Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Και η @silvy22 πονούσε πολύ στην ετ και στην τελευταία της είχε κάνει μέθη. Αν δεν αντέχεις δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι. Για τις περισσότερες γυναίκες είναι εντελώς ανώδυνο αλλά απ ότι φαίνεται υπάρχουν και εξαιρέσεις 

Ναι κορίτσια Εγω πόνεσα πολύ στις 2 πρώτες , στην 3 κάναμε μέθη , τωρα με έχουν σημειώσει μέθη με ερωτηματικό , το συζήτησα λίγο κε το γιατρό επειδή έκανα εγχυσεις είναι ίδια η διαδικασία για τη μεταφορά αλλά λόγω των φαρμάκων ήδη πονάει η κοιλιτσα μου πολύ ίσως να κάνει κ συσπάσεις , αλλά Εγω έχω ενδομητριωση κ το έντερο κολλημένο στη μήτρα , έχω ήδη έντονους πόνους 

επισης μια φορά σε μια πλύση δεν πέρναγε ο καθετήρας γιατί δεν είχα κανει τσισακια λίγο πριν, μου είπε ο ντοκ αν τεν αδειάσω την κύστη στραβώνει ο τράχηλος 

στην ετ όμως θέλουν γεμάτη κύστη 

αρα με βλέπω να πηγαίνω με μέθη , απλά ήθελα να το ζήσω 

1 hour ago, Ria_ είπε:

Ναι έχεις δίκιο ,σε ευχαριστώ πολύ θα το πάρω αύριο . 

Ναι μιλά με το γιατρό σου αν και νομιζω στο εξωμητριο η χοριακη είναι πολύ υψηλή , Εγω είχα μια παλλινδρομη και μετά την απόξεση είχα τρομερούς πόνους για 2 εβδομάδες και αίμα, η περίοδος στην παλλινδρομη ερχετε μετά απο 40 μέρες , εσενα Λογιξα θεωρείτε βιοχημική ; Σ αυτή την περίπτωση μόλις  κόψεις τα φάρμακα ερχετε αμέσως  

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα ! 
Χθες πήγαμε για τον δεύτερο υπέρηχο , να θυμίσω ότι την περασμένη εβδομάδα κάναμε τον πρώτο,  είδαμε 2 σάκους οπου αχνοφαίνονταν τα εμβρυϊκά στοιχεία. Στον δεύτερο λοιπόν υπέρηχο , 6w2d ο γιατρός έβλεπε ένα σάκο με εμβρυακι σε πολύ καλή θέση και παλμό όπως το χαρακτήρισε και ένα σάκο που φαινόταν το 1/3 του… σαν να είχε κρυφτεί ο ένας σάκος  ακριβώς από πίσω από τον άλλο και προεξειχε δεξιά και αριστερά ένα μικρό τμήμα του… ο γιατρός συμπέρανε ότι μάλλον το ένα δε τα κατάφερε και συρρικνώνεται αλλά άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να μη το βλέπουμε λόγω θέσης. Μου είπε να τα πούμε ξανά αρχές Φεβρουαρίου… εννοείται ότι στο μεταξύ εγώ θα ζητήσω να με ξαναδεί… και ρωτω, έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποια κοπέλα ; Ενώ είδε 2 σάκους , μετά λόγω θέσης να μην έβλεπε τον έμβρυο στον δεύτερο και σε επόμενο υπέρηχο να φάνηκε ; Να διευκρινίσω , δεν είδαμε κενό σάκο , είδαμε μονο τα πλαινά απο το δεύτερο σάκο που φαινόταν να είναι δίπλα στο πρώτο. Λέτε να επηρεάσει αρνητικά την ανάπτυξη του αλλου εμβρύου; Μα ποσο άγχος πια κάθε βδομάδα !!!

9 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλύτερα πήγαινε αύριο για χοριακη. Λογικό να ανησυχείς. Απλά οι πόνοι μιας αποβολής είναι δυνατή γιαυτο είχες πόνους με πολύ αίμα. Εσύ ξέρεις όμως καλύτερα το σώμα σου. Άκουσε το. Εάν είναι μηδενική ζητά να κάνεις υπέρηχο να δει το ενδομήτριο σου ο γιατρός. 

