Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

26 minutes ago, teenthybell said:

Εννοω για την επαναληπτική υστεροσκοπηση που θα ελέγξει αν εχει υποχώρησε η φλεγμονή μετά τη δίμηνη αντιβιωση. Αν βγει αυτη οκ προχωραει σε ετ τον ιδιο μηνα η επόμενο?

Νομίζω δεν κάνουν ετ ίδιο μήνα με υστεροσκόπηση

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Xristina96 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,

Να πω ότι η κ. Οικονομοπούλου είναι πολύ καλή. Μου έκανε ένα κάρο εξετάσεις. Οι πρώτες που βγήκαν που αφορούν την πήξη είναι άριστες. Σαν να μην έχω αιμορραγίες. Τα άλλα αποτελέσματα που περιμένω δεν μας βιάζουν γιατί δεν προκαλούν αιμορραγίες. Θα πάω και σε άλλο νοσοκομείο να κάνω παράγοντες πήξης που στο Έλενα δεν τις κάνουν. Μήπως και μου λείπει κάποιος παράγοντας. 

Αφού τελειώσω και εκεί τότε θα πάω και στον κ. Αναγνώστου να πάρω και από εκείνον μια γνώμη για να κλείσω οριστικά το κεφάλαιο αιματολογος.

Ααα και δεν έχω τελικά θρομβοφυλια. Λάθος διάγνωση. Δεν πρέπει να ξανά πάρω στην ζωή μου salospir ή αντιπηκτικες.

Αυτά. Στα ίδια δηλαδή. Υπομονή.

Καλά και όλο αυτό το αίμα από που προέρχεται;; Εσύ πως είσαι; Έχεις ηρεμήσει κάπως; 

πρίν από 55 λεπτά , teenthybell είπε:

Εννοω για την επαναληπτική υστεροσκοπηση που θα ελέγξει αν εχει υποχώρησε η φλεγμονή μετά τη δίμηνη αντιβιωση. Αν βγει αυτη οκ προχωραει σε ετ τον ιδιο μηνα η επόμενο?

Αν είσαι στον Σφακ. δεν προχωράει σε ετ τον ίδιο μήνα με την υστεροσκόπηση. Θα κάνεις ετ τον επόμενο μήνα με το καλό.

16 ώρες πρίν, Troia είπε:

Μα γιατί να πάρεις αντιπηκτική αγωγή In the first place; Εφόσον έχεις κάνει τον καθιερωμένο έλεγχο που κάνουν στο Έλενα, σου λένε αν χρειάζεσαι ή όχι. Μιλάω για μετά την εμβρυομεταφορά. Και η Τσεκούρα μου είχε πει ότι αυτό ισχύει ακόμα κι αν παίρνεις οιστρογόνα. Η κοπέλα στο mammyland θα το είχε αποφύγει όλο αυτό αν τηρούσε αυτό τον κανόνα. Από την άλλη και η Τσεκούρα έδινε προληπτικά αντιπηκτκή αγωγή σε κάποιες περιπτώσεις π.χ. αν υπήρχε το λεγόμενο μεταβολικό σύνδρομο και αυτό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της. Είναι και αυτό, όπως όλα τα άλλα θέματα τόσο περίπλοκο...Απορία, αν ξέρεις: η κοπέλα είχε γράψει ότι είχε πάει και στο Έλενα. Είχε προλάβει να δει την Τσεκούρα ή πήγε όταν ήταν εκεί η Οικονομοπούλου;

Ε τι γιατί βρε Τροία μου γιατί ακούς τον γιατρό και ακολουθείς πιστά τις οδηγίες του.

Εγώ τουλάχιστον μετά την 3η αποτυχία άρχισα να το ψάχνω περισσότερο, μέχρι τότε ακολουθούσα σαν πιστός στρατιώτης οτι μου λέγανε οι γιατροί. Είχα εμπιστοσύνη έλεγα αυτή είναι η δουλειά του θα ξέρει..

