Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Fifi88 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Έχει κανει καμια καλλιέργεια ενδομητρίου? Μου είπε ο γιατρός να κανουμε λόγω ότι δεν έκατσε η πρώτη μου ετ. Να σας πω χάρηκα που δεν άκουσα το "τύχη ηταν" και πάμε στο επομενο. Το ψάχνω και γω γενικά αρκετά. Μου είπε δεν θα χρειαστεί μέθη, γίνεται έτσι, αλλά μετά την τρομερά επώδυνη εμπειρία της ετ, φοβάμαι και το παπ!! Πονάει? 

Καλησπέρα. Αν εννοείς ngs πονάει λίγο αλλά κρατάει περίπου 10-15 δευτερόλεπτα. Υποφερτό!!! Γιατί πόνεσες στην ετ; Συνήθως δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Xristina96 said:

Όχι δεν μου έκαναν γιατί δεν εφημερεύει. Έχεις δίκιο. Συμφωνώ χίλια τα 100 απλά έγινε λάθος διάγνωση σε εμένα. Όπως εγώ είμαι κατά για κορτιζόνη. Δεν πήρα ποτέ και ούτε θα πάρω. 

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω. Αλλά μην μπαίνεις στον κόπο έχεις με τόσα πολλά να ασχοληθείς. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μόνο που το σκέφτηκες.

Άσε μας καλέ, σιγά τα πολλά που έχω να ασχοληθώ. Ενα μήνυμα θα στείλω. Απλώς αν μπορείς γράψε μου ακριβώς τι θα έλεγες για να μην κάνω κάποιο λάθος 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όχι δεν μου έκαναν γιατί δεν εφημερεύει. Έχεις δίκιο. Συμφωνώ χίλια τα 100 απλά έγινε λάθος διάγνωση σε εμένα. Όπως εγώ είμαι κατά για κορτιζόνη. Δεν πήρα ποτέ και ούτε θα πάρω. 

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω. Αλλά μην μπαίνεις στον κόπο έχεις με τόσα πολλά να ασχοληθείς. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μόνο που το σκέφτηκες.

Αααα, μια και το ανέφερε η άλλη κοπέλα, στο parents.org απαντάει ο Χατζηαντωνίου ο αιματολόγος. Εκεί μπορείς να του κάνεις μία σχετική ερώτηση.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Καλησπέρα. Αν εννοείς ngs πονάει λίγο αλλά κρατάει περίπου 10-15 δευτερόλεπτα. Υποφερτό!!! Γιατί πόνεσες στην ετ; Συνήθως δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.

Ψωφησα στον πονο πραγματικά! Μου εκανε συσπασεις εκεινη την ωρα και η μήτρα μου και ενιωθα και εντονους πονους περιοδου και το "ανοιγμα" απο κατω..Ο,τι χειροτερο εχω ζησει... Χιλιες φορες ωοληψια που την πεφτουμε για ύπνο. Σκεφτομαι στην επομενη να ζητησω μεθη...

πρίν από 31 λεπτά , Fifi88 είπε:

Ψωφησα στον πονο πραγματικά! Μου εκανε συσπασεις εκεινη την ωρα και η μήτρα μου και ενιωθα και εντονους πονους περιοδου και το "ανοιγμα" απο κατω..Ο,τι χειροτερο εχω ζησει... Χιλιες φορες ωοληψια που την πεφτουμε για ύπνο. Σκεφτομαι στην επομενη να ζητησω μεθη...

Πραγματικά περίεργο και γενικά δεν θέλουν συσπάσεις στην μήτρα στην ετ. Ο γιατρός σου είπε ότι είναι φυσιολογικό; Αν είναι να πονάς τόσο συμφωνώ μαζί σου, καλύτερα μέθη!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Σποράκι είπε:

Πραγματικά περίεργο και γενικά δεν θέλουν συσπάσεις στην μήτρα στην ετ. Ο γιατρός σου είπε ότι είναι φυσιολογικό; Αν είναι να πονάς τόσο συμφωνώ μαζί σου, καλύτερα μέθη!

Ναι μου ειπε οτι σφιχτηκα, κατι που εγω δεν καταλαβαινα εκεινη την ωρα.. τι να πω.. ζορι γενικα. Μεθη και παλι μεθη!

• Μου αρέσει 1

57 minutes ago, Fifi88 said:

Και η @silvy22 πονούσε πολύ στην ετ και στην τελευταία της είχε κάνει μέθη. Αν δεν αντέχεις δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι. Για τις περισσότερες γυναίκες είναι εντελώς ανώδυνο αλλά απ ότι φαίνεται υπάρχουν και εξαιρέσεις 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Αχ κορίτσια δε ξέρω τώρα γιατί μου έχει κολλήσει στο κεφάλι μου νομίζω με αγχωσε και άθελά της η μαμά μου. 