Κάνε χοριακη να είσαι σίγουρη. Πρώτα από όλα η υγεία σου.

Μην αγχώνεσαι. Δικιά μου είσαι. 2 ΕΤ και στις δύο πέθανα. Δεν ξανά κάνω χωρίς μέθη. Δεν περνάει ο καθετήρας. Από το άγχος μας ο τράχηλος δεν συνεργάζεται και το πετάει έξω. Έτσι έσπασε και ο πρώτος καθετήρας την ώρα της εμβρυομεταφορας. Εάν έχεις και μήτρα με οπίσθια κλήση το έργο το κάνεις πιο δύσκολο. Εγώ βιοψία ενδομητρίου έκανα στην υστεροσκοπηση. Επίσης είχα πεθάνει στην σαλπιγογραφια. Ενώ εχω ανοιχτές σάλπιγγες. Η κάθε μία όμως έχει άλλη ευαισθησία στους πόνους.

Ναι δεν το συζητώ. Μεθη ασυζητητί! Εχω και γω οπισθια καμψη μητρας... Σαλπιγγογραφια επειδη εκανα με υπερηχο ήταν ανεκτή, αλλα ετ βελαξα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Fifi88 είπε:

Ναι δεν το συζητώ. Μεθη ασυζητητί! Εχω και γω οπισθια καμψη μητρας... Σαλπιγγογραφια επειδη εκανα με υπερηχο ήταν ανεκτή, αλλα ετ βελαξα!

Οπίσθια και γώ έχω , τη 2η σαλπιγογραφια την έκανα με μέθη 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα Έχω κάνει 2 εμρυομεταφορες και οι δύο οδήγησαν η μία σε παλινδρομη κυηση στην 7 βδομάδα και στην άλλη ενώ πήγαιναν όλα καλά στην 8 βδομαδα είχα αιμοργια και το εμβρυο από την μήτρα έπεσε στον τραχηλο και αναγκάστηκαμε να κάνουμε αποξεση ψυχολογικά είμαι πολύ χάλια γιατί νιώθω ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ αλλά μετά γεννιούνται καινούργιες ελπίδες μέσα μου γιατί πραγματικά το θέλουμε πάρα πολύ!!!αυτό που ήθελα να ρωτήσω και αν ξέρει καμία από εσάς αν θέλω να αλλάξω γιατρό και να πάω σε άλλο κέντρο πως γίνεται να μεταφορω τα εμβυακια μου σε άλλο και να ξεκινήσω με άλλον γιατρό την εμβρυομεταφορα??

πρίν από 10 λεπτά , Jekama7 είπε:

40 minutes ago, Jekama7 said:

κορίτσια καλημέρα Έχω κάνει 2 εμρυομεταφορες και οι δύο οδήγησαν η μία σε παλινδρομη κυηση στην 7 βδομάδα και στην άλλη ενώ πήγαιναν όλα καλά στην 8 βδομαδα είχα αιμοργια και το εμβρυο από την μήτρα έπεσε στον τραχηλο και αναγκάστηκαμε να κάνουμε αποξεση ψυχολογικά είμαι πολύ χάλια γιατί νιώθω ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ αλλά μετά γεννιούνται καινούργιες ελπίδες μέσα μου γιατί πραγματικά το θέλουμε πάρα πολύ!!!αυτό που ήθελα να ρωτήσω και αν ξέρει καμία από εσάς αν θέλω να αλλάξω γιατρό και να πάω σε άλλο κέντρο πως γίνεται να μεταφορω τα εμβυακια μου σε άλλο και να ξεκινήσω με άλλον γιατρό την εμβρυομεταφορα??

Λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη στις εγκυμοσύνες σου. Σου ευχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου. Υπάρχουν εταιρειες που αναλαμβάνουν την μεταφορά εμβρύων αλλά μπορεί και να το αναλάβει το επόμενο κέντρο που θα πας. Πιστευω εκεί θα σε κατατοπίσουν  

eardp2.png

4 ώρες πρίν, Chris87 είπε:

Καλημέρα ! 
Χθες πήγαμε για τον δεύτερο υπέρηχο , να θυμίσω ότι την περασμένη εβδομάδα κάναμε τον πρώτο,  είδαμε 2 σάκους οπου αχνοφαίνονταν τα εμβρυϊκά στοιχεία. Στον δεύτερο λοιπόν υπέρηχο , 6w2d ο γιατρός έβλεπε ένα σάκο με εμβρυακι σε πολύ καλή θέση και παλμό όπως το χαρακτήρισε και ένα σάκο που φαινόταν το 1/3 του… σαν να είχε κρυφτεί ο ένας σάκος  ακριβώς από πίσω από τον άλλο και προεξειχε δεξιά και αριστερά ένα μικρό τμήμα του… ο γιατρός συμπέρανε ότι μάλλον το ένα δε τα κατάφερε και συρρικνώνεται αλλά άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να μη το βλέπουμε λόγω θέσης. Μου είπε να τα πούμε ξανά αρχές Φεβρουαρίου… εννοείται ότι στο μεταξύ εγώ θα ζητήσω να με ξαναδεί… και ρωτω, έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποια κοπέλα ; Ενώ είδε 2 σάκους , μετά λόγω θέσης να μην έβλεπε τον έμβρυο στον δεύτερο και σε επόμενο υπέρηχο να φάνηκε ; Να διευκρινίσω , δεν είδαμε κενό σάκο , είδαμε μονο τα πλαινά απο το δεύτερο σάκο που φαινόταν να είναι δίπλα στο πρώτο. Λέτε να επηρεάσει αρνητικά την ανάπτυξη του αλλου εμβρύου; Μα ποσο άγχος πια κάθε βδομάδα !!!

Παντα στις δυδιμες κυησεις το ένα είναι πιο μικρό απτο αλλο κ πάντα στις αρχές ο γιατρος δεν εχει ξεκάθαρη εικόνα . Οποτε μην αγχώνεσαι ειναι αρκετά συνηθισμένο. Ακομα κ να παλλινδρομισει το ένα σπάνια επηρεάζει το άλλο. 

Καλημέρα @Jekama7λυπάμαι πολύ για τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες σου, κράτησε όμως τη θετική σου διάθεση γιατί είχες δυο φορές εγκυμοσύνη άρα το σημαντικό τώρα είναι να πετύχεις γερό εμβρυάκι. Έκανα πρόσφατα αλλαγή κέντρου, είναι εύκολη διαδικασία. Ξεκίνα απο το κέντρο που θέλεις να πας και θα σε καθοδηγήσουν. Στην ουσία υπογράφεις κάποια χαρτιά και στο ένα κέντρο και στο άλλο ή με εξουσιοδοτήσεις μέσω μειλ. Στη συνέχεια αναλαμβάνει η κούριερ που θα μεταφέρει το γενετικό υλικό που βέβαια χρειάζεται κι αυτή κάποιες εξουσιοδοτήσεις αλλά γίνονται όλα μέσω gov.gr, τους παίρνεις τηλ και στέλνουν στο μειλ σου τις φόρμες. Εμένα δε μου ζήτησαν καν χρήματα για τη μεταφορά, ανέλαβε τα έξοδα το καινούριο κέντρο.

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Δε ξέρω πάντως συνεχίζει είμαι 3η μέρα σήμερα και είναι σα να έχω περίοδο ,δεν είναι πχ εκείνο το πολύ και τα πηγματα που είχα πριν τον πρώτο υπέρηχο είναι σα περίοδος . 

Ακόμα και όταν είχα το πολύ αίμα εγώ δεν είχα πόνους λίγο σα πονακι περιόδου και αυτό καθόλου. 

Απλά μου κάνει εντύπωση που με το που σταμάτησα τα φάρμακα μέσα σε 2 μέρες βλέπω αίμα σα περίοδο . Και πάλι δυνατούς πόνους δεν έχω απλά πονάω σε κάποια σημεία που δε μου έχει ξανά τύχει γιατί γενικά εγώ και περίοδο όταν έχω δε πονάω και τώρα όλα αυτά μου φαίνονται περίεργα . Από τη μια λέω να πάρω το γιατρο και να ξανά κάνω μια χοριακη όπως λες από την άλλη Τετάρτη έχω ραντεβού το μεσημέρι μαζί του στη Θεσσαλονίκη να μιλήσουμε δε ξέρω ίσως μου κάνει κ υπέρηχο φαντάζομαι . Απλά με αγχωσε η μαμά μου τώρα γιατί κ αυτή μου λέει σίγουρα είναι περίοδος ? Και τώρα δε ξέρω αν είναι δικό μου ένστικτο μη συμβαίνει κάτι ή απλά μου το μετέδωσε κ έχω αγχωθει . 

