Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , minnie26 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πηρα με το που ξύπνησα το χάπι για θυρεοειδή , αλλά στα 5 λεπτά μέσα έκανα εμετό! Τώρα τι γίνεται; Να το πάρω ξανά η γίνεται η απορρόφηση του; Αν είχε περάσει μισάωρο ξέρω είμαστε οκ αλλά τώρα έγινε μέσα σε 5 λεπτά..

Καλημέρα κορίτσι μου...εγώ ξέρω ότι όταν περνούμε ένα χάπι άκομα κ εμετό να το κανουμε δεν κάνει να πάρουμε άλλο γιατί δεν ξέρουμε πόσο έχει απορρόφηση ο οργανισμός...νομίζω θα είναι πιο επικίνδυνο να πάρεις ξανά άλλο παρα να μην πάρεις καθολου...μιλά βέβαια με τον γιατρό σου...αυτός θα ξέρει καλύτερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Pagor είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου...εγώ ξέρω ότι όταν περνούμε ένα χάπι άκομα κ εμετό να το κανουμε δεν κάνει να πάρουμε άλλο γιατί δεν ξέρουμε πόσο έχει απορρόφηση ο οργανισμός...νομίζω θα είναι πιο επικίνδυνο να πάρεις ξανά άλλο παρα να μην πάρεις καθολου...μιλά βέβαια με τον γιατρό σου...αυτός θα ξέρει καλύτερα!

Κ εγώ επειδη δεν είμαι σίγουρη δεν πηρα άλλο χάπι! Έχω στείλει μήνυμα , περιμένω να μου απαντήσει ! Με προβλημάτισε γιατί ήταν μέσα σε λίγα λεπτά ! 

51 minutes ago, minnie26 said:

Καλημέρα κορίτσια! Πηρα με το που ξύπνησα το χάπι για θυρεοειδή , αλλά στα 5 λεπτά μέσα έκανα εμετό! Τώρα τι γίνεται; Να το πάρω ξανά η γίνεται η απορρόφηση του; Αν είχε περάσει μισάωρο ξέρω είμαστε οκ αλλά τώρα έγινε μέσα σε 5 λεπτά..

Καλημέρα! Ακόμα και να χάσεις ένα χάπι θυρεοειδή δεν έγινε και κάτι. Επίσης βέβαια δεν έγινε κι αν πάρεις μια φορά διπλή δόση. Άρα ότι και να κάνεις δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά. Εγώ δεν θα ξανά έπαιρνα ή μπορεί να έπαιρνα μισό επειδή τα 5' είναι πολύ σύντομα 

eardp2.png

1 hour ago, minnie26 είπε:

Εγώ όταν είχα πάρει τα χάπια της οιστραδιόλης και μετά από 5 λεπτά έκανα εμετό μου είχε πει να τα ξανά πάρω εμένα , τώρα για το θυροειδή δε νομίζω να πειράζει . 

πρίν από 51 λεπτά , minnie26 είπε:

Κ εγώ επειδη δεν είμαι σίγουρη δεν πηρα άλλο χάπι! Έχω στείλει μήνυμα , περιμένω να μου απαντήσει ! Με προβλημάτισε γιατί ήταν μέσα σε λίγα λεπτά ! 

Ναι μωρέ καλύτερα που δεν πήρες..έτσι κ αλλιώς εάν χάσεις ένα δεν έγινε κάτι οντως..μην ανχωνεσαι κ καλά έκανες που ρώτησες κ τον γιατρό σου!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , minnie26 είπε:

Τι να πω βρε κορίτσια ! Πρώτη φορά μου συνέβη αυτό .. αύριο έχω ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο όποτε θα τον ρωτήσω κ εκείνον απ κοντά! Σας ευχαριστώ ! 

Κοριτσι μου εντος 5λεπτου νομιζω θελει να το παρεις ξανα! Γιατι μου εχει συμβει κ σορυ για την περιγραφη αλλα εχω δει ολοκληρο το χαπι να βγαινει! Αν δεν παρεις μια μερα το χαπι για το θυρεοειδη δεν εγινε κ κατι οποτε μεινε οπως εισαι κ ρωτα αυριο τον γιατρο σου!

