Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , Troia είπε:

Γεια σου Κοραλία μου,

Ναι, αυτό με την Κιαπέκου που γράφει glucofage προληπτικά το έχω ξανακούσει και μου φαίνεται κι εμένα κάπως...

Ναι, χρόνισε η μικρή μου το Νοέμβριο και τώρα είναι 14 μηνών. Τώρα όσον αφορά στον ύπνο κι εμείς ζούσαμε ένα δράμα τον πρώτο καιρό και μέχρι πρότινος μάλιστα. Το πρόβλημα της δικιάς μου ήταν ότι αργούσε πολύ να κοιμηθεί τη νύχτα, πήγαινε πολλές φορές 1 και 2 για να κοιμηθεί...Και στο ενδιάμεσο ξύπναγε κιόλας...Και όλοι μου έλεγαν ότι ο ύπνος θα στρώσει κάποια στιγμή από μόνος του. Και έτσι έγινε! Όχι βέβαια ότι έχει στρώσει απόλυτα, και πάλι ξυπνάει αρκετές φορές μέσα στη νύχτα, αλλά τουλάχιστον κοιμάται λογικές ώρες. Και αυτό έγινε ξαφνικά λίγο πριν ξεκινήσω δουλειά...

Η Γάκη είναι σύμβουλος ύπνου; Μπορείς να μου στείλεις περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο, σε παρακαλώ;

Ναι, στα απογευματινά πληρώνεις και το κόστος είναι ανάλογα με το βαθμό του γιατρού, π.χ. αν είναι δ/ντής, επιμελητής κτλ. Τις εξετάσεις μπορείς να τις κάνεις οπουδήποτε, αν τις κάνεις εκεί γλιτώνεις τη συμμετοχή. Το follow up δεν ξέρω πώς γίνεται, νομίζω μπορείς να ζητήσεις από την πρωινή γραμματεία να σε βλέπει κάθε φορά η ίδια αν είναι εκεί, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Ας μας πουν οι κοπέλες που έχουν πάει.

Της στέλνεις mail και σου απαντάει αμέσως από το κινητό της. Απάντησε στη νύφη μου ημέρα Κυριακή και της έλεγε να ξεκινήσει αντιπηκτικές, γιατί είχε αιμορραγίες και τώρα όλα πάνε καλά. Στείλε της άμεσα, επιβάλλεται. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Η κοπέλα αυτή ήταν σπάνια περίπτωση, είχε πολλές αποβολές με αιμορραγίες και δεν της έβρισκαν τι έφταιγε. Τελικά είχε μια μορφή αιμορροφιλίας. Όχι, εφόσον είναι έγκυος πρέπει να πάει σε αιματολόγο που ειδικεύεται σε αναπαραγωγικά. Η Οικονομοπούλου θα την εξυπηρετήσει άμεσα και είναι και σε δημόσιο, θα πάει να κάνει εκεί όσες εξετάσεις χρειάζεται δωρεάν. Αν βέβαια η κοπέλα είναι Αθήνα, δε γράφω συχνά και δεν ξέρω την ιστορία της...

Μα γιατί να πάρεις αντιπηκτική αγωγή In the first place; Εφόσον έχεις κάνει τον καθιερωμένο έλεγχο που κάνουν στο Έλενα, σου λένε αν χρειάζεσαι ή όχι. Μιλάω για μετά την εμβρυομεταφορά. Και η Τσεκούρα μου είχε πει ότι αυτό ισχύει ακόμα κι αν παίρνεις οιστρογόνα. Η κοπέλα στο mammyland θα το είχε αποφύγει όλο αυτό αν τηρούσε αυτό τον κανόνα. Από την άλλη και η Τσεκούρα έδινε προληπτικά αντιπηκτκή αγωγή σε κάποιες περιπτώσεις π.χ. αν υπήρχε το λεγόμενο μεταβολικό σύνδρομο και αυτό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της. Είναι και αυτό, όπως όλα τα άλλα θέματα τόσο περίπλοκο...Απορία, αν ξέρεις: η κοπέλα είχε γράψει ότι είχε πάει και στο Έλενα. Είχε προλάβει να δει την Τσεκούρα ή πήγε όταν ήταν εκεί η Οικονομοπούλου;

Είδες; Είναι πάρα πολύ εξυπηρετική! Καλύτερα που πας σε δημόσιο και όχι σε ιδιώτη ακριβώς επειδή θα είσαι σε νοσοκομείο και αν χρειαστεί κάνεις και εισαγωγή χωρίς να πληρώσεις κάτι. Περιμένουμε νέα αύριο και εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν!