Αφού δεν πονάς γενικά στις περιόδους σου λογικό είναι να αγχώνεσαι. Αλλά αυτό μπορεί αυτό το λίγο που νιώθεις να είναι. Όπως είπα η κάθε γυναίκα βιώνει διαφορετικά τον πόνο. 

Αφού έκλεισες και ραντεβού με τον γιατρό μια χαρά, θα δει το πάχος του ενδομητρίου σου. Στην θέση σου θα έκανα μια χοριακη μόνο για να δω το κάτω από 5 για να ηρεμήσω ψυχικά. Έτσι έκανα στην βιοχημική. Αφού έπεσε στο 3.5 μετά από 4 μέρες αδιαθετησα. Χωρίς πόνους με αρκετά αραιό αίμα. Ήμουν όμως μόνο 4 εβδομάδων. 

Αλλά το δικό μου ήταν βιοχημική. Δεν νομίζω ότι η δικιά σου θεωρείται βιοχημική. Εάν είχες παει 1 εβδομάδα νωρίτερα που θα είχες χοριακη 1.200-2.000 θα φαινόταν κάτι. 

Ελπίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχεις ηρεμήσει από τα συμπτώματα και να σου τελειώσει και το αίμα.

3 ώρες πρίν, Fifi88 είπε:

Από όλα όσα έχω κάνει στην ζωή μου μέχρι τώρα η σελπιγογραφια ήταν η χειρότερη διαδικασία μακράν και ας κράτησε 5 λεπτά. Ο πόνος που ένιωσα ήταν τρομερός. Σε σημείο που όταν τελειώσαμε την εξέταση έτρεχαν δάκρυα και κοιτούσα το ταβάνι. Η γιατρός ανησύχησε. Δεν μπορούσα να της απαντήσω. Εκείνη φυσικά ήταν μέσα και μογ γυρνούσε το σώμα μου για να κάνω όλες τις γωνιές. Απίστευτος πόνος. Συνήθως δεν πονάνε οι περισσότερες.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αφού δεν πονάς γενικά στις περιόδους σου λογικό είναι να αγχώνεσαι. Αλλά αυτό μπορεί αυτό το λίγο που νιώθεις να είναι. Όπως είπα η κάθε γυναίκα βιώνει διαφορετικά τον πόνο. 

Αφού έκλεισες και ραντεβού με τον γιατρό μια χαρά, θα δει το πάχος του ενδομητρίου σου. Στην θέση σου θα έκανα μια χοριακη μόνο για να δω το κάτω από 5 για να ηρεμήσω ψυχικά. Έτσι έκανα στην βιοχημική. Αφού έπεσε στο 3.5 μετά από 4 μέρες αδιαθετησα. Χωρίς πόνους με αρκετά αραιό αίμα. Ήμουν όμως μόνο 4 εβδομάδων. 

Αλλά το δικό μου ήταν βιοχημική. Δεν νομίζω ότι η δικιά σου θεωρείται βιοχημική. Εάν είχες παει 1 εβδομάδα νωρίτερα που θα είχες χοριακη 1.200-2.000 θα φαινόταν κάτι. 

Ελπίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχεις ηρεμήσει από τα συμπτώματα και να σου τελειώσει και το αίμα.

Από όλα όσα έχω κάνει στην ζωή μου μέχρι τώρα η σελπιγογραφια ήταν η χειρότερη διαδικασία μακράν και ας κράτησε 5 λεπτά. Ο πόνος που ένιωσα ήταν τρομερός. Σε σημείο που όταν τελειώσαμε την εξέταση έτρεχαν δάκρυα και κοιτούσα το ταβάνι. Η γιατρός ανησύχησε. Δεν μπορούσα να της απαντήσω. Εκείνη φυσικά ήταν μέσα και μογ γυρνούσε το σώμα μου για να κάνω όλες τις γωνιές. Απίστευτος πόνος. Συνήθως δεν πονάνε οι περισσότερες.