3 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου,

Επειδή εγώ είχα σε όλη την εγκυμοσύνη εμετούς σε καθημερινή βάση,οι οποίοι σταμάτησαν ακριβώς την ημέρα που γέννησα,θα σου πρότεινα να παίρνεις τα φάρμακα και τα συμπληρώματα μια ωρα πριν το φαγητό,η μια ώρα μετά. Ειχα και εγώ αυτό το άγχος καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και έπαιρνα τα φάρμακα μου ανάλογα με το πότε έκανα εμετό.. Δύσκολη κατάσταση 

πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου,

Επειδή εγώ είχα σε όλη την εγκυμοσύνη εμετούς σε καθημερινή βάση,οι οποίοι σταμάτησαν ακριβώς την ημέρα που γέννησα,θα σου πρότεινα να παίρνεις τα φάρμακα και τα συμπληρώματα μια ωρα πριν το φαγητό,η μια ώρα μετά. Ειχα και εγώ αυτό το άγχος καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και έπαιρνα τα φάρμακα μου ανάλογα με το πότε έκανα εμετό.. Δύσκολη κατάσταση 

Έχω τώρα δυο μέρες που ήμουν καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες! Έκανα εμετό 1 φορά τη μέρα μόνο.. τώρα με το που άνοιξα τ μάτια κ πηρα το χάπι του θυρεοειδή , πάω στο μπάνιο να κάνω τα τσίσα μου κ δε πρόλαβα! Έκανα εμετό! Δεν ένιωθα ούτε ανακατεμένη ούτε τίποτα! Απλά βγήκε😂 ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή! ❤️

Διαφημίσεις

On 6/1/2023 at 9:34 ΜΜ, silvy22 είπε:

Κορίτσια έχω νέα … βρήκαμε την ωορηξια καλο ενδομήτριο και θα κάνω ετ (4η) την Τετάρτη 11/1 σε φυσικό κύκλο , ξεκινάω αύριο προετοιμασία … χαλαρή είμαι για την ώρα νιωθω «παλιά» πλέον … αμην να τα καταφέρω … έχω κουραστεί πολύ 5 χρόνια τωρα στον αγώνα 

Αχ ωραία super girl μου, να είναι η τυχερή αυτή η 4η! Σου το εύχομαι ολόψυχα! Χαίρομαι που είσαι χαλαρή! Με το καλό!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 34 λεπτά , happiness79 είπε:

Αχ ωραία super girl μου, να είναι η τυχερή αυτή η 4η! Σου το εύχομαι ολόψυχα! Χαίρομαι που είσαι χαλαρή! Με το καλό!!!

Ευχαριστώ σούπερ mama 

πως είσαι εσυ ; Βρήκατε τους ρυθμούς σας ;

On 5/1/2023 at 9:42 ΠΜ, Troia είπε:

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε εμένα! Στην πρώτη εμβρυομεταφορά που κατέληξε σε βιοχημική δούλευα από το σπίτι (λόγω καραντίνας), αλλά το είχα πάρει πολύ ζεστά με αποτέλεσμα να καθυστερώ γεύματα, γιατί κοίταζα να είμαι τυπική στη δουλειά μου και τις υπόλοιπες ώρες ήμουν τέζα από τα utrogestan. Οπότε δεν είχα πάντα μαγειρεμένο φαγητό όταν το χρειαζόμουν και κάποια στιγμή ένιωθα εξάντληση και αδυναμία. Τα μη τακτικά γεύματα κάνουν και το ζάχαρό μας να ανεβοκατεβαίνει απότομα. Τη δεύτερη φορά είπα να το πάρω πιο χαλαρά, δούλευα μεν με τηλεεργασία, αλλά καθώς είμαι δημόσιος υπάλληλος και δε φοβάμαι για συνέπειες, κοίταζα πρώτα να έχω μαγειρεμένο φαγητό, μετά ξεκουραζόμουν όταν με ζάλιζαν τα χάπια και δούλευα όσες ώρες μου απέμειναν χαλαρά και χωρίς άγχος. Και όλα πήγαν τέλεια! Και στην επόμενη εμβρυομεταφορά που θα κάνουμε για το αδερφάκι ίσως πάρω άδεια, γιατί πλέον δεν έχουμε τηλεεργασία και ειλικρινά δεν θα την παλέψω να πηγαίνω κάθε μέρα στο γραφείο...

Ο δικός μου γυναικολόγος πάντως δε συμφωνεί με αυτό το 'προληπτικά'. Στα 40 μου δεν πήρα απολύτως τίποτα προληπτικά, έκανα κανονικά τη ζωή μου, πήγα διακοπές το καλοκαίρι, πήγαινα κολυμβητήριο, κτλ. Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου και είχα πολύ εύκολη αποκατάσταση μετά την καισαρική.

Όσο για την ηλικία, μόλις χθες μίλησα με μία κοπέλα που γνώρισα στο mammyland με την ίδια ηλικία με εσένα που γέννησε την προηγούμενη εβδομάδα ένα υγιέστατο αγοράκι!!!