Δηλ στον Άγιο Σάββα είναι απλά αιματολογος ενώ χρειάζεται αναπαραγωγής καθότι έγκυος ? Αυτό εννοείς? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Οκ κλείνω ραντεβού απόγευμα τηλεφωνικά είπες,πληρώνω κανονικά;και εξετάσεις που θα μου γράψει πρέπει να τις κάνω εκεί λογικά;

Θετική σκέψη κορίτσι μου ,κουράγιο ..την επόμενη θα έχεις επιτυχία ,πίστη και κουράγιο εύχομαι❤️

@silvy22 καλή επιτυχία κορίτσι μου!! Όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά ,με το καλό εύχομαι❤️

Εάν δηλ τα έχουν καταψυξει ανά τρία δε μπορούν να βάλουν δύο;υπάρχει κυνδινος να χαθεί το ένα στην απόψυξης; Και εμένα δε μου έχουν πει πως τα καταψυχουν ,δηλ ανά τρία ,δυο

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου ❤️❤️❤️

Καλημέρα και καλη επιτυχία σε ολες,

Θα ήθελα να ρωτήσω οι κοπέλες που έχουν κάνει αγωγη με αντιβιωσεις κ εγχύσεις δυο μήνες, μετά τι διαδικασία ακολουθείται? Κάνεις παλι υστεροσκοπηση? Η πας εμβρυομεταφορα? 

πρίν από 45 λεπτά , teenthybell είπε:

Καλημέρα και καλη επιτυχία σε ολες,

Θα ήθελα να ρωτήσω οι κοπέλες που έχουν κάνει αγωγη με αντιβιωσεις κ εγχύσεις δυο μήνες, μετά τι διαδικασία ακολουθείται? Κάνεις παλι υστεροσκοπηση? Η πας εμβρυομεταφορα? 

καλημέρα ευχαριστούμε !!! Ο γιατρός θέλει επανέλεγχο , αν έχεις βελτίωση ανάλογα σε ποια μέρα του κύκλου είσαι θα σου πει πως θα προχωρήσετε , η αντιβίωση συνεχίζετε μέχρι την ημέρα της ετ , οι εγχυσεις σταματάνε πριν την 1η μέρα περιόδου 

με το καλό να γίνουν όλα !

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , silvy22 είπε:

καλημέρα ευχαριστούμε !!! Ο γιατρός θέλει επανέλεγχο , αν έχεις βελτίωση ανάλογα σε ποια μέρα του κύκλου είσαι θα σου πει πως θα προχωρήσετε , η αντιβίωση συνεχίζετε μέχρι την ημέρα της ετ , οι εγχυσεις σταματάνε πριν την 1η μέρα περιόδου 

με το καλό να γίνουν όλα !

Δηλαδή μετα απο τοσα κουτια αντιβιοτικών κ εγχυσεων υπάρχει περίπτωση να μην υπηρξε βελτίωση? Μου φαίνεται περίεργο αλλά ο γιατρός ξέρει.

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , teenthybell είπε:

Δηλαδή μετα απο τοσα κουτια αντιβιοτικών κ εγχυσεων υπάρχει περίπτωση να μην υπηρξε βελτίωση? Μου φαίνεται περίεργο αλλά ο γιατρός ξέρει.

Ο γιατρός θέλει να δει αν υπάρχει βελτίωση , εξαρτάται και απο το βαθμό της φλεγμονής , βαριάς - μέτριας - ελαφριά κτλ 

• Ευχαριστώ 1

11 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Δηλ στον Άγιο Σάββα είναι απλά αιματολογος ενώ χρειάζεται αναπαραγωγής καθότι έγκυος ? Αυτό εννοείς? 

Δεν υπάρχει αιματολογος αναπαραγωγής απλα κάποιοι αιματολογοι ειναι το πόστο τους τέτοιο που δεν έχουν δουλέψει ποτέ με γυναίκες που θέλουν να μείνουν έγκυες ή έγκυες.  Απλα να βρεις κάποιον αιματολογο που να δουλεύει με γυναίκες για αυτόν τον λόγο όπως αιματολογους που δουλεύουν σε μαιευτήρια. Αν πας σε ένα  αιματολογο που δουλεύει σε κάποιο νοσοκομειο που βλέπει αλλες περιπτώσεις δεν θα έχει πείρα να ασχοληθεί με μια έγκυο.  

• Ευχαριστώ 1

31 minutes ago, teenthybell said:

Τρεις περιπτώσεις που ξέρω (μαζί με μένα τώρα) που κάναμε εγχύσεις, στην 1η επαναληπτική είχαμε και οι τρεις εμφανή βελτίωση και πήγαμε στον επόμενο κύκλο για ετ. Πρεπει να είναι πολύ βαριάς μορφής για να μην έχουν κάνει δουλειά και να σε συνεχίσει για μεγάλο διάστημα, όπως ήταν η @Καντι

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τρεις περιπτώσεις που ξέρω (μαζί με μένα τώρα) που κάναμε εγχύσεις, στην 1η επαναληπτική είχαμε και οι τρεις εμφανή βελτίωση και πήγαμε στον επόμενο κύκλο για ετ. Πρεπει να είναι πολύ βαριάς μορφής για να μην έχουν κάνει δουλειά και να σε συνεχίσει για μεγάλο διάστημα, όπως ήταν η @Καντι

Μάλιστα καταλαβα. Η επαναληπτική γίνεται μετά την 6 μερα μου είπαν. Αν βγει καλη η υστεροσκοπηση, η ετ γίνεται σε αυτό τον ιδιο κύκλο? Δεν εχω ξανακάνει ετ συγνώμη για τις ερωτήσεις.