Μετά ήρθαν τα φόρουμ στην ζωή μου και ξεψάρωσα. Οχι ότι τα κατάφερα αλλά τουλάχιστον άρχισα να αμφιβάλλω για διάφορα και να ρωτάω πολλά πράγματα τους γιατρούς γεγονός που τους νευρίαζε φυσικά. Αλλά το δικαίωμα μου να έχω απορίες και να περιμένω απαντήσεις μετά το συνειδητοποίησα. 

Επίσης σπάνια μια πρωτάρα στην IVF θα πάει προληπτικά στο Έλενα για έλεγχο. Στατιστικά να το πάρεις οι περισσότερες πήγαμε μετά από σφαλιάρες.

Δεν γνωρίζω αν η κοπέλα είχε δει την Τσεκούρα ή την Οικονομοπούλου (έχω την αίσθηση ότι πήγε στην Τσεκούρα) αλλά σημασία έχει ότι ποτέ δεν τα παράτησε και με επιμονή και πίστη στο σώμα της (στο να το ακούει δηλαδή) τα κατάφερε.

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, EvgeniaCher είπε:

Καλά και όλο αυτό το αίμα από που προέρχεται;; Εσύ πως είσαι; Έχεις ηρεμήσει κάπως; 

Εγώ είμαι το ίδιο, όχι δεν ηρέμησα το αντίθετο μάλιστα. Νευρίασα και έπαθα ένα mini break down. Γιατί κανένας δεν μπορεί να μου πει από πού προέρχεται το αίμα και εάν αυτό που συμβαίνει μπορεί να προκαλέσει μια αποβολή. Και φυσικά εάν αυτό μπορεί να το ξανά παύω σε μια επόμενη εγκυμοσύνη.

• Λυπημένη/-ος 4

Καλησπέρα σε όλες! Έχει κανει καμια καλλιέργεια ενδομητρίου? Μου είπε ο γιατρός να κανουμε λόγω ότι δεν έκατσε η πρώτη μου ετ. Να σας πω χάρηκα που δεν άκουσα το "τύχη ηταν" και πάμε στο επομενο. Το ψάχνω και γω γενικά αρκετά. Μου είπε δεν θα χρειαστεί μέθη, γίνεται έτσι, αλλά μετά την τρομερά επώδυνη εμπειρία της ετ, φοβάμαι και το παπ!! Πονάει? 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,

Να πω ότι η κ. Οικονομοπούλου είναι πολύ καλή. Μου έκανε ένα κάρο εξετάσεις. Οι πρώτες που βγήκαν που αφορούν την πήξη είναι άριστες. Σαν να μην έχω αιμορραγίες. Τα άλλα αποτελέσματα που περιμένω δεν μας βιάζουν γιατί δεν προκαλούν αιμορραγίες. Θα πάω και σε άλλο νοσοκομείο να κάνω παράγοντες πήξης που στο Έλενα δεν τις κάνουν. Μήπως και μου λείπει κάποιος παράγοντας. 

Αφού τελειώσω και εκεί τότε θα πάω και στον κ. Αναγνώστου να πάρω και από εκείνον μια γνώμη για να κλείσω οριστικά το κεφάλαιο αιματολογος.

Ααα και δεν έχω τελικά θρομβοφυλια. Λάθος διάγνωση. Δεν πρέπει να ξανά πάρω στην ζωή μου salospir ή αντιπηκτικες.

Αυτά. Στα ίδια δηλαδή. Υπομονή.

μπορεί αυτα να σου το προκάλεσαν. @BlackCatτι λέγαμε;

Εγώ είμαι το ίδιο, όχι δεν ηρέμησα το αντίθετο μάλιστα. Νευρίασα και έπαθα ένα mini break down. Γιατί κανένας δεν μπορεί να μου πει από πού προέρχεται το αίμα και εάν αυτό που συμβαίνει μπορεί να προκαλέσει μια αποβολή. Και φυσικά εάν αυτό μπορεί να το ξανά παύω σε μια επόμενη εγκυμοσύνη.

Πραγματικά είναι τρέλα αυτό που περνάς!! Το μόνο θετικό είναι ότι το εμβρυάκι σου αναπτύσσεται και είδατε την καρδούλα να χτυπά, εύχομαι παρά τις αντιξοότητες να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να βρεθεί μια λύση.