Το έχω ξαναγράψει: όταν βρεθείτε στην αντιπέρα όχθη, θα αισθάνεστε άβολα απέναντι στις γυναίκες που δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα...Από τη μία θα θέλετε να τους μεταφέρετε τη γνώση που έχετε αποκτήσει, από την άλλη θα θέλετε να είστε διακριτικές, γιατί το θέμα είναι λεπτό και δεν ξέρεις η κάθε μία τι έχει περάσει...

για δες, το έλαβες;

στον Παπαδόγια. Καλός, δε λέω, και παράπονο δεν έχω, αλλά αν έψαχνα τώρα για ενδοκρινολόγο, θα πήγαινα στη Βενάκη στο Έλενα

Οκ κλείνω ραντεβού απόγευμα τηλεφωνικά είπες,πληρώνω κανονικά;και εξετάσεις που θα μου γράψει πρέπει να τις κάνω εκεί λογικά;

On 5/1/2023 at 11:54 ΠΜ, Ria_ είπε:

Α μάλιστα κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ ! Δυστυχώς ηταν να γίνει κ αυτό :(

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,μακάρι!! 

Ναι ευτυχώς έχουμε αλλά 9 εμβρυακια ελπίζω ένα από αυτά να είναι το παιδάκι μας και να μη περάσουμε τα ίδια και την επόμενη φορά. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️

Θετική σκέψη κορίτσι μου ,κουράγιο ..την επόμενη θα έχεις επιτυχία ,πίστη και κουράγιο εύχομαι❤️

On 6/1/2023 at 9:34 ΜΜ, silvy22 είπε:

Κορίτσια έχω νέα … βρήκαμε την ωορηξια καλο ενδομήτριο και θα κάνω ετ (4η) την Τετάρτη 11/1 σε φυσικό κύκλο , ξεκινάω αύριο προετοιμασία … χαλαρή είμαι για την ώρα νιωθω «παλιά» πλέον … αμην να τα καταφέρω … έχω κουραστεί πολύ 5 χρόνια τωρα στον αγώνα 

@silvy22 καλή επιτυχία κορίτσι μου!! Όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά ,με το καλό εύχομαι❤️

On 6/1/2023 at 10:42 ΜΜ, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

δεν το είπατε με το γιατρό αυτά;;; ανά δύο τα έχετε στην κατάψυξη; εγώ δύο προτείνω πάντως 

Εάν δηλ τα έχουν καταψυξει ανά τρία δε μπορούν να βάλουν δύο;υπάρχει κυνδινος να χαθεί το ένα στην απόψυξης; Και εμένα δε μου έχουν πει πως τα καταψυχουν ,δηλ ανά τρία ,δυο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Οκ κλείνω ραντεβού απόγευμα τηλεφωνικά είπες,πληρώνω κανονικά;και εξετάσεις που θα μου γράψει πρέπει να τις κάνω εκεί λογικά;

Θετική σκέψη κορίτσι μου ,κουράγιο ..την επόμενη θα έχεις επιτυχία ,πίστη και κουράγιο εύχομαι❤️

@silvy22 καλή επιτυχία κορίτσι μου!! Όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά ,με το καλό εύχομαι❤️

Εάν δηλ τα έχουν καταψυξει ανά τρία δε μπορούν να βάλουν δύο;υπάρχει κυνδινος να χαθεί το ένα στην απόψυξης; Και εμένα δε μου έχουν πει πως τα καταψυχουν ,δηλ ανά τρία ,δυο

Ναι μπορεί να χαθεί αλλά νομίζω ότι δεν μπορούν και να το παγώσουν πάλι το τρίτο. με κάθε επιφύλαξη γιατί εγώ και τις τρεις φρέσκα έβαλα. 

12 ώρες πρίν, KoraliaP είπε:

Καλημέρα @Troia

κοιτα, email δεν του εχω στειλει ποτε για να σου πω, αλλα στα τηλέφωνα πάντα τον βρίσκω. Η μονη μου δυσκολια ηταν στο 1ο ραντεβου, εχει πολυ κοσμο ειναι η αληθεια.

εμενα με εχει κερδισει (περα απο την εξατομικευμένη αξιολόγηση της περίπτωσης μου) το extra mile που κάνει να σου δώσει συμβουλές γύρω απο την εξωσωματική. 

και η Κιαπέκ@υ μου ήταν πολυ συμπαθής, απλά δεν ξέρω κατα πόσο έχει νοημα να γραφει μετφορμίνη σε κάθε γυναίκα που την επισκεπτεται. Έχω 3-4 φιλες που πηγαν μετα απο μενα (διαφορετικες περιπτωσεις) και σε όλες έγραψε μετφορμινη.