10 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου ❤️❤️❤️

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ 5ΗΣ ΜΕΡΑΣ... ΤΙΣ ΑΠΟΨΥΞΑΝ ΜΑΖΙ... ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΠΗΚΕ ΠΑΛΙ ΨΥΓΕΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...6Ης ΜΕΡΑΣ ΠΛΕΟΝ... ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ....

• Ευχαριστώ 1

age.pngpreg.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα,

Να πω ότι η κ. Οικονομοπούλου είναι πολύ καλή. Μου έκανε ένα κάρο εξετάσεις. Οι πρώτες που βγήκαν που αφορούν την πήξη είναι άριστες. Σαν να μην έχω αιμορραγίες. Τα άλλα αποτελέσματα που περιμένω δεν μας βιάζουν γιατί δεν προκαλούν αιμορραγίες. Θα πάω και σε άλλο νοσοκομείο να κάνω παράγοντες πήξης που στο Έλενα δεν τις κάνουν. Μήπως και μου λείπει κάποιος παράγοντας. 

Αφού τελειώσω και εκεί τότε θα πάω και στον κ. Αναγνώστου να πάρω και από εκείνον μια γνώμη για να κλείσω οριστικά το κεφάλαιο αιματολογος.

Ααα και δεν έχω τελικά θρομβοφυλια. Λάθος διάγνωση. Δεν πρέπει να ξανά πάρω στην ζωή μου salospir ή αντιπηκτικες.

Αυτά. Στα ίδια δηλαδή. Υπομονή.

• Μου αρέσει 8

3 hours ago, teenthybell said:

Μάλιστα καταλαβα. Η επαναληπτική γίνεται μετά την 6 μερα μου είπαν. Αν βγει καλη η υστεροσκοπηση, η ετ γίνεται σε αυτό τον ιδιο κύκλο? Δεν εχω ξανακάνει ετ συγνώμη για τις ερωτήσεις.

Μιλάς για Νίκα ή για άλλη εξέταση; Σε ρωτάω γιατί η Νίκα γίνεται με προετοιμασία ίδια με εμβρυομεταφοράς και παίρνουν δείγμα ίδια μέρα με την υποτιθέμενη ετ. Μετά απο 7-10 μέρες βγαίνει το αποτέλεσμα και αν είναι ολα ok προχωράς στον αμέσως επόμενο ή μεθεπόμενο κύκλο

eardp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,

Να πω ότι η κ. Οικονομοπούλου είναι πολύ καλή. Μου έκανε ένα κάρο εξετάσεις. Οι πρώτες που βγήκαν που αφορούν την πήξη είναι άριστες. Σαν να μην έχω αιμορραγίες. Τα άλλα αποτελέσματα που περιμένω δεν μας βιάζουν γιατί δεν προκαλούν αιμορραγίες. Θα πάω και σε άλλο νοσοκομείο να κάνω παράγοντες πήξης που στο Έλενα δεν τις κάνουν. Μήπως και μου λείπει κάποιος παράγοντας. 

Αφού τελειώσω και εκεί τότε θα πάω και στον κ. Αναγνώστου να πάρω και από εκείνον μια γνώμη για να κλείσω οριστικά το κεφάλαιο αιματολογος.

Ααα και δεν έχω τελικά θρομβοφυλια. Λάθος διάγνωση. Δεν πρέπει να ξανά πάρω στην ζωή μου salospir ή αντιπηκτικες.

Αυτά. Στα ίδια δηλαδή. Υπομονή.

Καλησπέρα κορίτσι μου. δηλαδή δεν βγάλατε άκρη;; δεν κατάφερε να σου πει από που είναι το αίμα;; τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να κάνεις αντιπηκτικες που το είχες άγχος. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. δηλαδή δεν βγάλατε άκρη;; δεν κατάφερε να σου πει από που είναι το αίμα;; τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να κάνεις αντιπηκτικες που το είχες άγχος. 

Ακριβώς. Ναι κάτι είναι και αυτό.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μιλάς για Νίκα ή για άλλη εξέταση; Σε ρωτάω γιατί η Νίκα γίνεται με προετοιμασία ίδια με εμβρυομεταφοράς και παίρνουν δείγμα ίδια μέρα με την υποτιθέμενη ετ. Μετά απο 7-10 μέρες βγαίνει το αποτέλεσμα και αν είναι ολα ok προχωράς στον αμέσως επόμενο ή μεθεπόμενο κύκλο

Εννοω για την επαναληπτική υστεροσκοπηση που θα ελέγξει αν εχει υποχώρησε η φλεγμονή μετά τη δίμηνη αντιβιωση. Αν βγει αυτη οκ προχωραει σε ετ τον ιδιο μηνα η επόμενο?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...