Αν θυμάστε μετά από πτώση της χοριακης σταμάτησα τα φάρμακα, τη Πέμπτη δηλαδή δε πήρα . Και από το Σάββατο έχω αιμοραγια σα περιόδου με πόνους περιόδου εκτός από σήμερα που έχω κάτι πονάκια που και που χαμηλά στη κοιλιά δεξιά . Και από εχτές με πονάει και η μέση δεξιά χαμηλά σα κάτι να έχω εκεί . Δεν πήρα το γιατρό γιατί αν και μου φάνηκε νωρίς λέω ίσως είναι περίοδος ... Δε ξέρω μήπως ειναι κάτι άλλο ? Μου είχε αναφέρει και το εξωμήτριο ο γιατρός αλλά μετά δεν ξανά είπε τίποτα και τώρα δε ξέρω κάπως αγχώθηκα λέτε να συμβαίνει κάτι άλλο ? 

3 ώρες πρίν, Troia είπε:

Αααα, μια και το ανέφερε η άλλη κοπέλα, στο parents.org απαντάει ο Χατζηαντωνίου ο αιματολόγος. Εκεί μπορείς να του κάνεις μία σχετική ερώτηση.

Όντως εκεί θα μπορούσα. Με το που πάρω και την πρώτη γνωμάτευση αφού δηλαδή παραλάβω και τις τελευταίες εξετάσεις θα τον ρωτήσω. Έχω διαβάσει πολλά άρθρα του και μου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης του.

19 minutes ago, Ria_ said:

Αχ κορίτσια δε ξέρω τώρα γιατί μου έχει κολλήσει στο κεφάλι μου νομίζω με αγχωσε και άθελά της η μαμά μου. 

Αν θυμάστε μετά από πτώση της χοριακης σταμάτησα τα φάρμακα, τη Πέμπτη δηλαδή δε πήρα . Και από το Σάββατο έχω αιμοραγια σα περιόδου με πόνους περιόδου εκτός από σήμερα που έχω κάτι πονάκια που και που χαμηλά στη κοιλιά δεξιά . Δεν πήρα το γιατρό γιατί αν και μου φάνηκε νωρίς λέω ίσως είναι περίοδος ... Δε ξέρω μήπως ειναι κάτι άλλο ? Μου είχε αναφέρει και το εξωμήτριο ο γιατρός αλλά μετά δεν ξανά είπε τίποτα και τώρα δε ξέρω κάπως αγχώθηκα λέτε να συμβαίνει κάτι άλλο ? 

Αν και δεν ξέρω από αυτά, μήπως ήταν αίμα αποβολής;

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Ria_ είπε:

Αν θυμάστε μετά από πτώση της χοριακης σταμάτησα τα φάρμακα, τη Πέμπτη δηλαδή δε πήρα . Και από το Σάββατο έχω αιμοραγια σα περιόδου με πόνους περιόδου εκτός από σήμερα που έχω κάτι πονάκια που και που χαμηλά στη κοιλιά δεξιά . Και από εχτές με πονάει και η μέση δεξιά χαμηλά σα κάτι να έχω εκεί . Δεν πήρα το γιατρό γιατί αν και μου φάνηκε νωρίς λέω ίσως είναι περίοδος ... Δε ξέρω μήπως ειναι κάτι άλλο ? Μου είχε αναφέρει και το εξωμήτριο ο γιατρός αλλά μετά δεν ξανά είπε τίποτα και τώρα δε ξέρω κάπως αγχώθηκα λέτε να συμβαίνει κάτι άλλο ? 

Καλύτερα πήγαινε αύριο για χοριακη. Λογικό να ανησυχείς. Απλά οι πόνοι μιας αποβολής είναι δυνατή γιαυτο είχες πόνους με πολύ αίμα. Εσύ ξέρεις όμως καλύτερα το σώμα σου. Άκουσε το. Εάν είναι μηδενική ζητά να κάνεις υπέρηχο να δει το ενδομήτριο σου ο γιατρός. 

Κάνε χοριακη να είσαι σίγουρη. Πρώτα από όλα η υγεία σου.

πρίν από 59 λεπτά , Fifi88 είπε:

Ναι μου ειπε οτι σφιχτηκα, κατι που εγω δεν καταλαβαινα εκεινη την ωρα.. τι να πω.. ζορι γενικα. Μεθη και παλι μεθη!

Μην αγχώνεσαι. Δικιά μου είσαι. 2 ΕΤ και στις δύο πέθανα. Δεν ξανά κάνω χωρίς μέθη. Δεν περνάει ο καθετήρας. Από το άγχος μας ο τράχηλος δεν συνεργάζεται και το πετάει έξω. Έτσι έσπασε και ο πρώτος καθετήρας την ώρα της εμβρυομεταφορας. Εάν έχεις και μήτρα με οπίσθια κλήση το έργο το κάνεις πιο δύσκολο. Εγώ βιοψία ενδομητρίου έκανα στην υστεροσκοπηση. Επίσης είχα πεθάνει στην σαλπιγογραφια. Ενώ εχω ανοιχτές σάλπιγγες. Η κάθε μία όμως έχει άλλη ευαισθησία στους πόνους.