Τωρα όσον αφορα το μικρουλι (που μεγαλωνει γρηγορα) είναι 4ων μηνων και λίγο. Στη φαση δηλαδη που μπαμπαλιζει μερα νυχτα.🤪 Τον βραδυνο υπνο αργησαμε να τον «ισιωσουμε» (ξυπνηματα καθε μια ωρα) και τωρα παλευουμε τους ημερησιους. Το παιδι μου ειναι αλερτ 24/7! Θα κάνω και το σεμιναριο της Γακη για να δω αν μπορουμε να βοηθησουμε καπως. γενικα η ψυχολογια μου ακομη με πολλα ups & downs αλλα το παλευω..

εσενα; χρόνισε ε; σε τι φαση εισαι; 

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που ετοιμάζονται για ωοληψίες και εμβρυομεταφορές!! 😍 

Γεια σου Κοραλία μου,

Ναι, αυτό με την Κιαπέκου που γράφει glucofage προληπτικά το έχω ξανακούσει και μου φαίνεται κι εμένα κάπως...

Ναι, χρόνισε η μικρή μου το Νοέμβριο και τώρα είναι 14 μηνών. Τώρα όσον αφορά στον ύπνο κι εμείς ζούσαμε ένα δράμα τον πρώτο καιρό και μέχρι πρότινος μάλιστα. Το πρόβλημα της δικιάς μου ήταν ότι αργούσε πολύ να κοιμηθεί τη νύχτα, πήγαινε πολλές φορές 1 και 2 για να κοιμηθεί...Και στο ενδιάμεσο ξύπναγε κιόλας...Και όλοι μου έλεγαν ότι ο ύπνος θα στρώσει κάποια στιγμή από μόνος του. Και έτσι έγινε! Όχι βέβαια ότι έχει στρώσει απόλυτα, και πάλι ξυπνάει αρκετές φορές μέσα στη νύχτα, αλλά τουλάχιστον κοιμάται λογικές ώρες. Και αυτό έγινε ξαφνικά λίγο πριν ξεκινήσω δουλειά...

Η Γάκη είναι σύμβουλος ύπνου; Μπορείς να μου στείλεις περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο, σε παρακαλώ;

1 hour ago, Maroxmarox είπε:

Ναι, στα απογευματινά πληρώνεις και το κόστος είναι ανάλογα με το βαθμό του γιατρού, π.χ. αν είναι δ/ντής, επιμελητής κτλ. Τις εξετάσεις μπορείς να τις κάνεις οπουδήποτε, αν τις κάνεις εκεί γλιτώνεις τη συμμετοχή. Το follow up δεν ξέρω πώς γίνεται, νομίζω μπορείς να ζητήσεις από την πρωινή γραμματεία να σε βλέπει κάθε φορά η ίδια αν είναι εκεί, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Ας μας πουν οι κοπέλες που έχουν πάει.

On 6/1/2023 at 10:54 ΜΜ, Xristina96 είπε:

Δεν έχω αιματολογο, έπαιρνα μόνο salospir και είπαμε αντιπηκτικες θα κάνουμε με το που δω θετική χοριακη την 11η μέρα. Πήγα την 9η για χοριακη γιατί είχα αιμορραγία με τρελούς πόνους και ήθελα να κόψω τα χάπια. Έκοψα το salospir και δεν ξεκινήσαμε ποτέ τις αντιπηκτικες. Και η αιμορραγία συνεχίζεται, κάποιες φορές είναι πάρα πολύ. Συγνώμη και όλας αλλά αλλαγή σερβιετας ανά μία ώρα. Εγώ χρησιμοποιώ τις μεγαλύτερες που υπάρχουν στο σούπερ οπότε καταλαβαίνεις. Οι πόνοι σταμάτησαν για 2 εβδομάδες και χθες ξεκίνησε αυτή η πίεση. Μπορώ την Οικονόμου να την βρω αυτήν την εβδομάδα; Ξέρω ότι στο δημόσιο αργούν τα ραντεβού.

Ναι προσπαθεί να κρατηθεί. Ο οργανισμός μου όμως τι κάνει;

Της στέλνεις mail και σου απαντάει αμέσως από το κινητό της. Απάντησε στη νύφη μου ημέρα Κυριακή και της έλεγε να ξεκινήσει αντιπηκτικές, γιατί είχε αιμορραγίες και τώρα όλα πάνε καλά. Στείλε της άμεσα, επιβάλλεται. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

On 7/1/2023 at 9:19 ΠΜ, Neverstop είπε:

Καλημέρα! Μια κοπέλα από το άλλο το φόρουμ πήγε στον Άγιο Σάββα και της βρήκαν τι έχει. Μήπως να απευθυνθείς εκεί? 