Το έχω ακούσει απο πολλές κοπέλες αυτό. Δεν έχω κανει την κλασική ευτυχώς. Με υπέρηχο έχω κάνει που απλώς ενοχλεί λίγο. Τί περνάμε για να γίνουμε μανες πια...Και έρχεται η άλλη και λέει : δεν ξέρω πως έμεινα έγκυος... Τί να πω... ότι σου "κληρώνει" τελικά...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

14 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Αχ κορίτσια δε ξέρω τώρα γιατί μου έχει κολλήσει στο κεφάλι μου νομίζω με αγχωσε και άθελά της η μαμά μου. 

Αν θυμάστε μετά από πτώση της χοριακης σταμάτησα τα φάρμακα, τη Πέμπτη δηλαδή δε πήρα . Και από το Σάββατο έχω αιμοραγια σα περιόδου με πόνους περιόδου εκτός από σήμερα που έχω κάτι πονάκια που και που χαμηλά στη κοιλιά δεξιά . Και από εχτές με πονάει και η μέση δεξιά χαμηλά σα κάτι να έχω εκεί . Δεν πήρα το γιατρό γιατί αν και μου φάνηκε νωρίς λέω ίσως είναι περίοδος ... Δε ξέρω μήπως ειναι κάτι άλλο ? Μου είχε αναφέρει και το εξωμήτριο ο γιατρός αλλά μετά δεν ξανά είπε τίποτα και τώρα δε ξέρω κάπως αγχώθηκα λέτε να συμβαίνει κάτι άλλο ? 

Κορίτσι μου και εγώ είχα παλινδρομη κυηση την Πέμπτη όπως είδαμε... έκοψα τα φάρμακα Κ από τη Κυριακή ξεκίνησε αίμα.. πολύ αίμα... σήμερα έκανα υπέρηχο Κ είδαμε ότι έφυγε όλο μόνο του Κ έχω ακόμη αίμα... ενοχλήσεις με πονακια έχω ακόμα.. σιγά σιγά θα σταματήσει κ τα πονακια είπε ο γιατρός..μην ανησυχείς.. είτε βιοχημική είτε παλινδρομη το σώμα μας στην αποβολή κάνει το ίδιο πράγμα..

• Λυπημένη/-ος 2

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Παντα στις δυδιμες κυησεις το ένα είναι πιο μικρό απτο αλλο κ πάντα στις αρχές ο γιατρος δεν εχει ξεκάθαρη εικόνα . Οποτε μην αγχώνεσαι ειναι αρκετά συνηθισμένο. Ακομα κ να παλλινδρομισει το ένα σπάνια επηρεάζει το άλλο. 

@linaa το ξέρω ότι συνήθως υπάρχει διαφορά στα δίδυμα έμβρυα , αλλά τώρα με τρελαίνει που ενώ στον πρώτο υπέρηχο οι σάκοι ήταν πάνω κάτω , στο δεύτερο υπέρηχο άλλαξαν θέση και ο ένας σακος ήταν στην μέση και ο άλλος φαινόταν μόνο ένα μερος του, προεξειχε δλδ δεξιά και αριστερά πίσω από τον πρώτο…σαν να έχουν πάει μπρος πίσω.. και έμεινε γρίφος αν ο δεύτερος σάκος είναι κενός.. είμαι και άσχετη από δίδυμες κυήσεις, μπορει να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Να εμφανιστεί ξανά σε επόμενο υπέρηχο ;
Ο γιατρός ωστόσο τείνει ότι το ένα θα προχωρήσει και εγώ ανησυχώ μην έχω τίποτα αιμορραγίες.. 

• Μου αρέσει 1

Βρε κορίτσια έχω μια απορία γιατί μπερδεύομαι … tsh πριν ένα μήνα είχα 0.55 κ τώρα που το έλεγξα πάλι ειναη 0.08… μήπως είναι παρά πολύ χαμηλός ; Έχω στείλει τις εξετάσεις κ ελπίζω να με πάρει κ ο γιατρός όπου να ναι …

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...