πρίν από 38 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αν και δεν ξέρω από αυτά, μήπως ήταν αίμα αποβολής;

Δε ξέρω πάντως συνεχίζει είμαι 3η μέρα σήμερα και είναι σα να έχω περίοδο ,δεν είναι πχ εκείνο το πολύ και τα πηγματα που είχα πριν τον πρώτο υπέρηχο είναι σα περίοδος . 

πρίν από 35 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα πήγαινε αύριο για χοριακη. Λογικό να ανησυχείς. Απλά οι πόνοι μιας αποβολής είναι δυνατή γιαυτο είχες πόνους με πολύ αίμα. Εσύ ξέρεις όμως καλύτερα το σώμα σου. Άκουσε το. Εάν είναι μηδενική ζητά να κάνεις υπέρηχο να δει το ενδομήτριο σου ο γιατρός. 

Κάνε χοριακη να είσαι σίγουρη. Πρώτα από όλα η υγεία σου.

Μην αγχώνεσαι. Δικιά μου είσαι. 2 ΕΤ και στις δύο πέθανα. Δεν ξανά κάνω χωρίς μέθη. Δεν περνάει ο καθετήρας. Από το άγχος μας ο τράχηλος δεν συνεργάζεται και το πετάει έξω. Έτσι έσπασε και ο πρώτος καθετήρας την ώρα της εμβρυομεταφορας. Εάν έχεις και μήτρα με οπίσθια κλήση το έργο το κάνεις πιο δύσκολο. Εγώ βιοψία ενδομητρίου έκανα στην υστεροσκοπηση. Επίσης είχα πεθάνει στην σαλπιγογραφια. Ενώ εχω ανοιχτές σάλπιγγες. Η κάθε μία όμως έχει άλλη ευαισθησία στους πόνους.

Ακόμα και όταν είχα το πολύ αίμα εγώ δεν είχα πόνους λίγο σα πονακι περιόδου και αυτό καθόλου. 

Απλά μου κάνει εντύπωση που με το που σταμάτησα τα φάρμακα μέσα σε 2 μέρες βλέπω αίμα σα περίοδο . Και πάλι δυνατούς πόνους δεν έχω απλά πονάω σε κάποια σημεία που δε μου έχει ξανά τύχει γιατί γενικά εγώ και περίοδο όταν έχω δε πονάω και τώρα όλα αυτά μου φαίνονται περίεργα . Από τη μια λέω να πάρω το γιατρο και να ξανά κάνω μια χοριακη όπως λες από την άλλη Τετάρτη έχω ραντεβού το μεσημέρι μαζί του στη Θεσσαλονίκη να μιλήσουμε δε ξέρω ίσως μου κάνει κ υπέρηχο φαντάζομαι . Απλά με αγχωσε η μαμά μου τώρα γιατί κ αυτή μου λέει σίγουρα είναι περίοδος ? Και τώρα δε ξέρω αν είναι δικό μου ένστικτο μη συμβαίνει κάτι ή απλά μου το μετέδωσε κ έχω αγχωθει . 

26 minutes ago, Ria_ said:

Δε ξέρω πάντως συνεχίζει είμαι 3η μέρα σήμερα και είναι σα να έχω περίοδο ,δεν είναι πχ εκείνο το πολύ και τα πηγματα που είχα πριν τον πρώτο υπέρηχο είναι σα περίοδος . 

Ακόμα και όταν είχα το πολύ αίμα εγώ δεν είχα πόνους λίγο σα πονακι περιόδου και αυτό καθόλου. 

Απλά μου κάνει εντύπωση που με το που σταμάτησα τα φάρμακα μέσα σε 2 μέρες βλέπω αίμα σα περίοδο . Και πάλι δυνατούς πόνους δεν έχω απλά πονάω σε κάποια σημεία που δε μου έχει ξανά τύχει γιατί γενικά εγώ και περίοδο όταν έχω δε πονάω και τώρα όλα αυτά μου φαίνονται περίεργα . Από τη μια λέω να πάρω το γιατρο και να ξανά κάνω μια χοριακη όπως λες από την άλλη Τετάρτη έχω ραντεβού το μεσημέρι μαζί του στη Θεσσαλονίκη να μιλήσουμε δε ξέρω ίσως μου κάνει κ υπέρηχο φαντάζομαι . Απλά με αγχωσε η μαμά μου τώρα γιατί κ αυτή μου λέει σίγουρα είναι περίοδος ? Και τώρα δε ξέρω αν είναι δικό μου ένστικτο μη συμβαίνει κάτι ή απλά μου το μετέδωσε κ έχω αγχωθει . 

Κορίτσι μου πάρε αύριο τον γιατρό σου. Μόνο αυτός μπορεί να σου πει αν είναι ή όχι. Μπορεί να σε βάλει να κάνεις και καμία εξέταση. Καλύτερα να ξέρει  

eardp2.png

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου πάρε αύριο τον γιατρό σου. Μόνο αυτός μπορεί να σου πει αν είναι ή όχι. Μπορεί να σε βάλει να κάνεις και καμία εξέταση. Καλύτερα να ξέρει  

Ναι έχεις δίκιο ,σε ευχαριστώ πολύ θα το πάρω αύριο . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...