάτι υπάρχει ακόμα με φοβίζει αλλά φαντάζομαι για να πέφτει η χοριακη και να έχω αίμα πιστεύω θα έφυγε μόνο του. Αύριο έχω κ υπέρηχο οπότε θα δούμε τι και πώς θα μου λυθούν οι απορίες πιστεύω . 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , Στελλα33 είπε:

Ναι 0.08 ειναι χαμηλο! Τι t4 παιρνεις; Μηπως πρεπει να σου κατεβασει τα mg η να μην παιρνεις το χαπι καθε μερα

T4 112 παίρνω … τώρα θα περιμένω να με πάρει γιατί ανησύχησα… υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι στην εγκυμοσύνη μου;

πρίν από 15 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν έχεις κάνει χειρουργείο θυροειδή ποτέ έτσι; 

Όχι ποτέ!

πρίν από 6 λεπτά , minnie26 είπε:

T4 112 παίρνω … τώρα θα περιμένω να με πάρει γιατί ανησύχησα… υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι στην εγκυμοσύνη μου;

Όχι ποτέ!

Μην αγχώνεσαι θα σου αλλάξει το χάπι και θα επανέλθει. Επανέρχεται απίστευτα γρήγορα. Το πολύ αυξημένο είναι επικίνδυνο μην αγχώνεσαι απλά να μιλήσεις με τον γιατρό σου σήμερα. Το TSH το θέλουνε κάτω από 2.5 συνήθως. Εγώ έχω υποθειροδισμο. 

Σε ρωτησα αν έχεις κάνει χειρουργείο γιατί συνήθως τότε κρατάνε την TSH οι γιατροί ακόμα πιο χαμηλά. Το γνωρίζω από την μαμά μου που έχει κάνει χειρουργείο και εχει υπερθυρεοειδισμό. Το πρώτο αποτέλεσμα το είδε ο γιατρός σου;

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μην αγχώνεσαι θα σου αλλάξει το χάπι και θα επανέλθει. Επανέρχεται απίστευτα γρήγορα. Το πολύ αυξημένο είναι επικίνδυνο μην αγχώνεσαι απλά να μιλήσεις με τον γιατρό σου σήμερα. Το TSH το θέλουνε κάτω από 2.5 συνήθως. Εγώ έχω υποθειροδισμο. 

Σε ρωτησα αν έχεις κάνει χειρουργείο γιατί συνήθως τότε κρατάνε την TSH οι γιατροί ακόμα πιο χαμηλά. Το γνωρίζω από την μαμά μου που έχει κάνει χειρουργείο και εχει υπερθυρεοειδισμό. Το πρώτο αποτέλεσμα το είδε ο γιατρός σου;

Κ γώ υποθυρεοειδισμό έχω .. ήξερε ότι ήταν 0.55 κ από 120 μ είπε να παίρνω 112.. πηρα δυο φορές στο ιατρείο κ το σήκωσε η γραμματέας αλλά θα πάρω στο κινητό του γιατί αλλιώς δν ησυχάζω !! 

Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει τώρα αρνητικά τα έμβρυα;

πρίν από 12 λεπτά , Ria_ είπε:

Ναι νομίζω για αυτό και μου ζήτησε δύο χοριακες για να δει αν είναι υψηλή ή χαμηλή και από θα έκρινε τη και πως . Δε ξέρω τη θεωρείται ο γιατρός είπε αποβολή μάλλον αλλά δε ξέρω θα το ρωτήσω και αύριο που θα πάω να με δει. Ίσως αγχώνομαι χωρίς λόγο τώρα αλλά ναι ...

Δε ξέρω τι θεωρείται ακριβώς δεν ξέρω αν είχε πέσει κ πολύ νωρίτερα και απλά συντηρούνταν από τα φάρμακα που επερνα. Δε πήγα να κάνω χοριακη τελικά αίμα έχω ακόμα όχι πολύ αλλά έχω πόνους σήμερα όχι εκτός από μέση μια φορά μόνο με πόνεσε η κοιλιά ... Είπα να ηρεμήσω αφού αύριο θα πάω θα δω τι θα μου πει ! Εύχομαι όλα να είναι καλά . 

Αχ λυπάμαι πολύ κορίτσι μου .

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση καλά ναι σίγουρα απλα μην είναι εξωμήτριο ή μη κάτι υπάρχει ακόμα με φοβίζει αλλά φαντάζομαι για να πέφτει η χοριακη και να έχω αίμα πιστεύω θα έφυγε μόνο του. Αύριο έχω κ υπέρηχο οπότε θα δούμε τι και πώς θα μου λυθούν οι απορίες πιστεύω . 

Σου εύχομαι αύριο να δείτε με τον γιατρό σου ότι είσαι μία χαρά και ο οργανισμός σου έκανε την δουλειά του. 