• Μου αρέσει 1

Αχ βρε κορίτσι μου,ελπίζω σύντομα να βρεθεί από τη είναι και να μη ταλαιπωρήσε άλλο . Γιατρος δεν είμαι αλλά αφού ο γιατρός σου απέκλεισε το γυναικολόγικο παράγοντα ,πιστεύω το μωράκι σου είναι μαχητής και όλα θα πάνε καλά ! Το θέμα είναι τη το προκαλεί όλο αυτό και λογικό να σε πιάνει αυτό γιατί δε ξέρεις τη σου συμβαίνει ,εύχομαι σύντομα να βρεθεί η λύση.  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Ria_ είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου,ελπίζω σύντομα να βρεθεί από τη είναι και να μη ταλαιπωρήσε άλλο . Γιατρος δεν είμαι αλλά αφού ο γιατρός σου απέκλεισε το γυναικολόγικο παράγοντα ,πιστεύω το μωράκι σου είναι μαχητής και όλα θα πάνε καλά ! Το θέμα είναι τη το προκαλεί όλο αυτό και λογικό να σε πιάνει αυτό γιατί δε ξέρεις τη σου συμβαίνει ,εύχομαι σύντομα να βρεθεί η λύση.  

Μακάρι.

Είναι πολύ δύσκολο γιατί να όπως τώρα, μου ξεκίνησε πάλι αιμορραγία, πάλι νιώθω περίεργα την κοιλιά μου και πάλι δεν ξέρω εάν ακόμα προχωράει η εγκυμοσύνη. Άλλο που μέχρι τώρα έχει εξελιχθεί. Το θέμα είναι ότι έχω κλείσει 3.5 εβδομάδες με αίματα και αιμοραγγιες. Τέλος πάντων. Υπομονή λίγο ακόμα. Διανύω την επικίνδυνη εβδομάδα. Την Πέμπτη θα είμαι 8 εβδομάδων. 

@Troia Τα salospir και μάλιστα των 80; 3.5 εβδομάδες ακόμα να επηρεάσει με φρέσκια αιμορραγία; Μάλλον υπερβολικο μόνο εάν μου λείπει κάποιος παράγοντας αλλά είναι σπάνιο. Με τόσα φάρμακα που περνούμε στην εξωσωματική θέλεις και ένα salospir, ειδικά εάν κάθεσαι ξάπλα συνέχεια.

πρίν από 15 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Πραγματικά είναι τρέλα αυτό που περνάς!! Το μόνο θετικό είναι ότι το εμβρυάκι σου αναπτύσσεται και είδατε την καρδούλα να χτυπά, εύχομαι παρά τις αντιξοότητες να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να βρεθεί μια λύση.

Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι δεν ξέρω. Υπομονή να ολοκληρώσω τον κύκλο εξετάσεων που έχω να κάνω την Πέμπτη και εάν πάρω και τα αποτελέσματα την Πέμπτη. Θα πάω να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από γυναικολόγο μήπως και κάτι μας έχει ξεφύγει.

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Xristina96 είπε:

@Troia Τα salospir και μάλιστα των 80; 3.5 εβδομάδες ακόμα να επηρεάσει με φρέσκια αιμορραγία; Μάλλον υπερβολικο μόνο εάν μου λείπει κάποιος παράγοντας αλλά είναι σπάνιο. Με τόσα φάρμακα που περνούμε στην εξωσωματική θέλεις και ένα salospir, ειδικά εάν κάθεσαι ξάπλα συνέχεια.

Δεν ξέρω. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, διότι ούτε αντιπηκτική αγωγή πήρα, ούτε στο κρεβάτι κάθισα. Αλλά θυμάμαι το γυναικολόγο μου να λέει ότι η αντιπηκτική αγωγή αραιώνει το αίμα και τότε μπορεί να προκληθούν πιο εύκολα αιμορραγίες. Σίγουρα πάντως δεν είναι όλα τα φάρμακα για όλες τις γυναίκες και πρέπει να υπάρχει κάποια εξατομίκευση. Υπέρηχο σου έκαναν σήμερα στο νοσοκομείο;

47 minutes ago, Xristina96 said:

Μακάρι.