Με το καλό, να ναι αυτή η τυχερή σου φορά 🤩

Η κοπέλα αυτή ήταν σπάνια περίπτωση, είχε πολλές αποβολές με αιμορραγίες και δεν της έβρισκαν τι έφταιγε. Τελικά είχε μια μορφή αιμορροφιλίας. Όχι, εφόσον είναι έγκυος πρέπει να πάει σε αιματολόγο που ειδικεύεται σε αναπαραγωγικά. Η Οικονομοπούλου θα την εξυπηρετήσει άμεσα και είναι και σε δημόσιο, θα πάει να κάνει εκεί όσες εξετάσεις χρειάζεται δωρεάν. Αν βέβαια η κοπέλα είναι Αθήνα, δε γράφω συχνά και δεν ξέρω την ιστορία της...

On 7/1/2023 at 12:12 ΜΜ, BlackCat είπε:

Όπως είπε και μια κοπέλα παραπάνω στο μαμυλαντ υπάρχει κοπέλα με καθεξιν αποβολές που τελικά είχε αιμορροφιλια κ οι αποβολες της ήταν με τρομερές αιμοραγιες λόγω αντιπηκτικής αγωγής.

Μετά από μεγάλο αγώνα εντόπισε το θέμα κ είναι έγκυος τώρα γιατί απλά ΔΕΝ πήρε αντιπηκτική αγωγή. Ίσως σε βοηθούσε να μιλήσεις μαζι της. 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Μα γιατί να πάρεις αντιπηκτική αγωγή In the first place; Εφόσον έχεις κάνει τον καθιερωμένο έλεγχο που κάνουν στο Έλενα, σου λένε αν χρειάζεσαι ή όχι. Μιλάω για μετά την εμβρυομεταφορά. Και η Τσεκούρα μου είχε πει ότι αυτό ισχύει ακόμα κι αν παίρνεις οιστρογόνα. Η κοπέλα στο mammyland θα το είχε αποφύγει όλο αυτό αν τηρούσε αυτό τον κανόνα. Από την άλλη και η Τσεκούρα έδινε προληπτικά αντιπηκτκή αγωγή σε κάποιες περιπτώσεις π.χ. αν υπήρχε το λεγόμενο μεταβολικό σύνδρομο και αυτό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της. Είναι και αυτό, όπως όλα τα άλλα θέματα τόσο περίπλοκο...Απορία, αν ξέρεις: η κοπέλα είχε γράψει ότι είχε πάει και στο Έλενα. Είχε προλάβει να δει την Τσεκούρα ή πήγε όταν ήταν εκεί η Οικονομοπούλου;

On 7/1/2023 at 3:09 ΜΜ, Xristina96 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πολύ για την απάντηση. Επικοινώνησα χθες το βράδυ με την κ. Οικονομοπούλου και μου απάντησε μέσα σε μισή ώρα. Θα με δει την Δευτέρα και θα κάνουμε όλες τις εξετάσεις στο νοσοκομείο. Μου είπε να περιμένω στο νοσοκομείο τα αποτελέσματα να μην φύγω για να δούμε τι θα κάνουμε πως θα προχωρήσουμε. Ένιωσα ότι δεν θα με αφήσει να φύγω έτσι. Μου έστειλε και σήμερα να δει πως είμαι. Μακάρι να προλάβουμε την κατάσταση και να μην χάσω το μωράκι μου. Με τρομάζει το γεγονός ότι εδώ και 3 μέρες νιώθω μια πίεση μόνιμα χαμηλά σαν βάρος στο κέντρο χαμηλά. Χωρίς κράμπες και δεν περνάει με μπουσκοπαν α και παρόλο του αίματος έχω αυξημένα διάφανα υγρά, ελαστικές βλεννες να το πω;  Πάρα πολλά. 

Μακαρι την Δευτέρα να πάρω μια ανάσα! Να μην χαθεί αυτή η εγκυμοσύνη.

Είδες; Είναι πάρα πολύ εξυπηρετική! Καλύτερα που πας σε δημόσιο και όχι σε ιδιώτη ακριβώς επειδή θα είσαι σε νοσοκομείο και αν χρειαστεί κάνεις και εισαγωγή χωρίς να πληρώσεις κάτι. Περιμένουμε νέα αύριο και εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...