Να τελειώσει όλοι αυτοί η αγωνία σου και να ηρεμήσει.

Απλά να είσαι λίγο προετοιμασμένη για ανωμαλίες περιόδου. Δεν τυχαίνει βέβαια σε όλες.

πρίν από 5 λεπτά , minnie26 είπε:

Κ γώ υποθυρεοειδισμό έχω .. ήξερε ότι ήταν 0.55 κ από 120 μ είπε να παίρνω 112.. πηρα δυο φορές στο ιατρείο κ το σήκωσε η γραμματέας αλλά θα πάρω στο κινητό του γιατί αλλιώς δν ησυχάζω !! 

Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει τώρα αρνητικά τα έμβρυα;

Μπα δεν το πιστεύω, αλλιώς από 120 θα σου το έκανε απευθείας 88 εάν κινδυνευες εσύ ή τα έμβρυα σου. Το πολύ αυξημένο είναι επικίνδυνο. 

Μην αγχώνεσαι.

Είσαι έγκυος σε δίδυμα; 

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μπα δεν το πιστεύω, αλλιώς από 120 θα σου το έκανε απευθείας 88 εάν κινδυνευες εσύ ή τα έμβρυα σου. Το πολύ αυξημένο είναι επικίνδυνο. 

Μην αγχώνεσαι.

Είσαι έγκυος σε δίδυμα; 

Ναι , είμαι 11 εβδομάδων σε δίδυμη κύηση … τον ενόχλησα στο τηλέφωνο γιατί δεν άντεξα και είπε θα τα δει κατά τις 5 κ θα με πάρει..

πρίν από 4 λεπτά , minnie26 είπε:

Ναι , είμαι 11 εβδομάδων σε δίδυμη κύηση … τον ενόχλησα στο τηλέφωνο γιατί δεν άντεξα και είπε θα τα δει κατά τις 5 κ θα με πάρει..

Οοοοο μπράβο! Άντε με το καλό, σου εύχομαι μια ευχάριστη εγκυμοσύνη! 

Υπομονή τότε. Ούτως η άλλως το πήρες το σημερινό χάπι. Αλλά σου ξανά λέω ο θυροειδής αποσυντονιζεται πολύ εύκολα μέσα σε μια εβδομάδα η τιμή θα αλλάξει. 

Ίδια ηλικία έχουμε; 

16 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Και η @silvy22 πονούσε πολύ στην ετ και στην τελευταία της είχε κάνει μέθη. Αν δεν αντέχεις δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι. Για τις περισσότερες γυναίκες είναι εντελώς ανώδυνο αλλά απ ότι φαίνεται υπάρχουν και εξαιρέσεις 

Γενικα πονάς στην εμβρυομεταφορα; Ποια είναι η διαδικασία ; Δε θα αντέξω άλλο πόνο ...Πχ είναι σαν την ωοληψια χωρίς μέθη ; 

13 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Ναι κορίτσια Εγω πόνεσα πολύ στις 2 πρώτες , στην 3 κάναμε μέθη , τωρα με έχουν σημειώσει μέθη με ερωτηματικό , το συζήτησα λίγο κε το γιατρό επειδή έκανα εγχυσεις είναι ίδια η διαδικασία για τη μεταφορά αλλά λόγω των φαρμάκων ήδη πονάει η κοιλιτσα μου πολύ ίσως να κάνει κ συσπάσεις , αλλά Εγω έχω ενδομητριωση κ το έντερο κολλημένο στη μήτρα , έχω ήδη έντονους πόνους 

επισης μια φορά σε μια πλύση δεν πέρναγε ο καθετήρας γιατί δεν είχα κανει τσισακια λίγο πριν, μου είπε ο ντοκ αν τεν αδειάσω την κύστη στραβώνει ο τράχηλος 

στην ετ όμως θέλουν γεμάτη κύστη 

αρα με βλέπω να πηγαίνω με μέθη , απλά ήθελα να το ζήσω 

Ναι μιλά με το γιατρό σου αν και νομιζω στο εξωμητριο η χοριακη είναι πολύ υψηλή , Εγω είχα μια παλλινδρομη και μετά την απόξεση είχα τρομερούς πόνους για 2 εβδομάδες και αίμα, η περίοδος στην παλλινδρομη ερχετε μετά απο 40 μέρες , εσενα Λογιξα θεωρείτε βιοχημική ; Σ αυτή την περίπτωση μόλις  κόψεις τα φάρμακα ερχετε αμέσως  

@silvy22 πώς ξέρεις ότι το έντερο είναι κολλημενο στη μήτρα; Σου το είχαν πει στη προηγ σου επέμβαση,το είχαν δει;