Είναι πολύ δύσκολο γιατί να όπως τώρα, μου ξεκίνησε πάλι αιμορραγία, πάλι νιώθω περίεργα την κοιλιά μου και πάλι δεν ξέρω εάν ακόμα προχωράει η εγκυμοσύνη. Άλλο που μέχρι τώρα έχει εξελιχθεί. Το θέμα είναι ότι έχω κλείσει 3.5 εβδομάδες με αίματα και αιμοραγγιες. Τέλος πάντων. Υπομονή λίγο ακόμα. Διανύω την επικίνδυνη εβδομάδα. Την Πέμπτη θα είμαι 8 εβδομάδων. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι δεν ξέρω. Υπομονή να ολοκληρώσω τον κύκλο εξετάσεων που έχω να κάνω την Πέμπτη και εάν πάρω και τα αποτελέσματα την Πέμπτη. Θα πάω να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από γυναικολόγο μήπως και κάτι μας έχει ξεφύγει.

Κορίτσι μου τώρα σκέφτηκα να στο προτείνω. Ειναι στο Facebook η ομάδα «μυστική πύλη (υποβοηθούμενη αναπαραγωγή)» η οποία έχει μέλη γιατρούς από διάφορες ειδικότητες οι οποίοι απαντάνε στα posts που γράφουν οι κοπέλες. Μπορεί να σου απαντήσει κάποιος κατι που δεν σου έχουν προτείνει μέχρι στιγμής και να σε βοηθησει. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Αν δεν έχεις fb μπορώ να γράψω εγώ για σένα και να σε κρατάω ενήμερη. 

• Μου αρέσει 5

eardp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Troia είπε:

Δεν ξέρω. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, διότι ούτε αντιπηκτική αγωγή πήρα, ούτε στο κρεβάτι κάθισα. Αλλά θυμάμαι το γυναικολόγο μου να λέει ότι η αντιπηκτική αγωγή αραιώνει το αίμα και τότε μπορεί να προκληθούν πιο εύκολα αιμορραγίες. Σίγουρα πάντως δεν είναι όλα τα φάρμακα για όλες τις γυναίκες και πρέπει να υπάρχει κάποια εξατομίκευση. Υπέρηχο σου έκαναν σήμερα στο νοσοκομείο;

Όχι δεν μου έκαναν γιατί δεν εφημερεύει. Έχεις δίκιο. Συμφωνώ χίλια τα 100 απλά έγινε λάθος διάγνωση σε εμένα. Όπως εγώ είμαι κατά για κορτιζόνη. Δεν πήρα ποτέ και ούτε θα πάρω. 

πρίν από 37 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου τώρα σκέφτηκα να στο προτείνω. Ειναι στο Facebook η ομάδα «μυστική πύλη (υποβοηθούμενη αναπαραγωγή)» η οποία έχει μέλη γιατρούς από διάφορες ειδικότητες οι οποίοι απαντάνε στα posts που γράφουν οι κοπέλες. Μπορεί να σου απαντήσει κάποιος κατι που δεν σου έχουν προτείνει μέχρι στιγμής και να σε βοηθησει. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Αν δεν έχεις fb μπορώ να γράψω εγώ για σένα και να σε κρατάω ενήμερη. 

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω. Αλλά μην μπαίνεις στον κόπο έχεις με τόσα πολλά να ασχοληθείς. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μόνο που το σκέφτηκες.

1 ώρα πρίν, Evi15 είπε:

Χαιρετώ κορίτσια 🥰

γνωρίζει κάποια ένα τηλέφωνο η ένα mail για επιτροπή εξωσωματικής Θεσσαλονίκη ;;; 
δε μπορώ να ξεμπερδευτώ καθόλου με τον εοπυ ..

Καλησπέρα,

Τα τηλέφωνα τους είναι 

Θεσ/νικη

2310986561 και 2310986562

• Ευχαριστώ 1

@Evi15

Το τηλεφωνικό κέντρο δουλεύει συγκεκριμένες ώρες, είναι μικρό το περιθώριο και κλείνεις ραντεβού μετά από ένα μήνα εαν φυσικά είναι το ίδιο με της Αθήνας.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...