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Γενικα πονάς στην εμβρυομεταφορα; Ποια είναι η διαδικασία ; Δε θα αντέξω άλλο πόνο ...Πχ είναι σαν την ωοληψια χωρίς μέθη ; 

Κανονικά δεν πονάς στην εμβρυομεταφορα. Άντε να νιώσεις μια ενόχληση τύπου τεστ Παπ. Απλά εγώ ποναγα στον τράχηλο, με τον κολποδαστολεα πίεζε προς τα κάτω για να μην κάνει την κλήση. Αυτό πονάει πάρα πολύ. Εάν δεν πονάς σε ένα κολπικό υπέρηχο σε καρέκλα ή και με τον κολποδαστολεα σε εξέταση τεστ Παπ τότε δεν θα νιώθεις τίποτα. 

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Οπίσθια και γώ έχω , τη 2η σαλπιγογραφια την έκανα με μέθη 

Οπίσθια και εγώ ,λέτε να επηρεάζει και αυτό στο πόνο; Σαλπιγγογρςφια πέθανα ....με σαλπιγες ανοικτές. Ότι πιο φρικτό...

2 ώρες πρίν, Chris87 είπε:

@linaa το ξέρω ότι συνήθως υπάρχει διαφορά στα δίδυμα έμβρυα , αλλά τώρα με τρελαίνει που ενώ στον πρώτο υπέρηχο οι σάκοι ήταν πάνω κάτω , στο δεύτερο υπέρηχο άλλαξαν θέση και ο ένας σακος ήταν στην μέση και ο άλλος φαινόταν μόνο ένα μερος του, προεξειχε δλδ δεξιά και αριστερά πίσω από τον πρώτο…σαν να έχουν πάει μπρος πίσω.. και έμεινε γρίφος αν ο δεύτερος σάκος είναι κενός.. είμαι και άσχετη από δίδυμες κυήσεις, μπορει να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Να εμφανιστεί ξανά σε επόμενο υπέρηχο ;
Ο γιατρός ωστόσο τείνει ότι το ένα θα προχωρήσει και εγώ ανησυχώ μην έχω τίποτα αιμορραγίες.. 

Στον έναν σάκο είδατε το έμβρυο; Συμβαίνει συχνά να απορροφηθεί ο ένας από τους δύο σάκους. Με ή και χωρίς αιμορραγία. Δυστυχώς και εσύ πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι το επόμενο ραντεβού. Κάτσε όμως χαλάρωσε μην κουράζεσαι μέχρι το επόμενο ραντεβού που θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα.

πρίν από 7 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Οπίσθια και εγώ ,λέτε να επηρεάζει και αυτό στο πόνο; Σαλπιγγογρςφια πέθανα ....με σαλπιγες ανοικτές. Ότι πιο φρικτό...

Ααααα τότε μπορεί. Δεν θέλω να σε τρομάξω μπορει να μην νιώσεις και κάτι. Απλά με βάση την δική μου εμπειρία. Βάλε και την γεμάτη κύστη με ουρά. Πονάει πολύ αρκετά. Τα κατάφερα βέβαια μετά από 15 λεπτά και αλλαγή καθετήρα σε σκληρό. Αλλά σου ξανά λέω μπορεί να μην νιώσεις και τίποτα. Δεν σου έκανε ο γιατρός σου δοκιμή; 

πρίν από 10 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Όπως έγραψα και παρά πάνω, στην σαλπιγογραφια και εγώ πέθανα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Maroxmarox είπε:

@silvy22 πώς ξέρεις ότι το έντερο είναι κολλημενο στη μήτρα; Σου το είχαν πει στη προηγ σου επέμβαση,το είχαν δει;

ΝΑΙ το ειδαμε στη λαμπαροσκοπηση

Καλησπέρα κορίτσια μου αύριο έχω ραντεβού στο Ιασώ για τον υπέρηχο μου μετά την υστεροσκοπηση κ φυσικά να πούμε σε πόσες μέρες θα γίνει η πρώτη μας ετ...η αλήθεια είναι ο καρδούλα μου χτυπάει πολύ δυνατά κ έχω χαρά πολύ...

Θα ήθελα να ρωτήσω λ εάν ξέρετε γνώμες κ έμπειρες εάν είχε καμία με τον κύριο Κ.Δημητροπουλο μιας κ με αυτόν είμαι...αυτόν θα συναντησω αύριο...τον είχα ξαναδεί κ όταν είχα κάνει την διέγερση για την κρυοσυντηρηση πέρυσι αλλά δεν είχαμε μιλήσει πολύ τότε...θα ήθελα να μάθω εάν καμία είχε έμπειρα μαζί του κ πως της φάνηκε...έχω ακούσει καλά λόγια θα δω κ εγώ αυριο!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...